Koulun "hiljaiset" käytävät

Mr. Mustikka

Astuin koulun pääovesta sisään, samalla kaivoin taskusta lukkarin ja kurkistin mikähän tunti minulla oli. ATK tuntia lukujärjestys näytti, joten lähdin kävelemään koulun portaita ylimpään kerrokseen koska siellä tunti pidettäisiin. Koulun käytävät olivat ihan tyhjät, kolkot jos tarkasti sanotaan. Taidan olla ensimmäinen oppilas koko koulussa ajattelin. Lopulta olin ylimmässä kerroksessa, lähdin kävelemään käytävää pitkin kauimaiselle ovelle missä ATK tuntini alkaa. Luokan edessä ei näkynyt ketään odottavan. Mukavaa ajattelin, saampahan hieman aikaa herätä siinä opettajaa odotellessa. Laitoin reppuni roikkumaan naulakkoon ja kävin nojailemaan seinäävasten. Räpyttelin silmiäni ja koitin heräillä aamu unisuudestani. Samalla, kuulin että alakerrassa koulun pääovi aukesi ja pamahti kiinni. Kuulin myös askelia rapuissa. Kuulin selvästi että joku käveli rappuja ylös ja oli piakkoin samassa kerroksessa kuin minä olin. Käänsin pääni käytävän toiseen päätyyn ja jäin odottamaan että kuka niistä rapuista kohta ilmestyisi. Hiljalleen, ensin näkyi pää, olkapäät ja lopulta koko henkilö. Hän oli Elina, yksi minun ATK tunnin luokkatoveri. Ja itseasiassa erittäin pitkäaikainen ihastumisen kohteeni. En kyllä tuntenut hänestä muuta kuin nimen. Hän lähti kävelemään minua kohti, katsellen samalla ulos ikkunoista. Minä taas ihailin hänen sievää ja viatonta olemustaan. Elina oli todella kaunis, aika lyhyt ja hoikka, mutta hän omisti täyteläiset rinnat. Ja sievä oli peppukin täytyy myöntää. Hänellä oli päällään polviin ulottuva hame, ja ohut villapaita. Hän käänsi katseensa minua kohti ja samalla oma katseeni valahti kohti lattiaa. Nojailin seinää vasten kädet puuskassa ja katselin lattiaa. Mutta mieleni oli Elinassa. Hän käveli viereiselle naulakolle, laittoi oman reppunsa naulakkoon ja meni vastapuoleiselle seinälle nojailemaan, ja katseli ulos ikkunasta. Itse yritin vilkuilla sivusilmällä häntä, nytten kun hän oli muutenkin selkä minuun päin. Katselin hänen siroja hartioitaan, ja pakosti katseeni myös putosi hänen pepulleen. Hänellä oli kauniit ruskeat samenttiset hiukset, olkapäihin ulottuvat.

Siinä me seisoskelimme, kahdestaan hiljaisella käytävällä. Oppilaita ei ollut vielä tullut kouluun. Itse aloin vilkuilemaan kelloa hädissäni, tämä hiljaisuus kohta tappaa minut. Ja kauhukseni huomasin että vielä oli 20minuuttia jäljellä tunnin alkamiseen! Olin hermostunut, mutta silti nojailin "coolisti" seinään ja yritin näyttää rauhalliselta. Taas ajattelin nostaa katseeni ja vilkaista mitä Elina teki. Katsoin, mutta hän tuijotti edelleen ulos ikkunasta. Niimpä uskallauduin katselemaan häntä rohkeammin, tuijotin ja tuijotin.

Sitten aloin ajattelemaan että nyt kun on rauhallista, pitäisiköhän minun koittaa jotakin isku repliikkiä? Tai sanoa jotakin alkavasta tunnista. Mietein ja mietein, mutta mitä enemmän sitä tein sen vaikeammaksi puhuminen alkoi tuntua. Joten seisoskelin hiljalleen ja ihailin häntä, erityisesti peppua. Sitten mieleeni pamahti pervoudet. Saakelin saakeli, porno alkoi virtaamaan mielessäni. Isot tissi, tiukka peppu, ajattelin...

Vaistomaisesti irrottauduin seinästä ja lähdin kävelemään häntä kohti. Juuri kun astuin Elinan selän taakseen hän kääntyi ympäri minua kohden. Elina näytti niin pieneltä, varmasti 30cm minua lyhyempi. Hän katsoi minua silmiin hämmästyneenä, itse kumarruin polvilleni hänen eteensä. Nostin hiljaan hänen hamettaan. Elina hätkähti ja pamahti seinää vasten tiukemmin, aivan kuin olisi pakoon yrittänyt. Työnsin pääni lähelle hänen haarojaan ja vedin hameen pääni yli. Siinä minä olin, polvillani hänen edessään, pää hameen alla. Kasvotusten tuon ihanan tytön haarojen välissä. Huomasin että Elina oli aivan hiljaan, aivan kuin olisi ollut kauhuissaan. Katsoin Elinan alushousuja, ne olivat perinteiset valkoiset tyttöjen alus housut. Kuinka kauniilta ne näyttivätkään mukaillen hänen siroja linjojaan. Hiljaan nostin käteni ja painoin sormeni hänen haaroja vasten. Tunsin pehmeän karvoituksen alushousujen läpi. Nojasin lähemmäs ja painoin kasvoni Elinan haaroihin. Samalla liutin käteni hänen alushousujensa alle ja puristin hellästi pakaroita. Tunsin kuinka Elina jähmettyi ja huokaisi pienen ja lyhyen huokauksen. Peräännyin hieman ja vedin käteni pois alushousujen alta. Otin alushousujen reunoista kiinni ja vedin ne hissukseen alas sääriä pitkin. Nostin hieman Elinan nilkkoja ja otin alushousut pois kokonaan. Nostin katseeni takaisin hänen jaloväliään kohden. Nostin käsiäni pitkin Elinan sääriä kunnes käteni olivat taas hänen pepullaan. Puristelin hellästi ja ihailin hänen sievää alapäätä. Huomasin että häneltä oli jo kostunut...

Peräännyin, vedin hameen pois päältäni ja nousin seisomaan. Katsoin Elinaa silmiin, hän ei katsonut takaisin. Otin housuni napin auki ja vedin vetoketjun auki myös. Pudotin hausuni alas nilkkoihini. Elina käänsi katseensa kohti haarojani ja jäi tuijottamaan. Kaluni pompahti jykevästi ylös sojottaen kohti Elinaa, mutta hän käänsi katseensa taas pois minusta. Otin hänen kädestä kiinni ja asetin sen penikselleni. Ohjasin hänen kättään kaluni kuumaa vartta pitkin mutta hän vetäisi kätensä pois kalultani. Otin hänen hameestaan kiinni ja nostin sen yli hänen lantionsa samalla kumartuen itse niin että lantiomme olivat samalla tasolla. Silloin Elina säpsähti ja käänsi katseensa suoraan silmiini. Katsoin häntä silmiin myös. Työnnyin häntä vasten ja kumarruin alemmas asettaen terskani aivan hänen pillunsa aukolle. Aloin nousemaan ylemmäs ja ylemmäs painaen kaluani syvemmälle hänen pilluunsa. Elina inahti äänekkäästi ja laittoi kätensä hartioilleni. Minä vain nousin ylemmäs kunnes seisoin niin suorassa kuin pystyin. Huomasin että Elinan kengän kärjet haperoivat maata, hän ei yltänyt kunnolla maahan. Asetin käteni taas hänen pakaroillensa, puristin ja notin hänet ylemmäs. Samalla Elina kietoi jalkansa ja kätensä tiukasti ympärilleni. En vielä pannut häntä, mutta olin työntynyt täysin hänen sisäänsä. Elina sanoi hiljaa vapisevalla äänellä:"Älä..." Vedin kaluani hiljaa ulos mutta painoin sen nopeasti takaisin sisään, "Eiii...., laske mut pois" Elina vaikeroi.

Samassa kuulin kun alakerrassa koulun pääovi pamahti. Näytti siltä että oppilaita tuli sisään. Käytävät alkoivat täyttyä oppilaiden melulla.

En välittänyt vaan aloin panemaan Elinaa nopeammin. Elina puristi jaloillaan niin lujaa että ei henki meinannut minulla kulkea mutta jatkoin silti. Samalla kuulin uhkaavasti kuinka oppilaita oli jo portaissa. Jatkoin, puristin pakaroista, ja tunsin Elinan ohuen villapaidan läpi kovat nännit. Käänsin pääni kohti käytävän rappuja ja huomasin oppilaiden tuijottavan ja kävelevän meitä kohti. He olivat hiljaa, muutamat supisivat omia juttujaan vielä. Lopulta koko käytävä oli täynnä oppilaita...

Asetin toisen käteni hänen täyteläisille rinnoilleen. Puristin hänen nänniää lujaa ja Elina päästi todella kovan voihkaisun joka kajahti koko käytävälle. Hän vaikeroi jo lujaa silmät itkuisina:"Lopeta, sattuu! Anna mun mennä!" Mutta vaikeni ja voihkaisi taas kovan survaukseni seurauksena.

Vilkaisin ympärilleni ja huomasin että koko käytävän oppilaat olivat ympäröineet meidät, he olivat aivan hiljaa ja katsoivat. Kaikki olivat aivan jähmettyneet. Elina kietoi taas kätensä ja jalkansa tiukasti ympärilleni ja huusi:"Auttakaa mua! Tehkää jotakin! Sattuu!" Kukaan ei tehnyt mitään, kaikki vain ihmettelivät. Jotakin hajanaista juttua kuului oppilaiden joukosta:"Eiks noit hävetä yhtää?", "Toi on siistii!" Mutta kukaan ei tehnyt mitään. Minä jatkoin rajua panemistani ja Elina huohotti ja huusi apua ja oppilaat hiljaa tuijottivat.

Yhtäkkiä kuului kova karjaisu käytävän päästä:"Mitä helvettiä täällä tapahtuu!?!" ATK opettajani huusi vihaisena. Hän tunkeutui oppilaiden välistä nopeasti ja otti kädestäni kiinni. "Päästä irti!" Mutta hän ei saanut minua lopettamaan, Elina edelleen vaikeroi apua kun itse olin melkein transsissa ja painoin minkä jaksoin. Lopulta huomasin että luokanvalvojani myös tunki oppilaiden välistä ja nappasi minusta kiinni. ATK opettaja ja luokanvalvoja yhteis voimin ottivat minua käsivarsista kiinni ja vetivät irti Elinasta. Kaluni vetäytyi ulos hänestä nytkähdellen. Siinä minä seisoin housut nilkoissa, opettajat pitelivät käsistäni kiinni ja kaluni nyki ja spermaa lensi käytävän lattialle. Elina rojahti vapisten ja huohottaen käytävälle. Opettajat vetivät minut oppilaiden välistä pakolla kun taistelin vastaan. Yritin päästä takaisin Elinan luo mutta turhaan. Minua vedettiin jo käytävän rappuja alas...

Oppilaat olivat edelleen ihan hiljaa ja tuijottivat makaavaa Elinaa. Samalla kun alhaalta käytävistä kuului huutoni: "ELinaaa!....."

(Tiedän että kirjoitus virheitä löytyy, ja pyydän anteeksi kovasti. Tämä on ensimmäinen kirjoittamani teksti tänne. Pistäkää toki palautetta! Niin ja tämä juttu oli täysin fiktiivinen tarina)

(Kiitos kaunis jos kukaan jaksoi lukea)

48

12546

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • No juuripa juuri

   sairas paskiainen!

   • persikka

    ...samaa mieltä...
    ihan sairasta.. toivottavasti heität henkesi, tuollaisia ei tarvita


   • Mr. Mustikka

    Älähän nyt, kumminkin tykkäsit =)


   • persikka
    Mr. Mustikka kirjoitti:

    Älähän nyt, kumminkin tykkäsit =)

    Äh... tapa ittes jos luulet että ihmiset pitää tollaisesta roskasta!!!

    Mä tykkäisin siitä jos joku näyttäisi sulle kuinka mukavalta uhrilta tossa kohtaa tuntuu...


   • persikka
    persikka kirjoitti:

    Äh... tapa ittes jos luulet että ihmiset pitää tollaisesta roskasta!!!

    Mä tykkäisin siitä jos joku näyttäisi sulle kuinka mukavalta uhrilta tossa kohtaa tuntuu...

    ...että naisillakin on tunteet.

    kuten tolla tarinan tytöllä.

    KYllä huomaa kuka on se herrasmies ja kuka ei.


   • mister
    persikka kirjoitti:

    ...että naisillakin on tunteet.

    kuten tolla tarinan tytöllä.

    KYllä huomaa kuka on se herrasmies ja kuka ei.

    Mistäs lähtien mielikuvitus hahmoilla on ollut oikeat tunteet? Heh hehe hee...

    sinä olet AIka tekopyhä.

    makee stoori oli must.


   • Karvaperse
    Mr. Mustikka kirjoitti:

    Älähän nyt, kumminkin tykkäsit =)

    Meillä Naisillakin on tunteet mutta olisin kyllä varmaa pitänyt siitä


  • poika88

   Mun makuun toi oli !
   Just hyvä opettajat otti käsistä kiinni ja spegu valui lattialle. Sä oot ykkönen lisää tuollaisia.
   Olen ainoa fanisi !

   • Mr. Mustikka

    Mukavaa lukea tuollaistakin palautetta!
    Hauska nähdä että kaikki ei ole älyttömiä tosikoita.

    Tuo tarinani kyllä oli ensimmäinen mitä olen tänne kirjoittanut. Itseasiassa se oli ensimmäinen seksinovellini ikinä.

    Kiitoksia vielä oikein paljon!


   • just
    Mr. Mustikka kirjoitti:

    Mukavaa lukea tuollaistakin palautetta!
    Hauska nähdä että kaikki ei ole älyttömiä tosikoita.

    Tuo tarinani kyllä oli ensimmäinen mitä olen tänne kirjoittanut. Itseasiassa se oli ensimmäinen seksinovellini ikinä.

    Kiitoksia vielä oikein paljon!

    pieni munainen runkkari, joka kirjoittaa fantasioistaan ja nussii tyynyään. uuh uuh, kun tekee gutaa..


  • siiri

   Ei hääppönen...

   • Mr. Mustikka

    No tämä oli vasta ensi kertani kun kirjoitin. Joten en odottanutkaan valtavia ylistyksiä.

    Kiitoksia kun raaskeit kommentoida!


  • neiti

   mun pillu ainaki kostu!

   • Mr. Mustikka

    Mukavaa kuulla että edes joitakin tyttöjä tämä tarina kiihotti!


   • Anonyymi

    Et oo ainut🤪


   • Anonyymi
    Mr. Mustikka kirjoitti:

    Mukavaa kuulla että edes joitakin tyttöjä tämä tarina kiihotti!

    Oliko tämä siis nyt tosi tarina?? Ja muutes sain aika mukavan mielikuvan täst tarinasta et olin siin tarinaa mun poikkiksen kaa;)loistavaa


  • Sindi

   toi novelli oli yksinkertasesti sairas.

   siis oli se kiihottava yms...

   mutta mieti jos tuo olis totta!!!!!!!! mut itteni on raiskattu ja mä tiiän miltä se tuntuu, sillä asialla ei kannata pelleillä!

   • persikka

    olen samaa mieltä...

    Jätkä on sairas paskiainen eikä ajattele naisten tunteita..


   • outo
    persikka kirjoitti:

    olen samaa mieltä...

    Jätkä on sairas paskiainen eikä ajattele naisten tunteita..

    onko sinun mielestä myös masturbointi syntiä?

    eikö ihmiset saisi muka haaveilla?


  • Mr. Mustikka

   Siis tämä on pelkkä tarina. TARINA! Ei kyllä teidän järki paljoa loista teidän kommenteista.

   Jos se nyt niin teitä häiritsee niin kun luette tota tarinaa niin vaihtakaa Elinan kommentit kaikenlaiseksi "Oi kun tuntuu ihanalta, nussi kovempaa!" Blaah blaah blaah...Laittakaa sitä peruskauraa niiden kommenttien tilalle jos se niin paljo häiritsee.

   Siis voi hyvät ihmiset, järjen käyttö on sallittua. TARINA! HUHUU? Haloo? Fiktiivinen juttu! Potaskaa! NOVELLI! Jos on liian raskasta tavaraa teille niin ei tarvi lukea.

   • persikka

    ...se olisi pistää kinky osastolle...

    Ja hei, kyllä me tajutaan että se on vaan NOVELLI mutta jos sun tekee mieli tehdä tollaista jollekin niin se on sairasta!

    Ja novellihan kirjoitetaan siitä mitä itse haluaa kokea ja tehdä... vai mitä?


   • Mr. Mustikka
    persikka kirjoitti:

    ...se olisi pistää kinky osastolle...

    Ja hei, kyllä me tajutaan että se on vaan NOVELLI mutta jos sun tekee mieli tehdä tollaista jollekin niin se on sairasta!

    Ja novellihan kirjoitetaan siitä mitä itse haluaa kokea ja tehdä... vai mitä?

    Huoh, siis antaa olla. Sun kommentit on nyt mulle tyhjää ilmaa. Ja tämä siksi koska vastaan minä mitä tahansa sinulle niin aina sinä jaksat nipottaa. Joten turha minun on kuluttaa voimiani tapellakseni jonkun sinun kaltaisen kanssa.

    Ja jos siellä on enää ketään ihmisiä jotka haluaisivat kommentoida TARINAANI niin olkaa niin kilttejä ja laittakaa tekstiä. En kirjoittanut tätä tarinaa keskustellakseni minusta. Haluan kuulla kommenttejanne, vaikka ne olisivatkin luokkaa:" Ihan sairasta!"

    P.S. Eikö tarinassani todellakaan ollut MITÄÄN HYVÄÄ? Älkää jaksako takertua siihen hemmetin "raiskaus" teemaan. Mitä mieltä olitte esim. kun oppilaat tulivat sankoin joukoin ihmettelemään mutta EIVÄT YRITTÄNEET ESTÄÄ, miettikääpä sitä...


   • Poika vaan
    Mr. Mustikka kirjoitti:

    Huoh, siis antaa olla. Sun kommentit on nyt mulle tyhjää ilmaa. Ja tämä siksi koska vastaan minä mitä tahansa sinulle niin aina sinä jaksat nipottaa. Joten turha minun on kuluttaa voimiani tapellakseni jonkun sinun kaltaisen kanssa.

    Ja jos siellä on enää ketään ihmisiä jotka haluaisivat kommentoida TARINAANI niin olkaa niin kilttejä ja laittakaa tekstiä. En kirjoittanut tätä tarinaa keskustellakseni minusta. Haluan kuulla kommenttejanne, vaikka ne olisivatkin luokkaa:" Ihan sairasta!"

    P.S. Eikö tarinassani todellakaan ollut MITÄÄN HYVÄÄ? Älkää jaksako takertua siihen hemmetin "raiskaus" teemaan. Mitä mieltä olitte esim. kun oppilaat tulivat sankoin joukoin ihmettelemään mutta EIVÄT YRITTÄNEET ESTÄÄ, miettikääpä sitä...

    No olihan se ihan hyvä eikä tollasia monesti täällä nää........! Joo ainaki oot löytäny kirjotus suunnan joka herättää tunteita se on plussaa enkä jaksa uskoo että oot tollasia millessäs syvissä miettiny...
    Tai jos oot niin kannattaa mennä hoitoon :)

    Ootan innolla lisää tekstiä......!

    Ehkä ens kerralla kirjotat hieman enemmän tilanne kuvaamammin.. eli selität ympäristöä... yms... ei tarkotus neuvoo mut muhu iskis paremmin sellanen juttu......


   • sikanauta

    Mun mielest toi oli just magee stoori.
    Se Ellu vaikutti niin pieneltä ja viattomalta,
    ja mun kävi sitä sääliks.. Mut se vaan lisäs tän tarinan kiihotusta. :)
    Tsemppiä, ja muistahan kirjoitella tänne ahkerasti!
    Odotan tarinoitasi.


   • Kummastelija
    Mr. Mustikka kirjoitti:

    Huoh, siis antaa olla. Sun kommentit on nyt mulle tyhjää ilmaa. Ja tämä siksi koska vastaan minä mitä tahansa sinulle niin aina sinä jaksat nipottaa. Joten turha minun on kuluttaa voimiani tapellakseni jonkun sinun kaltaisen kanssa.

    Ja jos siellä on enää ketään ihmisiä jotka haluaisivat kommentoida TARINAANI niin olkaa niin kilttejä ja laittakaa tekstiä. En kirjoittanut tätä tarinaa keskustellakseni minusta. Haluan kuulla kommenttejanne, vaikka ne olisivatkin luokkaa:" Ihan sairasta!"

    P.S. Eikö tarinassani todellakaan ollut MITÄÄN HYVÄÄ? Älkää jaksako takertua siihen hemmetin "raiskaus" teemaan. Mitä mieltä olitte esim. kun oppilaat tulivat sankoin joukoin ihmettelemään mutta EIVÄT YRITTÄNEET ESTÄÄ, miettikääpä sitä...

    Se oli hyvä tarina! Ja puhut aivan totta, että lukijat ottavat tarinat liian tosissaan, kun ne kuitenkin ovat vai fiktiota.
    Olen varma, jos jonneksin saisi ladattua videon jonka nimi olis mm. "30vuotias mies raiskaa 12v tytön", niin nämä samat tosikot menisivät klikkaamaan videon auki, katsoisivat sen kauhusta jäykkänä ja sitten alkaisivat papattamaan, että kauheeta, miksi joku on tehnyt tuommoisen videon. Ja kuitenkin nimi kaikille kertoisi, että sitä ei kannata katsoa.
    Nojoo, eksyin ehkä hieman raiteilta, mutta vituttaa tuommoiset valittajat, jotka eivät uskalla edes itse fantasioida muusta kuin naapurin Liisasta/Lassista alasti saunassa ja sitten valittavat, jos joku uskaltaa ajatella jotain muuta.


   • Mr. Mustikka
    Poika vaan kirjoitti:

    No olihan se ihan hyvä eikä tollasia monesti täällä nää........! Joo ainaki oot löytäny kirjotus suunnan joka herättää tunteita se on plussaa enkä jaksa uskoo että oot tollasia millessäs syvissä miettiny...
    Tai jos oot niin kannattaa mennä hoitoon :)

    Ootan innolla lisää tekstiä......!

    Ehkä ens kerralla kirjotat hieman enemmän tilanne kuvaamammin.. eli selität ympäristöä... yms... ei tarkotus neuvoo mut muhu iskis paremmin sellanen juttu......

    Aivan, halusinkin tehdä "hieman" erillaisen tarinan kuin mitä täällä on aikaisemmin ollut. Ja tämä kyllä todellakin herätti tunteita lukijoissa huomasin...vaikka ei aivan sellaisia kuin olisin halunnut mutta kumminkin =) Sainpahan hieman säpinää aikaiseksi.

    "enkä jaksa uskoo että oot tollasia millessäs syvissä miettiny...
    Tai jos oot niin kannattaa mennä hoitoon :)"

    No en kyllä todellakaan ole mikään raiskari roope! =) Mutta vaikka ihmiset ei sitä myönnäkkään niin raiskaus tarinat kiinnostaa suurtaa osaa ihmisistä. Niin se vaan on. Mutta ei se tarkoita että silloin myös on raiskaaja.

    Ja kiitos neuvoista! Hyvät neuvot tulevat aina tarpeeseen. En toki pahastu jos neuvoja minulle antaa, kehitympähän kirjoittajana hieman paremmin jos neuvoja saan. Kiitos vielä.

    "Ootan innolla lisää tekstiä......!"

    Niin...saa nähdä. En oikein tiedä viitsisikö jatkaa kun ei todellakaan jaksa lukea kun kokoajan tulee tuota "oot sairas"" tekstiä....BOOOOOOORING!!! Kyllähän minulla oli jo jatkoa tähän tarinaani mutta en viitsinyt laittaa sitä vielä tänne kun halusin lukea miten ihmiset sulattaa tarinan alun. Ja sehän jo nähtiin...huoh..=(


   • Mr. Mustikka
    Kummastelija kirjoitti:

    Se oli hyvä tarina! Ja puhut aivan totta, että lukijat ottavat tarinat liian tosissaan, kun ne kuitenkin ovat vai fiktiota.
    Olen varma, jos jonneksin saisi ladattua videon jonka nimi olis mm. "30vuotias mies raiskaa 12v tytön", niin nämä samat tosikot menisivät klikkaamaan videon auki, katsoisivat sen kauhusta jäykkänä ja sitten alkaisivat papattamaan, että kauheeta, miksi joku on tehnyt tuommoisen videon. Ja kuitenkin nimi kaikille kertoisi, että sitä ei kannata katsoa.
    Nojoo, eksyin ehkä hieman raiteilta, mutta vituttaa tuommoiset valittajat, jotka eivät uskalla edes itse fantasioida muusta kuin naapurin Liisasta/Lassista alasti saunassa ja sitten valittavat, jos joku uskaltaa ajatella jotain muuta.

    Siis olen TÄYSIN samaa mieltä kanssasi tuosta "30vuotias mies raiskaa 12v tytön" videosta. Jos sellainen jostakin löytyy niin aivan varmasti olisi katsotuinpien videoiden kärjessä!

    Tosikot ovat turhauttavia, kyllä.


   • Mr. Mustikka
    sikanauta kirjoitti:

    Mun mielest toi oli just magee stoori.
    Se Ellu vaikutti niin pieneltä ja viattomalta,
    ja mun kävi sitä sääliks.. Mut se vaan lisäs tän tarinan kiihotusta. :)
    Tsemppiä, ja muistahan kirjoitella tänne ahkerasti!
    Odotan tarinoitasi.

    Kiitoksia kiitoksia!

    =)

    "Se Ellu vaikutti niin pieneltä ja viattomalta,
    ja mun kävi sitä sääliks.. Mut se vaan lisäs tän tarinan kiihotusta. :)"

    Mukavaa että huomasit, se todellakin lisää tarinan kiihottavuutta kun Elina on niin hento ja herkkä.

    Kiitoksia vielä!


   • KPM
    Mr. Mustikka kirjoitti:

    Aivan, halusinkin tehdä "hieman" erillaisen tarinan kuin mitä täällä on aikaisemmin ollut. Ja tämä kyllä todellakin herätti tunteita lukijoissa huomasin...vaikka ei aivan sellaisia kuin olisin halunnut mutta kumminkin =) Sainpahan hieman säpinää aikaiseksi.

    "enkä jaksa uskoo että oot tollasia millessäs syvissä miettiny...
    Tai jos oot niin kannattaa mennä hoitoon :)"

    No en kyllä todellakaan ole mikään raiskari roope! =) Mutta vaikka ihmiset ei sitä myönnäkkään niin raiskaus tarinat kiinnostaa suurtaa osaa ihmisistä. Niin se vaan on. Mutta ei se tarkoita että silloin myös on raiskaaja.

    Ja kiitos neuvoista! Hyvät neuvot tulevat aina tarpeeseen. En toki pahastu jos neuvoja minulle antaa, kehitympähän kirjoittajana hieman paremmin jos neuvoja saan. Kiitos vielä.

    "Ootan innolla lisää tekstiä......!"

    Niin...saa nähdä. En oikein tiedä viitsisikö jatkaa kun ei todellakaan jaksa lukea kun kokoajan tulee tuota "oot sairas"" tekstiä....BOOOOOOORING!!! Kyllähän minulla oli jo jatkoa tähän tarinaani mutta en viitsinyt laittaa sitä vielä tänne kun halusin lukea miten ihmiset sulattaa tarinan alun. Ja sehän jo nähtiin...huoh..=(

    Kokeile en kerralla jotain muuta ja ei niitä tekstejä kenenkään pakko oo lukee se vaan on niin että kaikkia kiinostaa muiten "elämä"

    kokeile minne asti ihmiset jaksaa "muistuttaa"
    että oot sairas sika.

    Pistä vaan se loppuki saat kerrankin nauraa muitten ihmisten kustannuksella.....!!!!!


   • Lukija
    Mr. Mustikka kirjoitti:

    Aivan, halusinkin tehdä "hieman" erillaisen tarinan kuin mitä täällä on aikaisemmin ollut. Ja tämä kyllä todellakin herätti tunteita lukijoissa huomasin...vaikka ei aivan sellaisia kuin olisin halunnut mutta kumminkin =) Sainpahan hieman säpinää aikaiseksi.

    "enkä jaksa uskoo että oot tollasia millessäs syvissä miettiny...
    Tai jos oot niin kannattaa mennä hoitoon :)"

    No en kyllä todellakaan ole mikään raiskari roope! =) Mutta vaikka ihmiset ei sitä myönnäkkään niin raiskaus tarinat kiinnostaa suurtaa osaa ihmisistä. Niin se vaan on. Mutta ei se tarkoita että silloin myös on raiskaaja.

    Ja kiitos neuvoista! Hyvät neuvot tulevat aina tarpeeseen. En toki pahastu jos neuvoja minulle antaa, kehitympähän kirjoittajana hieman paremmin jos neuvoja saan. Kiitos vielä.

    "Ootan innolla lisää tekstiä......!"

    Niin...saa nähdä. En oikein tiedä viitsisikö jatkaa kun ei todellakaan jaksa lukea kun kokoajan tulee tuota "oot sairas"" tekstiä....BOOOOOOORING!!! Kyllähän minulla oli jo jatkoa tähän tarinaani mutta en viitsinyt laittaa sitä vielä tänne kun halusin lukea miten ihmiset sulattaa tarinan alun. Ja sehän jo nähtiin...huoh..=(

    Älä nyt siitä lannistu jos jotkut haukkuu sua sairaaks. Tosi mahtava tarina. kerranki jotain tällästä. :)
    Pitää hyväksyy negatiivinenki palaute.
    Mulla vaan ei oo antaa ku positiivista.
    JATKOO!!


  • Poika88

   En ymmärrä mitä ihmiset ruinaa ! Ei ole pakko lukea ! Toi oli hyvä oppilaat katselivat se niin ku oli paras. Olisit viä kirjottanu sen likan tuntemuksia tarkemmin ja sit sen pojan puhuttelua ! niin avot !
   But you are still THE ACE

   • Mr. Mustikka

    "Olisit viä kirjottanu sen likan tuntemuksia tarkemmin ja sit sen pojan puhuttelua !"

    Jatkoa olen kyllä kyhännyt mutta en tiedä kannattaako sitä edes täällä "julkaista." Ei jaksa taas alkaa tappelemaan tosikoiden ja jeesustelijoiden kanssa.

    Siinä oli tarkoitus keskittyä myös tämän tarinan pojan "puhutteluun" ja Elinan "tuntemuksiin"...Mitähän Elina jälkeen päin ajatteli...Mitähän oppilaat tekivät?

    Hmm.....mysteeristä.


  • persikka

   No voin mä jotain hyvää sanoa...

   Ihan hyvä tarina mutta todellisuudessa koettuna kauheaa...
   Loppu oli outo kun opettajat tuli ym...

   En mä nyt niin kauhee ihminen ole.

   • Gabriel

    Mielestäni tekstistä käyty keskustelu oli lähes yhtä mielenkiintoinen kuin itse teksti. Mielestäni tässä tapauksessa näitä asioita ei itseasiassa voida eroittaa - tekstiä ja siitä aiheutunutta keskustelua. Jos tällä kirjoittajalla oli tälle tekstille tarkoitus oli se käsittääkseni nimenomaan kohahduttaa ja järkyttää. Itse koen, että kirjoittajalla on yksin vastuu siitä, mitä hän kirjoittaa ja sen jälkeen, kun kirjoittaja sen vastuun ottaa, voi hän kirjoittaa, mitä ikinä haluaa. Se on täysin sitten taas aate ja maailmankatsomuksellinen asia, mistä haluaa kirjoittaa..


  • luumu

   kuinka sä voit olla noin sairas. ensinnäkään A) koulussa ei voi tapahtuu tollasta, kukkan ei tekis sitä oppilaiden edessä ja B) sä ot sairas, vaikutat 45 ukolta joka raiskaa 11-19 vuotiaita: HYI HELVETTI!!!

   • Mr. Mustikka

    "kuinka sä voit olla noin sairas."

    OLEN TERVE KUIN PUKKI!

    "sä ot sairas, vaikutat 45 ukolta joka raiskaa 11-19 vuotiaita: HYI HELVETTI!!!"

    No ihan tiedoksi vaan että olen 18v poika. Vai mies? No ihan miten vain. No poika ainakin omasta mielestäni. Ja raiskaaminen ei ole minun juttuni.

    Joo että hyvää jatkoa sinullekin...


   • Niina

    tosta sun palautteesta puuttu vielä että "ei kyllä minun nuoruudessani"... tämäkin oli vain novelli,älä järkytä mieltäsi sillä. Kai haukut kauhukirjailijatkin pystyyn,hehän TAPPAVAT ihmisiä!? Ja mikä saa sinut uskomaan että tuota ei voisi ikinä tapahtua? By the way, sehän oli ihan fiktiivinen juttu.


  • persikka

   (Lukeekohan mustikka tämän, olenko ilmaa?)
   Eihän mun nyt ihan kokonaan pitänyt tätä haukkua... mä en edes lukenut tätä kunnolla silloin..

   Saanko kysyä? Saan varmaankin.
   Miksi siitä mukavasta pojasta joka ihastui tyttöön, tuli niin ilkeä ja hän satutti ihastustaan... siis eihän niin saa tehdä?

   Tämä ei nyt ollut mikään ilkeä kommentti vaan ihan asiallinen kysymys... jos viitsit vastata
   JA MUUTEN...EN OLE TOSIKKO, OLEN LUKENUT JA KIRJOITTANUT ITSEKIN RAISKAUS-TARINOITA.

   Esim.
   http://www.seksimaa.com/tarinat/3889.html

   Siihe on muuten jatkoakin...
   No niin nyt paljastin itseni...ollanko sujut?

  • Julia

   omalla tvallaan hieno! :)

   • Mr. Mustikka

    Lämmittää sydäntä saada positiivistakin palautetta.

    Omalla tavallaan! Aivan, hyvin sanottu.


   • Myöhäinen
    Mr. Mustikka kirjoitti:

    Lämmittää sydäntä saada positiivistakin palautetta.

    Omalla tavallaan! Aivan, hyvin sanottu.

    Juu, olin nähnyt paljon muita tätä koskevia juttuja ympäri foorumia mutta vasta nyt luin tämän. Se oli hieno, ainoa mikä jäi kaivelemaan ettei tyttö yrittänyt alkuun estää lainkaan mutta toisaalta sen puuttuminen loikin omanlaisensa ilmapiirin. Tosihan muuten on että ainakin kiinassa raiskaus on pop, siellä tehdään suuri määrä elokuvia joissa naiset tulevat raiskatuiksi ja ne jaksavat innostaa yleisöä. Tämä oli mielestäni vielä lievää niihin verrattuna.


  • Nainen

   ...kunhan muistat että TOSIELÄMÄSSÄ jos tyttö sanoo "ei", se TARKOITTAA EI, eikä se tarkoita että hän OIKEASTI haluaa sitä kunhan vain leikkii vaikeasti tavoiteltavaa.

   Fantasiat ovat fantasioita ja tosielämä tosielämää.

   Muuten ihan kiihottavaa luettavaa...

  • Kaiya

   oli ihan ok juttu... jotenki tuntu että toisaalta se tyttö halus mut ei vaan kehdannu mennä mukaan juttuun... Olis kyllä aika kauheeta jos oikeesti kävis noin että kaikki tuijottais mutta ei tekis mitään..

  • nanna

   toi oli kiva juttu...
   aina ihmiset valittaa ja aian muka jotain puuttuu....tästei puuttunu mitään ja sillä hyvä...piste.....
   hyvä tarina mr.mustikka ;) kirjota lissää näitä juttujas ;)
   oisko mahollista saaha itelle joku kiva juttu ??? ;)
   maili olis:pittitiikeri_@suomi24.fi

  • 69boy

   se oli hyvä mut voisit jatkaa sitä mitä sille pojalle tapahtui esim mitä sille sanottiin siellä puhuttelussa

  • Lukija

   Tosi hyvä novelli!
   Totahan vois ihan hyvin jatkaa vielä?
   Mitä sille jätkälle tapahtui..ym..?
   Tosi hyvä, jatka samaan malliin ;)

  • Sorsa

   Tulinpa ilmaisemaan oman mielipiteeni. Aluksi, oli erittäin kiinnostavaa lukea kyseinen novelli ja sen jälkeen ihmisten reaktiot.
   Novelli oli ehdottomasti hyvä! Kyseessähän oli fantasia (ei edes välttämättä kirjailijan itsensä Joku väitti, että novelleissa kirjoitetaan sitä mitä itse haluaisi tehdä ja sehän on väärin) ja on todettu, että tuollaisessa ei ole mitään pahaa. On täysin normaalia ajatella itseään erilaisissa rooleissa, kuten vaikka alistettuna tai raiskaajana. Eikä silläkään väliä, vaikka ajatuksesta kiihottuisi, oma mielihän romantisoi aika lailla, mutta niin kauan kun ei halua tapahtumaan törmätä oikeassa elämässä tuo on täysin tervettä.
   En kiellä, etteikö tarina olisi toisinaan ollut aika korni, mutta kuten on jo todettu, se oli vain tarina.
   Sairainta koko tarinassa ei ollut päähenkilön jatkaminen, vaan muiden oppilainen mitään tekemättömyys, kun tämä tyttö pyysi jotakuta auttamaan.
   Minua ainakin jäi vähän hämäämään, oliko kyseessä raiskaus. Tyttö ei estellyt aluksi mitenkään ja oli jopa kiihottunut. Hän ei esimerkiksi lyönyt poikaa saadakseen tätä lopettamaan. Ja eihän ilmeisesti muutkaan oppilaat tajunneet, että tyttö halusi pois (?). Itsestäni tuntuu, että kyseessä juuri oli se, että tyttö halusi yhdyntään, mutta ujosteli vähän siihen ryhtymistä.
   Ajatuksia herättävä tarina oli kyllä.
   Kappalejako kohdallaan, tekstiä voisi vielä hioa.
   Jatkoa olisi tosiaankin erittäin kiinnostava lukea ja jos suinkaan viitsit, niin laittaisitko tänne?

  • Pillukosteena

   Ihan sairas eihän tuolaista saa tehdä ei ikinä ei koskaa eikä missään eikä missään tilanteessa.
   Vaikka tekisi mieli eikä sitkään vaikka haluttaisi. Aivan pervo gasting.

  Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   35
   1845
  2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   204
   1717
  3. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   100
   1419
  4. Onko sinulla ja hänellä

   kuinka paljon ikäeroa?
   Ikävä
   87
   1249
  5. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   204
   1237
  6. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

   Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
   Ensitreffit alttarilla
   6
   1144
  7. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

   käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
   Ikävä
   76
   1043
  8. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

   Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
   Maailman menoa
   105
   946
  9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

   Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
   Ikävä
   53
   843
  Aihe