Ihmetelen suuresti semmoista juttu että kun käväisen S24:n treffipalstalla omassa osiossani silloin tällöin ja kirjaudun siletä ulos,niin sitten näyn kuitenkin online tilassa profiilien etusivulla.?1? Kun klikkaan omaa sivua niin siellä olen ofline tilassa.Tämä antaa vain väärää tietoa muille palstan käyttäjille,kun he selaavat naisten profiileja niin näyn online tilassa,vaikka todellisuudessa olen jo aikoja sitten kirjautunut ulos palvelusta.Mistä johtuu? Tästä syystä jotkut miehet selailtuaan profiileja luulevat että minä roikun siellä koko ajan online tilassa,kun eivät välttämättä klikkaa sivustoani auki ja näe totuutta,että olen ofline.
Kertokaahan onko muilla samanlaisia ongelmia tuon uloskirjautumisen kanssa?
Kertokaahan onko muilla samanlaisia ongelmia tuon uloskirjautumisen kanssa?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.