Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pakko päästä RUKkiin - miten?

Sotilassuvusta

Niin, miten voi varmistaa että intissä pääsee RUKkiin? Olen suvusta jossa kaikki miespuoliset ovat vähintään res. vänrikkejä. On siis vähän kuin "velvollisuus" käydä RUK. Olen varma että minua katsottaisiin kieroon, jos jäisin vaikka vain pelkäksi alikersantiksi. Pelottaa oikeasti. Onko neuvoja?

14

8067

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kun skarpaten..

      jos kunto on hyvä, pää kestää, olet vahvoilla!!
      T.res.ltn -82

    • ...

      No eihän sitä voi varmistaa mitenkään, mutta mahdollisuuksia voi parantaa olemalla paras kaikessa. ;) Tavoite kirkkaana mielessä ja katse pallossa ja mitä näitä oli... Jos ei satu silloin AUKissa onnistamaan se rukkiin valinta, niin kunnostaudut uusien alokkaiden tullessa taloon ja kysyt komppanian päälliköltä (joka kysyy AUK:n johtajalta) mahdollisuuksia päästä jälki rukkiin. Eli kävisit rukin sen nuoremman saapumiserän rakkareiden kanssa. Jälkimmäistä vaihtoehtoa en suosittele, ihan perseestä, kokemusta on! Mutta kyllä siitäkin vänskän arvon saa.

    • Wanha kapiukko

      Kun näyttää tuo asenne olevan jo muutenkin niin kohdallaan. Hyvä aliupseeri pesee mennen tullen edustamasi pakko-olla-upseerit.

      • Aukista sivariin

        ei tarvinu käyä ees sivaria haha.. kysy sun suvulta miten ovat päässeet rukkiin kaippa ne kertoo...


    • mitä toimintaa

      mun on pakko saada bmw, mun on pakko päästä kruisaamaan. Hohhoijjaa, pikkusen vituttas jos suku on niin natsia porukkaa...

    • x-x-x-x-x-x-x-x

      Rupea sivariksi niin vältät alikersanttiuden häpeän. Vitut tässä maassa enään yhtään inttiramboa tarvitaan.

      • tarvitaan

        Voi jumaluta tälläisiä sivari enkeleitä! Teitä sivareita on jo aivan liikaa.


      • Maajusti
        tarvitaan kirjoitti:

        Voi jumaluta tälläisiä sivari enkeleitä! Teitä sivareita on jo aivan liikaa.

        "Rupea sivariksi niin vältät alikersanttiuden häpeän." ROFL


    • Stubbin kollega

      Miksi,Alexander Stubb on korpraali,ja tuntuu pärjäävän hyvin johtotehtävissä.Kyllä ,jos on MIES,niin pärjää siviilissä ilman RUKKIAKIN.

    • res.gonakuski!

      Olin aikanaan itse samanlaisessa tilanteessa. Pappojen painostuksesta huolimatta ruk jäi käymättä ja ryhdyin kuskiksi :D Siinäkös oli sit sukulaisilla ihmettelemsitä. Eipä nekään siitä montaa hetkeä jaksaneet mussuttaa ja mua ei muutenkaan olisi semmonne voinut vähmpää kiinnostaa. Minun elämästä ja armeijan käynnistä oli kuitekin kyse, ei niiden.

      Jos sinussa ei ole miestä tehdä itsenäisiä ratkaisuja elämässä edes armeijan suhteen, niin olet tulevaisuudessa suurissa vaikeuksissa. Et pärjää elämässä, mikäli päätöksentekosi perustuu siihen, että mitä jotkut sukulaispapat arvostavat. Sinä kusessa ei edes vänrikin nappulat auta.

      PS. Kannattaa ryhtyä sotilaskuljettajaksi. Kuorma-auton ohjaamo on lämmin, Suomen talvi ei. Kuorma-autosta vastuussa oleminen säästää monelta ikävyydeltä armeijassa, auk tai ruk ei.
      PSS. Reservin kuskit löytää kesätyöpaikat. Aina.

      • kuskeilla on kivaa

        Ja kuskeista jäi vielä edellisellä kaverilla sanomatta että sen lisäksi että ne on kuskeja ni ne tekee kaikki muutkin perus taistelijan temput. kantaa miinoja, pystyttää telttoja, ryömii. syöksyy jne. tai siis ainakin jos niiden joukkueen kouluttajan on valveutunut. monelle kuljettajalle opetetaan kuskikurssilla (siivilitkö?) että mitään sellasta ei tarvi tehdä mutta kokemuksesta voin kertoa että kuski tekee myös perus taistelijan asiat jois ei ole ajotehtävässä tai ei ajon takia vaadi unta 6 h suositus. siis ainakin minun kouluttamani joukkueen kuskit tekevät!


    • Hajoon....

      Jos rukkiin haluat, niin yksi ainoa vinkki. Unohda koko paska! Intin (ja aika pitkälti elämäni) paskinta aikaa. Kunnian aamuja ei montaakaan näkynyt ja meiniki oli sellaista, että jos siellä suomen johtajat kasvaa, niin tämä maa on tuhoon tuomittu!

      Jos nyt jostain ihme syystä olet saanut tuosta sellaisen pakkomielteen, niin aukkiin ilmoittaudut vapaaehtoisena ja selität skappareille että haluat rukkiin. Aukissa tarvii paljoa muuta kuin pärjätä hyvin kokeissa ja päästä väleihin apukouluttajien kanssa, että niiltä tippuu pisteet.

      Itsehän olin vapaaehtoinen 180 päivän mies.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe