Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Turkissa Pre Paid liittymä

Blondien Queen

Hei, voiko ostaa netistä tai jotenkin pre paid liittymän, joka toimii Turkissa? Tai puheaikaa netin kautta Turkkissa olevaan liittymään? Kyse on ystävästäni joka asuu turkissa ja on täysin miehensä alistama, haluan lähettää hänelle kännykän ja prepaid kortin, että hän saa tilanteen sattuessa soitettua edes jollekin. Neuvoja, pliis!

6

3897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ++00++

      Hei.Ajatuksesi on tosi kaunis. Kännykkään liittyvät vaikeudet. Jos ostat kännykän Suomesta siitä tarvitaan alkuperäinen kuitti tämän henkilön nimellä ja yhdellä passin leimalla saa rekisteröityä yhden puhelimen. Parempi olisi ostaa puhelin Turkistä. Ilman puhelimen rekisteröintiä se sulkeutuu viikossa.
      Prepaid liittymistä.
      Niitä on Avea, Turkcel ja Vodaphone. Avea ei toimi Soneran kanssa. Eli tekstiviestit eivät mene läpi.Tarkista ensin sinun oma liittymäsi mikä se on ja sitten sellainen liittymä millä voitte myös tekstailla.
      Asun itse paljon Turkissa. Jos haluat voin yrittää auttaa sinua. Eli idea olisi että voisin käydä katsomassa mitä puhelimet taalla maksavat ja minkä liittyman kortin haluat ystavallesi. Vaikka hän ei asuisi samalla paikalla niin asian pystyisi hoitamaan siten että voisin laittaa hanelle postin kautta rahaa puhelinta ja puhelinkortin avaamista varten.Se kaikkein halvin ja nopein. ja sinä laittaisit minun tililleni rahaa. Ensin kuitenkin haluan varmistua sinusta ja sinun täytyy varmistua minusta. En halua mitään epäselvyyksiä puolin tai toisin. Missä päin ystäväsi asuu. Minä asun Alanyassa.Samoin haluatko puhelimen ko henkilön nimelle vai mahdollisesti jollekin muulle? Kun puhelinkortti on ostettu konturin eli puheajan osto onnistuu taas vaikka ei ole samalla paikkakunnalla. Taas kuittia vastaan sinä laittaisit rahan tililleni Suomessa. Jos tällainen järjestely sinua tyydyttää anna joku sähköposti osoite, jonka kautta voimme asiaa ruveta hoitamaan. Näin ei olisi väärinkäytön mahdollisuutta.
      Vielä yksi vaihtoehto. Ostaa normaali puhelinkortti ystavallesi ja hän pystyisi sillä soittamaan sinulle normaalista puhelinkioskista. Tämä ehdottomasti halvin vaihtoehto.

      • Blondien Queen

        Hei, siis kiitos todella todella paljon! Autoit tosi paljon ja puhelinkortti on paras vaihtoehto, ei olisi tullut mieleenkään! Muutenkin tuntui hyvältä että joku näin auttaa, tuli heti jotenkin hyvä olo. Lämmin halaus ja mahtavaa kevättä sinne Alanyaan!


      • ++00++
        Blondien Queen kirjoitti:

        Hei, siis kiitos todella todella paljon! Autoit tosi paljon ja puhelinkortti on paras vaihtoehto, ei olisi tullut mieleenkään! Muutenkin tuntui hyvältä että joku näin auttaa, tuli heti jotenkin hyvä olo. Lämmin halaus ja mahtavaa kevättä sinne Alanyaan!

        Puhelinkortista.Varmista vielä että tällä ystävälläsi on lähellä puhelinkioski, josta voi soittaa. Halvin on soittaa langasta lankaan.Kalliimpi myös langasta- kännykkään. Myös postista voi soittaa ulkomaille ja kaikista halvin jos mahdollista on internettikahvilasta laittaa sähköpostia tai puhua mesen kautta.


    • asdsfdgfhj

      älä valehtele, sehän on tasa- arvon esimerkkimaa.

    • nyt ärrällä 8,50e

      Ja toimii Turkissa! Muista, et liittymä on aktivoitava Suomessa -> eli pistät simmin johonkin puhelimeen ja soitat ekan puhelun. Sitten se on aktiivinen.

      Puhelut Turkissa on hirmukalliita, tekstarit ovat hieman halvempia.

      Puheaikaa voit ladata osoitteessa http://www.dna.fi/

    • mauri1234

      jos haluat voi osta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe