Monte Gordo, dunamar ???

Jasso-

Perheen kanssa suunniteltu syyskuulle Monte Gordoon, Dunamar hotelliin reissua. Matkaan olisi lähdössä 4,5 ja 6 vuotiaat muksut. Paikka on ilmeisesti hyvä lapsia ajatellen?
Lähinnä mietityttää hintataso? 300e saisi koko porukalle puolihoidon, mutta kannattaako se vaiko minkähintaista on käydä ravintoloissa syömässä ns. kunnon ruokaa eikä pelkästään pizza hampurilais linjalla?
Ja hintataso muutenkin mikä esim. Suomeen verrattuna?

Vastauksista jo etukäteen kiittäen.

7

1382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Montegordoa ja Dunamaria tai pelkästään Montegordoa lomapaikkana on tällä palstalla käsitelty useasti. Alla linkkejä näihin keskusteluihin.

      Montegordo ja Dunamar:

      http://keskustelu.suomi24.fi/servlets/search?advanced=1&all_words=monte gordo dunamar&some_words=&exclude_words=&conference=portugali&poster=&sort=relevance&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sd=01&sm=01&sy=2001&ed=01&em=01&ey=2009&hpp=25

      Montegordo:

      http://keskustelu.suomi24.fi/servlets/search?start=0&advanced=1&all_words=monte gordo&some_words=&exclude_words=&exact_words=&conference=portugali&poster=&sort=relevance&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sd=01&sm=01&sy=2001&ed=15&em=4&ey=2009&hpp=25

      Montegordo sijaitsee Algarvessa, Portugalin eteläisimässä maakunnassa. Tässä linkki viestikejtuihin, jossa maakuntaa kuvataan:

      http://keskustelu.suomi24.fi/servlets/search?start=0&advanced=1&all_words=Algarve&some_words=&exclude_words=&exact_words=&conference=Portugali&poster=&sort=relevance&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sd=01&sm=01&sy=2001&ed=15&em=4&ey=2009&hpp=25

      Portugalin hintataso on kaiken kaikkiaan keskimäärin alhaisempi kuin Suomen jo pelkästään sen vuoksi, että portugalilaisten tulotaso on huomattavasti matalampi kuin suomalaisten. Joistakin viesteistä käy ilmi, että Monte Gordo olisi portugalilaisten perheiden suosiossa. Jos näin on, hintatason pitäisi suomalaisen kukkarolle olla edullinen.

    • hotellissa

      Lapsiystävällinen on, Monten paras paikka lapsia ajatellen. Puolihoitokin kannattanee ottaa jos ette itse kokkaa. Keittiö on hyvin varusteltu ja uudenaikainen.

      • niin ei kannata ottaa.ph:ta

        kääytiin autolla lähiympäristössä syömässä ja pääseehän espanjan puolellekiin syömään muutama kilometri ranta rauhallinen ruottalasii ja norjalaisii ei kannata maksaa välttämättä altaallepäin parveketta hotellioppaassa oli hyvii ruokapaikkoja illalla syöminen ei ollut edellisemmasta päästä hotellin rawintolassa


      • harkita

        En tiedä mitä lapsiystävällisyyttä tuossa Dunamarissa on muualla kuin mainoksissa. Ainakin Dunamarin mainostettu tenavakerho kävi leikkimässä viereisen Vasco Da Gama hotellin lasten leikkipuistossa. Vasco da Gamassa on iso, viihtyisä ulkoalue ja erillinen lasten uima-allas, eikä sellaista ryysistä kuin Dunamarissa näkyi olevan. No toiset kaipaavat ympärilleen kovaa menoa, toiset taas rauhallisempaa, valinnanvaraa on Monte Gorgossakin.


      • Dunamariin
        harkita kirjoitti:

        En tiedä mitä lapsiystävällisyyttä tuossa Dunamarissa on muualla kuin mainoksissa. Ainakin Dunamarin mainostettu tenavakerho kävi leikkimässä viereisen Vasco Da Gama hotellin lasten leikkipuistossa. Vasco da Gamassa on iso, viihtyisä ulkoalue ja erillinen lasten uima-allas, eikä sellaista ryysistä kuin Dunamarissa näkyi olevan. No toiset kaipaavat ympärilleen kovaa menoa, toiset taas rauhallisempaa, valinnanvaraa on Monte Gorgossakin.

        Olimme viime kesänä Monte Gordossa ja hotellimme oli Vasco da Gama, joka sijaitsee aivan Dunamarin vieressä. Dunamarin lastenkerhon vuoksi myös ko. hotelli tuli tutuksi ja olin todella tyytyväinen omaan hotellivalintaamme; Dunamar vaikutti kylmältä ja steriililtä kun taas Vasco da Gamassa oli ihana tunnelma. Myös minä kehoitan vielä harkitsemaan....


    • Rose742

      Kokemusta Dunamarista parin vuoden takaa ja meidän perhe tykkäsi. Hotelli on todella ensiluokkainen, mutta ehkäpä sen vuoksi sieltä jonkun mielestä puuttuu se "tunnelma". Itse pidän siisteistä ja asiallisista hotelleista :)

      Paikkana loistava, upean rannan vieressä. Meillä oli tuolloin kaksio osittaisella merinäköalalla, jota suosittelen. Merinäköalahuoneisiin aurinko paistoi ihan suoraan ja eipä tämänkään "osittaisen" näköalan edessä mitään esteitä ollut.

      Meillä oli puolihoito ja se oli lasten kanssa hyvä, eipä tarvitse lähteä iltaisin etsimään ruokapaikkaa nälkäisten lasten kanssa.

      Suosittelen lämpimästi!

      • viestistäsi****

        Juuri tänään vaihdoin Rodoksen matkan (Blue Village sielläkin) tähän hotelliin.
        Kävittekö Finnmatkojen retkillä? Meidän tarkoituksemme on lähteä ainakin Sevillassa käymään jne. Lapsetkin ovat jo sen verran isoja, että "pelkkä" rantaelämä ei riitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2007
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1470
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      99
      1413
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1154
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      480
      1094
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      51
      982
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      933
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      882
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      856
    Aihe