Saamatonta porukkaa.

N.I.B.

On todella aikaan saamatonta porukkaa, kun tänne jatkuvasti kirjoittelevat samaa asiaa. Valittavat ja parkuvat jostakin syrjinnästä ja rasismista tällä palstalla, mutta siihen se sitten jääkin. Luulisi tuolla energialla jotain jo saaneen aikaan EU:ssa ja muissakin päättävissä elimissä, jos olisivat niihin kirjoitelleet. Mutta ei taida rohkeus riittää.
Ja kun heiltä kysyy perusteita ja syitä jatkuvaan kirjoitteluunsa, ohittavat he kysymyksen ja kirjoittelevat ihan muuta, mutta eivät vastaa suoraan kysymykseen.
Hmm, ei taida olla mitään vastauksia, mölisevät vaan ilman perusteita jankkaamiseensa.
Säälittävää.

Olen jo parisen vuotta seurannut tätä palstaa ja aina samat nimimerkit muine lisänimimerkkeineen kirjoittavan yhä uudestaan samasta asiasta.

Olisikohan nyt niin, että jos näitten em. tyyppien kirjoituksiin ei vastaisi, niin loppuisikohan moinen jankutus?

Ja jos joku ihan asiaa kysyy, on joku näistä em. tyypeistä heti mollaamassa kysyjää ja kirjoittelee lisää typeryyksiä tänne. Tietysti tänne kirjoittelevat muutkin piilokyvyt, jotka luulevat olevansa koviakin humoristeja ja mollaavat muita.
Todella säälittävää.

5

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rohkeus ei taida riittää, ja varsinkin kun hekin tietävät että perusteita ei ole, niin eihän sitä voi muuta tehdä kuin jankuttaa samaa asiaa täällä.Ja monen mielestä pelkkä Ahvenanmaan mainitseminen on hauskaa.
      Tämän päivän lehdessä (ei ollut aprillipila)oli juttu ahvenanmaalaisista nuorista miehistä, jotka pahoinpitelivät ruotsalaisia nuoria siitä syystä, että nämä olivat ruotsalaisia. Kutsuivat näitä vielä "jävla svenskar". En tietenkään hyväksy kenenkään pahoinpitelyä, mutta ihmettelen, miten palstan vakiokirjoittajat saavat tamän sopimaan käsitykseensä, että täällä ruotsalaisia arvostetaan yli kaiken. Olen itse monta kertaa kirjoittanut, että ahvenanmaalaiset usein naureskevat ruotsalaisille, pitävät näitä vähän tyhminä. Mikä nyt on sentään parempi kuin pahoinpitely, mutta totuus todellakin on, etteivät ahvenamaalaiset pidä ruotsalaisia mitenkään ylempiarvoisina, päinvastoin, eivätkä halua olla ruotsalaisia.

      • N.I.B.

        että helppo tällaisella palstalla on mellastaa moisella asialla, koska jos tekisi virallisen valituksen tms. joutuu laittamaan oman nimen alle. Ja jos perusteet ovat huonot, niin on turha valitella mihinkään instanssiin.

        Monet ovat kuulleet joltakin Ahvenanmaasta negatiivista ja sitten lähtevät mukaan kuin lampaat, kun se taitaa olla niin trendikästä ja hienoa mollata jotain ja syyttää rasistiksi.

        Minulla kävi kerran sellainen tilanne, että eräs samassa seurueessa oleva naishenkilö alkoi paasaamaan vuosia sitten minulle tuota samaa apulantaa, mitä tällä palstallakin. Kysyin sitten että onko hän käynyt Ahvenanmaalla. Hänen vastauksensa oli aika surkea eli hän oli sen verran, mitä lautta pysähtyy Maarianhaminassa matkalla Turusta Tukholmaan. Ja että hän kuullut kavereiltaan että Ahvenanmaa ja sen asukkaat ovat tylyjä.
        Minun yksi parhaimmista kavereista on asunut Ahvenanmaalla yli 30 vuotta ja hän oli siinä vieressä kuuntelemassa, kun aloin hieman selvittää asioita tälle naiselle. Kun sitten osoitin kaveriani ja kerroin hänen olevan Ahvenanmaalta niin kysyin tältä että tiesikö hän sitä ja että onko kaverini jotenkin erilainen kuin mannersuomalaiset. Hän meni kerta kaikkiaan noloksi ja pyyteli anteeksi ja on kuulemma korjannut asenteitaan.
        Tuo ns. ruotsalaisihannointi kuuluu tuohon samaan gategoriaan että on kaverilta kuultu tms.

        Olen käynyt vuosien mittaan usein Ahvenanmaalla ja enkä ole missään havainnut tuota, mitä tällä palstalla väitetään. Olen viihtynyt joka kerta Ahvenanmaalla erittäin hyvin ja tulen jatkossakin siellä käymään.

        Minäkään en hyväksy minkäänlaista väkivaltaa. Vanha kiinalainen sanontahan kuuluu: "Väkivalta on kyvyttömän viimeinen keino".
        On surullista että tuollaista on tapahtunut. Toivottavasti siitä nyt ei aiheudu mitään suurempaa.

        Minun mielestä on aivan turhaa alkaa osoittelemaan ja haukkua eri kansallisuuksia sekä korottamaan itseään jotenkin paremmaksi. Samanlaisia ihmisiä me kaikki ollaan kansallisuuteen ja ihon väriin katsomatta.


      • Ymmärtää myös huumoriakin

        Eilen näimme kirjoituksen, että Ahvenanmaa on liittynyt ruotsiin joka oli tietysti jokaiselle jo ihan selvää aprillipilaa, mutta kuinka kävikään kirjoitus on poistettu.
        Onko näin, että edes huumoria ei ymmärretä suomenruotsalaisissa piireissä, mutta kyllä suomenkielisistä he suoltavat paskaa sen kun kerkiävät.


    • jolloinka ahvena

      antaa anteeksi niille jotka sitävastaan on kirjoittanut diabami.

    • Yhdenvertaisena kansalaisen...

      Saako suomalaisten syrjintä jatkua Ahvenanmaalla?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      133
      2616
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      109
      1514
    3. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      137
      1357
    4. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      353
      1288
    5. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      108
      1198
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      1085
    7. Anna vielä vähän vihreää valoa

      Teen sitten siirtoni, nainen. Tiedän, että olet jo varovaisesti yrittänyt lähestyä, mutta siitä on jo aikaa. Jos tunnet
      Ikävä
      13
      781
    8. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      46
      779
    9. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      749
    10. 55
      734
    Aihe