jälki-istunto

sex

Ja niin joulu joutui jo taas tänne pohjolaan, joulu joutui jo rintoihinkin…
Hih, kuului selkäni takaa. Vilkaisin sinne ja näin meidän luokkalaisen pojan, joka hihitteli ja muka puristeli omia ”rintojaan..” minä kouraisin omaa rintakalustoani käsiini ja esittelin hänelle. Tältä loksahti suu auki, kun näyttelin hänelle suuria punanännisiä rintojani. Otin molemmat nännit sormieni väliin ja puristelin, niin että pojalla alkoi housuissaan olla ahdasta.
Nousin polvilleni siten että hän näki esteittä hosuni etumukseen. Avasin vyön ja laitoin käteni hitaasti hieromaan pilluni kuumana sykkivää klitorista. Hinkutin sitä kuin henkeni hädässä ja laitoin sitten samat sormet suuhuni jotka hetki sitten olivat olleet naimassa omaa pilluani. Nuolin sormet omista nesteistäni.
Sen jälkeen suoriuduin hitaasti housuistani ulos, ja peittelin alapäätäni muka nolona. Aloin pyrittää lantiotani sormeani vasten ja rintani hyllyivät pyörähdyksien tahdissa. Aloin nyt naimaan itseäni sormella pilluuni. Esittelin kamalan neitsyttä ja arkaa, mutta lopulta ”uskalsin” työntää sormet pilluuni. Nain itseäni niin suurieleisesti kun vain kykenin. Puristin klitorikseni peukalon ja etusormen väliin, jotta poika vain näkisi sen.
Pojalla alkoi tosiaan olla kuumat oltavat. Se ei tienny mitä tehdä ja pyöri paikallaan ku joku ihmeen ampiainen. Sitten se ryhdistäyty ja tunki kätensä farkkujensa etumuksesta sisään.
- Se toimis paljon helpommin, jos sä ottaisit farkut kokonaan pois, mä sanoin sille aloin taas pyörittelemään rintojani. Otin ne käteeni ja pullauttelin niitä yhteen minkä kykenin. Poika tuijotti lumoontuneena rintojeni hölskyntää ja hieromisesta turvonnutta klitoristani. Otin paitani taskusta kännykän, laitoin sen soimaan ja käskin pojan laittamaan sen sisääni. Mulla oli 3310, suhteellisen kokoinen kännykkä siis noin pilluun tungettavaksi. Poika ei epäröinyt enää yhtään, ja kun kävin makaamaan opettajamme pulpetille jalat levälläni, hän hyökkäsi surisevan kännykän kanssa pilluuni ja tunki sen niin syvälle kun sai. Mä olin pyörtyä onnesta ku sen kokonen möntti uppos mun pehmeeseen pilluuni.
- Mä valuin jo mahlojani ja jätkä alko levittään sitä muhun muuallekki. Se levitti mun rinnat ihan täyten sitä limaa ja lopulta mä kiiltelin kokomuija omissa nesteissäni.
Mä olin just tulossa, mut sit mun kännykän surina lakkas, ja mä lysähdin pettyneenä takaisin selälleni. Poika kiskas mun kännykän mun pillusta eikä epäröiny yhtään ku mä sanoin käskevästi:
- Nai mua. Poika kävi mun rintoihin kiinni ja työnsi kyrpänsä mun pilluni huulille. Siitä se muljahti sisään, ja mä olin ihan varma etten mä kestäis enää kauaa. Poika alko naida mua tahdin kiihtyessä aivan huimapäiseksi. Mun pillu alko erittään yhä ennemmän omia liukastinvoiteitaan, eikä meillä ollu huolenhäivää pilluliukasteesta. Mä olin tulossa ja tuhannet vavistukset järisytti mun vartaloa ja sitten mä sain elämäni orkut. Yhä uudestaan ja uudestaan. Mä pitkitin tilaa veivaamalla lantiooni poijan kyrpää vasten. Sit me lysähdettiin velttoina siihen opettajan pöydälle.
Sitten mä hokasin minkä takia me täällä oltiin ja suoriuduin vaatteisiini ennätysajassa.
- Mitä nyt? Poika kysyi suoriutuen itsekin housuihinsa.
- Ekäs muista minkä takia me ollaan tääl?
- Joo, jälki-istunnossa, mut..
- Täsmälleen. Ja opettaja voi saapua minä hetkenä hyvänsä.
Mä menin taas istumaan paikalleni, mutta kun tunsin pilluni yhä olrvan märkä, mun oli aivan pakko alkaa naimaan itseäni uudestaan.
Poika katteli mua tarkkaavaisena ja alko seki sit vetään käteen. Sitten alkoi kuulua kengänkantojen kopinaa, kun upea naisopettajamme saapui luokkaan. Sillä oli yllään kireä toppi, jossa nyöritetty edusta, musta jakku ja jakkuun sopiva hame ja mustat korkkarit. Jos mä oisin lesbo, ni se olis mun ykkössaalis, mä ajattelin.
Mä tunsin mun rintojeni kosteuden vielä silloinkin.
Opettaja meni istumaan pöytänsä taakse. Mä aloin siinä paikassa himoitsemaan tota nuorta muijaa. Mä menin sen taakse.
- Mitä? Neiti kysyi asiallisena.
- Tätä, vastasin ja istuin hänen syliinsä rinnat paljaina. Neiti katsoi niitä hetken, mutta alkoi sitten hymyillä. Se otti mua lantiolta kiinni ja alko nuolemaan mun rintoja.
Poika katto tätä uutta episodia vallan kiinnostuneena ja alko seki taas vetään käteen. Mä aloin ujuttautuun taas mun housuista ulos ja lopulta istuin täysin alasti sen himoittavan muijan sylissä. Se ujutti kätensä mun klitorikselle ja alko tottuneesti pyörittämään. Mä huohotin sen käsittelyssä, mutta siinä samalla mä riisuin sen jakun ja nyöritin topin auki. Sillä oli kans isot rinnat, ja heti kun ne pullahtivat mun näkyville, mä hyökkäsin niiden kimppuun.
Aloin pyöritellä niitä isoja nännejä sormieni välissä. Olin laueta jo siitä. Mä nousin ylos ja se nousi kans. Se kiskas hameensa veke ja sille jäi vaan mustat korkkarit jalkaan. Vittu mikä muija ja siinä vaan mulle.
Se meni pöydällensä makaamaan ja mä aloin nuolemaan sen taivaallsita vittua. Siinä samassa mä tunsin kuinka poika hyökkäs mun kimppuun takaapäin ja annoin sille persettä. Se nai mun anaalia, ku hullu ja nain mun kielelläni opettajaa. Opettaja alko tekeen tulojaan,. Mä tunsin sen väreilynä mun kieltä vasten. Poika heitti kans nuljut mun anaaliin. Sitten mä kiipesin opettajan päälle ja aloin hieroa turvonnutta klitoristani hänen klitoristaan vasten.
En huomannut, missä välissä poika oli kadonnut, mutta kun se palas takas, sil oli kurkku, narua ja pyykkipoikia. Se napautti pyykkipojat meijän nänneihin ja klitoriksiin (se sattuu) ja sito neidin omaan pöytäänsä kiinni. Se sano mulle, ett mun pitäis työntää kurkkua open vittuun. Mut mä keksin jotain paljon hauskempaa. Neiti makas maassa ainoina pukiminaan mustat korkkarit. Rinnat lepäsivät siinä rintakehän päällä.
Mä käskin sen levittään haarojaan ja aloin tunkemaan kurkkua meijän molempien vittuun. Laitoin sen omaani ja tungin samalla opettajaa. Opettajakin otti rytmistä kiinni ja siinä me naitiin toisiamme kurkulla. Me vedettiin orkut samaaan aikaan.
Sitten mä menin open pöydälle, ope alko nuoleen mun klitorista ja poika alko naimaan neitiä. Oli seksikästä nähä alaston muija korkkareissa nuolemassa mun vittua ja nähä viä kohtuullisen hyvännäkönen jäpikkä naimassa sitä vittuun aijai. Poika heitti nuljut ekana open vittuun, sitten ope sai kicksit siitä, että poika heitti nuljut ja lopulta poika tuli hellimään vielä mun rintoja. Ope vilkas kelloo.
- ohhoh, no kyllähän ne jäki-istunnot näinkin hoituu. Neiti hymähti ja puki päällensä. Mä menin nyörittämään sen toipin kiinni ja osuin tarkoituksellisesti vittukarvoillani sen reiteen.
Me puettiin päälle ja lähettiin. Poika ja mä mietittiin pitäskö useimmin jäädä jälki-istuntoon

4

13648

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -VENUZZ-

      Vähän "töksäyttelevästi" kirjotettu, mutta muuten todella MAHTAVA tarina!!!

      JATKOA KIITOS!!
      PS. keksi lisää jotain jännää ja hauskaa kuten toi kurkulla & kännyllä nainti.

    • ruusu

      toi oli hauska. kun porniksissa ois noin hyvät käsikirjottajat ni niitä jaksais poikafrendin kaa kattoakkin!
      aattele jos tollanen tapahtus oikeesti..hehheh...hiukka vaikee kuvitella mun vanhoja opettajia...HYSTEERISTÄ!!!kännykkä pillussa!nerokasta....
      ps. hyvä kun aloitit heti äksönillä ettei ollu teennäistä pornostoori alotusta.

    • uuuh

      tee hieman jatkoa tälle!!!

    • pillu

      Toi sun tarinas oli vitun hyvä!! yhes vaihees täyty vetää käteen ku luin tota!! siis tosi upeeta!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe