Paapan Kapakka Tampereella on sellainen paikka missä ei kannata valittaa jos hanaolut maistuu vähähiilihappoiselta. Siellä on joku amatööribaarimikkotyyppi töissä, jolta saa vataukseksi vain ylimielisen olankohautuksen, sen sijaan, että viitsisi perehtyä asiaan josko siihen nesteeseen saisi enemmän happoja.
Suomalaiset älkää tyytykö juomaan tuoppia, jossa ensimmäinen kulaus jotenkin menettelee, mutta puolenvälin jälkeen lopputuoppi on jo täysin hapotonta kuraa. Yleensä halvoissa keskikaljajuottoloissakin saa lähes aina pirtskan hapokkaan ja kylmän tuopin, joka pysyy juomakelpoisena loppuun asti. Ns. paremmissa paikoissa tilanne ei ole jostain syystä sama.
Paapan Kapakka
13
5852
Vastaukset
- Tai sitten
Tai sitten Paapan Kapakassa myydään laatuoluita joista sinä et ymmärrä mitään. Sinun "laatuoluesi" on lähinnä alkoholipitoista korkeahiilihappoista aromiaineista vapaaksi suodatettua juomaa jota ei olueksi voi edes kutsua vaan lähinnä likaiseksi korkeahiilihapoiseksi vedeksi.
- hehheh...
Ja höpö höpö, täällä taas joku tekeytyy niin kulinaristiksi että...
Kotimainen raikas, esimerkiksi Karhu on erinomainen ja erittäin laadukas olut.
Lopeta se lonkeron lipittäminen ja opettele nauttimaan oikeasta oluesta! - Tai sitten
hehheh... kirjoitti:
Ja höpö höpö, täällä taas joku tekeytyy niin kulinaristiksi että...
Kotimainen raikas, esimerkiksi Karhu on erinomainen ja erittäin laadukas olut.
Lopeta se lonkeron lipittäminen ja opettele nauttimaan oikeasta oluesta!Karhu on parasta laatua omassa oluiden irvikuvien luokassaan, mutta laatuolueksi en kutsuisi.
Mikä hemmetti siinä on että suomijuntit pitävät alkoholipitoisia äärimmäisen vähän oluelta maistuvia aromeista suodatettuja korkeahiilihappoisia vesiä laatuoluina. Marketeista ja juottoloista ette montaa olueksi kutsumisen arvoista tuotetta löydä. - ONN
Tai sitten kirjoitti:
Karhu on parasta laatua omassa oluiden irvikuvien luokassaan, mutta laatuolueksi en kutsuisi.
Mikä hemmetti siinä on että suomijuntit pitävät alkoholipitoisia äärimmäisen vähän oluelta maistuvia aromeista suodatettuja korkeahiilihappoisia vesiä laatuoluina. Marketeista ja juottoloista ette montaa olueksi kutsumisen arvoista tuotetta löydä.että olut on pöhöttävä mädättämällä valmistettu kuravesi.Jos turvota tahtoo ja pöhöttyä niin olutta vaan naaman reijästä tuoppikaupalla sisään.Että siitä se ura urkenee.
- tarkka kaveri
ONN kirjoitti:
että olut on pöhöttävä mädättämällä valmistettu kuravesi.Jos turvota tahtoo ja pöhöttyä niin olutta vaan naaman reijästä tuoppikaupalla sisään.Että siitä se ura urkenee.
jos käyminen on mielestäsi mädättämistä, niin viinit on mädäntyneistä viinirypäleistä pullotettua nestettä.
(mädäntyessä bakteerit hajottaa eloperäistä ainesta jolloin ilmakehään vapautuu mm. metaania, käymisessä hiiva käyttää (syö) sokeria, jolloin hiiva erittää (kusee) alkoholia ja ilmakehään vapautuu mm. hiilidioksidia.)
toisekseen, ei olut pöhötä, siis lihota sen takia että vain oluessa olisi jokin pöhöttävä ominaisuus.
jos verrataan makeata siideriä ja olutta, molemmissa esim, 4,7% alkoholia. siiderissä on lisäksi kalorit sokerista, oluessa ainoastaan alkoholin kalorit. niin siideri pöhöttää enemmän kuin olut. - Reksa on
tarkka kaveri kirjoitti:
jos käyminen on mielestäsi mädättämistä, niin viinit on mädäntyneistä viinirypäleistä pullotettua nestettä.
(mädäntyessä bakteerit hajottaa eloperäistä ainesta jolloin ilmakehään vapautuu mm. metaania, käymisessä hiiva käyttää (syö) sokeria, jolloin hiiva erittää (kusee) alkoholia ja ilmakehään vapautuu mm. hiilidioksidia.)
toisekseen, ei olut pöhötä, siis lihota sen takia että vain oluessa olisi jokin pöhöttävä ominaisuus.
jos verrataan makeata siideriä ja olutta, molemmissa esim, 4,7% alkoholia. siiderissä on lisäksi kalorit sokerista, oluessa ainoastaan alkoholin kalorit. niin siideri pöhöttää enemmän kuin olut.Kapakan ruotelissa? Utelias ulkomailta!
- Paksut Oluen ystävät
tarkka kaveri kirjoitti:
jos käyminen on mielestäsi mädättämistä, niin viinit on mädäntyneistä viinirypäleistä pullotettua nestettä.
(mädäntyessä bakteerit hajottaa eloperäistä ainesta jolloin ilmakehään vapautuu mm. metaania, käymisessä hiiva käyttää (syö) sokeria, jolloin hiiva erittää (kusee) alkoholia ja ilmakehään vapautuu mm. hiilidioksidia.)
toisekseen, ei olut pöhötä, siis lihota sen takia että vain oluessa olisi jokin pöhöttävä ominaisuus.
jos verrataan makeata siideriä ja olutta, molemmissa esim, 4,7% alkoholia. siiderissä on lisäksi kalorit sokerista, oluessa ainoastaan alkoholin kalorit. niin siideri pöhöttää enemmän kuin olut.Olut sisältää mallassokeria, siis loppupeleissä samaa turvottavaa kamaa kuin sidukatkin...
- k.k.e
Reksa on kirjoitti:
Kapakan ruotelissa? Utelias ulkomailta!
Ei ole enää pitkäänaikaan ollut Innasella.Paikan omistaa tällähetkellä Rengasravintolat Oy. Rexi kylläkin soittelee paapassa viikonloppuisin.
- Kävisin jos
Rengasravintolat Oy ei tajua Jazzista, tunnelmasta ja palvelusta mitään. Paikka on kai tarkoitettu pelkäksi juottolaksi, jossa hämäykseksi pidetään vielä muusikoita nurkassa ja Paapan kapakan nimeä, mutta harmi, kun sinänsä hyvää musiikkitarjontaa pilataan tiskin takaa mulkoilevilla bodareilla ja kylmällä ilmapiirillä.
Hinnoittelu on yliampuvaa, eikä sitä laskelmoivaa markkina-asennetta saada sieltä pois musiikkia ja sen vaatimaa rentoutta pilaamasta.
Paapat uudelleen ohjaksiin, tai joku sellainen omistaja, joka aidosti ymmärtää taiteesta jotain.- MrMister 55
Olet kyllä harvinaisen oikeassa ko. paikan tämän päivän menosta.
Paappas Music Bar on jo nimenäkin täysi limbo, joka kuvastaa nykyomistajien markkinahenkisyyttä ja rahat-pois meininkiä. Kyllä kyseinen paikka oli ihan jotain muuta kun Rexi ja Raninen hoitelivat asioita, siitä ei pääse mihinkään.
Vanha Paapan Kapakka takaisin ja äkkiä !
- KULTTUURIKAUPUNKI
Innasen omistamana, entinen hyvä aika ei koskaan enään palaa. Osvin pojat saivat hyvän alun RAHAN tekemiseen. FIILIS ei enään ole sama. Kaikki muuttuu. Se pithää vain hyväksyä. Hämeenkatu on täynnä mitään sanomattomia JUOTTOLOITA. Odotamme uutta nuoriso mestaa Hämeensillan tiloihin. Kovin kauan kestää "remontti" edulaan.????? Taidetaan sekin pilata oksentelevilla asiakkailla ja tiskojytkeellä.
- PASISTILLE KALJAA
HOPLAA! Kaljan juottaminen on huva pisnes. Tankkiauto tuo kuravettä ravintolan säiliöön, jota te kutsutte olueksi. Tankkia ei ole vuosiin pesty.BIG PROPLEM.. Ravintola maksaa 20-40s/litra Ja shit tästä kurasta maksatte 2-3-4e / pual litraa. Ja paapalla viimeistään nämä kaapit ulko-ovella karkoittavat asiakkaat. Koska eivät hallitse asiakaspalvelua. Valintahan on asiakkaan. Hauskaa iltaa paikassa missä hekilökunta palvelee. Paappas group on hyvä bändi. Sitähän ei kukaan kiistä.
- vsta 86 Paapassa
Samaa mieltä .Vanha Paappa oli tuhat kertaa parempi.ajat muuttuu.joka paikka täynnä noita 18-25 vuotiaiten paikkoja.ei kiitos.kaupunki kaipaa AIKUISTEN paikkaa jossa hyvää elävää musaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Olet toisen kanssa
...ja minä yhä vain sinua kaipaan. Tiedän ettet ole onnellinen siellä. Älä hukkaa aitoa onnea ja rakkautta hukkaan vain2241556- 291403
Kuka teistä on paras nainen
A-nainen? J-nainen? K-nainen? M-nainen? S-nainen? Vai kenties joku muu...? 😊611269Immu otti pataan
Olen pettynyt, hänen piti viedä Stagalaa kuin litran mittaa - mutta kuinka kävikään? Voi hemmetti sentään.... Ääääääh!701242- 781204
Osaako joku selittää tätä
Että miksi mulle on joka toinen ventovieras ihminen tyly ainakin ilmeillään ja eleillään?751172Jos me joskus nähtäisiin
niin ei kai sen vielä tarvitsisi merkitä sen enempää? Ja voihan olla ettei kumpikaan enää siinä vaiheessa edes haluaisi1031163- 54998
Lesken uusi
Onko totta että puolangan kunnalla töissä ollut mies joka kuoli niin sen vaimolla jo uusi lohduttaja. Pitäneekö paikkans18962Persun suusta:"Köyhät on luusereita ja ansaitsevat köyhyyden"
Ministeri Juuston apulainen näin uhoaa. Mitäs siinä. Kyllä on jo tiedetty muutaman vuoden hallitustyön pohjalta että per177865