Miehet ja abortti

mnhgko-1

Tiedättekö yhtään miestä, joka olisi jäänyt suremaan ja katumaan lastaan, jonka nainen on abortoinut? Eikö se syyllisyyden tunne kuuluisi myös miehelle, jos mies on itse ollut abortin kannalla? Harva vaan taitaa vaatia mieheltä mitään vastuuta tästä asiasta.

27

779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siitä asiasta

      vaan naiset tekevät yksinään lopullisen päätöksen. Jos miehellä olisi valta määrätä milloin tehdään abortti, milloin taas lapsi säästetään, he miettisivät enemmän tätä asiaa.

    • juu juu jaaajaaa

      joo oma exä jäi suremaan hyvin paljon abortti päätöstä joka oli molempien mielestä oikein mutta silti tuli välillä keskustelua että no mitä jos...

    • 1977

      ...jotain? Harvemmat niistä niin tekevät, kun usein nuo maskuliiniset ajatelijat, kääntävät katumuksen voitoksi ja käytännön opiksi. Maskuliiniset ajattelijat ovat pääasissa järjellä asioihin suhtautuvia: katuminen on turhaa, sillä se ei käytännössä mitään muuta. On feminiinsitä vouhkata tunteella ja katua tekojaan. Harva mies myöntää olevansa feminiininen, sillä se usein yhdistetään sukupuoliajattelussa merkiksi heikkoudesta... Omalta mieheltä kysin kerran aktuuko hän koskaan, oli täysin hölmistynyt... "Miksi? Jos minä lapsen haluan, niin enköhän minä sitten pukkaa rojut ränniin..." Siis käytännöllistä: ei sitä lasta nyt mitenkään takaisin saa, mutta jos lapsen haluaa, niin niin tietää kyllä mitä tekee asian suhteen..

    • sensuuri...

      luin äsken viestin 'Miehet surevat' juuri ennenkuin se poistettiin.. en nähnyt siinä mitään asiatonta. Mutta ei jätä tosiaan epäselvyyksiä kummalle kannalle puolueellinen palstan ylläpito on..!

      • 1977

        ...johtopäätöksiä. Palstan viestejä savat edelleen poistaa vain itse kirjoittaja ja ylläpito. Ylläpito noista vaihtoehdoista toimii tuntien viiveellä... Ehkä viesti tulee kohta takaisin, kun kirjoittaja on saanut lisättyä siihen sen minkä unohti eka versioonsa laittaa...


      • 1977

        Joko joku poistattelee nyt urakalla viestejään tai palstalla on teknisiä ongelmia, sillä itsekin elän selvässä illuusioissa vasta vastanneeni johonkin ihan asialliseen kirjoitukseen, joka on nyt hävinnyt.


      • en tiennytkään
        1977 kirjoitti:

        ...johtopäätöksiä. Palstan viestejä savat edelleen poistaa vain itse kirjoittaja ja ylläpito. Ylläpito noista vaihtoehdoista toimii tuntien viiveellä... Ehkä viesti tulee kohta takaisin, kun kirjoittaja on saanut lisättyä siihen sen minkä unohti eka versioonsa laittaa...

        että rekisteröimättömätkin kirjoittajat voi poistella omia viestejään..? Kyllä täältä ihan muutamien minuuttienkin kuluessa on viestejä lähtenyt!


      • mullekin,
        1977 kirjoitti:

        Joko joku poistattelee nyt urakalla viestejään tai palstalla on teknisiä ongelmia, sillä itsekin elän selvässä illuusioissa vasta vastanneeni johonkin ihan asialliseen kirjoitukseen, joka on nyt hävinnyt.

        kuinka se omien viestien poisto käy kun ole rekisteröitynyt..


    • Kosimaan!

      Mies tuli kosimaan vajaat 3 kk siitä kun abortti oli tehty. Ennen aborttia oli ihan sekaisin - lääketieteellinen abortti oli aborttivalinnan syynä - mutta ei osannut ilmaista tunteitaan eikä sanoa, että ei haluaisi aborttia - sain sen sijaan turpiini ennen kuin menin aborttiin. Mene kommentoimaan osoitteeseen blogi hakusana abortti - siellä on miehistä ja aborteista aihe.

    • sanianinen1970

      Minun mies ei koskaan sanallakaan ole puhunut asiasta vaikka siitä jo useita vuosia. Lapsia ei myöskään ole kanssani halunnut, joskus puhunut että sitten kun meillä on lapsia... Ikää vaan on niin paljon etten varmaan enää itse koskaan saa lasta/lapsia. Tämä on tehnyt kyyniseksi ja katkeraksi. Miehellähän on aikaa perustaa perhe "sitten kun on valmis". Olenkin jo henkisesti valmistautunut, että niin tapahtuukin:toisen naisen kanssa. Minä olen vain välivaihe, valitettavasti.

      • Anonyymi

        Eli sinä ajattelet kaihoisasti sitä että teillä olisi nyt yhteinen lapsi ilman abortointia.
        Miksi annoit tuhota sen jota haluaisit?
        Surullista, ehdota lapsen yrittämistä nyt tai keskustelkaa asiasta.
        Se ettei koskaan puhu jostain isosta asiasta kertoo minusta että asia on tabu, liian kova pala käsiteltäväksi.


    • Anonyymi

      Syyllisyyden tunnetta ei kyllä voi pakottaa, ja puristaa kenestäkään. Se herättää vain kummastusta. Jokaisella on oma tapansa käsitellä asioita. Miehet ei taida kauheasti piitata näistä lisäöntymisasioista. Heille on pääasia että saa nylkyttää.

    • Anonyymi

      Miehet surevat ja kaipaavat mukavuusaborteissa surmattuja lapsiaan. Miehillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta vaikuttaa oman lapsensa rappamisprosessiin. Tämä osoittaa, ettei tasa-arvoa ole eikä sitä edes tavoitella.

      Jos isille suotaisiin mahdollisuus vaikuttaa lasten tappamiseen mukavuusaboretissa, pääosa surmatuista lapsista olisi elossa. Joukossamme olisi satoja tuhansia iloisia naisia ja miehiä, jotka kuitenkin poltettiin sairaalajätteenä.

      • Anonyymi

        Mihin tuo väitteesi perustuu?


      • Anonyymi

        "Miehet surevat ja kaipaavat mukavuusaborteissa surmattuja lapsiaan"

        Mies on kuitenkin se joka aborttia haluaa enemmän. Haluaisinpa nähdä yhdenkään miehen joka suree aborttia. Jos miehet päättäisi naisten puolesta niin abortit moninkertaistuisi.

        Miten muuten miehet voisi koskaan päättää nainen sen puolesta näistä asioista? Kysyn vaan. Laki takaa abortin naisen pyynnöstä, ei mieheltä kysytä. Sitä paitsi siittäjä voi olla kuka tahansa eikä se oletettu. Ajattele jos aviomiehellä olis jotain oikeuksia määrätä vaimonsa raskaudesta ja siittäjä onkin naapurin könsikäs.


      • Anonyymi

        Satoja tuhansia tukien varassa eläviä... Kukahan elättää???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Satoja tuhansia tukien varassa eläviä... Kukahan elättää???

        "Satoja tuhansia tukien varassa eläviä..."

        Missä sellaisia olisi? Mutumeediotrollin harhaisissa fantasioissa...?
        Kuka sinua sitten aikanaan elättää jonkun vanhainkodin haisevassa kolkassa? Et kai vaan ajatellut loisivasi joidenkin tukien varassa toisten (mm. aborteilta pelastuneiden veronmaksajien) elättinä???


    • Anonyymi

      Miehille ei kannata kertoa. Monet miehet sekä haluaa lapsia mutta samaan aikaan haluaa olla vapaita. Lähdetään kiitämään kun se lapsioerheen elämä olikin helvettiä. Seksiä ilman ei haluta olla vaikka samaan aikaan vaaditaan että nainen hoitaa lapsen. Siinä kuolemanväsyneenä pitäisi jaksaa huolehtia sekä lapsen että miehen tarpeista.

    • Anonyymi

      "Tiedättekö yhtään miestä, joka olisi jäänyt suremaan ja katumaan lastaan, jonka nainen on abortoinut?"

      En. Mutta tiedän pari jotka on kertoneet etteivät piittaa kikkareen vertaa koko raskaudesta ja käskeneet hommata abortin.

    • Anonyymi

      Abortin tekeminen tulisi olla kummankin, sekä miehen että naisen yhteinen päätös, mutta suuri osa aborteista tehdään kuulematta miehiä. Moni mies ei hyväksyisi aborttia.

      • Anonyymi

        Jos ei hyväksy niin pitäkööt munan housuissa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei hyväksy niin pitäkööt munan housuissa

        Miehen olisikin järkevintä selvittää ajoissa onko nainen kunniallinen, tarvittaessa vastuunsa kantava synnyttäjä, vaiko näitä "käytän naisen oikeuttani" -kiimakkoja.. saisi sitten nämä viime mainitut jättää mieluusti kokonaan ilman munaa. Ei turhia riskejä eikä turhaa tappamista.. taitaisi vaan tulla munankipeitä seksinpuutteiseen turhautuneita raivoämmiä senkin edestä. XD


    • Anonyymi

      Sillä saralla voi yhtyä valtakunnansyyttäjään jos syytellä tekee mieli. Panostusta kannattaa miettiä iha ite.

    • Anonyymi

      Minun mies vaan osti timanttisormukset ja kaukomatkan meille. Sen verran olo kiitollinen sillä ettei tullu riesaksi kakaroita. Molemmilla liika hyvät duunit ja minä kuitenki parempipalkkainen. Olis ollu suurempi vaikutus tuloihin mulla. Sitte kun mies synnyttää niin voi ajatella...

      • Anonyymi

        "timanttisormukset ja kaukomatkan meille"

        Auttaako maallinen mammona, materia ja "ylevät"(?) urat siihen kiduttavaan syyllisyyteen, kiillottaako puhkiruosteista sädekehää, tuoko ryvettyneen omantunnon takaisin viemäristä? Säälittävillä vakuutteluillako "happamia ne olisi kuitenkin olleet" mielenrauhaa ja -terveyttä ostetaan?

        "Onnellisuusmuurin varjossa:
        Ihminen, joka on surmauttanut lapsensa abortissa saadakseen itselleen
        etua on pakotettu lakkaamatta julistamaan teostaan saamaansa hyötyä ja
        sen tuomaa "onnellisuutta". Tuon kohtalon täytyy olla raskas.
        Abortööri rakentaa ympärilleen onnellisuusmuurin, jonka takana
        surullinen totuus "onnesta" piilee."


    • Anonyymi

      Mies joka ei hyväksy aborttia pitäkööt elimensä pois ja siten lähettyviltä ettei se dna pakota ruikkimaan mällejä naiseen. Näin ei abortteja tule.

      • Anonyymi

        Ihan tiedoksesi, ei niitä mällejä ruikkimallakaan valtaosalle tule. Me normaalit Naiset kun nautitaan miesten nylkytyksistä mälleineen täysin siemauksin, ja toki kannetaan suoraselkäisesti vastuumme jos kammoamasi seuraus vahingossa eteen tulee. Yleensä tosin ei, koska useimpien ehkäisyt pitää, eikä me tietenkään tapeta lapsiamme, edes niitä harvinaisia ylläreitä. :) Toivotaan tosiaan että miehet älyää pitää elimensä kaukana sinun kaltaisistasi.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe