sijainen ja minä

crox

Kävelin koulun käytävällä kohti historian luokkaa. Samalla katselin rappeutuneita seiniä joita oli tahrittu tusseilla. Tunti oli jo alkanut. Koputin oveen ja kaverini Juhis tuli avaamaan oven. Astuin sisään luokkaan ja istuin vanhalle tutulle paikalle. Katsahdin luokan eteen ja siellä seisoi jo pariviikkoa toiminut sijaisemme. Kuinkas sanotaan kun ollaan myöhässä, opettaja kysyi. Sori mulla vähän kesti, kun kun... Ääh, en saanut sanaa suustani, kun sijaisemme jo käski jäämään tunnin jälkeen. Olin jo myöhästellyt useita kertoja hänen tunneiltaan.

Tunnin loputtua muut lähtivät ja viimeinen laittoi perässään tavallisesti oven kiinni. Opettjan ilme muuttui yhä häijymmäksi ja tuli minua kohti. Minun täytyy nyt antaa sinulle pieni opetus, opettaja sanoi. Vittu ja taas lappua kotiin, mietin itsekseni. Opettaja nosti kuitenkin toisen jalkansa pulpetin reunalle ja hivutti kätensä rintojen kautta kohti kiinteitä reisiään. Lipasin huuliani ja nousin ylös. Opettaja laskeutui eteeni ja avasi housini. Täältähän löytyy iso yllätys, opettaja tuumasi ja laittoi vehkeeni suuhunsa. Opettajan kieli teki kiivaasti ympyrää terskani päässä, samalla hänen runkatessaan minua. Huohotin hiljaa itsekseni ja nautin tilanteesta. Sijainen nousi ylös ja meni luokan perälle jossa oli sohva. Hän nosti hameensa ylös ja käski minun riisumaan pikkuhousunsa. Olin tottelevainen ja aloin hivuttamaan pikkuhousuja pois, ja samalla ihailin hänen kiiltävää lemmen vakoaan. Otin hänen nilkoistaan kiinni ja aloin liuttamaan kieltäni varpaista kohti kiimaista pillua. Karvat olivat ajeltu lähes kokonaan, vain pieni vana meni keskellä. Tungin kieleni pilluun ja samalla pyöritin sormellani klitorista.

Taas otti sijainen ohjakset ja käski mennä makaamaan sohvalle. Hän istui kovan kaluni päälle ja alkoi mennä ylös alas. Sun pitää useimminkin myöhästellä sanoi opettaja huohotuksen valtaamalla äänellään. Olin hiljaa ja käänsin sijaisen pois päältäni. Ohjasin hänet sohvaa vasten, niin että hänen perseensä sojotti pystyssä kohti minua. Otin pakaroista hellän otteen ja ohjasin kaluni luukulle. Pillu suorastaan imaisi kaluni sisäänsä. Niin kostea ja kiimainen se oli. Jatkoin tätä jonkin aikaa ja vedin kaluni ulos. Sijainen hämmästeli, mutta minä vain naureskelin tyytyväisenä. Kastoin kaksi sormea ja pillussa ja hieroin niillä sitten perse reikää. Aloin ujuttamaan kaluani kohti ruskeaa ruusua, kun sijainen vinkaisi nautinnosta. Hetken työntelin puoleen väliin, kunnes sitten annoin koko komeuden upota perseen uumeniin. Panin minkä pystyin. Sijainen huusi ja samoin minulla alkoi ääni kohota kun tiesin olevani tulossa. Ruiskin spermat hänen sisäänsä ja hieroin sperman peittämällä kalun kärjelläni hänen pakaroitaan. Ai että tuntui sitten hyvältä, sijainen sai sanotuksi. Hetken kuluttua kuulin kellojen soivan. Ruokatunti oli loppunut. Vedin housut jalkaani, suutelin hellästi sijaistamme ja lähdin luokasta.

Katsoin lukkaria ja seuraavaksi oli matikkaa. Mietin jo lähteväni kotiin, kunnes näin rehtorinmme käytävällä. Hän oli noin 60 vuotias kyttyräselkäinen mies. Tuus käymään tuolla mun huoneessa, kun sulta näyttää löytyvän noita poissaoloja jonkun verran, hän sanoi möreällä äänellä. Menin vitivalkoiseksi ja lähdin juoksemaan kohti pääovia. Rehtori katsoi perääni äimistyneenä ja jatkoi kävelyänsä käytävillä.

Kotimatkalla kuulin tekstiviestin äänen. Katsoin puhelintani ja aloin lukemaan viestiä, jossa luki näin: Hei! Rehtori jutteli minulle äskettäin poissaoloistasi ja pyysi jos suostuisit keskustelemaan niistä kanssani. T: Sijaisesi Sari.

Valtavan leveä hymy valtasi huuleni ja jatkoin matkaani kohti kotia. Kotona ihmettelin mistä opettaja on numeroni saanut? Kai jostai koulun arkistoista, tuumin. Soitin numeroon mistä viesti oli lähetetty ja Sari vastasi. Sovimme tapaamisen illalla hänen luonaa.


LOPPU(?)

3

4282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • n-78

      Kirjoita lisää, tuo oli todella hyvä.

    • 100 % angel

      tätä lisäääää!!!

    • uuuuh

      jatka tätä vielä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1183
    Aihe