intti

Jääkäri

Noista teidän perusteluista ja kiistoista en tiädä, mut mun mielestä intti on paska paikka.onneks oon nyt pitkil lomilla ja käytännös enää 6 aamuu jäljel..intti ei tee onnelliseks sielä joutuu kärsiin..sielä on jokainen päivä harmaa ja iloton sielä vituttaa kun ei saa nukkua tarpeeks sielä ei saa välttämättä ruokaa mettässä jos huolto kusee...
sielä vittuillaan jossei osaa ampua tai juosta...
kaikenlaiset molopäät pääsevät päteen sielä..
fiksu pelaa asiansa niin että ei tarvi mennä inttiin..

kumotkaa äsköinen väitteeni jos voitte...

13

2088

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tj15

      Intti on ihan vitun perseestä, varsinkin ne mettäreissut. Mullakin tällä hetkellä pitkät lomat meneillään, mutta JOPA 7 varsinaista kassuaamua jäljellä.
      Ei voi inttiin lähtijöille mutta sanoa kun että HAJOTKAA SINNE VITUN METSÄÄN!!! Siis ette voi käsittää kuinka VITTUMAISTA on olla jollain vitun 2 viikon metsäleirillä keskellä kylmää talvea! SAATANA! Ja just ku ollaan asettumassa nukkumaan makuupussien sisään nii joku mulkku tulee teltan ovelle: "Hei kaverit, nyt vaihdetaan asemia!" ja sitten ollaan taas parin tunnin päästä ettimässä telttapaikkaa jostain vitun metsästä ja kaikilla on kyrpä otsassa.

      Siis ei vittu voi muuta sanoa kun että EI VITTU enää takas metsäleireille! Ei vittu enää takas inttiin ku yheks viikoks! HAJOTKAA INTTIIN!!!

      • kersantti Vesa

        Otetaanpa tähän juttuun vähän historiallista näkökulmaa. Faijavainaja lähti inttiin tammikuussa 1939 ja siitä sitten varusmiehenä talvisotaan marraskuun -39 lopulla. Jatkosotaan faija rynni JR 30:ssa, mutta ei kovin pitkälle päässyt kun heinäkuussa -41 menetti vihollisen kranaattisateessa näkönsä. Faijan inttikaverit olivat v.1939 tuumanneet, että ei täällä kestäisi varusmiespalvelua kauempaa tulematta hulluksi. Eivät kuitenkaan tulleet hulluiksi, vaan suuri osa heistä soti sekä talvisodan että jatkosodan eli olivat vuosikausia intin hommissa.

        Allekirjoittanut lähti inttiin lokakuussa 1972 ja sen parempaa aloitusaikaa varusmiespalvelukselle saa hakea. Meinaan vaan jos samat juoksut olisi kesäkuumalla joutunut ravaamaan niin jano olisi tullut ihan oikeasti. Miten talvella metsässä voi olla kylmä kun alikessu komentaa palevat alaisensa:"Näettekö tuon männyn tuolla?! Se ympäri kiertäen mars mars!" Aliupseerikoulun kävin tammi-maaliskuussa -73 ja talvihan silloinkin oli. Lääkintäkoulumme harjoitteli metsässä melkein joka viikko eikä mistään makuupusseista edes haaveiltu, vaikka siviileillä semmoisia kuulemma oli. No, aika lääkintäkoulun jälkeen esikuntapatterissa ja varuskuntasairaalassa oli leppoisampaa. Jsp:n harjoituksia maastossa tuppasi kesällä -73 olemaan lähes viikottain ja Rovajärven ampumaleirillä kului kolme viikkoa elokuussa -73. Kessuna jouduin reserviin ja intistä jäi hyvät muistot. Vanhaan hyvään aikaan kun simputuskin oli kiellettyjen huvien listalla!


      • Traktorimies

        Terve sinä hajoava etulinjamme mies! Toivottavasti kaltaisiasi vellihousuja ei ole runsaammin, muuten meidän on tehtävä heti uusi YYA Venäjän kanssa! Onneksi meidän porukoissa ei ollut tuollaista urppua, eläkä tuu kertaamaan ainakaan samaan porukkaan minun kanssa, pilaat hyvän fiiliksen. Ei varmaan ole muuten tarkoituskaan että intissä olisi aina harjoitellessa "tositoimia" niin hiton "kivaa", terveisin malli 02.


      • tj5
        Traktorimies kirjoitti:

        Terve sinä hajoava etulinjamme mies! Toivottavasti kaltaisiasi vellihousuja ei ole runsaammin, muuten meidän on tehtävä heti uusi YYA Venäjän kanssa! Onneksi meidän porukoissa ei ollut tuollaista urppua, eläkä tuu kertaamaan ainakaan samaan porukkaan minun kanssa, pilaat hyvän fiiliksen. Ei varmaan ole muuten tarkoituskaan että intissä olisi aina harjoitellessa "tositoimia" niin hiton "kivaa", terveisin malli 02.

        Oletkos koskaan kuullut sellasesta, että hommat pystyy tekemään kunnolla vaikka ne vituttaisikin? Tiedoksesi vaan etten inttiaikana ollut yhdeltäkään leiriltä poissa edes osittain, eikä vmtl:ääkään ollut kun 3 päivää, ja nekin aiheesta.


      • ..........

        Tuolta se kuule minustakin tuntui kun siellä olin, mutta mikään ei ole mukavampaa kuin muistella jälkeenpäin tuopin ääressä niitäkin metsäreissuja hyvässä seurassa


    • kersantti Vesa

      ... kusee? Mitä varten teitä siellä intissä koulutetaan? Vanhaan hyvään aikaan meitä koulutettiin sotaa varten. Ja kivasti meni eli harjoitukset olivat melko realistisia. Siis vain melko. Vihollinen pääsi yleensä meidät yllättämään joten jos meillä olisi ollut kovat lippaissa niin ruumiita olisi tullut - siis meistä, ei vihollisesta. Huoltomme ja huoltoreittimme tosin olivat niin ovelasti järjestettyjä, että pateja ja safkaa kyllä riitti. Vai oliko vihollinen silloin niin tyhmä, että ei osannut huoltoamme häiritä. Yöllä emme aina valitettavasti saaneet nukkua kun piti marssia ja taistella (mutta nuohan ovat päteviä syitä pysyä valveilla). Onneksi meillä oli sentään kunnon aseet eikä mitään näitä nykyajan hullutuksia. Harjoituksissa kivääri oli venäläinen vuosimallia 1891 ja kovia ammuttiin Ukko-Pekalla eli pystykorvalla. Tuolla venäläisellä ysiykkösellä torjuttiin vihollisen sissit ja maihinlaskujoukot ja hyökättiin katettuihin asemiin. Eikä oltu mitään jalkaväen erikoismiehiä, vaan kenttätykistön alokkaita.

      Tuo aika mennyt ei koskaan enää palaa!

      • PasiL

        Hieno näkökulma, hyvä asenne!


    • nih

      Missäs mamin helmoissa siviilielämääsi olet viettänyt jos olet aina saanut nukkua häiriöttämästi ja huolto on aina pelannut? Voi pientä, elämällä on vielä monta yllätystä matkalla.

    • Anonyymi

      Armeija on juuri niin vittumainen paikka kuin te haluatte sen olevan. Kun ymmärrätte armeijan tarkoituksen, niin sopeudutte paikkaan paremmin. Eihän se tietenkään ole mitään verrattuna iskän ja äitin luona asumiseen, mutta eipä ole tarkoituskaan.
      Varmasti armeija ottaa joskus koville, mutta se täytyy vain niellä. Paineensietokyky kasvaa. Ottaapa ihka oikea, armeijaton elämäkin välillä kovilla. Täytyyhän sekin niellä.
      Olet muuten helvetin hölmö, jos käyt armeijan pelkästä pakosta(sellaisen vaikutelman saa). Onhan sulla vaihtoehtona sivari tai linna. Käymällä armeijan annat valtiolle lupauksen puolustaa sitä tarvittaessa ja ehkä kuolla sitä puolustaessa. Tahdotko kuolla jonkin asian puolesta, jota et arvosta??
      Itse pidin armeijasta. Opin uusia asioita, pidin jopa puolihulluista savolaisista tupakavereista ja opin tuntemaan omia fyysisiä ja henkisiä rajojani. Elämässä vallitsi järjestys, heh, aina oli jotain tekemistä. Ennen kaikkea käymällä armeijan toteutin itseäni.(Toimin arvojeni mukaan) En jäänyt sotilaaksi loppuelämäkseni, mutta iloitsin niistä yhdeksästä kuukaudesta olinpa metsässä tahi kasarmilla.

      • lkh

        ala paskaa jauhamaan.


    • Just

      Kyllä on rankkaa kun joutuu olemaan viikon ilman Nintendoa ja McDonaldsia. Voi toista. Onneksi pääset kohta taas äidin hoiviin.

      • Anonyymi

        Siinä esimerkki narsistista. Aloitus on vuodelta 2003. Arvelenpa, ettei taida olla tyyppi lukemassa vastaustasi... Mutta kerrohan jotain Venäjästä!


    • Anonyymi

      Onhan se pskajuttu, jos tajuaa päätyneensä väärälle puolelle... Puna-Armeijaa vastaan sodittiin, nyt päädytään SiniArmeijaan... Eikö lohikäärmeen yksi teemoista ole muuntautumiskyky? Suomalaiset ei tiedä missä ovat mukana, koska eivät ymmärrä, että pitäisi mennä sinne, mihin kirkot ovat uudelleen nousseet.

      Aikoinaan NL oli maallistunut, mutta Suomi henkinen. Nyt se on toisinpäin. Mitä siis on tapahtunut? Jokainen narsisti jonka tiedän, huutaa yhtä ja samaa varoitusta. Tästä oli vihje jo eräässä IsoArskan elokuvassakin mikä kertoi paholaisen tulosta maanpäälle. Sellissä olevat vertavuotavat olivat kuin narsisteja.

      Stubbi varoitti ww3:sta. En ihmettele - Zele ja Rutte ovat vesimiehiä... ja vesimies vastaa tiikeriä. Kummallekaan ei pidä antaa valtaa. Mutta jotkut tietävät näköjään astrologiasta mitä käyttää hyväksi, että saa hajotettua...? Ja ne miehet ei tajua mitään siitä?
      Oivallisestipa eräs mies sanoi, että jos kansalaiset tietäisi miten valtiota hallitaan, he eivät kestäisi sitä.

      Jos eräänä päivänä Suomi joutuu Venäjän ohjusten maalitauluksi, on turha väittää, ettei muka tiedetty.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      901
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe