Monte Gordo, dunamar ???

Jasso-

Perheen kanssa suunniteltu syyskuulle Monte Gordoon, Dunamar hotelliin reissua. Matkaan olisi lähdössä 4,5 ja 6 vuotiaat muksut. Paikka on ilmeisesti hyvä lapsia ajatellen?
Lähinnä mietityttää hintataso? 300e saisi koko porukalle puolihoidon, mutta kannattaako se vaiko minkähintaista on käydä ravintoloissa syömässä ns. kunnon ruokaa eikä pelkästään pizza hampurilais linjalla?
Ja hintataso muutenkin mikä esim. Suomeen verrattuna?

Vastauksista jo etukäteen kiittäen.

7

1395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Montegordoa ja Dunamaria tai pelkästään Montegordoa lomapaikkana on tällä palstalla käsitelty useasti. Alla linkkejä näihin keskusteluihin.

      Montegordo ja Dunamar:

      http://keskustelu.suomi24.fi/servlets/search?advanced=1&all_words=monte gordo dunamar&some_words=&exclude_words=&conference=portugali&poster=&sort=relevance&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sd=01&sm=01&sy=2001&ed=01&em=01&ey=2009&hpp=25

      Montegordo:

      http://keskustelu.suomi24.fi/servlets/search?start=0&advanced=1&all_words=monte gordo&some_words=&exclude_words=&exact_words=&conference=portugali&poster=&sort=relevance&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sd=01&sm=01&sy=2001&ed=15&em=4&ey=2009&hpp=25

      Montegordo sijaitsee Algarvessa, Portugalin eteläisimässä maakunnassa. Tässä linkki viestikejtuihin, jossa maakuntaa kuvataan:

      http://keskustelu.suomi24.fi/servlets/search?start=0&advanced=1&all_words=Algarve&some_words=&exclude_words=&exact_words=&conference=Portugali&poster=&sort=relevance&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sd=01&sm=01&sy=2001&ed=15&em=4&ey=2009&hpp=25

      Portugalin hintataso on kaiken kaikkiaan keskimäärin alhaisempi kuin Suomen jo pelkästään sen vuoksi, että portugalilaisten tulotaso on huomattavasti matalampi kuin suomalaisten. Joistakin viesteistä käy ilmi, että Monte Gordo olisi portugalilaisten perheiden suosiossa. Jos näin on, hintatason pitäisi suomalaisen kukkarolle olla edullinen.

    • hotellissa

      Lapsiystävällinen on, Monten paras paikka lapsia ajatellen. Puolihoitokin kannattanee ottaa jos ette itse kokkaa. Keittiö on hyvin varusteltu ja uudenaikainen.

      • niin ei kannata ottaa.ph:ta

        kääytiin autolla lähiympäristössä syömässä ja pääseehän espanjan puolellekiin syömään muutama kilometri ranta rauhallinen ruottalasii ja norjalaisii ei kannata maksaa välttämättä altaallepäin parveketta hotellioppaassa oli hyvii ruokapaikkoja illalla syöminen ei ollut edellisemmasta päästä hotellin rawintolassa


      • harkita

        En tiedä mitä lapsiystävällisyyttä tuossa Dunamarissa on muualla kuin mainoksissa. Ainakin Dunamarin mainostettu tenavakerho kävi leikkimässä viereisen Vasco Da Gama hotellin lasten leikkipuistossa. Vasco da Gamassa on iso, viihtyisä ulkoalue ja erillinen lasten uima-allas, eikä sellaista ryysistä kuin Dunamarissa näkyi olevan. No toiset kaipaavat ympärilleen kovaa menoa, toiset taas rauhallisempaa, valinnanvaraa on Monte Gorgossakin.


      • Dunamariin
        harkita kirjoitti:

        En tiedä mitä lapsiystävällisyyttä tuossa Dunamarissa on muualla kuin mainoksissa. Ainakin Dunamarin mainostettu tenavakerho kävi leikkimässä viereisen Vasco Da Gama hotellin lasten leikkipuistossa. Vasco da Gamassa on iso, viihtyisä ulkoalue ja erillinen lasten uima-allas, eikä sellaista ryysistä kuin Dunamarissa näkyi olevan. No toiset kaipaavat ympärilleen kovaa menoa, toiset taas rauhallisempaa, valinnanvaraa on Monte Gorgossakin.

        Olimme viime kesänä Monte Gordossa ja hotellimme oli Vasco da Gama, joka sijaitsee aivan Dunamarin vieressä. Dunamarin lastenkerhon vuoksi myös ko. hotelli tuli tutuksi ja olin todella tyytyväinen omaan hotellivalintaamme; Dunamar vaikutti kylmältä ja steriililtä kun taas Vasco da Gamassa oli ihana tunnelma. Myös minä kehoitan vielä harkitsemaan....


    • Rose742

      Kokemusta Dunamarista parin vuoden takaa ja meidän perhe tykkäsi. Hotelli on todella ensiluokkainen, mutta ehkäpä sen vuoksi sieltä jonkun mielestä puuttuu se "tunnelma". Itse pidän siisteistä ja asiallisista hotelleista :)

      Paikkana loistava, upean rannan vieressä. Meillä oli tuolloin kaksio osittaisella merinäköalalla, jota suosittelen. Merinäköalahuoneisiin aurinko paistoi ihan suoraan ja eipä tämänkään "osittaisen" näköalan edessä mitään esteitä ollut.

      Meillä oli puolihoito ja se oli lasten kanssa hyvä, eipä tarvitse lähteä iltaisin etsimään ruokapaikkaa nälkäisten lasten kanssa.

      Suosittelen lämpimästi!

      • viestistäsi****

        Juuri tänään vaihdoin Rodoksen matkan (Blue Village sielläkin) tähän hotelliin.
        Kävittekö Finnmatkojen retkillä? Meidän tarkoituksemme on lähteä ainakin Sevillassa käymään jne. Lapsetkin ovat jo sen verran isoja, että "pelkkä" rantaelämä ei riitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe