Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

pahat darrat

krapula-apina

Tähän krapula keskusteluun viitaten, niin mikähän mahtaa olla syynä, kun mun krapulat on muuttunut ihan kauheiksi. Siis vedän viinaa reilusti Pe ja LA, Sunnuntaina pari kolme bissee korjariks ja sit on koko sunnuntain ihan lärvit. Yöllä ei saa nukuttuu pyörii vaan sängyssä, siis liskojen yö. Sit se darra tulee vasta maanantaina ja helpottaa yleensä vasta illalla. Näin on ollut nyt pari KK ja ikää on 22v vielläkö nää tästä pahenee?

9

2996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petteri Punakuono

      kyllä avainsana on se että kuinka monena päivänä sitä viinaa vedät. Kolme päivää ja mulla on kolmen päivän olot. Eka päivä yleensä niin paha että olen parikertaa lähtenyt ambulanssilla. Kaikki paikat on puutuneet, kasvot, kädet, vatsa kramppaa. On aivan saletti että kuolema tulee. Mä kyllä luulen että se voi olla osittain psyykkistä tai jotain hermostollista. Mutta kun se paniikki iskee ei siinä mikään järki tai rauhoittelu auta. Kyllä se on nuorena hyvä katsoa että mitä se viinanpaska oikein on. Ainoa keino on vähentää juomista. Mä juon max 2 päivää, yritän kyllä kovasti oppia että yksi ilta ja se olis siinä, mutta on se vaan niin helvetin hauskaa. Pari kertaa vuodessa on mennyt jotain 5 päivää, yleensä vappuna ja uutenavuotena kun on kaikki muutkin pöljät juomaputkessa. Siitä sitten selviäminen on aivan oma lukunsa. Sen muistaa aina vähän aikaa. Itse olen 28v.

    • Juoppo

      Voi pahentua vielä kovastikin. Jos sunnuntaina käännyt känniin, homma voi luisua pian siihen että edes korjaus-sarjasta ei ole kohta apua. Olo vaan pahenee vaikka joisi lisääkin. Sitten kohta alat maanantaisin korjailemaan, sitten tiistaisin ja niin eespäin... Pian huomaat että olet korjailemassa koko viikon ja maanantaina alat jo odottaa että pe pääset ryyppäämään kunnolla.

    • kokemusta

      Sulla on alkutaipale menossa. Itse melkein 40v.
      Vakuutan, että darrat tulee rankemmiksi,kun mittari käy.Dokauspäivät voi suoraan kääntää 1/1 darrapäiviin.Vielä tuplat lisää,jos esim.LA aloittaa jo aamusta parantelun ja jatkaa siitä luontevasti seuraavaan pilkkuun asti.Siis, jos vetää perj.illan la-aamusta koko päivän yön, niin darra hellittää otteensa joskus keskiviikon paikkeilla, josta 2 ekaa päivää TODELLA ohut olo...

      • Juoppo

        Sitten kun tuohon vaiheeseen pääsee niin kannattaa hankkiutua kaikesta ryyppäämistä vaikeuttavasta eroon, työt häiritsee usein tehokasta ryyppäämistä joten ota loparit, häädä perhe pihalle tai lähde itse.

        Ei ehkä kannata lähteä tuolle tielle, kun viina ei sovi niin sitä ei pidä juoda ollenkaan tai sitten juot niin vähän että ongelma ei karkaa käsistä - helpommin sanottu kuin tehty, tiedän.


    • näin

      jätä se sunnuntai korjailu kokonaan pois.sunnuntaina aamupäivällä syöt hyvin esim: munakokkelia ja pekonia tai jos se ei mee alas ni jotain hyvää keittoa,vaikka lihakeittoa ja sitte jotain makeaa sokeritasapainon säätämiseen esim:täytekakkua.sitte haet pari leffaa vuokraamosta ja kattelet niitä samalla mässyttäen salmiakkia (se nostaa verenpainetta,joka myös korjaa oloa).Makailet sohvalla leffaa kattellen etkä vastaa puhelimeen etkä ovikellonsoittoon.maanantaina kaverit kattoo kateellisina puhtia uhkuvaa sinua.toimii ainakin mulla ja vedän kans pe-la kännit.

    • Viina on

      Kyllä, varsinkin (meillä) naisilla saattaa pahentua krapulat iän myötä (varmaan miehilläkin), hormoneista kai sekin johtuu. Hormonit vaikuttanee myös sekä känniin tulemiseen että krapulaan, joskus tulee tosi paha krapula ihan pienestä määrästä alkoholia, joskus taas ei tule mitään vaikka joisi kuin hevonen koko illan ja aamunkin (saati pari seuraavaa päivää).

      Itsellä oli ennen, (16-18v) vain hyvin lieviä oireita seuraavana päivänä, vaikka join usein väkeviäkin. Nyt 24-v, jos yhdenkin väkevän paukun juon normaalin kaljan ja siiderin ( ehkä punaviinin) lisäksi, menee ainakin pari päivää siitä toipumiseen. Olo on aivan tajuttoman hirveä. Kerran makasin sängyssä iltakymmeneen juotuani edellisenä iltana kaksi väkevää drinkkiä ( 3 siideriä)! Kuudessa tunnissa sain pääni käännettyä tyynyn toiselle puolelle, kun maailma vieläkin pyöri niin paljon. Aivan uskomatonta.

      Muutenkin olen huomannut, että viina ei enää jotenkin sovi meikäläiselle, tulee oudon helposti huono olo ja oksettaa helposti (jo parin 0,5 siiderin jälkeen).

      • das kung

        tuskin se nyt mistään hormooneista johtuu, ainakaan miehillä, tunnettuahan on että ihmisen elimistö alkaa rappeutua jo 20n ikävuoden jälkeen, joten kyllä nuori voimissaan oleva kroppa kestää ja palautuu alkoholin aiheuttamasta myrkytystilasta nopeammin kuin vanha


    • a

      f

    • t:kalevi

      Nii joo minäkii oon kuullunna näistä pahoista tarroista mutta aena oun ihmetellynnä että mikäs temppu se onp sitte net tarrat vaehtoop mieleisekseen, jos ee nykyset tarrat miellytä, senku kiskasoop tarran poes ja uus tilalle

      t:kalevi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe