Islamin häpeä by Kaari Utrio

Pakana(M)

»Kuullessani sanat Afganistan tai Taliban tai Saudi-Arabia tai Kuwait lähetän kiitolliset terveiset eurooppalaisille esi-isilleni, jotka jaksoivat vuosisatoja puolustautua islamin ekspansiota vastaan. Kiitos heille kaikille El Cidistä Jan Sobieskiin. Kiitos ristiretkiläisille, jotka viivyttivät tulvaa sata vuotta. Eurooppalaisten naisten tulisi siunata itäisen Euroopan kansoja, jotka taistelivat urheasti islamia vastaan samaan aikaan kun länsieurooppalaiset kahakoivat keskenään tai hölmöinä katsoivat vierestä.
Eurooppa kesti lähes tuhat vuotta islamin hyökkäystä sekä Gibraltarin salmen että Bosporin salmen yli. Kauheat ongelmat jäivät sittenkin, kun vaara oli torjuttu 1600-luvulla; niitä jälkiä korjaillaan Balkanilla. Mutta huntua meidän ei tarvitse käyttää! Voimme opiskella, ansaita oman leipämme, äänestää ja ajaa autoa. Aviomies ei voi naida kolmea muuta vaimoa eikä heittää heitä ulos parilla lauseella. Emme ole holhouksen alaisia: päätämme omien rahojen käytöstä, olemme oikeustoimikelpoisia.

Nykyään on sopimatonta mainita ääneen islamin kielteisiä puolia. Länsimaisen suvaitsevaisuuden nimissä meidän pitäisi ummistaa silmämme toisten kulttuurien viheliäisiltä puolilta. Omaa kyllä saa haukkua. Kieltäydyn sellaisesta tekopyhyydestä. En ole lainkaan suvaitsevainen silloin, kun naisia sorretaan uskonnon nimissä. Minkä olen saonut kristinuskon tavasta kohdella naisia sanon myös islamin tavasta.

Eurooppalaisilla naisilla on ollut käsittämätön onni. Länsieurooppalainen kulttuuri johti renessanssiin ja valistukseen: näistiä vaiheista on moderni eurooppalaisuus peräisin. Islamin maailma ei - kuten ei myöskään venäläinen - kokenut kumpaakaan, ja se tuntuu.

Onnetonta Afganistania hallitsee hurmahenkinen Taliban-liike. Liike on löytänyt helpon tavan päästä paratiisiin: naisia sortamalla. Jos naisilla on sattunut olemaan joitakin oikeuksia, otetaan nekin pois. Kielletään ansaitseminen, koulutus ja terveydenhoito. Sillä tavalla naiset pysyvät niin sairaina ja heikkoina, etteivät jaksa edes huutaa.

Karkotetaan avustusjärjestöt, varastetaan avustuspaketit omaan käyttöön. Jos naiset eivät tottele, hakataan lisää. Kaikki tämä Koraanin nimessä.

Islamilaisessa maailmassa on toki oppineita, jotka ilmoittavat, että Talibanin menettely ei ole Koraanin mukaista. Mutta onko kuultu ja nähty suurta islamilaista vastarintaliikettä, joka puuttuisi Talibanin menettelyyn? Ovatko rahavirrat ehtyneet? Ovatko muftit ja madrasat kautta maailman julistaneet Talibanin boikottiin?

Miksi pata soimaisi kattilaa? Pakistanissa lähes kaikkia naisia pahoinpidellään kotona, eikä raakalaisuus sinne rajoitu. Mullahit vainoavat naisten avustusjärjestöjä. Saudeissa ei nainen saa ajaa autoa vain yhden naurettavuuden mainitakseni. Eikä moskeijassa rukoilla rinnakkain: edes Jumalan edessä nainen ja mies eivät ole tasavertaisia.

Naisten sorto ja halveksunta kuuluu olennaisena piirteenä islamilaiseen maailmaan. Jos siitä haluttaisiin päästä irti, koko kulttuurin pitäisi muuttua yhtä paljon kuin länsimainen kulttuuri on muuttunut tuhannen vuoden aikana. Mutta ei siitä haluta irti. Sortokulttuuri palvelee islamilaisen miehen etua.

Islamin puolustajat korostavat naisen turvattua asemaa perheessä. Perheturva on silkkaa valhetta, kun isä hakkaa tyttärensä tai veli murhaa sisarensa sen vuoksi, että tällä on rakastaja. Tätä barbariaa kutsutaan "kunniamurhaksi" ja sivistyneimmissä islamilaisissa maissa, kuten Jordaniassa, siitä saattaa saada parin kuukauden vankeustuomion, muualla ei mitään. Veli oikein odottaa sisaren hairahdusta, sillä naisparan tappajasta tulee sankari.

Sellaista oli Euroopassakin tuhat vuotta sitten. Mutta onneksi ei ole enää.

Viiden vuoden kuluttua vietämme Suomen naisten äänioikeuden ja vaalikelpoisuuden satavuotisjuhlaa. Terveisiä vain Kuwaitiin, jossa naisten äänioikeus juuri kiellettiin.»

Kaari Utrio

Kyseinen kirjoitus on julkaistu Iltalehdessä ammoisina aikoina.

31

3715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä vaan

      Islamin epäkohtiin puuttuminen on humanismia.

    • bilo

      AL-MAAUN (Almujen suura)


      Aloitan JUMALAN, laupiaan Armahtajan, nimeen.

      1. Mitä ajattelet miehestä, joka sanoo tulevaa tuomiota valheeksi?

      2. Hän kohtelee orpoa karkeasti

      3. eikä kehoita ruokkimaan köyhiä.

      4. Voi niitä rukoilevia,

      5. jotka eivät sen enempää rukouksista huolehdi,

      6. jotka hyvää tekevät vain näön vuoksi

      7. ja kitsaasti jättävät almut antamatta!

      • Pakana(M)

        Mita sina sanoa?


    • minerva

      "Kirjailija Kaari Utrio (s. 1942) tuli suuren yleisön tietoisuuteen jo 1960-luvun lopulla, kun hänen historialliset romaaninsa nousivat nopeasti suosikkiteosten joukkoon. Valtion kirjallisuuspalkinnon hän sai 1973. Pro Finlandia -mitalin Utrio sai 1993 ja 1995 hänet nimitettiin taiteilijaprofessoriksi.

      Utrio on historiallisissa romaaneissaan onnistunut yhdistämään tiedollisen aineksen koskettavaan kaunokirjalliseen kerrontaan. Historioitsijan koulutuksella hän on paneutunut käsittelemiensä aikakausien elämään, korostaen suurten tapahtumalinjojen ohella arjen yksityiskohtia tavalla, joka antaa kerrontaan sekä syvyyden että aitouden. Kuvitteellistenkin henkilöiden kuvailussa näkyvät kullekin aikakaudelle tunnusomaiset painotukset samalla kun kirjailija on onnistunut tavoittamaan romaanihenkilöidensä ajattelusta ja toiminnasta ajattomat, yleisinhimilliset piirteet ja monivivahteisen tunteiden maailman.

      Romaanien lisäksi Utrio on käsitellyt runsaassa tuotannossaan ennen muuta naisen, lapsen ja perheen asemaa historiassa. Vuonna 1984 ilmestynyt Eevan tyttäret tarkasteli naista ja perhettä eurooppalaisesta näkökulmasta, Kalevan tyttäret (1986) painottui naisen historiaan Suomessa. Monivuotisen työn tuloksena syntynyt Familia, eurooppalaisen perheen historia I-VI (1995-97) on laaja, kansainvälisestikin arvioituna mittava kokonaisesitys, jota täydentää monipuolinen kuvitus. Vuonna 2001 julkaistu Bella Donna keskittyy naisen kauneusihanteeseen jatkaen teoksen Venus, naiskauneuden tarina (1985) tematiikkaa.

      Kaari Utrion kerronnalle ominaista on tiedollisen aineksen voimakas, tietoinen popularisointi, yksityiskohdista lähtevä ilmiöiden tarkastelu sekä kiinnostavien kuriositeettien taitava käyttäminen lukijan mielenkiinnon herättämiseen. Utrio on myös suosittu esiintyjä, kolumnisti ja kustantaja, joka on oman kirjallisen ja julkisen toimintansa ohella osallistunut puolisonsa kanssa lukuisten teosten toimittamiseen. Vain harva suomalainen tiedonjulkistaja on onnistunut tavoittamaan niin monipuolisia yleisöjä siinä laajuudessa kuin professori Kaari Utrio."

      Pätevä nainen

    • Taha Islam

      >Eurooppalaisilla naisilla on ollut käsittämätön onni.

      Eurooppalaisilla naisilla on ollut käsittämätön onni olla vapaita mm. omaisuuden hallitsemisesta, mielipiteen ilmaisemisesta, avioerosta...

      • Esko

        Vedä samanlainen tutkielma kuin Kaari Utriokin, onhan tässä tilaa. Minäkin haluaisin jotain hauskaa luettavaa iltapäiväksi.


      • S.P.

        Kristinusko kyllä alistaa naisia, eikä heidän epätasa-arvoinen kohtelunsa ole loppunut Euroopasta. Mutta noudatetaanko joissakin islamilaisissa yhteisöissä OIKEASTI sitä, että naiset ITSE saavat päättää omaisuutensa käytöstä? Jollei musliminaisilla KÄYTÄNNÖSSÄ ole tätä mahdollisuutta, sillä, mitä Koraani naisille sallii, ei ole mitään merkitystä.


    • Karim

      ..tää on just tätä kun Islamista mitään tietämättömät leimaavat paikalliset tavat, säännöt ja tottumukset Islamin syyksi, vaikka eivät lopulta tiedä mitään Islamista ja siitä mitä oikeuksia se on naisille antanut 1300 vuotta ennen Eurooppaa, tai miten upea ja tasa-arvoinen se on naisten kannalta verrattuna mihinkään muuhun uskontoon (siihen on syy että suurin osa suomen "käännynnäisistä" on naisia). Sitten nämä valopäät eivät näe E-Amerikan tai Afrikan kristittyjen omituisia ja sairaitakin tapoja kr.uskon syynä. Juuri tälläisille "näkee malkan veljensä silmässä muttei hirttä omassaan"-tyypeille helvetti on varattu. Pitäisi älytä käyttää aivojaan ja ottaa asioista selvää ennen tuomitsemista.

      >>>Miksi pata soimaisi kattilaa? Pakistanissa lähes kaikkia naisia pahoinpidellään kotona, eikä raakalaisuus sinne rajoitu.>Eikä moskeijassa rukoilla rinnakkain: edes Jumalan edessä nainen ja mies eivät ole tasavertaisia.

      • U-trio

        mainitaan nimeltä Koraanissa?

        Ja..ai niin...kysytään nyt sitten myös kuinka monta Raamatussa siltä varalta, että sielläkin niitä olisi vain yksi tai kaksi.


      • Pakana(M)
        U-trio kirjoitti:

        mainitaan nimeltä Koraanissa?

        Ja..ai niin...kysytään nyt sitten myös kuinka monta Raamatussa siltä varalta, että sielläkin niitä olisi vain yksi tai kaksi.

        Voi olla jopa vähemmänkin. Raamattu nimittäin alistaa naisen todella törkeästi!


      • yx vaan
        Pakana(M) kirjoitti:

        Voi olla jopa vähemmänkin. Raamattu nimittäin alistaa naisen todella törkeästi!

        ..maissa, joissa kristinusko on valtauskontona, naisten sorto ei ole verrattavissa niissä maissa tapahtuvaan naisten sortamiseen, joiden valtauskonto on islam. SITÄPAITSI, kristinusko ei salli edes naisen "kevyttä lyömistä", kuten Koraanissa sallitaan. Sillä ei ole kristinuskon kannalta merkitystä, mitä Vanhassa Testamentissa lukee, koska sen säädökset eivät koske kristinuskoa vaan juutalaisuutta.


      • maallinen

        ...on välillä niin naurettavan läpinäkyvää että ei kannata edes enempää tekstiäsi kommentoida.

        Toi sun teksti oli jo niin ala-arvoinen että se vie pohjan pois niiltäkin muslimeilta jotka jotain ASIAA kertovat uskonnostaan.


      • Aabraham
        yx vaan kirjoitti:

        ..maissa, joissa kristinusko on valtauskontona, naisten sorto ei ole verrattavissa niissä maissa tapahtuvaan naisten sortamiseen, joiden valtauskonto on islam. SITÄPAITSI, kristinusko ei salli edes naisen "kevyttä lyömistä", kuten Koraanissa sallitaan. Sillä ei ole kristinuskon kannalta merkitystä, mitä Vanhassa Testamentissa lukee, koska sen säädökset eivät koske kristinuskoa vaan juutalaisuutta.

        että köyhissä kristityiksi luetuissa kehitysmaissa naisia alistettaisiin vähemmän, kuin yhtä köyhissä muslimimaissa?


      • Eihän?
        Aabraham kirjoitti:

        että köyhissä kristityiksi luetuissa kehitysmaissa naisia alistettaisiin vähemmän, kuin yhtä köyhissä muslimimaissa?

        Muutaman vuoden asumiskokemuksilla molemmissa ympäristöissä helppo vastata - kyllä.

        Tietysti voidaan saivarrella siitä mikä on alistamista ja mikä ei.


    • nimimerkitön

      Pystytkö vähättelemään Kaari Utrion mielipidettä?

    • S.P.

      Kaari Utrio on ehdottomasti pätevä historioitsija ja erittäin hyvä kirjailija, mutta tämä Iltalehdestä kopioitu teksti on turhankin radikaali. Loppujen lopuksihan juuri islamin kulttuuripiiriä on kiittäminen siitä, että Euroopassa pystyttiin siirtymään keskiajasta renessanssiin - arabithan vaalivat kreikkalaisten filosofien perintöä ja toivat heidän teoksiaan Eurooppaan. Kuten tässä keskustelussa on aiemmin todettu, naisten väkivaltainen kohtelu ei suinkaan ole loppunut länsimaista sen enempää kuin muslimimaistakaan. Pitää myös paikkansa, että musliminaisilla on islamin mukaan ollut aina oikeus hallita omaa omaisuuttaan toisin kuin kristityillä länsieurooppalaisilla naisilla - eri asia sitten on, saavatko saudinaiset, pakistanilaiset tai afgaaninaiset käytännössä päättää omaisuutensa käytöstä. Utrion kritiikki talebanhallintoa kohtaan on kyllä oikeutettua. On kuitenkin väärin, että niin valistunut ja korkeasti koulutettu henkilö puhuu Talebanista, ikään kuin sen menettely edustaisi kaikkien muslimien toimintaa.

      Toki Kaari Utrio on arvostellut empimättä myös kristinuskon tapaa kohdella naisia. Nykyinen länsimaalaisten naisten sorto ei kuitenkaan yleensä tapahdu kristinuskon nimissä, ellei oteta lukuun naispappeuden vastustusta Raamatun perusteella.

      • nimimerkitön

        >>On kuitenkin väärin, että niin valistunut ja korkeasti koulutettu henkilö puhuu Talebanista, ikään kuin sen menettely edustaisi kaikkien muslimien toimintaa.


      • Aabraham

        ei varsinaisesti ole historioitsija. Hän on historian popularisoija ja ns. historiakirjailija. Erityisesti hän on tutkinut naisen historiaa länsimaissa.

        Kyseinen juttu on aika poleeminen ja ilmeisesti motivoitunut tiedoista, joita on tullut tavoista, joilla talebanit ovat kohdelleet naisia. Luulenpa, että jos hän kirjoittaisi teoksen naisen historiasta islamin piirissä, jälki olisi hieman toisenlaista.


      • Esko
        Aabraham kirjoitti:

        ei varsinaisesti ole historioitsija. Hän on historian popularisoija ja ns. historiakirjailija. Erityisesti hän on tutkinut naisen historiaa länsimaissa.

        Kyseinen juttu on aika poleeminen ja ilmeisesti motivoitunut tiedoista, joita on tullut tavoista, joilla talebanit ovat kohdelleet naisia. Luulenpa, että jos hän kirjoittaisi teoksen naisen historiasta islamin piirissä, jälki olisi hieman toisenlaista.

        Aabraham - optimismin isä.

        >>Luulenpa, että jos hän kirjoittaisi teoksen naisen historiasta islamin piirissä, jälki olisi hieman toisenlaista.


      • yx vaan

        Missä viipyy naisiin kohdistuvan väkivallan tuomitseva ja käytännön toimiin talebaneja vastaan nouseva islamilainen vastarintaliike? Miksi naisten tapoista ei mulismimaissa määrätä kunnon rangaistusta? Miksi nk. "hyvät, todelliset muslimit" eivät tee yhteiskuntiensa naista alistaville epäkohdille mitään? En usko "hurskaita muslimeja" olevan olemassakaan, ennen kuin he tarttuvat toimeen. Jos on tahto tehdä jotain, niin sillä on sitten kyllä näkyvät hedelmätkin.


      • Aabraham
        Esko kirjoitti:

        Aabraham - optimismin isä.

        >>Luulenpa, että jos hän kirjoittaisi teoksen naisen historiasta islamin piirissä, jälki olisi hieman toisenlaista.

        - kirjoituksistasi päätellen - pienintäkään aavistusta, miten tutkijat tekevät työtään. Eivät varmasti lähellekään siihen tapaan, miten sinä "tutkit" islamia. Ei todellakaan.


      • Ranya*
        yx vaan kirjoitti:

        Missä viipyy naisiin kohdistuvan väkivallan tuomitseva ja käytännön toimiin talebaneja vastaan nouseva islamilainen vastarintaliike? Miksi naisten tapoista ei mulismimaissa määrätä kunnon rangaistusta? Miksi nk. "hyvät, todelliset muslimit" eivät tee yhteiskuntiensa naista alistaville epäkohdille mitään? En usko "hurskaita muslimeja" olevan olemassakaan, ennen kuin he tarttuvat toimeen. Jos on tahto tehdä jotain, niin sillä on sitten kyllä näkyvät hedelmätkin.

        http://rawa.false.net/gallery.html

        >Missä viipyy naisiin kohdistuvan väkivallan tuomitseva ja käytännön toimiin talebaneja vastaan nouseva islamilainen vastarintaliike?


        Tietysti joidenkin (monien?) mielestä rawalaiset ovat uskonnostaan luopuneita.


    • MakeLintu

      Tämä kirjoitus olisi taas ajankohtainen viime aikaisen keskutelun valossa.

    • SILMÄTaukiSokeiltakin

      TODELLAKIN!

    • vl-mies

      Mistä Kaari Utrio tietää, millaista Suomessa on ollut 1000 vuotta sitten??

      Hän puhuu asiasta, josta hän ei tiedä mitään, eikä kukaan muukaan.

      Pakistanissa ei ole vain perheväkivalta yleistä, vaan siellä myös esimerkiksi bussikuskeista 97% on kyselytutkimuksen mukaan harjoittanut peräsuoliyhdyntää alaikäisen katulapsen/-sten (jotka ovat kaikki poikia Pakistanissa, sillä siellä eivät tytöt saa liikkua kadulla ilman miessaattajaa) kanssa.

      Seksuaalinen suuntautuneisuus on kasvanut asiantuntijoiden mukaan kieroon pakistanilaisilla miehillä ja pojilla alaikäisiä poikia kohtaan, joita käytetään ikäänkuin naisen korvikkeina, koska naisia ei voi nähdä Pakistanissa missään kaduilla eikä käytännössä työpaikoillakaan. Tosin naisen päällä olevan kaavun voi nähdä, mutta naista siellä ei voi nähdä, ellei satu olemaan itsellä jo aviovaimo. Ja tämä naisten ja tyttöjen kaapuun ja kotiin piilottaminen johtuu vain ja ainoastaan islaminuskosta.

      Tästä tiedämme millaista koko maailmassa olisi, jos muslimeita olisi kaikissa maissa yhtä paljon prosentuaalisesti kuin Pakistanissa. Siinä tapauksessa koko maailman kaikista miehistä noin 97% olisi homopedofiileja.

      Te jotka kannatatte islaminuskoa ja sen levittämistä, kannatatte siis tietäen tai tietämättänne sitä, että 97% miehistä tulisi olemaan tulevaisuudessa ehkä 200 vuoden kuluttua (, jolloin muslimien määrä on täysin mahdollisesti kasvanut maailmassa Pakistanin prosenttilukemiin, -) homopedofiileja.

      Haluatteko todellakin sellaisen maailman??

      • Tekopyhät-teeskentelijät

        Tynnyriin pukeutuminenkaan ei auta. Sisältäpäin avattava lukittava haarniska voisi auttaa (elleivät miehet ala kantamaan hitsauslamppua mukana).

        https://www.youtube.com/watch?v=GH2I7snwCJk

        Puhe kevyestä pukeutumisesta raiskausten syynä on vain propagandaa, ja tarjoaa kulttuurellisessa tekopyhyydessä helpon tekosyyn, joka ei kuitenkaan pidä paikkaansa.


      • Poliisi-ei-tunnista

        Tyttöjen kannalta oli kuitenkin hyvä, että he olivat pukeutuneet niin, että kasvoja ei voi tunnistaa. Se säästää heidät rangaistukselta seksuaalirikoksesta.


      • vl-mies
        Tekopyhät-teeskentelijät kirjoitti:

        Tynnyriin pukeutuminenkaan ei auta. Sisältäpäin avattava lukittava haarniska voisi auttaa (elleivät miehet ala kantamaan hitsauslamppua mukana).

        https://www.youtube.com/watch?v=GH2I7snwCJk

        Puhe kevyestä pukeutumisesta raiskausten syynä on vain propagandaa, ja tarjoaa kulttuurellisessa tekopyhyydessä helpon tekosyyn, joka ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

        Tarkoitin siis katulapsilla kodittomia katupoikia, jotka ovat vanhempiensa hylkäämiä.

        Katutyttöjä ei Pakistanissa ole, sillä poliisi tai rikolliset keräävät heidät hyvin pian pois kaduilta, tai he eivät yksinkertaisesti elä kovin kauaa kaduilla. Tämä johtuu siitä, että muslimimaana Pakistanissa tytöille ja naisille on kiellettyä oleskella/kulkea kaduilla ilman saattajana toimivaa miespuolista sukulaista. Ilman suojelijaa he eivät myöskään voi elää kadulla juuri päivääkään, koska he joko pääsevät hengestään tai heidät kaapataan.


      • Tekopyhät-teeskentelijät
        vl-mies kirjoitti:

        Tarkoitin siis katulapsilla kodittomia katupoikia, jotka ovat vanhempiensa hylkäämiä.

        Katutyttöjä ei Pakistanissa ole, sillä poliisi tai rikolliset keräävät heidät hyvin pian pois kaduilta, tai he eivät yksinkertaisesti elä kovin kauaa kaduilla. Tämä johtuu siitä, että muslimimaana Pakistanissa tytöille ja naisille on kiellettyä oleskella/kulkea kaduilla ilman saattajana toimivaa miespuolista sukulaista. Ilman suojelijaa he eivät myöskään voi elää kadulla juuri päivääkään, koska he joko pääsevät hengestään tai heidät kaapataan.

        Kyllä kyllä. Mainitsin vain, että kyllä he saavat kosketusta naisiinkin - ahdistelemalla.


      • vl-mies
        Tekopyhät-teeskentelijät kirjoitti:

        Tynnyriin pukeutuminenkaan ei auta. Sisältäpäin avattava lukittava haarniska voisi auttaa (elleivät miehet ala kantamaan hitsauslamppua mukana).

        https://www.youtube.com/watch?v=GH2I7snwCJk

        Puhe kevyestä pukeutumisesta raiskausten syynä on vain propagandaa, ja tarjoaa kulttuurellisessa tekopyhyydessä helpon tekosyyn, joka ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

        Aivan oikeassa olet.

        On tutkittu muslimimaa Egyptin pääkaupungissa Kairossa kadulla ja ulkona tapahtuneita naisiin kohdistuneita seksuaalirikoksia. Tutkimusten mukaan peittävimmin pukeutuneita naisia kohtaan tehtiin eniten seksuaalirikoksia ulkona ja kaduilla. Sen sijaan länsimaalaistyyppisellä niukemmalla pukeutumisella varustettuja naisia kohtaan seksuaalirikoksia oltiin tehty ulkona ja kaduilla vähiten.

        Tutkimusten mukaan 99% egyptiläisistä kyselytutkimukseen osallistuneista kaupunkilaisista naisista oli joutunut vähintään kerran fyysisen seksuaalisen ahdistelun tai raiskauksen kohteeksi.

        http://www.hs.fi/ulkomaat/a1452578948153

        Esimerkiksi Suomessa vastaava prosenttiosuus on 62-71% riippuen seksuaalisen häirinnän eri määritelmistä. Huomatkaa että puolet Suomen seksuaalisesta häirinnästä on tilastojen mukaan ollut jo pari vuotta sitten ulkomaalaisten suorittamaa (esim kiinalaiset tekevät sitä suomalaisiakin vähemmän, mutta muslimimaista tulleet miehet syyllistyvät ainakin raiskauksiin 17 kertaa useammin per nokka kuin kantasuomalaiset miehet).

        Nyt muslimien osuus on varmasti kasvanut jo reilusti yli puoleen Suomessa tapahtuvista seksuaalirikoksista, sillä muslimimaista tulleita maahanmuuttajia on Suomessa jo kymmeniä tuhansia enemmän kuin kaksi vuotta sitten.

        Egyptissä on sentään viime aikoina tapahtunut jopa hieman edistystä Egyptin historian viisaimman johtajan myötä.

        Valemuslimi ja siis ISIS:n vastakohta al-Sisi on tullut Egyptin johtajaksi ja säädättänyt 2014 lain, joka teki seksuaalisen ahdistelun ja häirinnän rangaistavaksi Egyptissä.

        http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/egyptin-naiset-riemuitsevat-seksuaalisesta-hairinnasta-tuli-rangaistavaa/3433660

        Egyptin edellisen johtajan Muslimiveljeskunnan Mursin alaisuudessa Egypti olisi varmasti kehittymässä vain pahempaan suuntaan. Onneksi Sisi otti häneltä vallan pois johtamansa armeijan avulla.

        Egypti Mubarakin ja Mursin hallinta-aikojen jäljiltä 2013:

        http://www.hs.fi/ulkomaat/a1384226262478

        Ainakin vielä ennen Sisin tekemiä lakimuutoksia Egypti oli Irakin kanssa kärjessä siinä, että miten huonosti siellä kohdeltiin naisia.


    • vl-mies

      Tästä keskusteluketjusta, erityisesti siitä poistettujen viestien määrästä voimme päätellä hyvin selvästi, millaiseen suuntaan muslimien invaasio maahamme, on viemässä "sananvapautta".

      Hyvin pian "sananvapaus" on jäänyt vanhaksi vitsiksi Suomessa, kun tämä nykyinen kehitys saa maassamme jatkua.

      Ja voisin vaikka vannoa (ellei vakaumukseni kieltäisi sitä), että rikollisuus ja erityisesti väkivaltarikollisuus tulee lisääntymään voimakkaasti Suomessa ja koko Euroopassa tulevina vuosina ja vuosikymmeninä. Ehkä jo tänä vuonna.

      Väkivallan ja levottomuuksien lisääntymiseen Suomessa on monta syytä. Ensinnäkin sananvapauden rajoittaminen estää ihmisiä vaikuttamasta demokraattisesti yhteiskuntaan ja estää purkamasta raivoaan puhumalla ja kirjoittamalla näille palstoille, vaikka ne tulevatkin täällä harvojen luettaviksi.

      Tämä johtaa raivon purkautumiseen fyysisessä muodossa eli fyysisenä väkivaltana ja vahingintekoina. Viranomaisten pitäisi siis ymmärtää vastuunsa tässäkin asiassa, että he ovat syyllisiä, jos ja kun heidän toimintansa sananvapauden rajoittamiseksi johtavat Suomessa väkivaltaisiin levottomuuksiin, anarkiaan ja jopa uuteen sisällissotaan, joka on täysin mahdollinen kun tarkastelee Suomen ja koko Euroopan tämän hetkistä poliittista tilannetta.

      Toinen syy lisääntyvään rikollisuuteen ja lisääntyviin väkivaltaisiin levottomuuksiin on tietenkin uskonnoltaan potentiaalisten rikollisten (ei vain potentiaalisten) jatkuva invaasio Suomeen. Tämä ja sananvapauden rajoittaminen yhdessä johtavat myös äärioikeiston ja äärivasemmiston (tai "äärisuvakkien") kannatusten kasvuun ja on jo johtanut, jonka seurauksena väkivaltaisia levottomuuksia on odotettavissa ja jo tullut myös näiltä tahoilta.

      Sananvapauden rajoittamista yrittävät myös muslimit mm tällä palstalla uhkailemalla tappamisella, kuten olen saanut ihan omakohtaisestikin jo tällä palstalla kokea. Muslimeille tuollainen uhkailu onkin erittäin tyypillinen "kommunikointi" tapa.

      Myös Suomen viranomaiset ovat ryhtyneet muslimien tappouhkauksien tehon vahvistamiseksi uhkailemaan Suomen kansalaisia sananvapauden rajoittamiseksi. Yhteistyö viranomaisten ja muslimien välillä varmaankin pelaa niinkin, että Suomen viranomaiset levittävät esimerkiksi Muhammedia kironneen Suomen kansalaisen henkilötiedot ja osoitteen muslimeille, jotta nämä voivat sitten entistäkin helpommin toteuttaa tappouhkauksensa.

    Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3900
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      598
      3677
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3672
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2311
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2265
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      325
      1980
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1957
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1786
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1463
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe