Mikä Welhoa vaivaa?

todella ihmettelevä

Kaikki alkoi joskus viime kesän lopulla.
Welho alkoi pätkiä. Ensin ajattelin, että se johtuu lähistön kaapelitöistä, mutta kun pätkiminen jatkui vielä joulukuussakin aina säännöllisin väliajoin, piipahdin Sanomataloon kyselemään.
Poika siellä ilmoitti, että kannattaa ostaa uusi modeemi ja verkkokortti, varsinkin kun olin nostanut 7 kk sitten nopeutta 2 --> 5 megaan. Kuulemma modeemini ei välttämättä kestä sellaista nopeutta ja pätkii siksi. Ja koska verkkokortti oli jo todella vanha (5 vuotta, modeemi oli 2) sekin piti uusia.

Noh, kävin ostamassa uudet laitteet. Odotin innoissani käännettä parempaan. Sitä ei tapahtunut, vaan ongelmat jatkuivat.
Kävin uudelleen kysymässä, mikä voi olla vialla.
Mies ilmoitti, että tietokoneeni voi olla liian vanha kestämään noita nopeuksia ja suositteli ostamaan uuden tietokoneen. Ostin sitten uuden koneen, mutta sekään ei auttanut. Edelleen pätkii.

Mikä voi olla vialla? Mitä teen väärin? Mitä minä voin olla tehnyt, että yhteys katkeilee säännöllisesti -- sekä tällä uudella koneella että vanhalla? Uusi kone on kannettava ja ihan viimeistä huutoa kuten se mies käski. Muistiakin tarpeeksi. Yhteys pätkii varsinkin jos laittaa valokuvia nettiin tai yrittää lähettää palveluun videoita (meillä on koira, joka on Usassa opiskelevan serkkuni oikeasti, joten lähettelen välillä videoita koirasta ja hänen pikku tyttärestä)...Welhossa sanoivat, että ei ole tarkoituskaan lähetellä noilla hitailla yhteyksillä isoja tiedostoja!

Mitä tehdä? Pitääkö minun alistua ja maksaa jollekin Helpsonille avusta?

8

2049

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puhui..

      Kyllä vanhempikin modeemi, oletan että kyse on adsl-modeemista?, pystyy 5 megan nopeuksiin, perusadsl:ssä maksiminopeus on 8 megaa ja kaikki adsl-modeemit pystyy siihen, adsl :ssa on maksimi 12 megaa ja adsl2:ssa 24 megaa joten vain jos sulla olisi esim 10 megainen yhteys niin olisit tarvinnut uudemman modeemin ja lisäksi toi verkkokortin vaihto ei olis ollut tarpeen. ainoastaan jos kortti on rikki.

      Se Welhon asiakaspalvelupoitsu tais viilata sua linssiin, joko tahallaan tai sitten sen vuoksi että ei noilla tietämys ole aina parasta.

      • todella ihmeissään

        Tänään taas on pätkinyt jonkin verran. Eilenkin. Se poika sanoi myös, että modeemi pitää vaihtaa parin vuoden välein jos joka päivä käytttää yhteyttä!


      • en tiedä
        todella ihmeissään kirjoitti:

        Tänään taas on pätkinyt jonkin verran. Eilenkin. Se poika sanoi myös, että modeemi pitää vaihtaa parin vuoden välein jos joka päivä käytttää yhteyttä!

        Tuo mitä sanoin pätee siis vain adsl:ään.

        Mut tuo on kyllä bullshittiä että modeemi pitäis vaihtaa parin vuoden välein...koittaakohan se poika myydä sulle jotain mitä et tarvitsis.. Se modeemi kyllä mun mielestä pitää vaihtaa vasta sitten kun modeemi on rikki, ei niitä adsl:ssäkään vaihdeta jatkuvasti.

        Tai jos joku kaapeliliittymien asiantuntija on toista mieltä niin korjatkoon.


      • yleisesti tiedossa
        en tiedä kirjoitti:

        Tuo mitä sanoin pätee siis vain adsl:ään.

        Mut tuo on kyllä bullshittiä että modeemi pitäis vaihtaa parin vuoden välein...koittaakohan se poika myydä sulle jotain mitä et tarvitsis.. Se modeemi kyllä mun mielestä pitää vaihtaa vasta sitten kun modeemi on rikki, ei niitä adsl:ssäkään vaihdeta jatkuvasti.

        Tai jos joku kaapeliliittymien asiantuntija on toista mieltä niin korjatkoon.

        Kaapeliverkkohan ei tunnetusti toimi. Hanki valokuidulla toteutettu laajakaista, niin pääset ongelmistasi


      • entinen welhon asiakas
        yleisesti tiedossa kirjoitti:

        Kaapeliverkkohan ei tunnetusti toimi. Hanki valokuidulla toteutettu laajakaista, niin pääset ongelmistasi

        Ennen kaapeli oli vakaampi kuin adsl. Nyt on tilanne toinen, ja kaapeli on vanhanaikaista tekniikkaa ja pätkivämpää. Adsl toimii kuin junan vessa.


    • elisa/welho/sonera/dna

      mulla oli alkuun elisan adsl. pätki ja kun muutin vaihdoin welhoon.

      vuoden kärvistelin, mutta sitten tuli kuukausi, että arkena kun töitä piti tehdä oli yhteys poikki pahimmillaan kuusi kertaa päivän aikana noin puoli tuntia kerrallaan. Aina soitin ja joka puhelun alkuun ei ollut missään vikaa kunnes pingipyynnön jälkeen totesi että heiän vehkeet on poikki. Ei puhettakaan hyvityksistä, kun sopimuksen mukaan saa vasta kun on vuorokauden putkeen poikki.

      Sitten muutin taas, tällä kertaa ajattelin että josko sonera tarjoaisi toimivan yhteyden, kun taloon oli muutenkin niitä myyty. ADSL-asentajasta ei kuulunut sovittuun aikaan, kokeilin purkkia ja kappas alkoi toimimaan. Meni reilu kuukausi ja asentaja soitti että voisi tulla kytkemään, totesin että suksi vittuun, toimii ja kiitos ei teidän palvelun. Valitettavasti laskutus alkoi kuukauden päästä tästä. Soneran kanssa ei ollu kauheampia ongelmia, liittymis ja asennusmaksujakaan ei tarvinnut maksaa kun totesi etten ota jos meinaa sellaisia laskuttaa.

      No sieltäkin tuli muutettua ja kun rinnalla oli käytetty dna:n mokkulaa jäi kiinteän yhteyden hommaaminen täysin pois. Hyvin menikin hetki, mutta näköjään ei dna:n langattomat nettikaistat kestä vaan edessä on seuraava operaattorimuutos.

      Welhoon en tule koskemaan, se on ollut näistä kokeilluista huonoin ja juuri se, joka aina on syyttämässä asiakasta omista ongelmistaan.

    • welho sucks

      Welholta saat Suomen PASKIMMAN laajakaistan pätkii ja on hidas siinä kaikki

    • Jolle9

      Meilläkin pätkii welhon 100megan netti, välillä saattaa olla useita tunteja pätkimättä, mutta usein 15-30min välein. Aina kun pätkäsee, netti on poissa päältä pari minaa, joskus on ollu tunteja vaikka on bootattu netti ja konekin. Viat ovat jatkuneet kauan, 3 konetta on kytkettä modeemiin ja 2 niistä käytetään aktiivisesti.
      Kaikissa koneissa on virus torjunnat ja palomuurit. Aika ärsyttävää kun keskes pelin saattaa mennä netti pois päältä esim. wowissa jossain instassa -.- Modeemi on suojattu salasanalla ja koneet ovat uusia ja päivitetty komponentteja parempiin. Ja monilla veljeni kavereilla joilla on welhon netti on sama ongelma. Miten tämä on mahdollista! Voisivat sielä welhon paikassa tehdä jotain asialle. Tai ei enää käytetä welhon paskaa nettiä. Sama kun olisi puolen megan netti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      118
      7369
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      66
      3442
    3. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      72
      1725
    4. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      58
      1359
    5. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1283
    6. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      114
      1057
    7. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1057
    8. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      972
    9. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      47
      934
    10. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      55
      907
    Aihe