Kolmården

kokemuksia..

eli kolmårdenista kokemuksia? Minkäikäisten lasten kanssa olitte,millaista oli, hintataso lähinnä ruokailut jne.

8

1488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käyty ja

      6v kanssa oltiin reisussa. Pienempien kanssa voi tulla "hiki", kun on niin mäkistä aluetta... Lounaspaikka (siellä takaosassa) suomea kalliimpi, mutta ei nyt mahdoton hinnaltaan, ehkä val.kurssitilanne on nyt tasannu senkin.

    • Jos vertaa hintatasoa vaikka Linnanmäkeen ja Korkea saareen, niin aika samaa taosa hinnat ovat. Ei miusta mitenkään hirmuhintaista, pasta-annos taisi maksaa 7-8 e jne. Delfiinishowta oltiin kovasti kehuttu, mutta Särkänniemen show:hun verratuna todella kesy oli Kolmården.Ihan kiva se toki oli.

      • minusta se

        Minun mielestä delffishow oli siellä parempi, kuin mansessa, näin ainakin muutaman vuoden takaisia showta verratessa.


      • mielestä

        tämän kesäinen (tänään palattiin) delfiinishow oli näyttävämpi tuolla naapurissa. Varsinkin nämä ratsastukset jäi mieleen..


    • yykaakoo

      Olimme viimeksi Kolmårdenissa neljä vuotta sitten. Aikaisempi käynti oli noin 10 vuotta aiemmin. Viimeksi jälkikasvumme olivat iältään 20- ja 16-vuotiaita ja hauskaa oli. Ei se ole tarkoitettu vain pikkuväelle vaan kaikille eläimistä kiinnostuneille. Liian pienten lasten kanssa sinne ei kannata lähteä, siis alle 4-vuotiatten. Heidän kanssaan on helpompi käydä vaikka kotimaan kohteissa. Kävimme kummallakin kerralla myös safarilla ja kaloja katsomassa varsinaisen Kolmårdenin ulkopuolella. Jälkimmäisellä kerralla jälkikasvu ei halunnut delfiinejä katsomaan, koska niiden vangitseminen ihmisten viihdyttämiseksi on epäeettistä. Kuka voisi olla eri mieltä? Yövyimme lähistollä olevassa B&B-majoituksessa. Ihan mukava paikka; aamiainen kuuluu hintaan, oma vessakin oli, mutta suihkussa piti käydä eri rakennuksessa. Pitää varata ajoissa, koska on tosi suosittu. Linkki ei ole enää jemmassa, mutta löytyy googlella.

    • tullut käytyä

      Tyttären kanssa tullut poikettua neljä kertaa (yksi näistä talvella). Korkeasaari on tylsä verrattuna Kolmårdeniin. Likka oli ekalla kertaa kahden ja nyt talvella neljä -> yksi päivä ei tunnu riittävän kun jo reilu tunti menee Bamse metsässä. Särkänniemen delfinaarion esitykset on surkea verrattuna Kolmårdenin, siellä näkee delfiini ratsastusta, usean ohjaajan yhteisesityksiä ym. TigerWorld on myös likan lempipaikkoja.. Myös Safari on ehdottomasti koettava (tuntuu kumman hauskalta kun kirahvi tunkee päänsä avoimesta kattoluukusta haistelemaan :-) Hinnat on keskitasoa korkeammalla mutta rahalle saa todella vastinetta, toisin kuin Suomen rahastus paikoissa!! Kesällä taas mennään...

    • vastauksista

      reissu on varattuna ja meinasin sen jo perua mutta nyt alkoikin kiinnostaa..lapset olis nyt 11v ja 13v.vastauksistanne päätellen "hyvässä" iässä. olis kaks päivää aikaa puistossa ja yöpyminen norköpingissä. teille ketkä olette esim.viime kesänä käyneet, nettisivujen mukaan olis pingviinejäkin, näkyikö niitä?

      • käyty edelleen

        Pingviinit köllöttelivät kallioilla samalla alueella ku hylkeetkin, mut ku silloin oli aikas kuuma päivä ei ne paljoa liikehtineet. Norrköpingissä me oltiin kerran majoittuneena Hotel Kneippenissä, mikä oli idyllisessä puutalo alueella... Hyvää reissua!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe