Kotiinkuljetus jatkuu

sademies

No, samaan syssyyn jatkoja sitten...

Hän vei kätensä päänsä jatkoksi ja hymyili valloittavasti. paksut hiukset peittivät osan sievistä kasvoista ja pakahdutti minut söpöydellään. Hän oli edelleen pukeissa, minihameessa ja paita päällään. Lepäilin hänen päällään ja etumukseni painoi tytön kuvetta. Puskin reittäni haaraa vasten ja tunsin märän sylin kastelevan ihoani. tyttö myhäili mielihyvästä ja vastasi painallukseeni hieraisemalla lanteillaan reiteni lihaksia vasten. vein käden hänen niskansa taakse ja suutelimme kuumasti. Tyttö kietoi kätensä taitseni ja silitti sormillaan t-paitani verhoamaa selkää. Hän tarttui helmaan ja veti paitaa ylemmäs. avustin ja riisuin paitani laskeutuen uudelleen hänen päälleen.

sirot sormet kulkivat selkääni pitkin aina pakaroilleni asti. Hän puristi rytmikkäästi niitä ja nosti samalla alavatsaansa omaani vasten. vartalomme kiemurtelivat hitaasti ja kaluni paisui sykkien kehojemme puristuksissa. Hengityksemme tiivistyi niin, että suuteleminen kävi työlääksi ja irrottauduimme toisistamme huohottaen. Levottomana availin paidan nappeja ja siirsin liepeet sivuun. Rinnat olivat mukavan kokoiset ja ohuiden liivien alla nännit odottivat kosketusta. tartuin kaksin käsin liiveihin ja vedin ne rintojen alle. Hieroin rintoja ja painoin ne yhteen. huuleni ja kieleni seikkailivat vuoroin molempien nännien päällä ja sylkeni sai ne liukkaiksi.

Valuin kyljelleni hänen vierelleen ja kuljetin toista kättä alemmas. Hän koukisti toista jalkaansa ja minihameen helma valahti syliin. reidet avautuivat aavistuksen ja näin pilkahduksen siistiksi ajellusta kummusta. Käteni laskeutui kummulle ja painautui sen päälle kuin siunaten sitä. Kämmeneni hieroi koko vakoa keskisormen uidessa turvonneiden ja kuumien huulien välissä. Sormellani tunsin herkän ja kovan klitoriksen ja vedin kättäni hiukan ylemmäksi ja hyväilin klittaa rytmiä vaihdellen. tyttö vikisi ja kun välillä hieraisin koko kädelläni kuumaa vakoa, ulvahti hän kuuluvasti. Hän tarttui ranteeseeni ja alkoi hieroa kättäni voimakkaammin pilluaan vasten. Reidet levisivät ja hän liikutteli sormiani ja kättäni nopein liikkein vakonsa päällä ja painoi lanteillaan vastaan. Käteni kastui nopeasti hänen nesteistään.

Kiepahdin selälleni vetäen hänet päälleni. Hänen runsaat hiuksensa roikkuivat miltei kasvot peittäen, kun kiinteät reidet asettuivat napakasti kupeitani vasten. napakka peppu haki kalun alleen ja hän nojasi käsiinsä, jotka hyväilivät rintaani. Hän oli niin haluttava, kuuma, seksikäs. Tunsin märän ja kostean sylin koskettavan kulliani, joka seisoi jo koko mitassaan. Hänen sormensa nipistelivät nännejäni ja välillä hän kumartui nuolaisemaan ja imaisemaan niitä. Minihame peitti näkyvyyden, mutta toisaalta se myös kiihotti. Hän veteli lanteillaan ja paineli vakoaan kaluni vartta vasten. Ojensin käsiäni kuin avuton lapsi ja puristelin mitä eteeni sattui. Välillä hieroin reisiä, välillä hyväilin rintoja, jotka sojottivat eteenpäin liivien kannattamina. Nännit kiilsivät kuin kaksi pientä mansikkaa ja olin seota halusta. Peppu liikahteli pientä ympyrää ja siveli kaluani ihanasti.


Hän kohottautui polvilleen ja vei kätensä vartaloaan myöten haaroihinsa. Katsoin, kuinka hän nosti toisella kädellään hameen helmaa ja toisella alkoi hyväillä litisevää vakoaan. Itseään hieroessaan hän katsoi minua seksikkäillä silmillään. Puristin käteni kimmoisille pakaroille ja levittelin niitä hurmiossa. Hänen sormensa hieroi klittaa ja pieniä vingahduksia karkasi söpöiltä huulilta. Tartuin kaluuni ja hyväilin sitä pehmein liikkein. Tyttö siirsi itsensä sylini kohdalle ja alkoi laskeutua alemmas. Hän kohotti helmaa ja katsoin kuinka kaluni lähestyi hänen pyhintään. Hän asetteli vakonsa kohdalleen ja silmänsä sulkien keskittyi ottamaan kivikovan kaluni sisäänsä. Irrotin otteeni ja tarrasin hänen reisiinsä. Huulet ympäröivät varteni ja laskeutuivat upeasti puristaen alemmas. Pakarat hipoivat jo syliäni ja hän antoi vakonsa laskeutua koko kehon painolla kullini päälle. hetken hän keinahteli sylissäni kuin tunnustellen ja alkoi sitten hiljalleen laajentaa liikkeitään. Ensin hän liikahteli edes takaisin alkaen hiljalleen kohottaa itseään sylistäni. Hän nojasi taaksepäin käsillään jalkojani puristellen. lantio työntyi eteen ja hän kohotteli sitä saaden vakonsa imemään kaluani kerta toisensa jälkeen. Selkä taipui ja rinnat työntyivät esiin. Hän veti kädellään helmaansa ylöspäin ja katsoi kasvojani minun ahmiessa silmilläni kiihottavaa näkyä. Pillu hautasi kaluni sisäänsä hänen laskeutuessaan ja joka lantion nostolla tuli kiiltelevä varsi näkyviin. Huokailin ja purin huultani yrittäen epätoivoisesti pitkittää nautintoani. Peppu iski syliini yhä nopeammin ja kullini liukui miltei kitkatta märässä luolassa.

Olin haljeta halusta ja kohottauduin istualleen. Hän nousi sylistäni, asetti tyynyn lantionsa alle ja kävi vatsalleen vuoteelle. hameen peittämä peppu oli kivasti kohollaan ja kaluani kosketellen kävin hänen reisiensä väliin. Sipaisin kädelläni pitkin märkien huulien väliä ja ohjasin kaluni kohdalleen. Hän puristi lakanaa nyrkeissään ja odotti. Kulli liukui sisään vaivatta ja pillu kiristyi varren ympärille. Nostelin jalkani hänen jalkojensa ulkopuolelle ja aloin työnnellä yhteen puristettujen reisien väliin. Tyttö huohotti ja vikisi. pehmeä peppu kosketteli etumustani joka työnnön päätteeksi ja tuntui taivaalliselta syliäni vasten. Hiljensin tahtia jääden paikalleen ja hän alkoi nostella lanteitaan pienin, nopein liikkein. Yhteen puristetut reidet saivat pillun tuntumaan entistä kireämmältä ja vikkelästi liikkuva peppu lypsi paikallaan sojottavaa aisaani vaativasti. Tyttö kiihdytti tahtia ja tuntui kuin kymmenen saippuaista kättä olisi hieronut ja hangannut kaluani. Jähmetyin paikalleni ja sormeni upposivat värähteleviin pakaroihin. Hän nytkytti peppuaan niin nopeasti kuin kykeni ja ulisi haudaten kasvonsa vuodetta vasten. Pillu hieroi, imi, hankasi ja veteli kaluani tavalla, jota en aiemmin ollut kokenut. Koko vartaloni jännittyi ja katsoin kiimasta vääristyvin kasvoin tuota allani liikkuvaa pikku peppua. Se liikkui nopeasti ja kaluni turposi, paisui räjähdyspisteeseen.

-Uuuh..aah..joo..mä..tuuun..kohta.., sain huohotettua ja tyttö nytkytti itseään kaluani vasten. Jalkapohjissa asti kouraisi, koko keho kiristyi ja pian alkoi kulli roiskia lastiaan. Tyttö ulvahti samanaikaisesti ja nosti itsensä yllättäen irti tyynystä ja puski orgasmista kiristynyttä pilluaan syliäni vasten. Vako lukitsi kaluni sisäänsä ja valtavin kouristuksin imi siitä viimeisenkin pisaran. Sormeni jättivät valkoiset jäljet pakaroiden lihaan ja reisilihaksiani poltteli. Orgasmi oli raju ja pitkä. raskaasti henkäisten putosin hänen päälleen. pehmeä peppu allani. Hän huohotti ja makasi silmät suljettuina, kaluni yhä sisällään ja tunsin hänen lantionsa keinuvan aavistuksen. Huohotin vasten hänen niskaansa ja suutelin sopertaen jotain hänen korvaansa. Hän tarttui sormiini, vei ne huulilleen ja suuteli niitä hymyillen. Juuri tuolla hetkellä taisin olla rakastunut..

1

5693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttölapsi*

      ...ja mä taidan rakastua tohon kirjoittajaan:)on se epäreiluu ku jotkut kotiinkuljettajat sattuu olemaan mukavampii ku toiset;))
      ainii.. kiitos tosta upeesta orkusta:D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe