Paapan Kapakka Tampereella on sellainen paikka missä ei kannata valittaa jos hanaolut maistuu vähähiilihappoiselta. Siellä on joku amatööribaarimikkotyyppi töissä, jolta saa vataukseksi vain ylimielisen olankohautuksen, sen sijaan, että viitsisi perehtyä asiaan josko siihen nesteeseen saisi enemmän happoja.
Suomalaiset älkää tyytykö juomaan tuoppia, jossa ensimmäinen kulaus jotenkin menettelee, mutta puolenvälin jälkeen lopputuoppi on jo täysin hapotonta kuraa. Yleensä halvoissa keskikaljajuottoloissakin saa lähes aina pirtskan hapokkaan ja kylmän tuopin, joka pysyy juomakelpoisena loppuun asti. Ns. paremmissa paikoissa tilanne ei ole jostain syystä sama.
Paapan Kapakka
13
5804
Vastaukset
- Tai sitten
Tai sitten Paapan Kapakassa myydään laatuoluita joista sinä et ymmärrä mitään. Sinun "laatuoluesi" on lähinnä alkoholipitoista korkeahiilihappoista aromiaineista vapaaksi suodatettua juomaa jota ei olueksi voi edes kutsua vaan lähinnä likaiseksi korkeahiilihapoiseksi vedeksi.
- hehheh...
Ja höpö höpö, täällä taas joku tekeytyy niin kulinaristiksi että...
Kotimainen raikas, esimerkiksi Karhu on erinomainen ja erittäin laadukas olut.
Lopeta se lonkeron lipittäminen ja opettele nauttimaan oikeasta oluesta! - Tai sitten
hehheh... kirjoitti:
Ja höpö höpö, täällä taas joku tekeytyy niin kulinaristiksi että...
Kotimainen raikas, esimerkiksi Karhu on erinomainen ja erittäin laadukas olut.
Lopeta se lonkeron lipittäminen ja opettele nauttimaan oikeasta oluesta!Karhu on parasta laatua omassa oluiden irvikuvien luokassaan, mutta laatuolueksi en kutsuisi.
Mikä hemmetti siinä on että suomijuntit pitävät alkoholipitoisia äärimmäisen vähän oluelta maistuvia aromeista suodatettuja korkeahiilihappoisia vesiä laatuoluina. Marketeista ja juottoloista ette montaa olueksi kutsumisen arvoista tuotetta löydä. - ONN
Tai sitten kirjoitti:
Karhu on parasta laatua omassa oluiden irvikuvien luokassaan, mutta laatuolueksi en kutsuisi.
Mikä hemmetti siinä on että suomijuntit pitävät alkoholipitoisia äärimmäisen vähän oluelta maistuvia aromeista suodatettuja korkeahiilihappoisia vesiä laatuoluina. Marketeista ja juottoloista ette montaa olueksi kutsumisen arvoista tuotetta löydä.että olut on pöhöttävä mädättämällä valmistettu kuravesi.Jos turvota tahtoo ja pöhöttyä niin olutta vaan naaman reijästä tuoppikaupalla sisään.Että siitä se ura urkenee.
- tarkka kaveri
ONN kirjoitti:
että olut on pöhöttävä mädättämällä valmistettu kuravesi.Jos turvota tahtoo ja pöhöttyä niin olutta vaan naaman reijästä tuoppikaupalla sisään.Että siitä se ura urkenee.
jos käyminen on mielestäsi mädättämistä, niin viinit on mädäntyneistä viinirypäleistä pullotettua nestettä.
(mädäntyessä bakteerit hajottaa eloperäistä ainesta jolloin ilmakehään vapautuu mm. metaania, käymisessä hiiva käyttää (syö) sokeria, jolloin hiiva erittää (kusee) alkoholia ja ilmakehään vapautuu mm. hiilidioksidia.)
toisekseen, ei olut pöhötä, siis lihota sen takia että vain oluessa olisi jokin pöhöttävä ominaisuus.
jos verrataan makeata siideriä ja olutta, molemmissa esim, 4,7% alkoholia. siiderissä on lisäksi kalorit sokerista, oluessa ainoastaan alkoholin kalorit. niin siideri pöhöttää enemmän kuin olut. - Reksa on
tarkka kaveri kirjoitti:
jos käyminen on mielestäsi mädättämistä, niin viinit on mädäntyneistä viinirypäleistä pullotettua nestettä.
(mädäntyessä bakteerit hajottaa eloperäistä ainesta jolloin ilmakehään vapautuu mm. metaania, käymisessä hiiva käyttää (syö) sokeria, jolloin hiiva erittää (kusee) alkoholia ja ilmakehään vapautuu mm. hiilidioksidia.)
toisekseen, ei olut pöhötä, siis lihota sen takia että vain oluessa olisi jokin pöhöttävä ominaisuus.
jos verrataan makeata siideriä ja olutta, molemmissa esim, 4,7% alkoholia. siiderissä on lisäksi kalorit sokerista, oluessa ainoastaan alkoholin kalorit. niin siideri pöhöttää enemmän kuin olut.Kapakan ruotelissa? Utelias ulkomailta!
- Paksut Oluen ystävät
tarkka kaveri kirjoitti:
jos käyminen on mielestäsi mädättämistä, niin viinit on mädäntyneistä viinirypäleistä pullotettua nestettä.
(mädäntyessä bakteerit hajottaa eloperäistä ainesta jolloin ilmakehään vapautuu mm. metaania, käymisessä hiiva käyttää (syö) sokeria, jolloin hiiva erittää (kusee) alkoholia ja ilmakehään vapautuu mm. hiilidioksidia.)
toisekseen, ei olut pöhötä, siis lihota sen takia että vain oluessa olisi jokin pöhöttävä ominaisuus.
jos verrataan makeata siideriä ja olutta, molemmissa esim, 4,7% alkoholia. siiderissä on lisäksi kalorit sokerista, oluessa ainoastaan alkoholin kalorit. niin siideri pöhöttää enemmän kuin olut.Olut sisältää mallassokeria, siis loppupeleissä samaa turvottavaa kamaa kuin sidukatkin...
- k.k.e
Reksa on kirjoitti:
Kapakan ruotelissa? Utelias ulkomailta!
Ei ole enää pitkäänaikaan ollut Innasella.Paikan omistaa tällähetkellä Rengasravintolat Oy. Rexi kylläkin soittelee paapassa viikonloppuisin.
- Kävisin jos
Rengasravintolat Oy ei tajua Jazzista, tunnelmasta ja palvelusta mitään. Paikka on kai tarkoitettu pelkäksi juottolaksi, jossa hämäykseksi pidetään vielä muusikoita nurkassa ja Paapan kapakan nimeä, mutta harmi, kun sinänsä hyvää musiikkitarjontaa pilataan tiskin takaa mulkoilevilla bodareilla ja kylmällä ilmapiirillä.
Hinnoittelu on yliampuvaa, eikä sitä laskelmoivaa markkina-asennetta saada sieltä pois musiikkia ja sen vaatimaa rentoutta pilaamasta.
Paapat uudelleen ohjaksiin, tai joku sellainen omistaja, joka aidosti ymmärtää taiteesta jotain.- MrMister 55
Olet kyllä harvinaisen oikeassa ko. paikan tämän päivän menosta.
Paappas Music Bar on jo nimenäkin täysi limbo, joka kuvastaa nykyomistajien markkinahenkisyyttä ja rahat-pois meininkiä. Kyllä kyseinen paikka oli ihan jotain muuta kun Rexi ja Raninen hoitelivat asioita, siitä ei pääse mihinkään.
Vanha Paapan Kapakka takaisin ja äkkiä !
- KULTTUURIKAUPUNKI
Innasen omistamana, entinen hyvä aika ei koskaan enään palaa. Osvin pojat saivat hyvän alun RAHAN tekemiseen. FIILIS ei enään ole sama. Kaikki muuttuu. Se pithää vain hyväksyä. Hämeenkatu on täynnä mitään sanomattomia JUOTTOLOITA. Odotamme uutta nuoriso mestaa Hämeensillan tiloihin. Kovin kauan kestää "remontti" edulaan.????? Taidetaan sekin pilata oksentelevilla asiakkailla ja tiskojytkeellä.
- PASISTILLE KALJAA
HOPLAA! Kaljan juottaminen on huva pisnes. Tankkiauto tuo kuravettä ravintolan säiliöön, jota te kutsutte olueksi. Tankkia ei ole vuosiin pesty.BIG PROPLEM.. Ravintola maksaa 20-40s/litra Ja shit tästä kurasta maksatte 2-3-4e / pual litraa. Ja paapalla viimeistään nämä kaapit ulko-ovella karkoittavat asiakkaat. Koska eivät hallitse asiakaspalvelua. Valintahan on asiakkaan. Hauskaa iltaa paikassa missä hekilökunta palvelee. Paappas group on hyvä bändi. Sitähän ei kukaan kiistä.
- vsta 86 Paapassa
Samaa mieltä .Vanha Paappa oli tuhat kertaa parempi.ajat muuttuu.joka paikka täynnä noita 18-25 vuotiaiten paikkoja.ei kiitos.kaupunki kaipaa AIKUISTEN paikkaa jossa hyvää elävää musaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Martinan aussikulta, missä?
Mihin katosi Martina Aitolehden aussikulta kyselee Seiska!4012406- 581711
Helena Koivu menettänyt lapsensa. Onko Mikko Koivulla oma laki?
Voiko olla totta että äidiltä viedään lapset ja ei mitään syytä ole edes kerrottu äidille itselleen.?1731511Pikkunaiselle terkkuja
Olet parasta koko maailmassa! Kaikkein ihmeellisin. Olisitpa täällä. 🧡 harmaasusi2791241- 87990
Voisiko olla jopa niin
Että kumpikin vähän pelkää totaalista heittäytymistä, koska tiedetään että se olisi menoa sen jälkeen. Samaan aikaan hal67989Arto Satonen ja kokoomus 2020: Poliittiset virkanimitykset ovat koruptiota
2025: Kokoomus on junttaamassa Arto Satosta Kelan johtoon ohi pätevämpien hakijoiden. https://www.hs.fi/politiikka/art-122982Varkaita kuhmossa
Miksi kuhmolaiset ei tee mitään varkaille ja huumehörhöille, teloittaa pitäisi kaikki.33963Saara Aalto ja Teemu Roivainen paljastivat yllätysuutisen: "Rakkaus kietoi meidän kohtalomme..."
Oho! Ex-pari on palannut yhteen musiikin merkeissä. He tekevät Rakkaustarina-nimeä kantavan 20-vuotisjuhlakiertueen syks12916K&T: Harvinainen haastattelu: Susanna Laine avaa suhdetta Petri Nygårdiin: "Olin sinkku vuosia..."
Susanna Laine ei ole kertonut suhteestaan Petri Nygårdiin (Petri Laurila) julkisuudessa juurikaan. Aktiivisesti sosiaali8876