3viikon thaimaa-kierto Thaimaassa lapsiperheelle?

Mitkä kohteet?

Eli äiti ja 5&6-vuotiaat olis lähdössä Thaimaahan 3viikoksi, joko ihan vaan yhteen kohteeseen tai vaihtoehto on myös se, että olisimme aina 1viikon 1kohteessa..

Jos lentomme olisi Bangkokiin, olen miettinyt että 1. kohde olisi Hua Hin, mistä jatkaisimme sitten alaspäin Thaimaahan.. mitä kohteita suosittelisit ja millä perustein.?

Ja mikä olisi järkevin kulkuneuvo kohteesta toiseen?

6

1077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jarmoparmo

      Lentäminen on paras vaihtoehto jos vaan pääsee sinne minne olette menossa. No Hua hiniin ei pääse. Bussilla pääsee Bangkokista. Hinnasta en tässä tapauksessa tiedä. No suosittelen kuitenkin lasten kanssa paikkoja joihin pääsee lentämällä. Bussissa kun ei ole mm. vessaa ja pienten lasten kanssa tulee hätä aina jossain vaiheessa:)

      Minibusseilla ja lautoilla pystyy siirtymään moniin eri paikkoihin edullisesti, mutta en suosittele. Ei turvavöitä ja kuskit kahjoja. Matkatkin kestää puhuttua pidempään.

      Ota Bkk-Samui lento ja sieltä etsi jo etukäteen joku omiin tarkoituksiinne sopiva ranta, oli se sitten vilkas tai hiljainen. Netistä löytää kyllä tietoa. Sieltä vaikka 1.5 viikon päästä lento Phukettiin josta sama rannan kartoitus. Näistä paikoista löytyy sekä rauhaa, että menoa.

      Lennot eivät ole kalliita ja niitä saa suoraan netistä tai näistä pienistä matkatoimistoista joita on turistipaikat pullollaan. Ottavat vaan nimenne ja varaavat lennot, liput saat muissa suoraan kouraan paitsi lennoissa esim. tunnin päästä ja samalla saat tarvittaessa myös kyydityksen hotellin ulko-ovelta lentokentälle.

      Phuketista sitten lennot back to bkk. Ei kannata istua tunti tolkulla minibusseissa, busseissa ja junissa peläten mahan menevän sekaisin ilman wc mahdollisuutta (aina pieni vaara kun tropiikissa ollaan) kun voi lentää muutamassa kymmenessä minuutissa ja kaikki palvelut juomista ja ruuista lähtien on koko ajan saatavilla.

      Sinulle ja kahdelle lapselle irtoaa varmaan Bkk-Samui-Phuket-Bkk reitti lentämällä johonkin 150-300 euroon. Busseilla ja lautoilla pääsee varmaan 100 eurolla, mutta istumista tulee ainakin yhteensä toista vuorokautta joten mielestäni siitä kannattaa maksaakin vähän.

      Toki jos haluat välttämättä esim. Bkk-Cha am-Hua hin yhdistelmän niin siinä istuminen bussissa jää huomattavasti vähemmälle eikä maksakaan paljoa. Itse vaan tykkään noista saarista ja siksi ehdotin niitä. Kaikinpuolin monipuolisia paikkoja.

    • viisaus

      Olen nimittäin kokeillut.
      Suomibaarin jannu neuvoi meitä menemään alaspäin,
      Kokeilin , mutta maaperä oli niin kovaa, etten
      päässyt kuin puoli metriä, lopetin ,kiroilin
      ryyppäsin , ja läksin dallaamaan kohti etelää
      jossa Tilak minua odottikin.
      Siis älkää hyvät jehovalaiset uskoko, jos joku
      käskee teitä lähtemään alaspäin, ei onnistu!!

    • mummeli60!!!!!!

      jarmoparmo puhuu asiaa,lapsille on tosi rasittavaa bussimatkat,jos vaikka samuilta löydät kivan asunnon,niin kolme viikkoa menee
      siinä mukavasti,paikka kuin paikka on lapsille se sama,kunhan on hyvä ranta,luultavasti he ovat niinkuin ranta elämän odotuksilla matkalla!
      Noin pieniä on turha "siirrellä"paikasta toiseen,
      lasten ehdoilla matkaan!!!!!

      • 459687945687

        useimmiten äiskä (&iskä) haluaa enemmän! Sen takia pikkulapsia&vauvojakin näkee mitä syrjäisimmillä rannoilla ja paikoissa jolloin väkisinkin täytyy ihmetellä miksi ja miten ne on sinne edes raahattu. Kyllä nykyään mennään yhä useammin jonkun muun kuin lasten ehdoilla..


    • lomalle Thaimaahan
      • Itse tehtiin parivuotta sitten Bkk-Samui-Hua Hin-Bkk retki 3vk aikana ja voin sanoa kokemuksesta että tuon reissun jälkeen tenavien kanssa kanssa valitaan ainoastaan kaksi tenaville sopivaa kohdetta. (Samuin pääranta ei sitten ole edellämainittuja) Syy: Jatkuvaa pakkausta eikä yhteenkään paikkaan ehdi rauhoittua kunnolla. Matkapäivä myöskin vie aina julmetusti aikaa, menet sitten lennolla tai millätahansa. Kierrellä voi sitten kun lapset on kymmenen vuoden paremmalla puolella. Ensikesän mennään suoraan Hua Hiniin tuttuun paikkaan ja kaikilla hyvä olla loistavassa majoituksessa. Syy meillä on tosin se että tälläkertaa mukana seuraa nuorimmainen 1,5- vuotias sisarensa kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe