Loppuelämän morkkis?

Plääääh...

Nämä vkonlopun jälkeiset krapulat saattaa olla aivan hirveitä, ja krapula pahenee suhteessa putken pituuteen. No, viimeksi join itseni sairaalakuntoon -siellä sitten rauhoittavat auttoi pahimpiin fyysisiin ja henkisiinkin oireisiin, mutta nyt alkaa jo mietityttää... Tästä on siis jo yli 6kk aikaa ja olen edelleen masentunut ja apaattinen. En ole juonut tuon jälkeen tipan tippaa, ja fyysisesti voinkin vallan mainiosti. Meniköhän mun aivot putketusten tuloksena "rikki" ??? En koe mielihyvää mistään, jokapäiväiset askareet tuntuu ponnisteluilta ja elämä on pelkkää olemista. Ei tee mieli edes juoda, kun tiedän että siitä koituu vaan ongelmia. Pilke joka joskus silmäkulmassa oli, on täysin sammunut eikä intohimosta ole tietoakaan. Onkohan tämä pysyvää? Kenellekään muulle käynyt samoin? Niin juu, terapiassa käyn juttelemassa 2krt/kk, heidän mielestä pärjään tosi hyvin (en pode itsemurhaa, hoidan tärkeät asiat ja vaikutan tasaiselta jne...) mutta onko tämän riitettävä?

4

1370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henkiin herääminen

      Moi!
      En tiedä minkä tyyppinen ihminen olet, mutta itse olen sitä ihmistyyppiä, joka apatisoituu jollei ole haasteita. Samoin ilman päämäärää olen sortunut ryyppyputkiin, jotka tekevät minusta kärttyisen möllin, jolloin itseinho on huipussaan.
      Tässä elämässä ollaan ja ihmisinä pystytään aikamoisiin suorituksiin jos haluamme. Ehdotan, että ota uusi tavoite mikä se onkaan, niin alkaa elämä siinä sivussa aueta.
      Esimerkkejä : maraton, kouluttautuminen johonkin tiettyyn, jokun villi harrastus, laskuvarjohyppääminen tai joku osa-alue, missä on itse vahva, niin tuo sitä esille.

      • Plääääh...

        neuvosta :) Tulevat tarpeen. Ajattelin että minun seuraava "haaste" voisi olla muuttaminen täysin vieraalle paikkakunnalle, bonuksena ei tarvis nähdä tuttuja juoppoja enää vahingossakaan. No, toki niitä on joka paikassa mutta kun nyt olen ollut näin kauan raittiina niin en toivon mukaan hakeutuisi sellaisten seuraankaan uudessa paikassa. Seinäkiipeily kiinnostaa, taidanpa ottaa selvää missäpäin tuota voisi harrastaa muutakun omassa kotona x)


    • TakkuTakiainen

      tuollei välttis ole enää mitään tekemistä alkoholin kanssa...

      enkä todellakaan usko että aivosi ovat menneet "rikki", kaiken lukemani ja kuulemani jälkeen :DDD hassu oletus!

      Olen tätä mieltä: pyydäppä vaikka sieltä terappeutilta että järjestää ajan lääkärille ja sitten pyydä resepti MIELIALALÄÄKKEISIIN eli masennuslääkkeisiin. Ihan kokeeksi, että sopiiko sulle. Jos ei sovi, kaivoon. :) kokeilu ei tee pahaa.

    • vieroitusoire sitä

      vain ei tahdota myöntää tai sisäistää. Mutta jokainen kyllä tuntee sen itsekin ja hiukan itsetutkiskelua kun harrastaa niin viimeistään sitten oivaltaa, että viinan puutehan se masentaa.

      alkoholi käytön alussa nostaa mielialan sellaisiin sfääreihin, ettei siihen millään selvinpäin pysty. Mutta kun aikansa juopottelee, se mielialan noste jää aina vain huonommaksi. Lopulta juomisesta tulee vain pakonomainen tarve.

      Mutta pää on jo sen verran kuosissa, ettei mikään tunnu miltään.

      Eli aika läheltä liippaa, kun kyselet etä oletko rikkonut aivosi. Sanoisimpa, että ne nyt on ehkä hiukan epäkunnossa, mutta aika korjaa nuo vauriot ja osaat kyllä alkaa nauttia normaaleistakin asioista, kun annat vain aikaa paranemiselle.

      Nyrkkisääntönä, että niin kauan kuin olet juonut, niin yhtä kauan kestää paraneminen ja elämänilon löytyminen.

      Itsekin aikani join. Sitten perustin perheen ja lopetimme juomiesn kumpikin raskauden alettua. No senhän olisi pitänyt tuoda onni ja autuus. Työpaikat kaikki kunnossa. silti joku käsittämätön asia "masensi" ahdisti etc... silloin tajusi, että viinan puutettahan se vain on.

      Nyt on aika korjannut jo aika paljon ja elämä maistuu ihan ilman alkoakin. Vaikka vieläkin joskus meinaa masennus pukata päälle.

      Nuo lääkkeet mitä joku tuolla suositteli on mielestäni vihon viimeinen keino. Pari kaveria on kokeillut ja jäänyt koukkuun niihin. Lääkäritkin sanovat heille, ettei enää voi lopettaa lääkitystä, kun on kuuppa sen verran ojennuksessa lääkityksen johdosta. Toinen kavereista ihmetteli, että kun on juitenkin asiat kunnossa, eikä tunne tarvetta lääkkeisiin. Kokeili itse alasajoa pikkuhiljaa vähentäen. Sanoi, että veti olon niin oudoksi, että pakko oli taas hakea lääkitys päälle.
      sivuoireina toiselle kaverille tuli ihme tauteja. No nestekertymää tuli jostain lääkkeestä ja sitä kautta jumalaton turvotus ja ylipaino. siitä seurauksena sydänvaivoja sokeritauti keuhkoahtauma yms... seksuaaliset Kyvyt meni kuulemma ensimmäisenä. Joten harkitsepa tarkkaan niitä "lääkityksiä" itse en kokeillut kuin kerran rauhoittavia. Ja tajusin, heti että nyt koukuttaa. Ja pirun kierolla tavalla vielä.
      Masennus se on kaikkien päihteiden aiheuttama vakavin vieroitusoire. Ja lääkkeetkin ovat siinä mielessä päihteitä, että ne tuovat kemiallisesti sen "normaalin" olotilan. Mutta keinotekoinen sekin todellisuus on ja katoaa kun lääkken käytön lopettaa. ja omat jälkensä Aivoihin jättää ne lääkketkin ja muuhin kroppaan. Ei ne haitattomia ole nekään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe