Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kodikas-talo

166/9

Kovin vähän on Kodikas-talosta kokemuksia luettavaksi- löytyisiköhän tätä kautta?
Monia vaihtoehtoja talopaketin hankintaan on, mutta vaikeaa on päättää talotoimittajaa kun ekaa(ja viimeistä) kertaa rakennuspuuhiin alamme. Tosin tarkoitus on rakennuttaa.... ;)

Eli ihan kaikki ASIALLINEN palaute tervetullutta:)

16

6624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myydä rautakaupassa

      ja kaikki ei halua sitoutua ko kauppaan ja kauppiaan armoille.

    • Jätettiin väliin

      Kodikas-taloa mekin suunnittelimme. Kaksi kertaa käytiin katsomassa taloesittelyä (Pirkanmaan alueella), mutta Kodikas-talon myyntitykki ei sitten niin kodikasta kuvaa antanutkaan.
      Ensimmäisellä kerralla tilanne oli se, että meillä oli kaksi tonttia hakusessa, mutta kummastakaan ei varmaa tietoa. Talomyyjä löi meille mainoslogoilla varustetut muistivihkoset kouraan "kauppalistoja varten", ja käski palata asiaan kun ollaan tosissamme tekemässä jotain.. Edes taloesitekirjasta emme mukaan saaneet.

      Päätimme yrittää toisen kerran. Menimme toiseen esittelyyn, tontti oli jo silloin tiedossa, lainat sovittuna ja kiinnostus heidän talopakettejaan kohtaan edelleen olemassa. Tällä kertaa ko. myyntitykki ei edes tervehtinyt meitä, saati esitellyt Kodikas-taloja tai yrittänyt myydä meille mitään. Ruuhkaa esittelyssä ei ollut, mutta herralla oli vissiin liian kiire jutella toisen myyjän kanssa.

      Eli summa summarum: Kodikas - taloilla menee todella hyvin, kun ei tarvitse yrittää talojaan kaupata. Riittää kun seisoo juttelemassa kollegojen kanssa ja nostaa palkkaa.

      Me päädyimme sitten toiseen talomyyjään ;)

      • Pettynyt2

        Asiakaspalvelu todella heikkoa. Eikä muutenkaan oikein vakuuttanut.


      • Sari Vantaa
        Pettynyt2 kirjoitti:

        Asiakaspalvelu todella heikkoa. Eikä muutenkaan oikein vakuuttanut.

        Meillä on kahden talotoimittajan kanssa viimeiset loppuväännöt kesken, Herrala ja Kodikas talot. Kodikkaalla on tuo kokonaisuuden kasaaminen ja esittäminen huomattavasti selkeämpi kuin Herralalla, ei ainakaan siss vielä mitään moitittavaa, tällä viikolla pitäisi tulla vielä lopullinen tarjous Kodikkaaltakin, saa nähdä miten käy. Odottavan aika on pitkä...


    • tyytymätön

      Asiakaspalvelu ei todellakaan ole kovin korkeatasoista. Reklamaatioiden hoitaminen on todella hidasta ja huonoa. Toista kertaa en lähtisi ko. taloa rakentamaan. Kaiken kukkuraksi laittoivat vielä viimeisen maksuerän perintään...alkuperäistä laskua ja muistutusta ei vaan koskaan ollut tullutkaan vaikka niin väittivät (ovatkohan edes lähettäneet). Ja eivät tietysti anna asiassa periksi, ainakaan vielä.

    • LAURA H

      Nyt on menossa jo sisätyövaihe. Kodikas talotehtaan puolesta toimitus ja palvelu on ollut moitteetonta, myös mestari on ollut tyytyväinen talotehtaan/pystyttäjien jälkeen. Voi kun pääsis jo muuttamaan... :)

      • Huonot kokemukset

        Aika iso pettymys oli odotuksiin nähden. En asioisi uudestaan tämän firman kanssa.


      • kohta talokaupat
        Huonot kokemukset kirjoitti:

        Aika iso pettymys oli odotuksiin nähden. En asioisi uudestaan tämän firman kanssa.

        Mihin viitataan esim. viimeisimmän vastauksen huonoissa kokemuksissa? mikä on peruste? Olisin itse Kodikkaan kanssa kauppoja tällä hetkellä miettien todella kiinnostunut siitä mitkä ovat perusteet sille ettei asioisi uudestaan Kodikas-talojen kanssa? kiitti!


    • hanna0000

      Myös meillä ollaan tosi pettyneitä, ei niinkään taloon itseensä - talo sinänsä on ok. Mutta asiakaspalvelu on huonoa, etenkin reklamaatioihin vastaaminen. Eivät myönnä omia virheitään, vaan kaikki on asiakkaan vikaa...

    • juu_

      Juu, missään vaiheessa ei ole tullut sellaista tunnetta, että olisi "asiakkaan töissä" vaan koko ajan tuntunut vastustajalta.

      • 2000 rakentanut

        Mukava todeta ettei firma ole saanut asioitaan kuntoon edes kymmenessä vuodessa. No, tappiotahan tuo kai teki menneinä vuosina niin ei siitä sitten paljon tehtyjä virheitäkään kustanneta ilman riitelyä.

        Oma keissini on tuossa linkissä, mutta eipä ole toistaiseksi firmalla rahat riittänyt tuon suosituksen maksamiseen.

        IItse en enää heidän kanssa asioisi mutta mukava nähdä että meitä on iso joukko muitakin.


      • 2000 rakentanut
        2000 rakentanut kirjoitti:

        Mukava todeta ettei firma ole saanut asioitaan kuntoon edes kymmenessä vuodessa. No, tappiotahan tuo kai teki menneinä vuosina niin ei siitä sitten paljon tehtyjä virheitäkään kustanneta ilman riitelyä.

        Oma keissini on tuossa linkissä, mutta eipä ole toistaiseksi firmalla rahat riittänyt tuon suosituksen maksamiseen.

        IItse en enää heidän kanssa asioisi mutta mukava nähdä että meitä on iso joukko muitakin.

        ja se linkki oli tässä

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/1924714


    • 2002 rakentanut

      Rakennettiin 2002 ja käytiin neuvotteluja kahdeksan talofirman kanssa. Tiesimme, mitä halusimme ja lopulta Kodikkaalta se saatiin hyvin kohtuulliseen hintaan. Toimitukset, asennukset ja tavaroiden toimitukset toimivat loistavasti. Talo on energiatehokas. Lämmitettävin kuutiometrejä on hieman yli 1000 m3 ja koko talon sähkönkulutus on lämmitys- ja käyttösähköineen 12000 kwh/vuosi! Ehdottomasti voidaan suositella. Onko niin, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan?

    • Taloapystyyn

      Heipsan, kertokaapa joku tuoreempia kokemuksia jos niitä on?

    • Anonyymi

      Onko tämä Kodikas talofirma enää edes pystyssä?

      • Anonyymi

        On edelleen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      87
      2305
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      51
      1997
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      89
      1837
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1432
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1390
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1351
    Aihe