Aqua Palace ja Friguia Park

toukokuussa

Yritin etsiä aiheeseen liittyviä tuoreita ketjuja, mutta en löytänyt. Eli ekaksi tuosta Port El Kantaouin vesipuistosta kysyisin. Onko avoinna jo toukokuun alkupuolella? Mitäköhän mahtaa olla sisäänpääsymaksu? Ja jos joku osaa sanoa, mitä kustantaa taksi Soussesta Friguian eläintarhaan ja kauanko matka kestää? Tai onko junalla helppo mennä? Kiitti jo etukäteen!

7

1136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tunisiaan-haaveileva

      löydät jotain tietoa: http://www.tunisia.nu/index.php?page=240 ja täältä lisää: http://www.nomarmiteintunisia.co.uk/friguiaanimalpark.htm Itse menin järjestetylle matkalle aikoinaan Hammametista, enkä muista kun viimeksi matkustimme ohi pitkän matkan taksilla yhtään kuinka pitkä matka Soussesta sinne oli. Taksihan on halpa Tunisiassa. Järjestetty ohjelma ainakin Tjäreborgilla oli ok. Ruoka oli tosi hyvää. Pitkän matkan taksit pysähtyvät missä haluatte ja esim. matka Soussesta Tunisiin maksoi noin 8,5 dinaaria per henkilö eli jotain 4,6 Euroa per suunta eli tosi halpaa, koska matkaa jotain 140 km per suunta. Täällä vähän lisää aikaisemmasta keskustelusta: http://keskustelu.suomi24.fi/matkailu_show.fcgi?category=104&conference=4500000000000958&posting=22000000029942228

    • Junalla

      Junalla pääsee hyvin. Soussen rautatieasemalta menee juna pääkaupunkiin Tunisiin. Sama juna pysähtyy myöskin Friguian eläintarhan pysäkillä. Pysäkin nimi taisi olla Friguia zoo. Pysäkiltä näkee suoraan edessä vuorilla / korkealla laaksossa eläintarhan. Junalippukaan ei ole kallis.. Taisi olla Tunisiin noin 7,5 dinaaria ja eläintarhan pysäkki on noin puolivälissä matkaa, lippu varmaankin halvempi sinne mentäessä.

      • aloittaja

        Kiitos vastauksista! Lisääkin kokemuksia ko. paikoista olisi kiva kuulla! Missä päin Soussea se rautatieasema on..? Oltiin viime keväänä Soussessa, joten paikka on siis jonkin verran tuttu. Nämä kaksi paikkaa jäivät viikon reissulla käymättä. Ja nyt mennään siis uudestaan! :)


      • Tunisiaan-haaveileva
        aloittaja kirjoitti:

        Kiitos vastauksista! Lisääkin kokemuksia ko. paikoista olisi kiva kuulla! Missä päin Soussea se rautatieasema on..? Oltiin viime keväänä Soussessa, joten paikka on siis jonkin verran tuttu. Nämä kaksi paikkaa jäivät viikon reissulla käymättä. Ja nyt mennään siis uudestaan! :)

        aina taksilla paikkaan mihin halusimme... tässä sateliittikartta missä näkee kaikki tosi hyvin: http://www.maplandia.com/tunisia/region-5/susa/sousse/ Monta kertaa katsottu etukäteen miten kaikki esim. hotellissa on. Tosi hyviä nämä palvelut nykyisin netissä :) Junaa me ei suosittu kun oli joko täynnä tai sitten kerran kun meinattiin mennä niin kuultiin, että oli buukattu hiukka yli eli suomalaispariskunta oli saanut seisoa pari tuntia. Ei oikein pienen lapsen kanssa ole hyvä juttu.


    • lokakuussa Sousseen

      Onko kellään tietoa Friguian eläintarhan vieressä olevasta delfiinipaikasta? Luin englanninkielisiä kertomuksia, että sijaitsee eläintarhan vieressä, erillinen pääsymaksu ja jos varaa etukäteen ja maksaa erikseen niin voi uida delfiinien kanssa. Pitääkö paikkaansa?

      • Delfiineistä

        Pitää paikkansa! Esitys maksaa 20TND/hlö ja uiminen 150TND/hlö


    • lokakuussa Sousseen

      Aika hyvä hinta uimisesta, mutta eipä tuota koekaan ihan joka paikassa :) Kiitokset tiedosta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe