Äääh, maanatai!

Lukenut och....

Siitä maanantain tietää, että on maanantai ja karmea maku suussa, piätä juilii ym. Oloa ei paranna se, että taas tulee luettetua tekstejä, joita jurrissa on taas kirjoitellut eri nimimerkeillä, kuten Seurannut, Opettaja mistä milloinkin jne. En tiedä mitä nyt olen juonut viikon ajan, mutta kihahti kalloon kyllä. Naapurin pitäjän Erska on taas keitellyt jotain ja mahtavaa. Jotain erikoista siinä nyt on ollut, kun on kauheat syyllisyyden tunnot. Sen takia tässä kirjoittelen ja pyytelen anteeksi kaikilta ja varsinkin ahvenanmaalaisilta ilkeitä ja jankkaavia kirjoituksiani. Mitä muuta voi odottaa, kun pulloon tarttuu? Uuuuhhh! Tätäkö se morkkis on josta puhutaan paljon? Tuota öööhh, täytyy lopettaa minun nyt. On niin paha olla niin paha olla (nyyh)! Ei perhana, kohta tulee ylös! Onkohan keskaria vielä, että voisi loiventaa? Palataan, röyh!

4

482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • L:L:L

      Lääkkeitä mielenhäiriöösi... ;)

    • Se tulee vääjäämättä

      Maanantai on jättekiva! Kaikki kansalaisen palvelupisteet - yksityiset ja julkiset eli Alko, Kela ja "lähimarketin" eteinen peliautomaatteineen - toimivat täydellä teholla pitkän viikonlopun jälkeen. Moninkertainen ylistys maanantaille! Liputtakaa jos voitte!

    • Lukenut och....

      Parempi olo, kun hain paikallisesta osuuskaupasta siks päkin! Ei kuule kauvaan menny, ku oli huitassu kurkusta alas. Nyt helpottaa. Sitä vaan tässä olen tuuminut täällä Savossa niin maan pirusti ja tasaseen että miksi se on "siks päkki" toi potikka jossa on kuusi tölökkiä? Funteerasin vaan että jos se olisi vaekka ostaessa ensin "siks päkki", kun yleensä sen ostaa kun vituttaa ja on jano. Seuraavana päivänä se voes olla "miks päkki", koska kun seuraavana päevänä sitä ostaa niin aina kaikki kysyy että: Miksi nyt taas ostat?". Mitä tuohon morkkikseen tulee, niin se selvisi: Erska oli tehnytkin pottuviiniä, eikä kotipolttosta! Ja kaiken lisäski ahvenemualaisista pottuloista! Ei mikään ihme, ku oli niin hyvvee! Ja ei mikään ihme, että oli morkkis, kun taas tuli haukkuttua heitä, kuten palstalla on usein näkynyt. Tsori vaan! Eipä sillä, minä menen nyt ostamaan taas siks päkin että huomenna voi ostaa miks päkin! Heippaderskius vaan täältä Savon mualta!

    • nimimerkitön r

      Nyt huomaamme sen, että lukeneista on tullut pakon edessä jopa rasismia puolustavia kansalaisia tänne peräkammarin nurkkiin ja savvoon asti peräti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe