Aihe

taustakuva

kata

Hei ! Onko kellään hyvää taustapahvin kiinnitys-
kikkaa ? Olen huomannut, että jos lasin kastelee
niin papru tarttuu peremmin kiinni ja värit näkyvät lasin läpi paremmin mutta ajan mittaan
se irtoaa ja jos laittaa vain teipillä niin värit
ei näy.

8

505

  Vastaukset

  • Minulla on taustana tavallista vihreää kartonkia. Ja itse olen parhaimmaksi todennut ja pysyy kiinni

   • Et sitten vissiin lukenut kysymystä, ei kysytty millainen sulla on vaan miten saisi kiinni johon vastasit että "kiinni pysyy"! Älykästä!

    Itselläni taustapahvi kyllä pysyy aivan hyvin kiinni rullalle käärityllä teipillä niin että siitä tulee kaksipuoliteippiä ja sitä tarpeeksi moneen kohtaan.


  • vedellä jossa on hieman fairia se pysyy pisimpään

   • Akvaariota ei saa edes ulkopuolelta pyyhkiä pesuaineilla, ainetta saattaa mennä (ja hyvin todennäköisesti meneekin) akvaarioon ja kalat kuolee.


   • S... kirjoitti:

    Akvaariota ei saa edes ulkopuolelta pyyhkiä pesuaineilla, ainetta saattaa mennä (ja hyvin todennäköisesti meneekin) akvaarioon ja kalat kuolee.

    No ei todellakaan mene sinne sisälle sitä! Iät ajat fairilla on pesty ulkopuoli. Fairi ei edes hirveä myrkky ole! aika paljon sitä saisi sinne lipsahtaa että kalat kuolisi.


   • .... kirjoitti:

    No ei todellakaan mene sinne sisälle sitä! Iät ajat fairilla on pesty ulkopuoli. Fairi ei edes hirveä myrkky ole! aika paljon sitä saisi sinne lipsahtaa että kalat kuolisi.

    onpas tuota pesty ihan "kunnon" aineilla iät ja ajat eikä ole mennyt veteen....


  • itse laitoin taustapaperin nitojalla reunoista samankokoiseen vaneriin ja kiinnitin kantoja niin sanotulla viimeistely nauloilla vaneriin tausta on akvaariosta irti noin 10 cm seinässä ruuvvilla valaisin on akvaariosta 25cm irti katossa kahdella koukulla jolloinka saadaan taustalle samalla valoa ja valo lankeaa akvaarioon tasaisemmin ja kasvit kasvavat paremmin tausta antaa paremmin akvaarioon tilaa ollessa irti näyttää kapeassa akvaariossa et akvaario on isompi ja kun siinä on rekvisiittaa kiinni niin saadaan moniulotteisuutta. muuten laittaisin taustan ainoastaan ilmastointi teipillä jos taustan pitää olla välttämättä lasissa kiinni toiset teippi materiaalit eivät tahdo pysyä.
   Akvaario seuran jäsen pesuaineita en suosittele ...

  • luin toisesta ketjusta että kun takalasiin laittaa kasvisöljyä ja kuva sen päälle? toimiikohan?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   5389
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   48
   4171
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   238
   2996
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   46
   2048