jos menee jollekkin pro-ana sivulle,ja siihen tulee se tunnuksesi on suljettu...ja sitten siihen alle oman selaimen tiedot. siis tietääkö kukaan miksi siihe tulee ne selaimen tiedot? jäljitetäänkö niillä sivuilla käyviä tai jtn...?
kiitos vastauksista
kiitos vastauksista
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.