Te jotka rajoitatte miehenne menoja

Eli, ihmettelen vain, kun täällä kirjoitetaan mielestäni oudon paljon siitä, kuinka miehen ei kuulu olla menossa/juomassa/juhlimassa naisensa raskauden aikana. Mitä haittaa siitä mukamas naiselle on jos mies on muualla, tai mitä hyötyö jos aletaan raskauden takia miestä kotona "väkisin" pitämään? Kunhan ihmettelen, ja tiedän ettei kaikki näin tee. itsellä 29 4 meneillään, ja mies saa mennä kuten haluaa, tärkein on, että on puhelimen lähellä, jotta voin soittaa jos jotain sattuisi tapahtumaan. Mies on itse kylläkin sanonut, että kun LA lähestyy, hän pysyy kotona.

21

1407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dsldsoks

      raskauden tuottama hormooni voi aiheuttaa sen että haluaa miehen pysymään lähellä.. Ja isän on ihan hyvä totutella ettei joka vkonloppu ole juomassa.. koska se ei ole sit kivaa kun itse valvot joka yö vauvan kaa ja isä on baarissa..

    • mammmmamamaa

      monet äidit haluaa viettää illat ja vkonloput miehensä kanssa kaksin ennen kuin vauva tulee..

    • ****************

      Ärsyttävää katseltavaa kun äijä on kännis,ei yhtään kiva.Puhuukin sellasta sontaa mikä ei koskaan edes tapahdu.Mä en jaksa raskaana katsella kun aijä on kännis,hyvä että pystyssä pysyy.Ja sitä paitsi,kuka saa taas duunata seuraavan päivän ku yks makaa krapuloissaan koko päivän...Ei,paras selvinpäin,sillon mä rakastan miestäni yli kaiken muun.Sillon hän on maailman paras isä,mies ja rakastaja.

      • Hmm. Tässä en nyt tarkoittanut sitä, millainen mies on kännissä, vaan oikea pointtini näkyy kyllä viestissäni.. Nainen haluaa viettää kahdenkeskistä aikaa miehensä kanssa, ok, mutta mieskin varmaan haluaa tavata ystäviään ennen kuin vauva syntyy. tuossa on syy, miksi itse en voisi "kahlita" miestä kotiin kanssani. Sekä mies että nainen kun tarvitsevat sitä omaa tilaa, ja ystävien seuraa..


      • asldsokk
        Salla_90 kirjoitti:

        Hmm. Tässä en nyt tarkoittanut sitä, millainen mies on kännissä, vaan oikea pointtini näkyy kyllä viestissäni.. Nainen haluaa viettää kahdenkeskistä aikaa miehensä kanssa, ok, mutta mieskin varmaan haluaa tavata ystäviään ennen kuin vauva syntyy. tuossa on syy, miksi itse en voisi "kahlita" miestä kotiin kanssani. Sekä mies että nainen kun tarvitsevat sitä omaa tilaa, ja ystävien seuraa..

        Kuka muka "kahlii" miehen kotiin?? mun mies on nytki kavereiden kaa saunassa ja pitävät leffaillan. ja mies käy töissä jne.. ihan samanlailla mä nään joskus kavereita kaupungilla. baariin mä en halua mieheni menevän.. sit mennään yhdessä kun vauva on syntynyt. -rv 25


      • huhtimasu
        Salla_90 kirjoitti:

        Hmm. Tässä en nyt tarkoittanut sitä, millainen mies on kännissä, vaan oikea pointtini näkyy kyllä viestissäni.. Nainen haluaa viettää kahdenkeskistä aikaa miehensä kanssa, ok, mutta mieskin varmaan haluaa tavata ystäviään ennen kuin vauva syntyy. tuossa on syy, miksi itse en voisi "kahlita" miestä kotiin kanssani. Sekä mies että nainen kun tarvitsevat sitä omaa tilaa, ja ystävien seuraa..

        Mieheni on saanut mennä kyllä, en ole kieltänyt. Mutta on mieluummin minun kanssa kotona kuin kavereidensa kanssa ryyppäämässä. Ja yhdessä on paljonkin reissattu kavereiden luona, jolloin useinkin juonut sitten kylässä ollessa. Tosin, usein mulla ollut siellä seuraa joka selvänä. Mutta siltikin, ymmärrän senkin että jotkut haluaa että mies on kotona ja vietetään sitä yhteistä aikaa vielä kun sitä on. Periaatteessa olen aloittajan kans iha samaa mieltä, miehen menemisistä. Ja luulen että jos aloittajaa rupeaa "tökkimään" miehen menemiset niin uskon et se mieskin sitten tajuaa kun sille sanotaan että nyt alkais riittämään...?


      • kirjoittajalle
        asldsokk kirjoitti:

        Kuka muka "kahlii" miehen kotiin?? mun mies on nytki kavereiden kaa saunassa ja pitävät leffaillan. ja mies käy töissä jne.. ihan samanlailla mä nään joskus kavereita kaupungilla. baariin mä en halua mieheni menevän.. sit mennään yhdessä kun vauva on syntynyt. -rv 25

        "sit`mennään yhdessä kun vauva on syntynyt" ja VAUVA jää yksin kotiin kun isi ja äiti haluu niin raflaan dokamaan. Vai otatteko VAUVAN mukaan. Taitaa Vauva tulla kypsymättömille nuorille PENNUILLE.


    • ei petä

      mutta tiedän useammankin joka on ravintola iltana poikennut esim. hotellihuoneeseen panolle kun oma kulta isoinen mahoineen on kotona.

    • .....

      Miehes nussii kännissä muita... ja odotat kotona autuaana.

      • .................

        NUSSITTAVIA RIITTÄÄ. ÄLKÄÄ OLKO SINISILMÄISIÄ!!


      • miehiä
        ................. kirjoitti:

        NUSSITTAVIA RIITTÄÄ. ÄLKÄÄ OLKO SINISILMÄISIÄ!!

        olette tuntuneet löytävän. Tai sitten vain annatte aihetta pettämiseen. Luulisi nyt aikuisen naisen tekevän lapsia sellaisen miehen kanssa johon luottaa, ettei tarvitse koko ajan kytätä millon se pettää.. Huoh.


    • ---

      Olen muuten aika samaa mieltä kuin pari kirjoittajaa tuossa. On aika iso mahdollisuus siihen, että mies pettää raskaana olevaa kumppaniaan ja vielä suurempi mahdollisuus on tähän kun vauva on syntynyt. Silloin nainen ei tosiaan ole hehkeimmillään...väsynyt, valvonut, ei jaksa laittautua eikä aina meikata kotona, jossain kotivaatteissa mies näkee naisen eikä vartalokaan ole ihan ennallaan...eikä ehkä seksihalutkaan pilvissä kun vauvaa pitää hoitaa ja imettää ja voimat ovat poissa...mutta annas olla kun hän lähtee ulos ilman tuota väsähtänyttä puolisoaan...siellähän niitä naisia on, jotka ovat laittautuneet, meikanneet, tuoksuvat ihanilta eikä vauvakaan ole rasittamassa seksihaluja yms. Silloin ei ole epätavallista, että ne miehen reissut johtavat eroon (mies löytää uuden ja freesimmän). Miksi sitä muuten niin kovin paljon eroja on kun lapsi on 1-3 vuoden ikäinen.

      • huh huh

        Ihan pakko nyt vastata tähän viestiin. Itsekkin olen raskaana ja mieheni saa mennä jos haluaa, mutta yleensä kaverimme istuvat meillä iltaa ja ottavat tässä tai sitten mökkeilyn merkeissä, missä itsekkin olen mukana aika monesti. Nyt itse asiaan. Ei voi yleistää, että kaikki miehet ovat raskauden aikana pettäviä sikoja, jotka panevat kaikkea mikä liikkuu. Olen pahoillani jos teidän suhteissanne on näin käynyt, mutta tuo oli turhan raakaa tekstiä ja toisen mielen pahoittamista ihan tahallaan. No toki tiedän itsekkin tapauksia missä mies on pettänyt ja toisinkin päin, mutta näissä tapauksissa on suhteessa ollut jo muutakin vialla. Antakaa sellaisten nauttia täysin rinnoin toimivista parisuhteista, joissa luotto on kohdallaan. Turha pilata niitä katkerilla kirjoituksilla. Voimia kaikille odottajille parisuhdetilanteesta huolimatta!


    • viiden äiti

      meillä on viisi lasta ja mieheni on joka kerta saanut harrastaa ja liikkua vapaasti,kunhan saa puhelimella kiinni.miestä ei voi alistaa ison mahan alle,se olisi väärin.on mukavaa kun saa olla myös kahden,mutta joskus hieman ärsyttävää.meille on tulossa jo kuudes lapsi jouluna.nuorimman "syntymäpäivänä"mieheni oli soutuharjoituksissa.

    • fisutt

      En ole vielä raskaana, mutta lähiaikoina toivottavasti olen. Itse ainakin olen sitä mieltä, ettei miehen tarvitse olla usein ryyppäämässä viikonloppuisin sitten kun olen raskaana. Tähänkin mennessä ollaan yhdessä kuljettu ja oltu liikenteessä silloin kun ollaan. Jossain tuttujen illanistujaisissakin voi ihan hyvin sitä olutta ottaa, ei sinne baariin tarvitse aina mennä. Ja sellaisissakin tullaan varmasti käymään yhdessä. En halua olla yksin lasta odottamassa, kyllä se lapsen odotuskin on yhteinen asia. Ja lapsen synnyttyä olisi toivottavaa että jos viihteelle lähdetään niin lähdetään yhdessä, en ala yksin hoitamaan lasta kun mies viilettää viikonloput yötämyöten baareissa. Molemmat ollaan nyt jo muutenkin sitä mieltä että baareissa on saatu hillua ihan riittämiin ja nyt on se perheen perustamisen aika. Tietenkin omat harrastukset ja ystävät säilyy lapsista huolimatta eikä raskaus ja lapsen syntyminen niihin saa kovin paljoa vaikuttaa, mutta kyllähän se lasten saaminen elämän laittaa uuteen uskoon.. :)

    • sgöööööööööö

      H..ll. nainen. Mitä edes mietit tollasta. Ihan samalla tavalla mies ja nainen saa mennä kuin ennenkin, tosin meillä ei kaivata sitä baareilua, kun se ei ole koskaan kummankaan elämään kuulunut enää seurusteluaikoina. Baareilu on ihan yliarvostettua. Harmi, jos miehesi menee liikaa eikä koskaan ole kotona. MInusta on ihan mukava olla miehen kanssa kotona ja hän viihtyy kotona ihan hyvin, onhan meillä jo kolme lasta ja kolmas tulossa. Ja molemmat käydään viikottain muutamia kertoja harrastuksissamme.

    • ---------------------------...

      Mies ei lapsen synnyttyä kuitenkaan enää voi mennä, joten raskausaikanahan hänen on hyvä valmistautua tulevaan. Lisäksi jokaiselta odottavalta isältä odottaisi löytyvän sen verran solidaarisuutta sitä raskaanaolevaa osapuolta kohtaan, ettö luopuu myös jostakin ja valmistautuu vanhemmaksi - aivan kuten tuleva äitikin, Tuollaisissa menevissä iseissä on se vaara, ettei se meneminen lopu silloinkaan, kun lapsi on synytynyt ja hänen kuuluisi hoitaa sitä kotona. Harvoinpa edes tajuavat luopua mistään raskauden ajaksi.

    • mutta kohtuudella

      Huh huh, jestas sentään.... No, meillä mies saa mennä "kohtuudella" kavereiden kanssa ja välillä ollaan samassa porukassa kotona/mökillä jne. Kunhan aikaa jää kahdenkeskenkin. Kummallakin vuorotyö, joten aina on menty yhdessä ja välilä erikseen. Luotan kyllä mieheeni sen verran, että jos haluaa pettää raskaana olevaa isokokoista avokkiaan niin siitä vain, mutta kotiin ei ole enää tulemista. Kyllä hän sen tekisi sitten huolimatta siitä, että käkättäisinkö kotonaolosta vai en. Jos on niin altis kiusauksille niin ei ole minun mies enää sitten. Ja ei meillä omaelämä lopu ihan tyysti vauvan syntymään. Varmasti menot harvenee paljon, mutta kyllä yhä vielä joskus aiotaan lähteä jonnekin kahden tai sitten yksin. Kohtuus kuitenkin kaikessa. Eli siis, enpä kahlitsisi mieheni menoa, mutta jos liikaa tulee "lähtöehdotuksia" niin kyllä mainitsisin, että nyt voisi jarrutella. Enkä halua mieheni kituuttavan ilman alkoholia tms. vain sen takia, että meille tulee lapsi. Ja HUOM, tässäkin kohtuus kaikessa, tarkoitan vain semmoista "solidaarisuudesta minua kohtaan"-mentaliteettia. Terve järjenkäyttö on meillä sallittua.

    • joo..

      Mä en ymmärrä kyllä sitäkään mentaliteettia,että "tokihan miehen pitää saada mennä ja ryypätä ja rellestää" ja "eihän se raskaus nyt miehen menoja saa millään tavalla haitata tai estää" ...? ? Onko se muka reilua odottavaa naista kohtaan,joka ei kuitenkaan voi itse näin tehdä? Eikö vauvan odotus ole yhteinen asia? Mä arvostan niitä miehiä todella suuresti,jotka tukevat kotona raskaana olevaa naistaan ja haluavat ihan OMASTA tahdostaan rajoittaa menojaan (ei tietenkään täysin!!). Älkää käsittäkö (tahallanne) väärin,tämä nyt ei tietenkään tarkoita mitään absolutismia ja sitä,ettei mihinkään voi ikinä lähteä.Pitää muistaa sekin,että aivan hyvin raskaana oleva nainen voi olla monenmoisissa riennoissa mukana selvinpäin (ei raskaus ole mikään este!!) Toivottavasti miehet ymmärtävät tämän asian ja pyytävät naista myös mukaan.. Meillä on niin,että yhdessä ollaan aina ryypiskelemässä käyty ja nyt sitten tulee molemmille pitkä tauko. Ja uskokaa tai älkää,tämä lähtee ihan mieheni omasta tahdosta,minä en häntä pakota. Ps. Ja jos roolit olisivat toisinpäin,niin aivan varmasti minäkin olisin / "joutuisin" olemaan selvinpäin.Reilu meininki puolin ja toisin! Olisi kiva ihan mielenkiinnosta tietää sekin,että jos tilanne olisi oikeasti toisinpäin,että mies joutuisi jostain samanlaisesta pakottavasta yhteisestä syystä olemaan juomatta sen 9 kk, niin kuinka moni teistä naisista saisi vapaasti käydä ryyppäämässä ja kaikenmaailman riennoissa yksin?

      • kunniaan.

        Itse olen varma, että saisin mennä juomaan/"rellestämään", vaikka mies ei voisi juoda. Sen verran hyvin tunnen mieheni. Enkä voisi sellaisen miehen kanssa olla/tehdä lapsia, joka yrittäisi rajoittaa menojani ns.turhaan tai mustasukkaisuuden takia. Itsekkään kun en vaadi miestä olemaan kotona kanssani aina. Mieheni on siis työtön, ja itse olen n.kuuden viikon mittaisella lomalla koulusta (menen takaisin ensikuun toisella viikolla). Koko tänä aikana emme olisi voineet edes kuvitella, että olisimme vain nyhjäämässä kahdestaan kotona. Olemme käyneet erikseen baareissa (itse tietenkin limsa-linjalla), ja mies on ollut kavereidensa kanssa menossa..


      • tyylillään..
        kunniaan. kirjoitti:

        Itse olen varma, että saisin mennä juomaan/"rellestämään", vaikka mies ei voisi juoda. Sen verran hyvin tunnen mieheni. Enkä voisi sellaisen miehen kanssa olla/tehdä lapsia, joka yrittäisi rajoittaa menojani ns.turhaan tai mustasukkaisuuden takia. Itsekkään kun en vaadi miestä olemaan kotona kanssani aina. Mieheni on siis työtön, ja itse olen n.kuuden viikon mittaisella lomalla koulusta (menen takaisin ensikuun toisella viikolla). Koko tänä aikana emme olisi voineet edes kuvitella, että olisimme vain nyhjäämässä kahdestaan kotona. Olemme käyneet erikseen baareissa (itse tietenkin limsa-linjalla), ja mies on ollut kavereidensa kanssa menossa..

        Jotkut tykkää olla keskenään enemmän ja toiset taas haluaa mennä omia menojaan enemmän. Musta on aika kummallista,että toi,että miehen pitää saada omaa aikaa tarkoittaa täällä sitä,että miehen pitää päästä yksin baariin juomaan. Meillä mies saa omaa aikaa todella paljon,mutta ei hän baariin halua,vaan omiin harrastuksiinsa tai kavereita tapaamaan. Minusta tuo baarittelu ja yleensäkin ryyppääminen on kyllä ylipäätään aika hemmetin yliarvostettua touhua.Enää ei vissiin osata muuta kivaa keksiä..ainakin sellasen kuvan täällä saa. Meillä tehdään yhdessä kaikkea mukavaa,eikä se yhdessä olo tarkoita mitään kotona nysväämistä kahdestaan.Onneksi on laaja kaveriporukka,jonka kanssa voi keksiä vaikka mitä. Minäkin siis "saan" olla mukana,vaikka olenkin raskaana.. Näin meillä,toisin ehkä muilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1426
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1243
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1180
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1052
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      930
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      786
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      780
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe