Kireä esinahka

auts!

Mulla on aina ollut kireä esinahka, millä siis tarkoitan sitä että mun esinahka ei veny niin paljon taaksepäin että terskan pää tulisi kokonaan tai edes puolittain kunnolla esiin. Tää seikka ei oo kuitenkaan mua haitannut moneen vuoteen kun en ole ollut kovin seksuaalisesti aktiivinen vastakkaisen sukupuolen kanssa. Masturboimisessa kireän esinahkan takia ei ole ollut ikinä mitään ongelmaa, joten siksi en olekkaan edes osannut kiinnittää huomiota siihen että se olisi kireä ja epätavallinen. En ole edes tiennyt että esinahkan pitäisi olla niin löysä että terska tulisi kokonaan esiin. Olen nyt 24-vuotias ja aloin kiinnittämään tähän vasta huomiota joku vuosi sitten kun kännissä harrastetun seksin jälkeen taas kerran kävi niin että esinahka väkisin tuli vedetyksi jotenkin niin pitkälle että terska tuli toiselle puolelle, en kyllä muista miten. Sen muistan että kun heräsin aamulla niin terska oli taaksevedetyn esinahkan hirttosilmussa turvonneena, ja se ei välttämättä ollut ihan mukava fiilis :D. Kännissähän se helposti lähtee käsistä kun tunto on niin vähäinen. Niin ja nyt myös selvinpäin harrastetun seksin aikana ei pysty työntämään loppuun kunnolla kun alkaa sattumaan, esinahka tulee vastaan! ei hyvä. Kun tätä on nyt useamman kerran tapahtunut, niin olen tullut siihen johtopäätökseen että kireä esinahka häiritsee ihan liikaa seksielämääni, ja ehkäpä jopa ongelman poistaminen voisi parantaa seksielämääni kun ei tarvitsi huolehtia esinahkan väärinkäytöstä. Sekään ei ole mukavaa kun muija rupeaa ottamaan suihin/runkkaa ja sitten vetää sitä esinahkaa ihan tappiin asti niin että sattuu!! ohhohh... (no onneksi ei ole viime aikoina ollut kovin vilkas seksielämä :D, mutta tulevaisuutta varten olisi hyvä ettei tarvitsisi jarrutella yläkireän esinahkan puolesta :D). Niin että minkälaisia kokemuksia teillä on kireästä esinahkasta ja sen hoidosta aikuisiällä. (En usko että minulle mikään pelkkä säännöllinen venyttely saa sitä normaaliksi tässä vaiheessa.) Oletteko käyneet leikkauttamassa? ja mitä kautta olette edenneet hommissa? Onko ympärileikkaus ainut vaihtoehto? Paljon se maksaa? Kiitos neuvoista jo etukäteen.

8

2351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lääkäri11

      Ympärileikkaus kannattaa tehdä. mene terveyskeskukseen/työterveyslääkärilel tai skirurgin yksityisvstaanotolle ja saat lähetteen päiväkirurgiseen toimepiteeseen lähisairaalaan. Toipuminen n 2 viikkoa ja sen jälkeen "toiminta"kyky paranee. Pikkujuttu loppujen lopuksi.

      • ..........................

        Toipumiseen 2 viikkoa?!?!?! Sallikaa mun nauraa, taas tuota lekuripropakandaa! Toipumiseen menee parhaimmassakin tapauksessa 6 viikkoa ja jos homma menee hiemankaan pieleen, niin 2 vuottakaan ei riitä... eli 2 vuotta menee eka leikkauksen arpien pehmenemiseen, jotta voidaan leikata uudelleen (kun se eka siis meni pieleen)! MUISTAKAAPA mainita näissä yhteyksissä myös se, että näinkin helppojen leikkausten kohdalla todella tulee virheitä, joita korjaillaan sairaaloissa viikottain...!


    • Varoitan vaan!!!

      TAAS joku ylistää tätä silvontaa, mutta MUISTA kuitenkin se, että MIKÄÄN leikaus ei ole vaaraton, jopa niinkin yksinkertainen operaatio kyin tuo silpominen voi todellakin mennä pieleen, vaikka yksikään lekuri ei sitä myönnä... maailmalla kuitenkin jopa kuolee potilaita siitä syystä, eikä amputaatiotkaan tuntemattomia seurauksia ole pieleenmenneen ympärileikkauksen takia!!!! ...ja mene ihan oman turvallisuutesi vuoksi yksityiselle, jolkusella nuo hommat hoitaa vasta erikoistuvat lekurit ihan ekana leikkauksena...!!!

    • esarijäbä

      Tämäpä ei ole ongelma nuorimies. Itselläni oli esari kireä, mutta tajusin joskus suihkussa itseäni tutkillessa että nut on ongelma. Tämän jälkeen menin lämpimään suihkuun ja venyttelin tätä nahkaa. Sitten yhtenä päivän se läsähti taakse ja nostin pois. Nyt toimii ku rasvattu

    • Aikuisena leikattu.

      Miksiköhän ympärileikkaamattomat pitävät moista meteliä ja pelottelua asiasta vaikka ei ole omakohtaista kokemusta? Älytöntä ja tietämätöntä melua luulojen ja jostain kuultujen huhujen pohjalta.
      Kyllä ympärileikattu itse tietää paremmin asiasta oman kokemuksen kautta ja heidän kokemuksia kannattaa ennenmmin uskoa.

    • Ympärileikkausvirhe!

      Lekurit väittää ympärileikkausta niin yksinkertaiseksi toimenpiteeksi, ettei siinä voi tulla virheitä! Tuo ei pidä paikkaansa, vaan virheitä tulee ja varsinkin vasta-alkajille. Useimmissa opetussairaaloissa ympärileikkauksia suorittaa vasta kirurgiaan erikoistumassa olevat lekurit ensimmäisinä operointeinaan (ja muuten täysin omin päin!!!), tuota ei vaan kerrota potilaalle. Jokainen joka joskus on käynyt jossain parturissa, tai amiksen parturikampaamolinjalla leikkauttamassa hiuksensa, tietää sen, että lopputulos voi olla ihan mitä tahansa näiden kisällien tekemänä.... kas kun sitä taitoa ja kokemusta puuttuu. Mulle siis tehtiin 15v sitten ympärileikkaus, joka meni ihan päin helv*ettiä, asialla oli kirurgiaan erikoistumassa ollut lekuri (sain tietää tuon vasta jälkikäteen) ja tuo puoskari piilotti virheensä perinteisellä lääkäritempulla, eli jätti kirjaamatta potilastietoihin kaikki "arveluttavat asiat" ja näin ollen kaikki on sujunut täydellisesti, eikä mitään virhettä ole tapahtunut. En saanut 10 vuoden taistelusta huolimatta korvausta potilasvahinkovakuutuksesta, enkä näin ollen ole voinut hoidattaa vielä tänäkin päivänä haittaavia seuraamuksia kuntoon plastiikkakirurgilla. ÄLKÄÄ SIIS LEIKKAUTTAKO KESKENKASVUISIA AINAKAAN JULKISELLA SEKTORILLA, yksityisellä voit sentään valita operoivan lääkärin, julkisella homman hoitaa just se kenelle arpa lankeaa!!!!!

      • Esanahka18

        Et sitte noista virheistä raaskinut kertoa kun tarinan kerroit ???


      • sdfghjklökjhdfgs
        Esanahka18 kirjoitti:

        Et sitte noista virheistä raaskinut kertoa kun tarinan kerroit ???

        "Ympärileikkaus on niin yksinkertainen rutiinioperaatio, ettei siinä ole olemassa minkäänlaista virheen mahdollisuutta. Kyse on vain potilaan tyytymättömyydestä, joka ei ole virhe. Kaikki potilaan kuvaamat haitat on normaaleja asiaankuuluvia haittoja, joihin pitää vaan sopeutua."
        Ja ne "asiaankuuluvat haitat":
        - Jäljelle jätetty iho on niin kireä, että se kiskoo erektiossa kassit puolivarteen. Kireys aiheuttaa myös kipua.
        -Haavapinnat on tikattu toisiinsa nähden kierteelle sekä epäsymmetrisesti, ihan normaalia, ettei ne osu kohilleen.
        - Kireyden vuoksi yöllisissä erektioissa irronneet ompeleet sekä avonaiseksi jäänyt haava on ihan normaalia.
        - Irronneiden ompeleiden ja auenneen haavan vuoksi toistuvat verenvuodot kuuluu asiaan.
        - Toiselta puolelta kadonnut tuntoherkkyys kuuluu asiaan.
        - Puutteellisesta verenkierrosta johtuva toispuoleinen terskan harmaus kuuluu asiaan
        - Huono kosmeettinen lopputulos kuuluu asiaan, eikä sillä ole merkitystä, koska kyse ei ole kasvojen alueesta.
        Lisäksi liuta muita selityksiä. Näitä siis ei tarvitse etukäteen kertoa, jälkikäteen näille ei mitään mahda. Vielä tänäkään päivänä en tiedä, mikä tuon operoinnin tavoite oikein oli, jos kerran kaikki on "normaaleja asiaankuuluvia haittoja".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3299
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1331
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1116
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      15
      1062
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      989
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe