Ruma napa :(

onko teillä?

--Tää on sitten ihan huumoritopicci eli älkää vetäkö herneitä nenään tyyliin "jo on huolenaiheet".--- Mutta siis mulla on niin järjettömän RUMA napa, että haluan tietää onko muilla? Normaalisti se on kuopallaan ja se alkoi pikkuhiljaa mahan paisuessa nousta. Nyt se on ulkoneva, toispuoleinen... näyttää ihan pienikokoiselta penikseltä tai joltain. Se on siis oikeasti kammottava! Viikkoja vasta 26 joten ehkä se hieman tasoittuu vielä? Toivottavasti. Kertokaa omista napaongelmistanne!! Kiva laittaa paita päälle kun navan kohouma näkyy siinäkin. Ja mies katsoo sitä napaa ihan kauhulla...

11

3114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ffdfdgghh

      mielummin kohonut napa kuin tämmönen sisäänpäin kääntynyt.. koska ainakin näkee heti että on raskaana ku napa on ulos päin.. mä vaa näytän läskiltä ku paidan läpi näkyy kuoppa :P

    • ...............

      rv31 3 ja napa on ollut syvä napa mut ei toi ny ihan viel mitenkää pullahtanukkaa oo mut ei se mikään heimaisevakaan oo ;D se on niinku "tasoittunut"ettei oo kuoppaa eikä tuu mitään pihallekkaan :D :P

    • heh hee...

      Minulla rv34 ja napa pullottaa ihan reippaasti ulospäin..ja voin kertoa sinulle pikku salaisuuden...se ei KOSKAAN palaudu entiselleen...semmoiseksi pieneksi kauniiksi sisäänkääntyneeksi navaksi. Tiedän sen edellisestä raskaudesta. Minulla oli todella kaunis napa nuorena, mutta siitä kauneudesta ei jäänyt mitään jäljelle ensimmäisen raskauden jälkeen. Ei se tietty enää niin paljon ulos pullottanut mutta ei se enää palautunutukaan. Napani on lapseni suuren ilon ja ihastelun ja hauskuuden aihe...hänellä kun vielä on semmoinen kaunis sisäänpäin kääntyvä pikkuruinen napa...
      Heh...saa mies kattella kauhulla sitä napaa siis jatkossakin :))...

      • palautuu

        itsellä 3 lasta takana ja aina napa on pullottanu ja raskauden jälkeen palautunu normaaliksi. Taitaa olla tapaus kohtaista tuo navan palautuminen, ei pidä yleistää ;)


      • rv 12+4
        palautuu kirjoitti:

        itsellä 3 lasta takana ja aina napa on pullottanu ja raskauden jälkeen palautunu normaaliksi. Taitaa olla tapaus kohtaista tuo navan palautuminen, ei pidä yleistää ;)

        Minulla tosin vasta yksi lapsi, toinen tulossa, mutta kyllä napa palautui ihan sieväksi raskauden jälkeen, ei aivan yhtä sieväksi kuin ennen raskautta tosin. Mutta aivan hyvin kehtais esitellä napaa vieläkin:) Ei kyllä raskausaikanakaan ollut ruma tuo napa, vaikka pullottikin hieman. Rumimmillaan se oli heti synnytyksen jälkeen, mutta ilokseni palautui siitä. Saa sitten nähdä kuinka käy pikkukakkosen jälkeen.

        Onnellista odotusta kaikille=)


    • --toveri---

      Joo, sama homma on täällä. Mulla on nyt viikkoja 25 ja napa ei näytä mitenkään erityisen kauniilta. Mulla se ei ole vielä tuossa "penisvaiheessa" (?!?!), mutta ruma se on silti. Edellisessä raskaudessa yritin painaa napaa vaatteiden alla laastarilla matalaksi, mutta eipä siitä mitään apua ollut. Ja vatsan kasvaessa se törrötys ei tosiaan tasaudu! Myös mun mielestä paitojen alla törröttävä napa näyttää hirvittävältä, mutta kyllä se vauvan syntymän jälkeen palautuu omaan uomaansa.

      • i-niisu

        Mullapa onkin ilman raskauttakin napa "väärinpäin", eli työntyy ulos. No voitte arvata miltä se näytää nyt raskausaikana! Joo todellakin näkyy vaatteiden läpi! Mutta ehkä olen niin tottunut napaani, että mua se ei häiritse laisinkaan. Ihan kiva napa :)


    • minä80

      Mulla taas rv 32 menossa ja napa on vieläkin sisäänpäin. Nyt vähitellen tasoittumassa ja oikein innolla odotan, jospa se kohta pullahtaisi ulos. Minun mielestäni raskaana olevan ulkoneva napa on kaunis ja haluaisin päästä ihailemaan sitä peilistäkin :)!

    • beerbelly

      Miehillä on sama kun alkaa kaljamaha kasvaan :)

      • Anonyymi

        No ei ole. Miehillä suurimmalla osalla ihana kuoppanapa vaikka olisi pullea iso maha <3


    • ällönapa

      Mulla taas on normaalisti sisäänpäin kääntyvä napa ja ällötti loppuraskaudessa, kun se pullahti ulospäin. :D Näkyi tiukempien paitojen alta ja oli musta inhottava. Huom. ei ollut itselleni mikään ongelma, enkä miettinyt asiaa puhki ja häpeillyt napaani, mutta kun nyt huumorimielessä puhutaan, kuten aloittaja on aikoinaan kirjoittanut... Nykyään napa on onneksi palannut entiselleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe