Lukko-ongelma, vm?

Tapsa....,

Olen katselemassa käytettyä Poloa kakkosautoksi. Netissä on juttua oven lukkojen jäätymisongelmasta. Mikä on nykyisin tilanne, löytyykö siihen ratkaisu? Koskeeko ongelma vanhempia vuosimalleja vai myös malleja 2003->?

7

1988

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksi Polosta

      Vanhemmassa vm.98 ei paljon muita vikoja ole ollutkaan kuin nuo ovien jäätymis- ja lukko-ongelmat( lukkopesä jouduttu vaihtamaan). Laitettiin viimein jouset, joka auttoi. Uudempi on vm.2005, jossa ei mitään ongelmia ole ollut.

    • -98 polo

      Kokeile seuraavaa.! Olen eka talvee polon kanssa tekemisissä.Ostin ad valmistamaa suoja ja voiteluainetta aerosolina.Sitä ruiskuttaen lukkotilaan, ei mitään ongelmia.Ovien tiivisteet voitelin silikoni öljyllä,niin ei ongelmia.Eli ei Suomen oloissa ole varmaan sellaista peliä,että huoltamata homma pelaa!!

    • Pooloman

      Kyllä ne lukot tosiaan toimii, kun niitä huoltaa.Mulla 2001 malli ja olen ainaki tähän asti päässyt ihan kuskin ovesta sisälle.Hyvä auto.

      • tähän

        -97 polon lukot tosiaan jäätyy välillä, itse puhdistin lukot ja voitelin uudestaan nyt odotellaan vaan pakkasia.


      • tähän

        -97 polon lukot tosiaan jäätyy välillä, itse puhdistin lukot ja voitelin uudestaan nyt odotellaan vaan pakkasia.


      • LottAnna
        tähän kirjoitti:

        -97 polon lukot tosiaan jäätyy välillä, itse puhdistin lukot ja voitelin uudestaan nyt odotellaan vaan pakkasia.

        http://www.seatclubfinland.com/filet/matti_t-cordoba-lukko-korjausopas.pdf

        Asiallisesti asiasta.
        Itselläni on -01 Polo ja olen sen lukkojen kans taistellut muutaman vuoden. tänä vuonna meni hermo ja etsin helpotusta asiaan. Silmiini sattu tuo seatin ohje täältä keskustelusta (aiemmista viesteistä) ja päätin kokeilla. Mainittakoon että Vantaan VW autossa ei tiedetty tollaisesta lisä jousesta mitään ja ei niillä ollu hyllyssä Wurtin numerolla ainakaan tota jousta, Magneetin Seat liikkeessä en jasanu odotella ja MotoNettiin ajelin. Sieltä valikoimasta otin kaksi n. euron kolikon kokoista jousta ja hinta oli huikeat 0,10 € kappale.

        Uuden vuoden päivänä värkkäilin seat ohjeen mukaan jouset paikalleen pesin lukkoja sisältä auton esipesu aineellla ja kuumalla vedellä, tuhrin lukon sisään -30 C kestävää vaseliinia ja -perään vielä aseöljyä ja eiku kasaan.

        Voin sanoa, että juuri käytyäni laittamassa auton lämpenemään täällä Vantaalla -20 C (koko yön ilman roikkaa yms) ovet aukes ku kesä kuumalla. Tiedä sitten mitä ongelmaa voi tulla siitä lisäjousesta -> meneekö jokin muu kohta rikki tms.

        mutta, "Kyllä on Poololla kiva ajaa vaikka on pakkasta kaksisataa"


    • Paska juttu

      Volkkareissa vika on mielestäni huoltoonkutsuun velvoittavaa lajia. En voi ymmärtää takkuamista 2000 luvun auton lukkojen kanssa. Lukko pulma on tiedossa ja varmasti niin monessa volkkarissa että olisi kuulunut ja kuuluisi maahantuojan hoidettavaksi ja veloituksetta.
      Autoon pääseminen on pulma sinällään... mutta VW autosta ei myöskään pääse toisinaan ulos. Saamatonta sakkia on VW kuskit kun haluavat ylläpitää hyvän auton mainetta... ja konttivat autoihinsa milloin mistäkin ovesta, minkä sattuu saada auki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      60
      4325
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      175
      2679
    3. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      159
      2468
    4. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      218
      2431
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      435
      1669
    6. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      169
      1537
    7. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      176
      1534
    8. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      101
      1338
    9. 79
      1291
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      59
      1249
    Aihe