Tulitikkulaatikoiden etiketit

Tietääkö kukaan mitä voisi saada kokoelmasta joka koostuu vanhoista tulitikkulaatikoiden etiketeistä?
Mihin sitä kannattaisi tarjota jne.
Ilmoita


etikittien ja varisinkin kokoelman arvo määräytyy niidenn iän ja valmistaman tehtaan mukaan. Laita kuvia sivuilleni niin voin arvioida tarkemmin. Oletko myymässä kokoelmaa?
Olen kiinnostunut siitä. terveisin ilmari.
3 VASTAUSTA:
Moi

Mulla on Fazerin konvehtilaatikko pullollaan tikkuaskin merkkejä. Kiinnostaako?
Soita nro 0400 870 560 Helsinki
Jore
Hei,

Olen kerännyt joitakin kymmeniä vuosia mainostikkurasioita ja etikettejä, joita minulla on joitakin muovikassillisia joukossa käsittääkseni jopa arvokkaita. En tiedä miten ne pitäisi käsitellä, että ne ketään kiinnostaisivat ja etteivät menisi pilalle. Voiko tulitikut tyhjentää ja liimata avattuna jollekin kartongille jne. Osaisitko Sinä neuvoa?
Askin kyljessä lukee XV Olympia Helsinki 1952

kansissa kuvattu jokin laiva ja hki:n tuomiokirkko ja toisella puolen joku stadion missä on valkoinene torni ja olympia renkaat. Aski itse näyttäisi olevan jotain metallia ja itse tikkulaatikko puuta. Muutama tikku on vielä jäljellä ja näyttäisivät kovin vanhoilta. Ties vaikka alkuperäisiä...

Onko arvokaskin? Olisiko jopa vuodelta 1952 vai jälkeenpäin tehty?
+Lisää kommentti
Vanhoja tulitikkulaatikoiden etikettejä ajalta enne sotia. Määrä 500 - >1500. jos kiinnostaa kertokaa hinnoittelunne voin alkaa kuvaamaankin jos maksu on riittävä ? Missä hinnoissa liikkuvat?
Ilmoita
Tulitikkuetikettien hinnat 0 eurosta ylöspäin ...Näissä ostaja määrää hinnan ja useimmille tavallisille etiketeille ei edes ole ostajaa. Hyvät etiketit alle eurosta muutamaan euroon ja Todelliset harvinaisuudet kysynnän mukaan eurosta ylöspäin...
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tulitikkulaatikoiden etiketit

Tietääkö kukaan mitä voisi saada kokoelmasta joka koostuu vanhoista tulitikkulaatikoiden etiketeistä?
Mihin sitä kannattaisi tarjota jne.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta