Protaras ja Sunrise beach hotel

sinne menossa

Tuli varattua loppukesäksi matka Protarakseen ja tuohon kyseiseen hotelliin. Kyproksella en olekaan ennen käynyt, joten siksipä se suuntana seuraavaksi. Matkassa meitä on neljä aikuista, 22-50v.Oletteko käyneet ja millaisia kokemuksia? Hotelli vaikuttaa siistiltä ja mukavalta. Haluaisinkin kuulla enemmän nähtävyyksistä Protaraksessa. Mihin kannattaa mennä? Millaista yöelämää? Rauhallisia lahdenpoukamia? yms.yms. kertokaa kokemuksia. Kiitos jo etukäteen!

11

1986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muka kukaan

      Täällä palstalla on kyllä todella hiljaista! Eikö kukaan ole muka ollut tuossa hotellissa? Silti varaamamme ajankohtaan hotelli on jo täysi... Vaikuttaa ainakin mukavalta hotellilta...

      • hieman tätä

        Kun matkamme alkaa lähestyä enkä ole saanut mitään vastausta. Miten voi olla mahdollista ettei kukaan tiedä hotellista mitään? Kun pääsen reissusta kotiin niin voin itse kertoa vaikka hotellista niin sittenpähän joku muukin tietää siitä. :)
        Matkaa odotellessa, ei enää montaa viikkoa!


      • Janinet
        hieman tätä kirjoitti:

        Kun matkamme alkaa lähestyä enkä ole saanut mitään vastausta. Miten voi olla mahdollista ettei kukaan tiedä hotellista mitään? Kun pääsen reissusta kotiin niin voin itse kertoa vaikka hotellista niin sittenpähän joku muukin tietää siitä. :)
        Matkaa odotellessa, ei enää montaa viikkoa!

        Kertokaa ihmeessä, jotta tiedän sitten syksyllä paikasta/ hotellista jotain. :)


      • Sunrisestä palanneet
        Janinet kirjoitti:

        Kertokaa ihmeessä, jotta tiedän sitten syksyllä paikasta/ hotellista jotain. :)

        Lupasin kertoa hotellista kun ei siellä ilmeisesti ole kukaan käynyt... Palasimme sieltä siis viime tiistaina. Hotelli oli aivan mahtava ja protaras myöskin. Kun saavuimme hotellille (olimme ainoa porukka jotka siihen hotelliin tuli), saapui heti ovelle vastaan "pikkolo" joka kaappasi meidän laukkumme kärryyn ja kantoi huoneeseemme. Ensinäkymä aulassa oli mahtava. Aula oli iso ja upeasti sisustettu. Huone oli myös hieno. Näkymä ei ehkä kaikkein paras, mutta näkyi sieltä hieman myös meri. Aamulla suuntasimme aamiaiselle joka osoittautuikin buffet-aamiaiseksi. Siellä oli sitten aivan kaikkea! Oli jotain 6 mehulajia, paahtoleipää, hedelmiä, muroja, juustoja, lättyjä, pekonia, nakkeja,kananmunia paistettuna ja keitettynä yms. yms. Aivan mahtavaa! Sillä ruokamäärällä pärjäsi pitkälle iltapäivään. Altaalla pyyhepoika varasi meille omat aurinkotuolit koko viikoksi. Pääsimme vielä upealle nurmialueelle altaan ja rannan läheisyyteen. Siitä olikin sitten vain muutama askel hiekkarannalle ja lämpimään mereen. Hotellilla oli myös mahdollisuus päivälliseen, jota me emme kuitenkaan ottaneet varaukseemme. Altaassa oli pieni baari, ja myös siinä nurmialueella omansa jossa mukava herrasmies tarjoili juomia ja myös pientä syötävää. Lisäksi hotellissa oli vielä baari keskitasanteella jossa oli upea terassi. Kaikinpuolin hotelli oli loistava! Siksipä edelleen ihmettelen, miksi ei kukaan ole siellä ollut. Siellä ei meinaan ollut samaan aikaan edes yhtään suomalaista.
        Protaras ei ollut yhtään niin ankea ja "kuollut" paikka kuin jotkut sitä kuvailevat. Siellä oli paljon ravintoloita, kauppoja, baareja. Upeat rannat myöskin! Kyllä siellä oli nuorisollekin ( itse olemme 23) menoa ja meininkiä. Yhtenä päivänä kävimme ayia napassa ja totesimme, että se on suht. samanlainen paikka. Tosin siellä oli vieläkin enenmmän baareja, mutta siinä se.
        Toivottavasti joku kiinnostui hotellista ja protaraksesta nyt enemmän! Kerron mielelläni lisää jos joku haluaa tietää! Mahtavat kelit oli!


    • "Anneli"

      Olin hotelli Golden Starissa Protaraksella viikon matkalla lasteni 9v ja 12 v kanssa. Muistaakseni tuo teidän hotellinne oli siinä samalla rannalla, meidän vieressä. Paikka oli meille aivan ihana, teimme ainoastaan yhden retken kamelisafarille, muuta ei olisi tarvittukaan, viihdyimme hotellin ympäristössä oikein hyvin ja nähtävää riittä koko viikolle. Hyviä ruokapaikkoja oli ja ne paranivat mitä kauemmas hotellilta lähti katselemaan. Ihana, siisti ranta, hotelli siisti ja kivasti suunniteltu. Ihmiset olivat ystävällisiä. Paikallisessa sairaalassakin tuli käytyä, hellettä oli 39 astetta, joten lämmintä riitti. Teidän kannattaa ehkä piipahtaa Agia Napassa ostosreissulla, helpompaa, kun ei ole mukana lapsia, sillä itse Protaraksessa ei niin kovin osteltavaa. Käykää ihmeessä paikallisessa leipomossa, keskustassa, siellä oli ihania herkkuja!!! Itse Protaraksessa ei niitä nähtävyyksiä niinkään olisi tainnut ollakaan, me kun niitä juuri tältä matkalta haettukaan, lämmintä ja merta ja lepoa vaan ja kokemuksia (oli lasten ekku matka ulkomailla). Yöelämää olisi ollut joka puolella, varmasti löytyy jos minkäkinmoista teille! ihana paikka!

    • jeeeeeeeeee

      Kiva kuulla kokemuksia hotellista! Sinne matkataan...

    • "Aikuisten matka"

      Nyt olisikin aika kuulla ihan uutta tietoa Sunrise beach hotellista ja Protaraksesta. Olemme juuri varanneet matkan sinne, joten olisi tosi kiva kuulla uusimpia tuntemuksia hotellista ja paikasta? Olemme olleet viimeksi Kyproksella vuonna 2003. Miten euro on muuttanut hintatasoa? Ilolla otan vastaan kaiken mahdollisen tiedon.

    • .....

      Täällä oltais kanssa lähdössä elokuun puolessa välissä...ja kokemuksia kaivattaisiin... :) kiitos jo etukäteen

    • heisjoc

      Hotellit sopii myös lapsiperheille. Parasta on vesipuiston lazy river. Liukumäet käyvät selkään ja kaikki korut ja sormukset pitää ottaa
      pois ennen laskemista. Vesipuisto on sopiva pienille lapsille isompia liukuja on vain muutama. Ruoka on ok
      mutta samanlaisuus toistuu ja on sitten kyllästyttävää. All inc. juomat ja jätskit ovat surkeita.
      Kypros on varkaiden paratiisi ja pohjoismaalaisten hotellit ovat varkaiden peruspaikkoja. Ollessamme siellä kolmeen huoneistoon
      murtauduttiin ja rahat ja korut yms. varastettiin. Ovien lukot ovat surkeita ja siksi rosvot ovat tunkeutuneet
      huoneisiin yölläkin. Sama toistuu kaikissa hotelleissa. Varkaat olivat aikuisen ohjaamia n. 12 vuotiaita poikia.
      Kaupoissa varastettiin ja ainakin usein yritettiin varastaa 50 ja 100 euron setelit, kaupan henkilökunnat
      huijaavat eri konstein. Hotellilla ei ole kunnollista asiakasturvaa tai vartiointia olette oman onnenne varassa.
      Lämmintä on, mutta ei kovin ystävällistä ja erittäin turvatonta.
      Mieti kaksi kertaa Kyproksen matkaa ja turvallisuuttasi, varsinkin jos lapset mukana!
      Empä taida kehua tämän enempää tätä Kyprosta.

    • :)))

      Oltais menossa kesäkuussa käymään siellä Kyproksella,minkälainen se Sunrise Beach hotelli on? Ollaan varattu kyllä huone,mutta sen voi vielä vaihtaa,minkälaista oli,oliko ruoka hyvää,hyviä rantoja lähellä?


      :))

    • krista__79

      Vrissaki beach, protaras (lokakuu 2014)

      Hotelli on pelkistetty, vähän "kliinisen oloinen," oikein siisti. Sijainti on tosi hyvä! Ei kannata missään nimessä ottaa All inclusivea. Ruoka oli aika mautonta ja haaleaa. Rannassa hotellilla kiva ruokapaikka, mutta harmiksemme noin puolet ruokailuista järjestettiin sisällä olevassa, hyvin kouluruokalamaisessa tilassa. :/ Verraten aiempiin kokemuksiin, erittäin heikko suoritus ruokailun suhteen kaiken kaikkiaan... Paljon toimivampaa ruokailla muissa Protaraksen ravintoloissa. Maksullisesta nettiyhteydestä myös miinusta! Merinäköalallinen huone oli myös pettymys. Se oli vain osittainen. Emme menisi samaan hotelliin uudestaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      331
      2846
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2130
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      914
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe