Miski suomalaisessa kaupassa

---------------------------...

on elintarvikkeet, vaatteet, ja hajusteet aina rinnakkain myynnissä. Uudet vaatteet aina heti pesuusn, ne haisee myyjättären hajusteille, ja kassajonossa pitää pitää huulet ja nokka piilossa hajusteilata. Lihat ja parfyymit samasta tilasta...

9

910

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puutostautia

      Entäpäs, jos korjaisit omaakin ravinnetasoasi, ei tarvitse niin paljon syytellä muita? Podet ilmiselvästi ravinnon puutostilaa.

      • hajusteyliherkkä

        Mä en ainakaan oo parantunu hajusteyliherkkyydestä, vaikka mitään puutostautia ei voi olla sen verran on tohon ravitsemukseen tullu tässä vuosien saatossa kiinnitettyä huomiota. Kokeiltu kaikki mahdollinen. Ei auta vitamiini- hivenaine- ja antioksidanttilisät.

        Enkä minä ainakaan ketään tästä hajusteyliherkkyydestäni syytä, eikä mielestäni keskustelun aloittajakaan. Pikemminkin kyse on siitä, että ihmettelemme, mihin lähimmäisten huomioonottaminen on kadonnut.

        Joten..
        Entäpäs, jos sinäkään et tulisi tänne meitä hajusteyliherkkiä syyttelemään..


      • miksi en
        hajusteyliherkkä kirjoitti:

        Mä en ainakaan oo parantunu hajusteyliherkkyydestä, vaikka mitään puutostautia ei voi olla sen verran on tohon ravitsemukseen tullu tässä vuosien saatossa kiinnitettyä huomiota. Kokeiltu kaikki mahdollinen. Ei auta vitamiini- hivenaine- ja antioksidanttilisät.

        Enkä minä ainakaan ketään tästä hajusteyliherkkyydestäni syytä, eikä mielestäni keskustelun aloittajakaan. Pikemminkin kyse on siitä, että ihmettelemme, mihin lähimmäisten huomioonottaminen on kadonnut.

        Joten..
        Entäpäs, jos sinäkään et tulisi tänne meitä hajusteyliherkkiä syyttelemään..

        Kyllä minulla on parantunut. Ennen piti kaupungilla käydessäkin käyttää hengityssuojaimia. Työssä pystyin olemaan vain koko ajan moottoroitu hengityssuojain, jossa sekä pöly- että kaasukasetit (hajut, kaasut, kemialliset höyryt suodatti). Yhtään ei tullut kipeäksi, vaikka 8 tuntia olinkin tosi hankalissa työilmasto-oloissa. Mutta hengityssuojaimen riisuminen, ja kävely minuutin verran työolosuhteissa, alkoi nousta kuumeinen olo, ja keuhkot kivettyivät. Vaikka kuinka haukkoi henkeä, tuntui että tukehdun, etteivät keuhkot pysty ottamaan happea. Ja se nosti lievää lämpöä.

        Suosittelen Sinullekkin moottoroidun hengityssuojaimen käyttöä siellä kauppareisulla yms. käydessä. On tosi hyvä.

        Kyllä minä pääsin eroon ko. sairaudesta antioksidanttien ansiosta. Niitä pitää käyttää suunnitellusti, monipuolisia. Ei mitään Multitabseja, ei alkuunkaan. Laatutavaraa, luonnosta, ruoka-aineista erotettuja. Eikä vaikutus tule heti, olemmehan käyttäneet koko elämämme myös sen terveydentilan heikentämiseksi ja ajelleet vajaaravinteisella keholla vuosikaudet (jopa kymmeniä vuosia) niin on selvää, ettei sellaisen korjaanutuminen käy tuosta noin vaan, muutamassa viikossa.

        Järkeä matkaan, kyllä tämä sairaus on hoidettavissa. Ota vain ja ala kasvattaa omaa asennettasi positiivieen suuntaan, että etsit sen sopivan hoidon vaikka kiven silmästä. Niin kyllä se löytyy. Pitää aina etsiä ja kokeilla.


    • ole vielä

      Tuollaiseen törmännyt. Taitaa vikaa olla korviesi välissä. Ja aina voi äänestää jaloilla, eli käy erikoisliikkeissä ja lähikaupoissa ostoksilla.

    • pesuun heti

      Niissä haisee kangas ja sen käsittely.
      Hirvitävää, ettei ihmiset tajua, että joillakin on hajusteongelma. Se kertakaikkiaan mene heille jakeluun. Mulle on tehty testi kahdessa paikassa samoin tuloksin. Eli vaiva on olemassa ja se on todellinen Hajustealergia. Kehityi astmaksi, kun työkaverit eivät ymärtänee ja käyttivät hajuvesiä.(pankissa) Asiakkaatkin valittivat hajuvesistä, kuuleville korville.
      Nyt eivät harmita muut kuin lomalennot, siellä haisee venäläiset naiset. Oneksi koneessa ne hajut käytäytyvät toisin kuin maassa. Astmapiipuin ja zyrtekillä reisuun, niillä olen selvinnyt.

      • ne vaatteet...

        Mikä ongelma tuo nyt muka sinullekaan on, jos kerta siitä pääseet vaatteet pesemällä! Pese ne ja sillä siisti!

        Vaikka kuinka valitat, niin hajuista et tässä maailmassa eroon pääse. Ei muuta kuin korjaa asennettasi ja käytä lääkitystä tarvittaessa. Ei tämä maailma kaikille muillekaan joka suhteessa täydellinen ole, ja silti tullaan toimeen ilman isompaa vinkumista.


    • jos "pinna palaa"
    • pölypunkkeja

      Hei, ja minä kiinnittäisin erityistä huomiota hengitysilmaasi ja sen likaamiseen omista lähtökohdista käsin. Ethän tupakoi? Tupakkasuuna on turha osoitella muita sormella.

      Ja sitten ethän imuroi elinolosuhteitasi läpipuhaltavalla imurilla? Niillä ihmiset ovat hankkineet allergoitansa, kun muut olosuhteet ovat heikentäneet immuunitasapainoa. Läpipuhaltavat (pölypussilliset) imurit saa kantaa kaatopaikalle, niillä ei ole mitään tekoa kodeissa.

      Ajattele, imuroit, pistät imurin kaappiin, ja siellä pölypussissa ne pölypunkit oikein poikivat, ja räjähdysmäisesti lisääntyvät, on oikein PÖLYPUNKKIHAUTOMO. Samoin bakteerit ja virukset. Sitten otat imurin, ja polkaiset sen käyntiin, ja tups, puhallusilma supsauttaa pölypilven huoneeseesi, ja mikä valtaisa määrä saastaa; bakteereita, viruksia, mikropölyä, pölypunkkien jätöksiä... Enpä ihmettele, että ihmiset ovat allergisia.

      Suurin osa mm. terveystutkimuksiin vastanneista ihmisistä vastaa olevansa allerginen.
      Me itse likaamme oman hengitysilmamme. Sinun on joko joka armas kerta, kun olet imuroinut läpipuhaltavalla imurilla vaihdettava pölypussi (mikä kustannuserä) tai hankittava turvallinen imuri. Turvallisia ovat joko keskuspölynimuri, tai vesisuodatteinen imuri.

      Maksavat, niinhän se terveys maksaa, mutta miksikäs ei terveyteensä santsaisi. Ei se imuri niin hirveästi maksa, ettei sitä saisi vaikka osamaksulla irti. Tavallinen halpa läpipuhaltava imuri tulee maksamaan yhtä paljon, jos vaihdat pölypussin jokaista imurointia varten, muuten tieten tahtoen aiheutat itsellesi sairautta.

      En huolisi sittenkään läpipuhaltavaa imuria, vaikka vaihtaisin joka imurointikertaa varten pussin. Jäähän sitä migropölyä sinne imurin sisälle, jossa bakteerit ja virukset pystyvät viihtymään.

      • Atoopikko

        Itsellänikin on yliherkkyyksiä ja pahinta niissä on se,että toisinaan reagoin erittäin voimakkaasti enkä edes tiedä mille!

        Herätkää ihmiset! Ei koko maailma voi tanssia meidän pillin mukaan. Ei ole muiden syytä,että meillä on oireemme. Voimme itse vaikuttaa eniten omaan vointiimme. Tehkää se!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9696
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2837
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      169
      2620
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1501
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe