Hyvillä tyypeillä ei asiaa puistoon?

Kyäriepootaasen

Että välillä tympäisee Tre:lla koirapuistoilut. Oma koiramme on koulutettu, pehmeä mutta vilkas, tulee toimeen kaikkien kanssa niin ihmisten kuin koirien, rakastaa juosta puistossa. Monesti ollaan tavattu ns. hyviä tyyppejä, mutta usein nämä kertovat etteivät puistoile kun on niin paljon tullut huonoja kokemuksia toisista puistossakävijöistä.

Meidän koiramme on nyt tosi usein törmännyt pikkuisiin nylkyttäjä-riesoihin ja muutamaan hyvin aggressiiviseenkin karvaturriin. Usein näiden omistajat vain sanovat koirallemme että "näytä sille kunnolla niin se(heidän koiransa) uskoo!". Ikävä kyllä, kun meidän koiramme ei käytä tai näytä ikinä hampaitaan, mieluummin alistuu kuin alkaa kinaamaan. Ilmeisesti puistoissa ei hyville tyypeille ole asiaa.

Pitänee sitten yrittää saada omasta koirasta rähisevä ja tarvittaessa itseään hampailla puolustava tapaus, ehkä sitten mekin sovimme joukkoon :(

4

517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juttu omani

      on sosiaalistettu hyvin, terhakkaterrieri ja usein kuullut että kyllä se näyttää kohta meidän koiralle miten kuuluu mennä kun on liian raju tai hyökyy koirani päälle.

      Itse en halua että koirani joutuu liikaa komentaa muita koska voimistuu/varautuu sitten tuo komentaminen ja minusta se kuuluu laumanjohtajalle huolehtia koiristaan ja niiden käyttäytymisestä.
      Itse komennan koirani aina jos syytä.

      Ja hyvinkäyttäytyvien kanssa on mukavaa kun ei koirani tarvitse varautua eikä minun suojella/tarkkailla koko ajan toisen koiran tasapainotonta menoa joka jyräävtoiset, koko ajan nylkyttää tai rähisee..

      ja nyt menen eri aikaan kun näen tiettyjen koirien tulevan. Yksi varsinkin saa monet välttelemään puistoa vaikka säännöissä lukee ei aggressiivisia koiria...tuntuukin että puisto on tämän yhden koiran ja sen omistajan ja muut jotka pystyy olemaan samaan aikaan on siellä ja toiset pehmeämmät, joita on jo purtu tai sitten muut niinkuin minä jotka ei halua ottaa riskiä joutuu välttelemään puistoa.

      • luonnonlaki :/

        Näyttä olavan aina koirapuistoissa tää sama probleemi. Väkisin tarvii ängetä sinne jotain paskarakkeja jotka ei ollenkaan kuuluis sinne. Syyttävä sormi tietty omistajaa, syytönhän koira käytökseensä (tavallaan) on.

        Kattokaa ny vaikka tota turun koirapuisto-juttua..

        Mihin ollaan taas menossa?


      • "luonnon laki"
        luonnonlaki :/ kirjoitti:

        Näyttä olavan aina koirapuistoissa tää sama probleemi. Väkisin tarvii ängetä sinne jotain paskarakkeja jotka ei ollenkaan kuuluis sinne. Syyttävä sormi tietty omistajaa, syytönhän koira käytökseensä (tavallaan) on.

        Kattokaa ny vaikka tota turun koirapuisto-juttua..

        Mihin ollaan taas menossa?

        onneksi olet olemassa ja ihana koirasi. Kuulutte parhaaseen A-sarjaan. Kun vielä hommaatte oman koira-aitauksen ja oman elämän, niin teilläkin menee loistavasti!


    • haloo!!

      Ne on koiria eikä ihmisiä! Jos yhtään tutustuisit koirien leikkimiseen, niin ei se leikkiminen ole vain kuin lampaiden juoksua kedolla. Siellä hypitään, riehutaan, muristaan, haukutaan.. otellaan leikkimielisesti hampaat irvessä ja painitaan..

      Tokihan tuo nylkyttäminen on kiusallista ja kyllä omistajat, jos ovat lähellä, komentamat koiraansa. Jos eivät, niin kyllä minä kiskasen sen vieraan koiran alistamasta omaani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe