Mitä lahjojen ostaminen kertoo?

Blaa

Joka vuotinen tuska: Mitä ostaa lahjaksi??
Itselleni on tuottanut taas suunnatonta tuskaa yritys keksiä äidille, siskolle, 2 veljelleni, 2 siskon lapselle (8v ja 10v) sekä siskon ja veljen puolisoille lahjat..
Tulin miettineeksi että johtuuko tämä hankkimisen vaikeus siitä että en vain yksinkertaisesti tunne lähimpiäni?
Kun muutama vuosi sitten panin vaikeuteni hankkia lahjoja puhtaasti rahanpuutteen piikkiin, niin tänä vuonna sain huomata ettei raha tuota helpotusta tuonut..
Miten on, onko sinulla ollut vaikeuksia hankkia lähimmäisillesi lahjoja? Entä puolisollesi?
Tunnetko heidät hyvin?

3

344

Vastaukset

  • Itsellänikin on suuresti vaikeuksia keksiä lahjoja lähimmäisille. Veljellä ja mulla on aika etäiset välit, äidin ja isän kanssa kohtalaiset. Silti en keksi kenellekkään lahjoja. Voihan tuo huonosti tunteminen vaikuttaa, mutta luulisin että ennemmin mielikuvituksen puute. Itse en ikinä ole keksinyt kenellekkään helposti lahjaa. En varmaan osaa käyttää tässä asiassa mielikuvitusta, vaikka se mulla muuten hyvä onkin. Yleensä tyydyn ostamaan jotain mielikuvituksetonta ja saman tyyppisiä lahjoja joka vuosi (yöpukuja äidille, isälle ja veikalle ehkä kirja...)On varmaan tylsää saada saman tyyppinen lahja joka vuosi

  • Minusta kyse ei niinkaan ole siita etta tunteeko toisen hyvin vai huonosti, vaan enneminkin siita etta pystyyko samaistumaan kyseiseen henkiloon.

    Itse koen hyvin helpoksi ostaa lahjoja sisarelleni ja aitilleni, koska he pitavat samoista asioista ja voin ostaa heille jotain mita itsekin haluaisin.

    Jokavuotinen vaikeus on ostaa jotain isoveljelleni ja isalle. Veljelta sentaan saan kysymalla vinkkeja siita mita han haluaa/tarvitsee, mutta isa kun ei koskaan tarvitse mitaan. Tuntuu tylsalta ostaa jotain autoihin liittyvaa joka vuosi, ja lisaksi karkkipussi.. Isa ei kay teattereissa tai konserteissa tms, eli mitaan lippuja en osaa ostaa. Matkalippu johonkin ulkomaille olisi varmasti tervetullut, mutta se on vahan liian kallista minun kukkarolleni..

  • Ihan oikeesti. En ole ostanut lahjoja vuosikymmeniin. Se on turhaa hössötystä. Ei uskalleta jättää ostamatta. Minä uskalsin aikoinaan.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.