Päihdelinkki

Mitä helvettiä?

Että on taas yksi keskustelupalsta täynnä pipi(o)päitä.

Tuolla saitilla muutamakymmen "vakielämäntapanarkkia" suoltaa sellaista paskaa, että oksat pois. Milloin on serotoniinisyndroomaa ja milloin kolisee katupiri ja milloin ei... voi Jumalauta. Just tää porukka on sitä, jonka takia OIKEASTI sairaat ihmiset jäävät lääkkeittään.

Vittu, siellä ne pyörii ku karusellissä resepteinensä, että kenellä on Xanorit ja kenellä Temestat. Opamoxistahan ei sitten oo mihinkään, kuulemma. Ei vittu ketään voi ahdistaa noin paljon -> Tyyliin, Tenox 20mg 1x5, Diapam 10mg x3, Consertat ja Tramalit, sekä jopo ja bupre-vedot ja, vittu soikoon, lämmintä kaakaota.

Omalla laiskuudella, hedonismilla, välinpitämättömyydellä, ja sitämyötä hankitulla monipäihderiippuvuudella ratsastavat paskanaamat. Tuntuvat tajuavan oman hyvän päälle, ja siinä se.

Phew....

14

4159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Semmoista se

      > Ei vittu ketään voi ahdistaa noin paljon

      Se on semmoista se viihdekäyttö...

    • tattinen

      Miten muut jää ilman lääkkeitä, vaikka nisti popsiikin niitä tusinan päivässä? Lääkefirmat ja lääkärithän tuputtaa niitä oikeen olan takaa, niin ei ihmekkään että toleranssi nousee ja jää koukkuun. Muutenkin käytös on tietoisesti itsetuhoisesta, aivan kuin elämän runteleman alkoholistin.

    • lääkeriippuvaisia?

      tiesitkö että toiset on niin herkkiä riippuvuudelle että jäävä bentso koukkuun viikossa tai parissa kuukaudessa. Kun sen lääkeriippuvuuden on kerran saanut se pysyy. se palaa jopa yhdestä pilleristä vielä 10 vuoden kuivilla olon jälkeen.
      kokemusta on. onneksi kaikki pillerikoukussa olevat eivät ala piikittää, mutta lääkeriippuvuus on kuin alkoholismi.

    • ja mikähän Vitun tarve näillä pipipäillä on päteä joillaki rauhoittavilla ja psyykelääkkeillä? mä en oo koskaan sitä ymmärtänny ihanku saisivat siittä jotain ihme kiksejä.

      ite oonjo kahteen otteeseen käyttänny psyykelääkkeitä masennuksen takia ja enkä mä oo asialla mitenkään hehkuttannu tai koittannu päteä.

      mutta välillä tulee vaan semmoinen tunne et jos sais ees sen 5mg diapamia mutta seki vaan sen vuoksi et olotila tuntuu sen verta tukalalta.
      nimittäin ahdistukset ja pelkotilat.

      mutta taitaa olla vaan turha toive johtuen näitä lääkkeiden kanssa venäläistä rulettia pelaavien kanssa.

      • päihde/huume

        jos lääkkeet eivät ole riittäviä päihtedäyttöön niin mikä on riittävää päihdekäyttöön ja keskusteltavaksi päihdelinkissä tai riittävä syy hankkiutua päihdeongelman vuoksi hoitoon?


      • päihde/huume kirjoitti:

        jos lääkkeet eivät ole riittäviä päihtedäyttöön niin mikä on riittävää päihdekäyttöön ja keskusteltavaksi päihdelinkissä tai riittävä syy hankkiutua päihdeongelman vuoksi hoitoon?

        ja mäku luullin et asia tuli harvinaisen johtuen palstan luonteesta esitin vaan mielipiteeni asiasta. et miks joillaki pipipäillä ja piripekoilla on tarve päteä tai lesottaa jos esim käyttää rauhoittavia


    • ..............................

      "Just tää porukka on sitä, jonka takia OIKEASTI sairaat ihmiset jäävät lääkkeittään."

      Itseasiassa ne joiden takia oikeasti sairaat jäävät ilman lääkkeitään istuvat eduskunnissa ja/tai piirtelevät numeroita äänestyslappuihin. He ovat ne jotka PÄÄTTÄVÄT. Huumeidenkäyttäjät elää omaa elämäänsä eivätkä he istu neuvostoissa päättämässä mitä ainetta kontrolloidaan ja mitä ei. Jos huumeidenkäyttäjä voisi päättää olisi selkeää että jokainen kipupotilas saisi tasan tarkkaan sitä troppia joka 100% varmasti tehoaa.

      Kunhan vaan tahdon että ajattelet asian siltä kannalta joka vastaa totuutta.

      "Vittu, siellä ne pyörii ku karusellissä resepteinensä, että kenellä on Xanorit ja kenellä Temestat. Opamoxistahan ei sitten oo mihinkään, kuulemma. Ei vittu ketään voi ahdistaa noin paljon -> Tyyliin, Tenox 20mg 1x5, Diapam 10mg x3, Consertat ja Tramalit, sekä jopo ja bupre-vedot ja, vittu soikoon, lämmintä kaakaota."

      Niin? Ihan samalla tavalla pyörii kalja- ja alkonkassien kanssa alkoholistien elämä enkä näe sinua mesoamassa alkoholipalstalla asiasta. Mikä olennainen ero? Sitäapitsi ihan laillista lääkintäähän tuo on niinkauan kuin respa löytyy, sensijaan jos respaa ei löydy niin eläkeläinen joka vetelee edellisen satsin hermolääkkeitä särkyihinsä on määritelmällisesti pipipää narkkari koska käyttää lääkkeitä joihin hänellä ei ole lupaa.

      Mikä sinua loppukädessä kismittää? Miksi ihminen saa pilata ja tappaa itsensä alkoholilla ja se on kaikkien mielestä hiljaisesti ok, mutta sitten kun käyttääkin jotain muuta ainetta itsetuhonsa bensiininä niin se on niin paha että asiasta pitää tehdä ongelma ja yrittää vaikuttaa asiaan tavoilla jotka tuovat vielä kourallisen ongelmia? Vetosit siihen että sairaat eivät saa lääkkeitään - no, mitä jos ottaisit ja kirjoittaisit vaikkapa kansanedustajallesi ja alleviivaisit että maailmamme näyttää olevan sellainen että huumeidenkäyttäjähörhöjen lääkekaappi on kontrollista huolimatta täynnä ja vastaavasti asiallisesti sairastavaa kohdellaan likaisena nistinä ja pyydät että kansanedustajasi tekee asialle jotain järkevää vaihteeksi.

      Sensijaan että suutut siitä että maailma on sellainen kuin on voisit koittaa välillä analysoida tilannetta realistisesti ja koittaa löytää ratkaisumalleja ja suhtautumistapoja. Vinkkinä voin sanoa että päihdeasioissa täällä suomessa ei toistaiseksi ole tarjolla kuin kahdenlaisia malleja: ensimmäiset ovat huonoja ratkaisuja ja toiset ovat sellaisia joissa on paljon huonoja puolia mutta ne mahdollistavat ehkä kymmenien vuosien kuluessa parempaan pääsemisen. Muita vaihtoehtoja ei ole, päihdeongelmat ratkaisevaa taikasauvaa ei ole ongelmassakaan,jos sellainen esitellään on kyseessä taikasauva joka piilottaa ongelmat - hetkeksi.

      Jos olet järkevä ja selväpäinen ihminen pystyt paljon parempaankin kuin vain lapselliseen kiukutteluun tai naivistisiin "tapetaan ne" ajatuksiin. Siinä on vain se että pitää alkaa oikeasti yrittämään - sitä ajattelemista.

    • homokala40953

      Ei voi vittu sinua ahdistaa noin paljon että mitä muut elimistöönsä laittavat. sehän ei ole sinun ongelmasi mitenkään

    • zx zx

      Päihdelinkki on A-klinikkasäätiön ylläpitämä sivusto. Sinne voi urputtaa jos asia ahdistaa.

    • saminen83

      hei! mulla on ongelmana että haluaisin päästä metadonista eroon,mutta en ole onnistunut siinä..olen ollut korvaushoidossa n.4v aluksi bubrella ja oheiskäytön vuoksi siirryttiin metadoniin..oheis käytössä minulla on ollut benzot ja kannabis lähinnä..olen 28v nuorimies jolla huumehistoriaa takana n.15vuotta.mulla on kotiolot ihan ok 2v pieni poika ja avopuoliso..minua pelottaa lopettaa metadoni koska pelkään että psyyke ei kestä sitä ja koti-isänä olisi pakko kestää..korvaushoitopaikasta ei tähän ongelmaan ole paljon apua koska siellä vain paasataan minun satunnaisesta oheiskäytöstä joka on loputtava tai korvaushoito loppuu,sekin ahdistaa kun on kokoajan k.hoidon lopetus uhan alla,olen yrittänyt pyytää itselleni rauhoittavia että ei tarvitse kadulta niitä hommata ja voisin psyykkisesti paremmin mutta niille jyrkkä ei! mitä tehdä??

      • Anonyymi

        Ehkä voisit yrittää päästä pelosta eroon, ethän voi etukäteen tietää kestääkö psyyke vai ei.
        Rohkeasti kokeilet kuinka käy, ei ole paljon vaihtoehtoja. Jos joka tapauksessa on khoidot lopetusuhan alla niin eteen tulee väkisinkin tilanne että joudut kohtaamaan pelkosi.

        Keskity elämässäsi poikaasi ja avopuolisoon, saat tekemistä ja ajateltavaa, ehkä sekin voisi helpottaa pärjäämistä.

        Toivotaan että kaikki käy loppujen lopuksi hyvin. Luota itseesi!


    • Päihdetyöntekijä

      Uudet piikit ovat tylsiä ja pumput nihkeitä. Ihmiset joutuvat tökkimään käsivartensa ja kaikki mahdolliset paikat täyteen ja suonet menevät pilalle. Halutaanko tässä erottaa ihmiset käyttäjistä "normaaliin" todella hyvään kansaan ja yhteiskunnassa kaikki hyvin. Olisikohan aika hankkia sellaiset kuin ennen joilla yhdellä pistolla saa lääkeaineen iv:nä kehoonsa vai ollaanko tästälähtien tuhkarokolla koko keho

    • StraightStimulantsOnly

      Olipa päihdelinkki A-kliniikkasäätiön ylläpitämä tai ei, paljon harhaanjohtavaa tietoa sieltä löytyy, sekä väärinkäyttäjien että ylläpitäjien toimesta. Täytyy valitettavasti todeta että nykyään näköjään ainoastaan lääkkeiden ja "huumausaineiden" väärinkäyttäjät saavat hoidoksi samat tai vastaavat aineet ja muita lääkkeitä, erityisesti erityisluvalla saatavia lääkkeitä, tarvitsevat vai ei, ja oikeasti tarvitsevat jäävät usein ilman. Päihdelinkkiin kirjoittavathan ovat enimmäkseen viihdekäyttäjiä ja ainoastaan pieni osa sellaisia jotka hakevat tarvitsemansa lääkkeet ilman reseptiä. Tämä väärinkäyttö johtaa tekopyhään kansalliseen lääkeparanoiaan ja lääkkeitä oikeasti tarvitsevat jäävät ilman lääkkeitä ja niitä kohdellaan kuin potentiaalisina väärinkäyttäjinä. Suuri osa "hyvästä" kansasta eivät käy lääkärissä vaan käyttävät ja väärinkäyttävät vahvasti päihdyttäviä lääkkeitä ilman reseptiä koska se kuuluu asiaan ja eliitin elintapaan. Lääkkeet nähdään huumeina samoin kuin esimerkiksi eliitin käyttämä yliarvostettu turha ja vaarallinen päihde kokaiini. Pikemminkin se joka hankkii lääkkeet laillisesti on "luuseri" ja "nisti". Opamox ja temesta eivät ole vaikeasti saatavia luksushuumelääkkeitä vaan pikemmin opioidit ja stimulantit. Olen itse n.s. laitttoman amfetamiinin käyttäjä sen takia että laillisten stimulanttien käyttö ei ollut kovaa huumebisnestä tekevien "lähinomaisten" mieleen ja kanta-sivustoon kirjoitetuista valheista ei pääse eroon. On myös hyvin mahdollista että huumemafia ajaa omia etujaan päihdelinkki- ja muilla vastaavilla sivustoilla, kuten täälläkin. Luin useita vuosia sitten päihdelinkissä ja muualla pseudofenmetrasiinista joka on täysin arvoton sekä lääkkeenä että päihteenä mutta joka silti myydään kovaan hintaan. Nyt sitä on taas alettu myymään amfetamiinina ja tästä kuten ei myöskään pseudofenmetrasiinista löydy tietoa päihdelinkistä eikä muuallakaan. Päihdetyöntekijän mielestä olen varmaan arvoton kun en käytä "kovia huumeita" suonensisäisesti enkä sepitä jotain 5-vuotiaan tasoista paskaa käyttäjistä ja hyvästä kansasta enkä jaa omaa eliittitason "piriä" nistien kanssa. Hän kun tietää että iv-käyttäjiä löytyy enemmän raharikkaiden keskuudessa kuin muualla ja että näiden persettä pitää nuolla ja muiden ongelmilla tehdä bisnestä. Kun lukee päihdelinkin keskusteluja niin huomaa näiden olevan täynnä eliittikakaroiden nirppanokkamielipiteitä kuten esim. sellaista että ainoastaan eksootiset stimulantit, erityisreseptillä saatavat lääkkeet ja kokaiini kelpaa ja kunnon amfetamiinit taas ei. Ja tämähän kertoo paljon siitä kuinka läpimätä järjestelmä on.

      Sanon vaan että FUCK YOU!

    • Anonyymi

      Olen yhden h-riippuvaisen omainen 20 v. Uskon, ettei kukaan vapaaehtoisesti elä huumeiden orjuudessa. Olosuhteet kun ei näytä tukevan elämää, voimat ei riitä. Loukkaavat puheet todennäköisesti nousevat siitä tuskasta, josta ei näe ulospääsyä. Meidän parempien (?) ihmisten tukemista tarvitaan.
      Yhteiskunta myös tarjoaa apua, mutta siihenkin lähtemiseen tarvitaan voimia.
      t. Saara.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe