Ecuador+Peru ja kännykän kuuluvuus

pint

onkohan kenelläkään tietoa kuuluuko mikään suomalainen liittymä ecuadorissa ja perussa? kun radiolinjan asiakaspalvelun tietotaso on luokkaa "onko ecuador oma valtionsa?"... että tietää vähän kannattaako investoida kolmitaajuuspuhelimeen, vai ei... vai tietääkö joku, sopiiko sikäläiset liittymät suomalaiseen kännykkään, siis jos tuommoisen kolmitaajuuspuhelimen hankkii.

4

893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisa

      Hei,
      ei ole tietoa Ecuadorista ja Perusta, mutta Chilestä tiedän. Sama saattaa päteä muissakin maissa täälläpäin.

      Chilessä ainakin Sonera toimii, kun on se kolmitaajuuspuhelin. En tiedä, mitä kolmitaajuuspuhelimet Suomessa maksavat, mutta eivät ne taida halvimpia olla.

      Itse ostin täältä Chilestä Nokian kolmitaajuuskännykän ja siihen prepago-liittymän. Esimaksetut puhelut ovat täällä hyvin tavallisia. Paketti maksoi n. 50 000 pesoa (karkeasti mummon markoiksi muutettuna noin 500 mk) ja siihen sisältyy 20 000 peson arvosta puheaikaa. Lisää puheaikaa saa ostettua joka kioskista. Eri operaattoreita on useita ja jokaisella erilaisia liittymiä vaikka kuinka paljon.

      Jos tällainen kännykkä varastetaan, menetys ei ole suuri. Mutta aikaa tietysti kuluu kännykän hankintaan. Ja se pitää hoitaa espanjaksi, todennäköisesti.

      Kännyköitä on tarjolla vaikka mitä merkkejä, sellaisia joista ei ole Suomessa ikinä kuultukaan (kuten Sagem). Nokialaiset eivät ole pienimpiä, mutta kun sellaista on ennestään tottunut käyttämään, valinta oli helppo.

      Täällä jokainen kymmenvuotias ei omista kännykkää, sillä kännykkäpuhelut ovat kalliita. Ja kun liikkuu kaupungeissa, ei kannata joka kulmassa kännykkäänsä esitellä. Voroilla on vikkelät jalat.

      Tämä Chilestä, toivottavasti tästä on jotakin apua.

      • Fernando Jose Jorma Gabriel...

        Ecuadorissa (Quayaquil/Quito ja tuskimpa muuallakaan) EI toimi kännykkä ei eurooppa eikä jenkki taajuuksilla.. Heillä on omat taajuudet. pre-paid liittymiä tietty saa.


    • Ayahuasca

      Toimii Perussa suurimmissa kaupungeissa (mm. Lima, Pisco, Cuzco....), Chilessä(suuremmissa kaupungeissa). Boliviassa piti toimia, mutta eipä toiminut vaikka nettisivuilla luvattiin.

    • pint

      kiitos kiitos. oon päättänyt olla siellä ihan ilman minkään maailman mobiilia, eräänlaista extreme-matkailua sekin.... kun kuitenkin nettiyhteydet toimii, niin onpahan ainakin yksi asia vähemmin huolehdittavana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      104
      2067
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      119
      1593
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      120
      1122
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      30
      1040
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      949
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      165
      867
    7. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      36
      804
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      771
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      52
      753
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      663
    Aihe