Kysymys Vesimiehestä.

JekkuKonttori

Esitin tuolla tähtitiede palstalla kysymyksen Auringon siainnista.Minua kehoitettiin kuitenkin esittämään kysymykseni teille jotka olette kiinnostuneita Astrologiasta.
Kysyin että onko Aurinko jo siirtynyt Vesimiehen tähdistön vaikutus alueeseen vai olemmeko vielä Kaloissa.Jos,niin milloin muutos on tapahtunut.
Kuka osaa antaa oikean vastauksen.

12

657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihan siitä

      mitä astrologista järjestelmää käytetään vesimiehen merkin rajojen määrittämiseen. Auringon sijaintihan ei ole sinänsä merkityksellinen nyt, vaan nimenomaan se että mihin se vesimiehen merkin raja vedetään. Tuosta asiasta esittävät astrologit eriäviä mielipiteitä (paitsi ne kaksi jotka tulevat kohta esittämään "totuuden" tästä asiasta.)

    • ursan valokuva

      ursan sivuilta hakusana ekliptika auringon kuva viime vuonna kun se oli ekvaattorissa arvioi siitä

      • JekkuKonttori

        Ilmaisee ainoastaan vuotuisen radan taivaalla.Kysymykseni käsitti Auringon sitä siirtymäaikaa joka on noin 25.500 vuotta.


      • oikeata kuvaa
        JekkuKonttori kirjoitti:

        Ilmaisee ainoastaan vuotuisen radan taivaalla.Kysymykseni käsitti Auringon sitä siirtymäaikaa joka on noin 25.500 vuotta.

        sillä on kuva auringosta kevätpäivän tasauksessa jolloin siinä on merkitty tähtikuvio joka oli kait kalat.Se siirtymä perustuu maan hujahdusliikkeeseen joka 25800 vuotta sekä siihen että aurinko kiertää keskusta jonka perusteella eläinrata siirtyy hitaasti länteen hitaasti joten voi mennä joku sata vuotta vielä


    • olehan jatkossa tarkempi

      Aurinko on sekä Vesimiehen että Kalojen tähdistöjen suunnalla joka ainut vuosi johonkin aikaan. Aurinko on myös sekä Kalojen että Vesimiehen eläinradan merkkien suunnalla joka ainut vuosi johonkin aikaan.

      Mahtanetko tarkoittaa kevättasauspisteen suuntaa. Jos tarkoitat niin kysypä sitä.

      • JekkuKonttori

        Tämä kysymys näyttää olevan hyvin vaikea saada ymmärrettävään muotoon.Vaikeus on tietenkin minussa mutta koetan selvittää edelleen.
        Tarkoitan sitä aikaa joka on noin 2150 vuotta ja jonka aikana aurinko siaitsee tähtikuvion alaisena.Nythän me olemme olleet jo ylitse 2000 vuotta Kaloissa ja tuleva muutos ja ajankohta Vesimieheen alaisuuteen kiehtoo minua.


      • ei astronomiaa
        JekkuKonttori kirjoitti:

        Tämä kysymys näyttää olevan hyvin vaikea saada ymmärrettävään muotoon.Vaikeus on tietenkin minussa mutta koetan selvittää edelleen.
        Tarkoitan sitä aikaa joka on noin 2150 vuotta ja jonka aikana aurinko siaitsee tähtikuvion alaisena.Nythän me olemme olleet jo ylitse 2000 vuotta Kaloissa ja tuleva muutos ja ajankohta Vesimieheen alaisuuteen kiehtoo minua.

        Perinteisen länsimaisen astrologisen käsityksen mukaan kevättasauspiste on Oinaan ja Kalojen merkkien (ei siis tähdistöjen vaan eläinradan merkkien) rajalla ekliptikalla, eikä se liiku siitä yhtään mihinkään.

        Selitys: Kevätasauspiste tosin ei ole kiinteä piste, mutta astrologian eläinradan merkit on määritelty juurikin kevättasauspisteen suhteen, joten tietenkään ne eivät liiku _kevättasauspisteeseen_ nähden!

        Tähtitieteen tähdistöjen rajat kuulunevat tähtitieteen alaan, eikä tänne, mutta voin kertoa että ne ovat jokseenkin mielivaltaisia, eikä niille tähtitieteessä anneta mitään sellaista mystistä merkitystä jota tunnut olevan hakemassa.

        Tähdistöjen rajat olisi aivan hyvin voitu vetää hiukan eri tavalla. Mikään 'luonnonlaki' ei määrää että tähdistöjen rajojen pitäisi olla juuri ekvinoktiumin 1875.0 mukaisien melko mielivaltaisesti tietyn tradition pohjalta valittujen koordinaattiarvojen mukaan.

        Tuntuu sikäli aika kaukaa haetulta etsiä jotakin syvällistä merkitystä noista mielivaltaisista rajoista...


    • mitä merkitystä?

      Astrologian eläinradan merkeissä kevättasauspisteen suunta on vakio. Astrologisesti kysymyksesi on siis vailla mielekästä pohjaa.

      Tähdistöjä käytetään tähtitieteessä, mutta siellä auringon suunnalla ei ole haluamaasi mystistä vaikutusta. Tähtitieteen kannalta kysymyksesi on siis myös vailla pohjaa.

      Eipä siis ihme jos et saa haluaamasi vastausta.

      Opettele kuitenkin muutama tärkeä käsite huolella että osaat jatkossa kysyä parempia kysymyksiä:
      - Kevättasauspiste, se suunta jossa aurinko on maapallolta katsoen tähtien suhteen silloin kun se siirtyy keväällä ekvaatorin eteläpuolelta ekvaattorin pohjoispuolelle
      - Tähtitieteellisen unionin IAU:n määrittelemät tähdistöt
      - Astrologian eläinradan merkit

    • astrologi

      Hei!

      Olemme siirtyneet kalojen merkistä vesimiehen aikakauteen. Asiat eivät ole enää pahoja eivätkä hyviä. Vaan taitavia tai taitamattomia.

      • täällä levität

        tietämättä lainkaan mistä puhut.


    • meranka

      Astrologia ei ole huuhaatiede. Vaan kulmalaskentatiede. Toki on oltava intuitio. Kartta on, miten se tulkitaan. Pääsiäisen sanoma on totta, kun näitä katsellaan. On alkanut vesimiehen aikakausi. Aurinko on siirtynyt vesimieheen silloin, kun kalat ovat totta. Tarkoittaa ihmistä. Kalat huippuja. Astrologinen tulkinta.

      • sinäkin

        asiat ennenkuin tulet puhumaan paskaa mikä ei pidä paikkaansa.

        Voisit myös lopettaa tuon tekomystillisen höpinän ja opetella tuottamaan selvää suomea josta ymmärtääkin jotain. Samalla voisit lopettaa saman viestin spammaamisen!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      149
      10852
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      209
      2890
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1696
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1546
    Aihe