Kotiinkuljetus

sademies

Laitetaan nyt tännekin... työn merkeissähän tässä mennään...;)

Sormeni naputtivat rattia radiosta pauhaavan musiikin tahdissa. Elokuun aurinko helotti kuumasti ja t-paitani liimautui selkääni ajellessani jakeluautoa Helsingin ruuhkassa. Olin äskettäin aloittanut työni urheiluliikkeessä ja silloin tällöin asiakkaat halusivat ostoksensa kotiin kuljetettuina. Jäljellä oli vielä yksi paikka, sitten pääsisin viettämään viikonloppua. Toivoin sisimmässäni, ettei hän asuisi kerrostalossa, ainakaan ylimmissä kerroksissa, sillä tilattu kuntolaite painoi melkoisesti.

Kaarsin taloyhtiön pihaan ja sisimmässäni riemuitsin: rivitalo. Pysäköin pakettiauton oikean oven eteen ja avasin takaovet. Hyvistä kantokahvoista huolimatta paketin liikuttelu oli melkoista ähellystä. Kumarassa ja raskaasti huohottaen sain sen raahattua ovelle, laskin maahan ja soitin ovikelloa. Pyyhkäisin otsaani kelloa vilkaisten ja ehdin jo pelästyä, ettei ketään olisi paikalla.

Lukko rapisi ja ovi avattiin.
-Päivää, teille oli tulossa tällainen cross trainer?, sanoin kysyvä ilme kasvoillani. Nuori nainen tervehti iloisesti ja astui sivuun oviaukosta kehottaen minua tuomaan laatikon peremmälle. Nostin paketin syliini esittäen sen olevan kevyempi kuin olikaan ja laskin jälleen alas lattialle. Nainen sulki oven perässäni ja tarkasteli pakettia kiinnostuneena.
-Meneepä se pieneen tilaan., hän sanoi hajamielisesti pakettia tutkien.
-Joo.. tuota.. saisinko kuittauksen tähän.. sinne alimmalle viivalle, sanoin ja ojensin kynän ja lähetyslistan naiselle.
-Juu.., hän vastasi ja laski paperin pöydän kulmalle kumartuen kirjoittamaan nimensä. Hänellä oli lyhyt minihame, läpikuultava ohut paita ja liivit kuulsivat punaisina kankaan läpi. katseeni harhaili hänen kiinteille ja lihaksikkaille reisilleen. kaikesta näki, että liikunta oli hänelle elämäntapa. Kumartuneena pöydän ylle, selkä notkolla ja peppu pyöreänä esillä en voinut tunteilleni mitään ja tunsin farkkujeni alla miellyttävän värähdyksen.

-Kas noin!, nainen sanoi ja ojensi listan takaisin, repäisin hänen osansa irti ja taitoin liikkeen puoliskon taskuuni.
-Oikein miellyttäviä treenejä!, huikkasin ja lähdin ovea kohti.
-odotas.., hän huudahti perääni ja jatkoi, -kun en ole todellakaan oikein hallitse näitä.. jos mitenkään voisin pyytää sua kasaamaan tämän?, hän sanoi ja katsoi minua kasvoillaan viattoman koiranpennun ilme. Olin jo aikeissa kohteliaasti kieltäytyä, mutten tohtinut vaan myönnyin iloisesti. Revin laatikon auki ja esiin ilmestyi todella epämääräinen kasa putkea ja rautaa.
-Öööö…, pääsi suustani ja aloin viritellä osia keskenään. Tyttö seisoi vieressä siirrellen painoa jalalta toiselle ja häntä selvästi huvitti touhuamiseni. Tehtävää ei laisinkaan helpottanut hänen ihana tuoksunsa eikä se, että aina häneen vilkaistessani osui katseeni myös kauniisiin rintoihin ja niiden kärjissä nöpöttäviin nänneihin. kyykistyneenä lattialle farkkuni kiristivät liiankin mukavasti ja hetki hetkeltä kiinnostukseni laitetta kohtaan hupeni.

-Kas noin!, ilmoitin voitonriemuisesti kolmen vartin kuluttua laitteen ollessa toiminta valmiina edessämme. Nainen nousi polkimille ja tarttui käsikahvoihin ja alkoi polkea rytmikkäästi. Pakarat heilahtelivat hameen alla ja pitkähköt hiukset lainehtivat puoleen selkään. Jalkojen lihakset jännittyivät vuoronperään ja pian hän alkoi jo hengittää raskaammin.
-Huh! Tämä on todellakin tehokas.., hän sanoi huikaten minulle olkansa yli puna poskillaan.
-niin se on, sanoin hiljaa ja astuin lähemmäs. Silmäni sulkien vedin hänen tuoksuaan sieraimiini ja laskin käteni kevyesti hänen olkapäilleen. Tyttö värähti, lopetti polkemisen muttei siirtynyt kauemmaksikaan. Rohkaistuin ja sivelin kädelläni hartioita, kiinteitä käsivarsia ja painoin huuleni lämmintä niskaa vasten. hän värähti hiukan ja pää taipui sivulle paljastaen kaulan. Suukottelin pienin suudelmin hänen hentoa kaulaansa ja käteni liukuivat hitaasti hänen rinnoilleen. Tyttö nousi polkimilta jääden nojaamaan käsillään laitteen rakenteisiin. Hyväilin hänen kylkiään ja vein käteni alakautta rinnoille. Kämmeneni painautuivat niiden ympärille ja hitaasti pyörittäen hieroin niitä kourissani ja välillä puristin nännit sormieni väliin. vartaloni painautui hänen kehoaan vasten ja tunsin hänen puskevan kevyesti etumustani vasten pepullaan. Pakarat pyyhkivät pullottavaa kohtaa etumuksellani saaden minut kuumenemaan. Nostelin ja puristelin rintoja voimakkaammin ja välillä laskin käteni kapealle vyötärölle. vedin hänen peppuaan itseäni vasten ja liikuimme pienin liikkein edestakaisin kuin olisimme rakastelleet. kaluni seisoi jo kovana ja se hankasi upeasti pehmeitä pakaroita vasten.

Tyttö siirtyi pois laitteelta ja meni keittiönpöydän viereen ja istuutui puoliksi seisaaltaan sen reunalle. jalat olivat suorina, hiukan avoinna ja rinta kohoili selvästi. Kävelin hitaasti hänen eteensä ja seisahduin hänen reisiensä väliin. Otin hänen kasvonsa käsieni väliin ja suutelin hänen kuumia huuliaan. Hänen kätensä puristuivat kireiden farkkujeni reisille. Kädet hieroivat sisäreisiäni, nivusiani ja välillä hän kutitti sormenpäillään kaluani kankaan läpi. laskin käteni hänen rinnoilleen työntäen ylävartaloani taemmas ja lantiotani vastaavasti eteen. Hän painoi kätensä kalulleni, joka oli nyt selvästi esille. Hyväilin hetken rintoja ja annoin käsieni sitten liukua paljaille reisille. Nainen avasi enemmän haarojaan ja salli sormenpäitteni silittää reiden sisäpintaa. Kämmensyrjäni hieraisi kaukaa haarojen perältä ja tunsin kostuneet pikkupöksyt sormissani. hän huokaisi ja tarrasi kulliini kankaan läpi liikutellen kättään pienin liikkein. Himo tulvahti rajuna aaltona lävitseni ja sormeni upposi hänen turvonneiden huuliensa väliin.

Tartuin hänen polvitaipeisiinsa ja siirsin hänet keskemmälle pöytää. Hän nojasi kyynärpäihinsä ja antoi jalkojensa painautua aivan levälleen. Käteni puristivat sisäreisiä ja huuleni suukottelivat niitä lähestyen kosteana odottavaa vakoa. Tunsin hänen tuoksunsa ja välillä vilkaisin halua huokuviin kasvoihin. Hän katsoi kiinteästi alas haaroihinsa, joissa käteni asettuivat nivusille ja painoivat reidet niin levälleen, kuin ne suinkin menivät. Suuni laskeutui pikkareiden päälle ja suutelin hänen vakoaan ja annoin kielen liukua pitkin kangasta. Peukaloni hiersivät nivusia ja tunsin hänen nostelevan lanteitaan aavistuksen. Tartuin pöksyihin ja painoin hänen jalkansa yhteen. vedin pikkarit määrätietoisesti pis ja levitin nuo ihanat reidet uudelleen. Hän katsoi huohottaen, kuinka avasin farkkuni, potkin ne jalastani ja painoin piukaksi käyneet boxerinikin nilkkoihin. Kumarruin sitten hänen haaroihinsa ja levitin kuuman vaon auki. Nainen katsoi alas ja kun kieleni hautasi hänen klitoriksensa alleen, retkahti hänen päänsä taakse syvän huokauksen kera. Kieleni hankasi pehmeänä ja hitaasti klittaa ja sormeni puristelivat alinomaa nivusia ja pakaroita. Hän nosteli lanteitaan ja hamusi suutani vakoaan vasten. Liikkeeni laajenivat ja tutkin märkien poimujen joka sopukan. Kieleni poukkoili edestakaisin ja välillä se upposi värisevänä hänen odottavaan vakoonsa.

Hän huohotti jo raskaasti ja vingahteli kiihottavasti. Liikkeet kävivät rajummiksi ja välillä hän kurotti kädellään ja veti päätäni tiukasti vasten märkää pillua. Hän vikisi ja huohotti ja alkoi selvästi lähestyä huippua. Peräännyin, hain mukavan asennon ja kaluni vartta puristaen vein sen hänen huuliensa kohdalle. Kivikova kalu kosketti kevyesti kuumaa vakoa ja kuljetin sitä kostuneilla huulilla. nainen katsoi kulliani ja liikutteli lanteitaan. Kalu liukui pitkin vakoa ja pysähtyi välillä hieromaan kovaa nappulaa pienin liikkein. Asetin kalun aukolle ja katsoin häntä kiimasta sekavana. Hänen kasvonsa olivat halun vääristämät, nännit törröttivät selvästi ja punainen hehku loisti poskilta. Hän vei jalkansa kupeilleni ja veti minua sisäänsä. Olisin halunnut tunkea kullini häneen rajusti, naida kuin eläin, mutta halusin pitkittää kiimaani. Aivan hitaasti, tunnustellen alkoi suonikas ja kova kullini tunkeutua ihanaan vakoon. huulet puristuivat sen ympärille, imivät sitä sisäänsä. Sentti sentiltä liukui kanki häneen saavuttaen viimein ääripään. Vedin kalun nopeammin ulos ja taas hitaasti juurta myöten sisään. Käteni puristivat reisiä ja hänen huuliltaan karkasi pieniä ulvahduksia.

-Aaih.. jooo.. ai..että…tuu, tuu kovempaa.., hän sopersi ja laskeutui selälleen pöydälle ja tarrasi rintoihinsa. hän venytteli niitä ja sormet nipistelivät voimakkaasti nännejä. Kiima oli sietämätön ja aloin liikkua hänen sisällään koko ajan tahtia kiihdyttäen. pöytä alkoi keinahdella naristen liikkeittemme mukana ja vako litisi joka työnnöllä kuuluvasti. Hänen päänsä heilahteli puolelta toiselle ja kädet hieroivat ja puristelivat kauniita rintoja. Painoin hänen jalkansa yhteen ja nostin ne toiselle olkapäälle. lantioni alkoi hakata nopeammin ja voimakkaammin vasten pehmeitä pakaroita. Hänen reitensä olivat yhteen puristettuina ja vako hieroi kulliani upeasti. Joka työnnöllä peppu läpsähti kuuluvasti ja liha värähti iskun voimasta. Hän alkoi vikistä ja kiemurrella. Painauduin yhä voimakkaammin häntä vasten saaden pepun ilmaan pöydästä ja lukitsin hänet aloilleen. Kulli upposi vauhdilla sisään ja yhtä kovaa ulos.

Pääni taipui taakse ja tunsin kuinka kaluni oli jo räjähtämäisillään. Hakkasin vimmatusti ja puristin hänen jalkojaan tiukkaan pakettiin vasten olkaani. Pöytä valitti allamme ja naisen koko vartalo alkoi kiristyä. Hän valitti ja vikisi, keho kiristyi ja selkä kohosi miltei kokonaan pöydältä rajun orgasmin ravistellessa häntä. Pillu kiristyi tiukaksi ja sulki kaluni sisäänsä. Tunne oli sietämätön ja ähkien sekä lanteilla puskien alkoivat paksut sperma ryöpyt sykkiä kalustani. Tajunta hämärtyi, ainoa mitä tiedostin, oli kuuman ja kireän vaon puristus laukeavan kaluni ympärillä. Järki katosi ja tunnemyrsky pauhasi, tuntui kuin olisin voinut itkeä ja nauraa yhtaikaa, kaikki oli sekamelskaa. Viimein alkoi keho rauhoittua ja lantion nytkähtelyt laantuivat. Nainen huohotti raskaasti kalu yhä sisällään. Vetäydyin varovasti, kumarruin ja nostin hänet käsivarsilleni. Hän naurahti ja kietoi kätensä kaulani ympärille. Kannoin hänet makuuhuoneeseen ja laskin varovasti keskelle vuodetta. Hän kiemurteli kuin venytellen ja kehotti minua viereensä käsillään kurottaen. Laskeuduin osittain hänen päälleen, asetin jalkamme lomittain ja hukutin hänet kevyisiin suudelmiin.

4

8879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pjotr

      Nyt kun on päästy jo sängylle, voisi tarina vielä jatkua,
      sillä eiväthän terve nuorimies ja sporttinen nuori nainen saa yhdestä kerrasta kyllikseen.

      • paula

        Todella hyvä!
        Voisinpa tahtoa kirjoittajalta vähän kotiinkuljetusta ;D


    • Anni

      Saisinko sinulta kotiin kuljetuksen??:))
      Voitais olla kahden ja panee, että tuntuis ja saatais lapsi ;)...Mailatkaa kaikki minulle, ketkä tahtoo sexiä kanssani ;)

    • kehräävä

      pakko sanoa että sinussa on kirjoittajan ainesta.. kiihottava tarina.. kotinkuljetusta tännekkin voi :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe