Mallorcalla varastetaan!

Toinen kerta loma

pilalla. Kun olimme laskeutuneet lentokentälle ja matkalla bussiin, tuli laiha vaalea nainen, n.160 cm palava tupakka kädessä,juosten takaapäin ja hosui pienellä vedettävällä laukullaan meitä ohijuostessaan, niin että olimme kompastua. Kuljetimme matkalaukkujamme kärryssä, pikkulaukut ylimpänä. Manailimme sitä naista. Mieheni sanoi: "Minä otan matkalaukut, ota sinä nuo..." Siinä huomasimme, että hänen pikkulaukkunsa oli hävinnyt. Ilmeisesti sen naisen kaveri oli siepannut laukun. Siinä oli molempien passit, matkaliput, voucherit hotelliin ja 1200 Euroa rahaa.- Oli mentävä kenttäpoliisin toimistoon, jossa saimme odottaa kauan, koska ennen meitä oli pari muuta paria. Meille näytettiin kuva naisesta, pohjoismaisen näköinen.
Oli pukeutunut kävelypukuun, päässä pillerihattu.
-Sitten tultiin hotelliin, kauheus jatkui. Appartementin seinät olivät ylhäältä homeessa, ja vesi oli kuin kloaakista. Emmehän me sitä juoneet, suihkussa käynti oli jo hirveää, kun sai suuhunsa muutamasta tipasta makean-pahan maun, jota oli vaikea saada pois. Hotelli oli Cala Millor Club, jossa muuten oli paljon urheilijoita.
Naapurit lähtivät yhden yön jälkeen pois, me oltiin varkaudesta niin väsyneitä, ettei jaksettu lähteä mihinkään, olimmehan soitelleet klo 3:een asti saadaksemme kortit suljettua. Hotellissa olevat numerot eivät toimineet. Soitimme Ruotsiin tuttavalle, joka yöllä hankki meille oikeat numerot. Neuvomme: Ei pikkulaukkuja ollenkaan mukaan, rahat ja passit jaettuna useampiin sisätaskuihin, joissa vetoketjut tai rintaliiveihin.-Se varas-nainen nähtiin Cala Ratjadassa urheilullisissa vaatteissa yhdessä miehen kanssa, jonka pää oli kananmunan muotoinen, tummia hiuksia korkean otsan takana, tummat lasit. He tulivat ravintolaan ja tilasit. Meidät nähtyään nousivat ylös ja lähtivät pois.

8

2482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vietiin...

      Olin ystäväni kanssa Arenal-rannalla Palmassa vuonna 1983, ja jätimme tyhjän muovikassin rantapyyhkeen alle hiekalle niin, että osa siitä näkyi. Kappas vain, kun palasimme kostealta lounaalta pari tuntia myöhemmin, joku oli vienyt kassin.

    • aina matkaillessa

      En koskaan käytä pikkulaukkuja. Jo vuosia olen käyttänyt litteää vyölaukkua vatteiden alla. Rahat ovat aina useassa paikassa. Kun lähdemme viettämään iltaa, otan vain ns tarvittavan määrän mukaan. Se on aivan varma juttu joka matkakohteessa että tulo- ja lähtötilanteet ovat vaarallisimmat. Eli missä eniten matkaajia liikkuu vähän ymmällään, paljon tavaroita, ehkä väsymystä matkasta.

    • ~ luna ~

      Olen käynyt useasti Mallorcalla, en ole joutunut varkauden kohteeksi mutta yritän olla varovainen.
      Bussissa Palmassa paikallinen mies varoitti taskuvarkaista paikallisbusseista.

      Itse kannan mahd.vähän käteistä tai muutakaan arvokasta käsilaukussa, tarpeen tullen laitan seteleitä rintsikoiden toppauksien sisään esim illanviettoon lähtiessa.

      • vahinko vain, että

        sitä ei usko, ennenkuin tapahtuu. Meille tapahtui edellinen varkaus juuri bussissa, joka oli täynnä. Mieheni huomasi jonkun kihnuttavan jotakin hänen jalkaansa vastaan, ja poistuessamme bussista hän huomasi, että rahapussi oli juossut sen tyypin mukana. Tämäkin tyyppi on tuttu: n.185 cm, pystytukka värjätty vaaleaksi, saksalainen, jota etsitään murhasta Saksassa.


    • Pikkulaukku olalle

      ja vatsan päälle. Silti saattavat onnistua, mutta ei niin helpolla.

      • mutta mitä tapahtuu,

        jos sinua tönäistään niin, että on vähällä kaatua: Yrität käsilläsi ja käsivarsillasi ottaa lennon maahan. Kyllä siinä lähtee laukku yhtä hyin, jos ei ole kiinnitetty vyöllä tms. mahan päälle ja vaatteiden alle.
        Tällä koko kirjoituksella toivoisin auttavani niitä, jotka matkustavat käsilaukku kädessä, yleensä (vanhemmat) naiset. Kotona minulla ei ole ollut pitkään aikaan enään käsilaukkua mukana, nyt loppu matkalle mennessäkin.-Tai sitten otan vanhan laukun mukaan ja pakkaan sinne muovipussin, missä on vähän evästä, mutta rahat ja passit rintsikoissa.


      • olisi hyvä olla
        mutta mitä tapahtuu, kirjoitti:

        jos sinua tönäistään niin, että on vähällä kaatua: Yrität käsilläsi ja käsivarsillasi ottaa lennon maahan. Kyllä siinä lähtee laukku yhtä hyin, jos ei ole kiinnitetty vyöllä tms. mahan päälle ja vaatteiden alle.
        Tällä koko kirjoituksella toivoisin auttavani niitä, jotka matkustavat käsilaukku kädessä, yleensä (vanhemmat) naiset. Kotona minulla ei ole ollut pitkään aikaan enään käsilaukkua mukana, nyt loppu matkalle mennessäkin.-Tai sitten otan vanhan laukun mukaan ja pakkaan sinne muovipussin, missä on vähän evästä, mutta rahat ja passit rintsikoissa.

        pitkä hihna,jotta sen voi laittaa toisen olkapään yli "ristiin" ja sitten vielä niin että avattava puoli olisi vatsaa vasten.Näin olen toiminut vuodesta -76 asti,enkä ole ryöstäjien uhriksi joutunut,matkustin sitten missä päin Espanjaa tahansa.


    • Mimmu Myy

      Tarkoitetaankohan pikkulaukulla tässä keskustelussa käsilaukkua vai lentolaukkua? Minun lentolaukkuni on sellainen, että laukun takana olevan lenksun avulla pikkulaukun saa trollerin vetokahvaan kiinni. Isoa Samsoniteä ei ehkä niin huomaamattomasti napata eikä pikkulaukkua saa nopeasti napattua kahvasta irti. Harvoin kuskaan laukkujani kärryssä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      96
      1903
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      119
      1528
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      1045
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      32
      999
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      909
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      159
      789
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      731
    8. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      35
      730
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      711
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      643
    Aihe