Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

3viikon thaimaa-kierto Thaimaassa lapsiperheelle?

Mitkä kohteet?

Eli äiti ja 5&6-vuotiaat olis lähdössä Thaimaahan 3viikoksi, joko ihan vaan yhteen kohteeseen tai vaihtoehto on myös se, että olisimme aina 1viikon 1kohteessa..

Jos lentomme olisi Bangkokiin, olen miettinyt että 1. kohde olisi Hua Hin, mistä jatkaisimme sitten alaspäin Thaimaahan.. mitä kohteita suosittelisit ja millä perustein.?

Ja mikä olisi järkevin kulkuneuvo kohteesta toiseen?

6

1066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jarmoparmo

      Lentäminen on paras vaihtoehto jos vaan pääsee sinne minne olette menossa. No Hua hiniin ei pääse. Bussilla pääsee Bangkokista. Hinnasta en tässä tapauksessa tiedä. No suosittelen kuitenkin lasten kanssa paikkoja joihin pääsee lentämällä. Bussissa kun ei ole mm. vessaa ja pienten lasten kanssa tulee hätä aina jossain vaiheessa:)

      Minibusseilla ja lautoilla pystyy siirtymään moniin eri paikkoihin edullisesti, mutta en suosittele. Ei turvavöitä ja kuskit kahjoja. Matkatkin kestää puhuttua pidempään.

      Ota Bkk-Samui lento ja sieltä etsi jo etukäteen joku omiin tarkoituksiinne sopiva ranta, oli se sitten vilkas tai hiljainen. Netistä löytää kyllä tietoa. Sieltä vaikka 1.5 viikon päästä lento Phukettiin josta sama rannan kartoitus. Näistä paikoista löytyy sekä rauhaa, että menoa.

      Lennot eivät ole kalliita ja niitä saa suoraan netistä tai näistä pienistä matkatoimistoista joita on turistipaikat pullollaan. Ottavat vaan nimenne ja varaavat lennot, liput saat muissa suoraan kouraan paitsi lennoissa esim. tunnin päästä ja samalla saat tarvittaessa myös kyydityksen hotellin ulko-ovelta lentokentälle.

      Phuketista sitten lennot back to bkk. Ei kannata istua tunti tolkulla minibusseissa, busseissa ja junissa peläten mahan menevän sekaisin ilman wc mahdollisuutta (aina pieni vaara kun tropiikissa ollaan) kun voi lentää muutamassa kymmenessä minuutissa ja kaikki palvelut juomista ja ruuista lähtien on koko ajan saatavilla.

      Sinulle ja kahdelle lapselle irtoaa varmaan Bkk-Samui-Phuket-Bkk reitti lentämällä johonkin 150-300 euroon. Busseilla ja lautoilla pääsee varmaan 100 eurolla, mutta istumista tulee ainakin yhteensä toista vuorokautta joten mielestäni siitä kannattaa maksaakin vähän.

      Toki jos haluat välttämättä esim. Bkk-Cha am-Hua hin yhdistelmän niin siinä istuminen bussissa jää huomattavasti vähemmälle eikä maksakaan paljoa. Itse vaan tykkään noista saarista ja siksi ehdotin niitä. Kaikinpuolin monipuolisia paikkoja.

    • viisaus

      Olen nimittäin kokeillut.
      Suomibaarin jannu neuvoi meitä menemään alaspäin,
      Kokeilin , mutta maaperä oli niin kovaa, etten
      päässyt kuin puoli metriä, lopetin ,kiroilin
      ryyppäsin , ja läksin dallaamaan kohti etelää
      jossa Tilak minua odottikin.
      Siis älkää hyvät jehovalaiset uskoko, jos joku
      käskee teitä lähtemään alaspäin, ei onnistu!!

    • mummeli60!!!!!!

      jarmoparmo puhuu asiaa,lapsille on tosi rasittavaa bussimatkat,jos vaikka samuilta löydät kivan asunnon,niin kolme viikkoa menee
      siinä mukavasti,paikka kuin paikka on lapsille se sama,kunhan on hyvä ranta,luultavasti he ovat niinkuin ranta elämän odotuksilla matkalla!
      Noin pieniä on turha "siirrellä"paikasta toiseen,
      lasten ehdoilla matkaan!!!!!

      • 459687945687

        useimmiten äiskä (&iskä) haluaa enemmän! Sen takia pikkulapsia&vauvojakin näkee mitä syrjäisimmillä rannoilla ja paikoissa jolloin väkisinkin täytyy ihmetellä miksi ja miten ne on sinne edes raahattu. Kyllä nykyään mennään yhä useammin jonkun muun kuin lasten ehdoilla..


    • lomalle Thaimaahan
      • Itse tehtiin parivuotta sitten Bkk-Samui-Hua Hin-Bkk retki 3vk aikana ja voin sanoa kokemuksesta että tuon reissun jälkeen tenavien kanssa kanssa valitaan ainoastaan kaksi tenaville sopivaa kohdetta. (Samuin pääranta ei sitten ole edellämainittuja) Syy: Jatkuvaa pakkausta eikä yhteenkään paikkaan ehdi rauhoittua kunnolla. Matkapäivä myöskin vie aina julmetusti aikaa, menet sitten lennolla tai millätahansa. Kierrellä voi sitten kun lapset on kymmenen vuoden paremmalla puolella. Ensikesän mennään suoraan Hua Hiniin tuttuun paikkaan ja kaikilla hyvä olla loistavassa majoituksessa. Syy meillä on tosin se että tälläkertaa mukana seuraa nuorimmainen 1,5- vuotias sisarensa kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2364
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2064
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1883
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1658
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1582
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1420
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe