Rallikisat Azoreilla

Miksun77

Huomasin että Ponta Delgadassa on rallikisat viikon 19 lopulla. Kisakeskuksena on Portas do mar satamakeskus. Mitenkä nämä kisat vaikuttaa keskustan katujen/teiden sulkemisiin ja muutenkin saaren elämän menoon? Kisan nettisivuilta ei saanut karttoja auki niin on kisareitit vähän epäselvinä. Meillä on aitio paikat kun Hotellina on Marina Atlantico :) toivotaan ettei autojen pörinä ja kisat muutenkaan haittaa meidän lomailua.

6

811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rallikisa pidetään 7.-9-5 (to-la) ja se on ensimmäistä kertaa osa IRC:tä (International Rally Circuit) ja lähetetään siksi mm. Eurosportin kautta ympäri maailmaa - kaikki tämä ensi kertaa. Ensimmäisenä kilpaan on listattu Juho Hänninen. Tässä vaiheessa on mahdotonta vielä kertoa tarkoista liikennejärjestelyistä, kun kokemusta kilpailuista Portas do Marin ja IRC:n osakilpailuna ei edellisiltä vuosilta ole. SATA Rali Açores sinänsä on vanha kilpailu ja yksi seitsemästä Azorien rallisarjan osakilpailusta. Aikaisempina vuosina vain kipailujen palkintojen jako on pidetty Ponta Delgadassa. Rallin erikoiskokeet pidetään maastossa, joka on kaukana Ponta Delgadasta. Liikennejärjestelyillä turvataan pääsy Ponta Delgadaan ja liikkuminen Ponta Delgadassa eikä ralli vaikuta kaikkin teihin. Liikennettä hotellienne alueella on enemmän kuin normaalisti. Jos aiheesta kerrotaan lehdissämme tarkemmin, palaan asiaan.

      • kyllä tätä!!

        Pitääkö pilata kauniin saaren lomailumaine jollain rallikisalla?? Puhdas luonto ilma toistaiseksi.Mantereella varmasti tilaa alan harrastajille.Sääli.


      • kyllä tätä!! kirjoitti:

        Pitääkö pilata kauniin saaren lomailumaine jollain rallikisalla?? Puhdas luonto ilma toistaiseksi.Mantereella varmasti tilaa alan harrastajille.Sääli.

        Azorien rallikilpailuilla on pitkä historia. Niinpä erikoiskokeiden reitit maastossa ovat olleet valmiina ja käytössä jo vuosia. Tuskinpa niitä monikaan matkailija on huomannut. Tämän kevään kansainvälisellä Sata Rali Acores -kilpailulla pyritään osaltaan tekemään Azorien nimeä tunnetuksi maailmalla. Rallia ajetaan myös mm. Madeiralla ja Kanarian saarilla. Kiinnostus autoiluun ja autourheiluun Azoreilla on varsin voimakasta. Pyrin parhaani kertomaan siitä, mitä São Miguelilla tapahtumaan ottamatta kantaa tapahtumien sisältöön.


    • rali´lia
      • Miksun77

        Niimpä näky toimivan, ja tulihan nuo kartat tulosteltua. Jos kävis yleisö EK:n kattomassa lauantai aamuna.


      • Azoreilla
        Miksun77 kirjoitti:

        Niimpä näky toimivan, ja tulihan nuo kartat tulosteltua. Jos kävis yleisö EK:n kattomassa lauantai aamuna.

        Viime vuonna oltiin rallien aikaan, keskusta oli tukossa ainakin lähtöpäivän kun kaikki autot olivat rantakadulla. Ihan näkemisen arvoinen tapahtuma kuitenkin. EK:ita ei käyty katsomassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1270
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      807
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      760
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      671
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe