Skorpioneille

kojoottina

Skopu sopis sikahyvin mulle, kunhan skopu muistaa ettei saa pettää....kele.. Skopu luulee, että toinen osapuoli on kevytkenkäinen...hmm..käytännössä ei kuitenkaan osat ole niin päin. Skopu on niin pirun kevytkenkäinen...unohtaa kantaa vastuuta. Sitten se kääntää jutut, että toinen se pettää ja saa jopa sen toisen osapuolenkin uskomaan että "pirulauta, niinhän se onkin" :)))Helevetin helevetti. Muuten menis kemiat täysillä.

3

719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kun totta

      vaan voi olla... Ja sitten on niitä ihmisiä jotka väittää että tähtimerkillä ei ole mitään tekemistä luonteen kanssa. Ja pah.. Itse skopun kanssa 5 vuotta eläneenä ja sitten eronneena voin sanoa melko samaa. Ensin annetaan taivaat ja pidetään hyvänä mutta annas olla jos skopumiestä menet loukkaamaan. Eron ottaa ja sen jälkeen niinkun ei olis ikinä tuntenutkaan..aivan täysin välinpitämätön ja kostonhimoinen. Ja toi juttujen kääntö toisen viaksi....ai jai jai...niin tosi. Siis näin eron jälkeen,ennen piti prinsessana,ei syytellyt eikä loukannut,ei antanut kenenkään naistaan satuttaa tai loukata. Siihen asti skopu on mitä parhain kumppani kun mennään sen pillin mukaan eikä sitä loukkaa tai loppuelämänsä saa kärsiä sen vihasta. Se ei anna IKINÄ anteeksi mitään,vaikka sä kuinka anelisit ja näin. Osaa olla todella sadistinenkin. Nauraa toisen kivulle,ei lyö mutta satuttaa henkisesti niin taitavasti että lyömisen kipu ei ole mitään siihen verrattuna. Voi väittää että antaa anteeksi mutta valehtelee,kyllä sen käytöksestä tietää. Vihaa loppuelämänsä ja on välinpitämätön. Laittaa toisen osapuolen kärsimään satakertaisesti oman kipunsa. Ja niillä on kaikesta huolimatta huono itsetunto..olisko niin että sitä pitää pönkittää haalimalla oma pikku haaremi. Joka kaupungissa on kuuma kissa odottamassa. Osaa kääriä naisen niin pikkusormensa ympärille että vaikka skopu kuinka inhottava oliskin lankeaa nainen uudestaan ja uudestaan sen syliin. Kokemusta on. Seksi elinehto,ilman sitä ei elämä ole elämisen arvoinen. Näin mä omasta ex kumppanistani. Kyllä mun sitä pitää rakastaa vaikka se tollanen onkin. Syytä en tiedä. Mun luonteeseen ei kuulu että rakkausen pystyisi sammuttamaan kun haluaa,ei se toimi niin.

      • lähti rinsessa

        Kyllä se skopumieskin itki perääni. Mitäs petti ruoja. Kyllä noita muitakin kiinnostavia miesehdokkaita on listalla. Haloo, ei yhteen ihmiseen ja horoskooppimerkkiin voi jäädä ihmiset kiinni. Aikani surin minäkin, mutta niin on ollut muidenkin tähtimerkkien osalla...surtu jopa enemmänkin kuin skopun kohdalla.


    • skopunainen

      itse olen ollut avioliitossa jo kohta 30 vuotta ja vieläpä saman miehen kanssa, joten se siitä skopujen pettämisen yleistämisestä, kiva kuulla että muut merkit on niin kamalan uskollisia ja me skoput vaan petetään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      335
      2921
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2204
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1640
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1164
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1047
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      960
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      944
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      763
    Aihe