Rangaistus

###

Nojailin tiskipöytään ja kaadoin itselleni aamukahvia. Pyyhin silmistäni yön aikana sinne kerääntynyttä rähmää ja haukottelin silmät kiinni, päästäen samalla matalan äänen syvältä kurkustani.
-Mitä sä möliset? Kuulin Maaritin kysyvän pirteällä äänellä. Säpsähdin ja avasin silmäni. Maarit seisoi edessäni hiukset märrkänä ja piteli toisella kädellä kosteaa pyyhettä ympärillään. -Mää luulin että sä nukuit vielä. Kui aikasin sää oot heränny? Kysyin ihmeissäni. Kello oli vasta 8 ja tänään oli lauantai. Ilta oli venynyt pitkäksi ja olimme menneet suhteellisen myöhään nukkumaan. Maarit vastasi kysymykseeni vasta kun oli saanut nielaistua keksin jonka oli poiminut suuhunsa keittiön pöydältä tullessaan keittiöön. -Mä heräsin tosa puoli tuntia sitte. Oli vähä paskanen olo ni käväsin suihkusa. Mä lainasin sulta tän pyyhkeen. Ei kai se haittaa? Nyt sain tilaisuuteni hoidella tuota kaunotarta joka oli jo pitkään kiihottanut minua. Maarit oli joskus kauan sitten kertonut minulle pitävänsä alistetuksi tulemisesta. Ja olin jo lähes varma että hän olisi kiinnostunut minusta, tai ainakin hönen köytöksensä antoi niin ymmärtää.-Haittaa! Mä sanoin päättäväisellä äänellä ja samalla nykäisin pyyhkeen hänen ympäriltään. Maaritin poskille nousi puna ja hän näytti säikähtäneeltä. Ihailin hänen kroppaansa samalla kun hän jähmettyneenä seisoi paikallaan ja tuijotti minua. - Mun pitää ihan selevästi antaa sulle pieni läksytys. Mun tavaroihin ei kosketa ilman luapaa, sanoin ja menin aivan Maaritin lähelle. Ojensin käteni hänen pyöreille rinnoilleen ja silitin niitä hellästi. Säikähdyksen ilme oli kadonnut hänen kasvoiltaan, mutta se palasi hetkessä kun nipistin hänen nänninsä sormieni väliin ja lähdin taluttamaan häntä olohuoneeseen. Maarit ähkisi tömähtäessään mahalleen sohvalle. Olohuoneen pöydällä oli kulho johon oli ajan mittaan kerääntynyt kaiken laista romua. Niiden seasta löytyi kengän nauhat. Otin toisen sitoakseni Maaritin kädet selän taakse. Asettelin hänet sohvalle mahalleen, kädet ja ja lat sidottuina yhteen. Siinä hän makasi alastomana ja avuttomana. Pyöreä peppu oli sopivasti tarjolla ja ruskeat pitkät hiukset valuivat hänen silmillään. Tunsin sisälläni heräävän pienen sadistin ja pilluvakoni kostui pelkistä ajatuksistani.
-Näin käy ku koskee mun tavaroihin ilman lupaa, kuiskasin Maaritin korvaan siirtäen samalla hänen hiuksensa pois kasvoiltaan. Maarit ei puhunut mitään. Läimäytin hänen mahtavaan peräänsä nahkavyöllä jonka olin hakenut makuuhuoneestani. Lämäytin uudestaan ja uudestaan... Maarit voihki ja sätki niin kauan kuin jatkoin hänen piiskaamistaan. Lopetettuani hänen peppunsa oli punoittava ja siitä saatoi havaita joitakin vyön muotoisia jälkiä. Maarit hengitti raskaasti mutta ei puhunut mitään vieläkään. Käänsin hänet selälleen ja otin lujan otteen hänen rinnoistaan ja aloin imemään voimakkaasti vuoroin toista ja vuoroin toista nänniä. Näykin ja imin niitä kunnes ne punoittivat ja olivat kiimasta kovana. Maarit voihki ja inisi ja aivan selvästi nautti kovasta käsittelystäni. Päätin hoidella häntä niin kauan että hän anelisi minua lopettamaan. Otin hänen nilkoistaan kiinni ja nostin jalkansa ylös niin että reidet painoivat mahaa vasten ja hänen kaunis vakonsa oli hyvin esillä. Aloin toisella kädellä hieromaan hänen klitorista ja nuolin hänen tiukkaa pyllynreikää. Hivutin varovasti kaksi sormea hänen sykkivään peppuunsa ja aloin liikuttamaan niitä hitaasti edes takaisin. Maaritin kiihtyvään hengitykseen skoittui voihkimista ja lopulta se oli suorastaan valitusta kun sormieni määrä hänen sisällään lisääntyi. Nipistelin hänen turvonneita häpyhuulia samalla kun ujutin koko käden hänen sisälleen. Maarit voihki ja ähisi ja lopulta hän jo huusi orgasmin vallassa. Otin käteni pois hänen sisältään ja pyyhein sen lattialla olevaan pyyhkeeseen.
Maaritin helpottuneesta ilmeestä päättelin hänen luulevan että homma oli ohi, mutta eihän hän voinut tietää mitä mielessäni juonein. Nautein tilanteesta todella. Maaritin viaton ja avuton olemus sai minut vain innostumaan. Riisuin vaatteeni ja ohjasin Maaritin polvilleen lattialle sohvan eteen. Itse istuin sohvalle jalat levällään. Painoin Maaritin kasvot kohti vakoani ja käskin:-Nuole! Tunsin kuinka maaritin kieli alkoi lipoa hitaasti klitoristani. En halunnut minkään asian olevan hänenlle liian helppoa joten otin vyön käteeni ja tartuin noihin ruskeisiin suortuviin toisella kädelläni niin että hän ei pääsisi pakoon. -Nuole nopeampaa! Minä älähdin ja samalla löin vyöllä häntä reisille niin että hän vaistomaisesti voihkaisi ja yritti hypätä pois otteestani. Tunsin kädessäni miten kovaan hän nykäisi ja tiesin että useampi hius oli irronnut hänen päästään. Vyö pamahteli hänen pepulleen ja reisille niin kauan kunnes hän oli nuollut klitoristani antaen minulle mahtavan orgasmin. Irrotin otteeni Maaritin hiuksista ja samalla hän rojahti kyljelleen lattialle. Hänen silmänsä olivat kosteat. Jokunen kyynel oli vierinyt hänen poskillaan.
-Lainaakko vielä mun tavaroita ilman lupaa? Kysyin häneltä vahingon iloisella äänellä ja tuijotin häntä halveksuvasti. - En laina, Maarit huokaisi. -No eiköhän sun rangaistus oo nyt suoritettu, minä sanoin lempeällä äänellä. -Toivottavasti sää opeit jotaki tällä kertaa, jatkoin samalla kun nostin Maaritin seisomaan. -Joo, opein mää, Maarit vastasi melkein häpeillen. Kosketin parilla sormella hänen jalkojensa väliä ja nostin limaiset sormet hänen kasvojensa eteen. -Sää oot sotkinu ihtes taas. Sutpitää pestä uuestaan, sanoin ja aloin työntämään häntä kohti pesuhuonetta. Käskin Maaritin istua vassan pöntölle ja osdottaa siinä kunnes palaisin. Kävin hakemassa makuuhuoneesta kettingin pätkän jossa oli molemmissa päissä nännin nipistimet. Irrotin Maaritin jaloista nauhan ja ohjasin hänet suihkua kohti. Laitoin toisen nipistimen Maaritin punaiseen nänniin ja kiersin kettingin suihkun seinässä olevaan metalliseen pieneen kahvaan. Tuon kahvan oikeaa tarkoitusta en tiennyt mutta tähän tarkoitukseen se oli juuri sopivan lainen. Toisen nipistimen laitoin toiseen nänniin. Maarit oli nyt suihkukopissa kädet selän taakse sidottuna ja kettingilä nänneistä kiinni seinässä. Otin suihkunletkun käteeni ja ruuvasin siitä suihkun pään irti. Avasin hanan ja säädin veden niin kylmälle kun oli mahdollista. Laitoin myös paineen suurimmalle. Maarit kiljui vaimeasti ja kiemurteli samalla kun ohjasin jääkylmän veden kovalla paieenlla häneen päin. -Ei enään, ei enään. Mää en kestä enää... Maarit alkoi valittaa. Jatkoin vielä hetken ennen kuin vapautin hänet siitä piinasta. Käänsin hanaa lämpymemmän puolelle ja laskin hiukan painetta. Meni Maaritin taakse, ojensin köteni hänen pillulleen ja levitin häpyhuulia niin että klitoris oli hyvin esillä. -Täältä pitää pestä kunnolla, kuiskasin hänen korvaansa ja ohjasin suihkuletkun hänen klitorikselleen. Tiesin että se oli piinaavinta mitä hän koki koko touhun aikana ja nautein siitä täysillä. Maarit sätki ja kiemurteli ja ähisi ja voihki avuttomana hoidossani. Suihku teki hetkessä hänen klitoriksestaan yliherkän. Annoin suihkun olla hänen klitoriksellaan ainakin miinuutin ennen kuin valtava orgasmi sai Maaritin voihkimaan ja huutamaan. Ruuvasin suihkun pään takaisin letkuun ja asetin sen telineeseen. Nyt molemmat kädet oli vapaana tekemään viimeisen hoitoni tälle ihanalle orjalleni. Otin saippuaa käteeni ja aloin hieromaan sitä Maaritin vartaloon. Pesin hänet jokapaikasta. Etenkin hänen pillunsa tuli puhtaaksi. Irrotin nipistimet hänen nänneistään ja hieroin hänen rintoja voimakkaasti saaden hänet taas voihkimaan. Annoin juoksevan veden huuhdella pesuaineet pois vartaloistamme. Irrotin Maaritin kädet nauhoista. Kuin käskystä Maarit meni kyykkyyn lattialle ja alkoi nuolemaan minun vakoani ja työnsi sormensa minun pilluuni. Ei mennyt kovinkaan pitkään kun toinen orgasmi sai minut valtaansa.
Maarit nousi seisomaan ja sulki hanan. Astuimme ois suihkukopista. Otin pyyhkeen hyllyltä ja kiedoin sen ympärilleni. -Saanko lainata pyyhettä, Maarit kysyi hiukan irvistäen. -Tämän kerran, mä vastasin naurahtaen. Kiedottuaan pyyhkeen ympärille Maarit tarttui minua kädestä ja sanoi -Mennään hetkeks makoilee, jooko. -Juu, mä vastasin ja kävelin Maaritin perässä makuuhuoneeseen. Molemmat makoiltiin hetki ihan hiljaa kunnes hiljaisuus päättyi Maaritin lausahsukseen -se oli ihanaa vaikka se vähä sattuki.







Komenttia niin tiiän kirjotanko uuestaa vai jätänkö siksee!

6

16776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiia_80

      kiihotuin mielettömästi, muistui mieleen erän tapahtuma teinivuosilta kun isosysterini rankaisi mua

      • Setä-68

        Kerro ihmeessä meille siskosi antamasta rankaisusta ja tapahtumista mitkä siihen johtivat ;)


      • lisää tällaista
        Setä-68 kirjoitti:

        Kerro ihmeessä meille siskosi antamasta rankaisusta ja tapahtumista mitkä siihen johtivat ;)

        hyvä juttu, lisää!


      • ###
        Setä-68 kirjoitti:

        Kerro ihmeessä meille siskosi antamasta rankaisusta ja tapahtumista mitkä siihen johtivat ;)

        mut en oo kuullu tosta stoorista niin voisit kai kertoa juonen tai jotain niin voin sit kirjotaa. katotaan jos se onnistuu.;)


    • IHANAiset

      ihanat Naiset..olette,ette kirjoita,ei mitään,"pöksyistä" ei mitään jatkoja,Seuralaisesta ei mitään tietoa..jne onko palsta kuolemassa,toivon että EI !!

    • Nainen...

      Kiihotuin todella!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe