Aihe

Syöpäläisiä matkatavaroissa

Arto13

Tytär tulee sunnuntaina Intiasta. Syöpäläisiä on kuulemma vaikka minkä laisia. Tyttö käski selvittämään miten syöpäläiset poistetaan matkatavaroista ja rensseleistä. Oisko pakastin? Sauna? Myrkyt? Jollakulla kokemusta? Googlella en löytänyt vastausta.

4

1303

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ::::

   Ei (onneks ) oo omakohtaista kokemusta asiasta, mutta ainakin ens alkuun jättäisin kaikki matkatavarat ulos. En tiedä mistä päin suomea olet, mutta ainakin täällä itärajalla on vielä 10 asteen yöpakkasia, että riittäsköhän semmonen nujertamaan salamatkustajat?
   Voisikohan neuvoa kysyä firmoista, jotka suorittavat tuholaistorjuntaa, jos heillä olis vinkkejä asiaan.
   Toivottavasti pulma ratkeaa, itseä ainakin puistattaa ajatus kävelevistä tuliaisista.

  • aina ulos

   Minä laitan matkalaukun aina ulos pakkaseen joksikin aikaa, kun tulen talvella reissusta. En ole kyllä huomannut, että ikinä olisi ollut mitään mukana Intiasta, mutta eihän mikään mahdottomuus ole.

  • on hyvä

   BioKill on hyvä myrkky. Sitä mulla on aina reissussakin mukana.

  • tuholaistarkastus

   Itse olen tarkistanut repun vikana iltana,eli kamat levälleen ja tuholaistarkastus kamoille.Näkee ne isoimmat ja sitten reppu säppiin.Ja pitänyt muutenkin repun aina kiinni majapaikoissa ettei kaiken maailman hiiret ja ötökät pääsee kyytiin.
   Ja himassa reppu pihalle jos on pakkasta ja/tai sitten kamat HETI purkuun ja pesuun.Kaikki kamat reppua myöten,taloyhtiössä on pesutupa ja iso pesukone jonne mahtuu rinkka ja sisältö kerralla:)
   Toi hyttysmyrkky mikä tuossa edellä mainittiin on kanssa hyvä idis,varsinkin siellä Intian päässä.Ja sitten himassa pesee kaikki kamat,ja reissun jälkeen ne tarttee pesua muutenkin:)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   276
   20295
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   16262
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12800
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   10429
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10324