Hyvä kun löytyi vatsaoireille selitys. Mutta nyt on sitten kamala ongelma siinä, että miten saan gluteenittomasta ruuasta kaikki vitamiinit ja hivenaineet? Leivät ovat hirveän hintaisia ja kamalan makuisia ja täynnä lisä-aineita. Samoin jauhot, kaikissa liuta e-aineita. Puuroako pitää aina keittää? Vai pitääkö ostaa vitamiinipillereitä joita tähän saakka olen kaikin keinoin yrittänyt välttää? Apua, please! Kiitos.
Nyt se sitten tuli!
3
838
Vastaukset
- Onkohan mullakin?
Epäilen vahvasti nyt, että mullakin on keliakia,kun luin keliakialiiton sivuilta tietoa. Jos et ole käynyt siellä, niin käy ihmeessä! Siellä on hyvää tietoa! http://www.keliakialiitto.fi/ Kyllä se siitä, valtiokin tukee sinua! :)
- ole iloinen
että asia selvis,nimittäin hoitamaton keliakia ei mikään vaaraton juttu.Ei kannata edes miettiä valmiiden leipien ostamista joka pv ellet rikas.Hyvä perusleipä ohje on jota minä käytän on Tattari,maissi,perunajauho.Kaikkia jauhoja reilu 2dl kulhoon 0,5dl vettä hiiva 50g suola 1 tl öljy 1,5 rkl sekoita ainekset kaada muottiin ja uuni 180c paista 1h.Halpa ravitseva leipä johon voit lisätä vaikka jotain siemeniä tms.Puhdistettua kauraa voit myös käyttää(semper).keliaakikko m50-
- tuohon
vesimäärään 0,5litraa
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1482533
- 1801788
- 921618
- 691613
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k71111- 80978
- 94965
- 71945
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes188884- 65867