Kuokkavieraiden elämä

Hewa

Näiden ns. kuokkavieraiden ja muiden vastaavien marisijoiden käyttäytyminen jaksaa kummastuttaa.
Minkähänlaisen maailman he haluavat? Miten ihminen (teini) kasvaa tuollaiseksi? Lähinnä vaikuttaa liian pitkäksi venahtäneeltä murrosiältä. Kyllä itsekin tuossa parinkympin korvilla kyseenalaisti monia asioita. Ymmärsi paljon uusia asioita, joita ei aiemmin hoksannut. Ihmetteli vallitsevia käytäntöjä jne. Lähinnä tuntui, että onpa varttuneemmat tyhmiä kun eivät tuota ja tuota hoksaa. MUTTA: elämä opettaa. Sen ei tarvitse olla olosuhteiin taipumista ja periksiantamista, vaan henkilökohtaista kasvamista ja kypsymistä. Huomata, jottei ne asiat olekaan niin musta-valkoisia kuin ne alunperin näyttivät.

Mistä nämä uusliberalismin vastustajat luulevat ruuan ja vaatteet, valot ja lämmön saavansa? Kyllä ne kaikki tuotetaan markkinavoimia hyväksi käyttäen, muuten systeemi ei vaan toimi halusi sitä tai ei. Ja miksi ihmeessä nämä uusliberalismin vastustajat asuvat kaupungissa? Sehän on oikea uusliberalismin tiivistymä. Luulisi, että jos seisoo aatteidensa takana, muuttaisi niin korpeen kuin vain Suomesta löytyy. Vai onko täällä palvelujen keskellä kiva mesota aina kun sille päälle sattuu?

Ja jos täällä Suomessa asiat ovat niin hirveän huonosti, että pitää vailla tolkkua riehua, niin miksei vaihdeta maisemaa ja muuteta maahan, jossa kaikki on esimerkillisen hyvin, omasta mielestä. Vai onkohan sellaista olemassakaan, ja miksiköhän? Viettäkää vaikka 3 vuotta Intian maaseudulla, siellä ei uusliberalismi elämää häiritse, omistamista ei pidetä arvossaan.

Mitä kuokkavieraat meinaavat tehdä 10 vuoden kuluttua? Onko käynyt mielessä kuinka omaa elämää viedään silloin eteenpäin? Onko silloin koulutus ja työpaikka? Koulutus kun on Suomessa kaikkien saatavilla, se vaan vaatii viitseliäisyyttä. Vaiko luokitellaanko koulutuskin uusliberalismiksi? Sitä se ei todellakaan ole, se on henkilökohtaista tiedon ja taidon hankkimista suoriutua mielekkäästä työstä. Ja työ ei ole harrastus. Harrastus pitäisi olla aina kivaa, mutta työn ei aina. Taas tarvitaan viitseliäisyyttä. Eli ensin pitäisi jaksaa käydä koulua....sitten vielä käydä töissä jne... vai onko vain helpompaa jatkaa siihen mihin vanhempien hoivissa jäi? Marista muille ja odottaa valmista?

Aivan hyvin elämänsä tämän yhteiskunnan pystyssäpitämiselle uhraavat voisivat nousta barrikaadeille ja vastustaa näiden koulutusta ja työtä vieroksuvien elättämistä. Mellakka pystyyn V.Hurstin tilaisuuten ensi vuonna? Sekö toisi onnellisuutta puolin ja toisin?

1

230

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sepi

   Aivan mahtava kirjotus! juuri tuota mieltä olen itsekiin niistä... "kuokkavieraista"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sähköpotkulautaonnettomuus

   Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
   Vantaa
   221
   2821
  2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

   On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
   Ikävä
   69
   1840
  3. No nainen...

   Mitkä on fiilikset nykyään?
   Ikävä
   110
   1325
  4. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

   ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
   Ikävä
   96
   1161
  5. Ole rohkeampi kuin koskaan

   ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
   Ikävä
   69
   1110
  6. Oulussa puukotettu lasta

   Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
   Perussuomalaiset
   316
   933
  7. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

   Ikäväsi kohteessa?
   Ikävä
   42
   919
  8. Mitä tekisit jos

   täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
   Ikävä
   84
   914
  9. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

   Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
   Sinkut
   69
   860
  10. Miten ihmeessä

   on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
   Ikävä
   48
   813
  Aihe