e-pillerit ja raskaustestin teko

sweetheart

heippa.
syön mirella merkkistä e-pilleriä ja nyt epäilen että olen raskaana menkat alkoivat tauon viimeisenä päivänä (näyttäisivät nyt tänään loppuneen,Kesto n.viisi päivää) ja ei ole ollut normaalia vuotoa vaan se ainut päivä kun vuoti hiukan enemmän (toinen menkkojen päivä) niin se näytti niinkuin seassa olisi ollut todella paljon valkovuotoa kun oli niin omituista ja veri on aivan kirkasta ei tummaa,ja näinä muina päivinä vuotoa on tullut vain yhden pikkuhousun suojallisen verran (tietenkin hygienia syistä vaihdoin useammin mutta määrältään) ja tuona kun vuoti enemmän niin yhden siteen verran. ja normaalisti saa vaihtaa siteen ainakin kolme kertaa päivässä!
olen nyt kuitenkin aloittanut uuden liuskan syönnin.mutta ajattelin huomen aamulla tehdä tuollaisen apteekin raskautestin,mutta tuli sitten mieleeni että vaikuttavatko nuo pillerit siihen testi tulokseen??
kun oireina on jatkuva vessassa juokseminen hillitön ruokahalu ja tuntuu että se syöminen ei ikinä lopu,mutta paino ei ole noussut kuin korkeintaa n,puoli kiloa vaikka tätä syömistä on jatkunut jo n,viikon.maha on nyt n,4päivää ollut outo niinkuin olisi kuplia tai perhosia mahassa.
väsyttää ihan sikana mutta 2viikkoon en ole saanut kunnolla nukuttua ja olen koko ajan väsynyt.nuita mirella pillereitä olen syönyt 2kuukautta,voiko oireet yksinkertaisesti vaan johtua niistä.??
toivottavasti joku kehtaa vastata ku ois todella tärkeätä tietää että kantsiiko sitä testiä tehdä,vai ei,että vaikuttaako pillerit siihen.otin tänään sen tuossa kolmen aikaan.
kiitos vastaajille jo näin etukäteen.

10

7847

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • testaa vaan

      Mikset kokeilisi jo tänään? Nykyaikaisilla testeillä ei ole väliä milloin testaa.
      Jos raskaus on alkanut niitä sitä tiettyä hormoonia on elimistössä söit sitten pillereitä tai et.

      ps. kerrothan tuloksen sitten tännekin
      ; )

      • sweetheart

        sen takia testaan vasta aamulla että varmasti saan "oikean " tiedon kun joudun käymään pissalla puolen tunnin välein enkä voi mitenkään pidätellä neljää tuntia kuten nuissa ohjeissa lukee.joten parempi kun teen sen aamulla.
        kyllä ilmoittelen varmasti kuinka käy.
        En ole puhunut tästä epäilyksestäni vielä miehelleni mitään hän kyllä tietää kaikki oireet mitä minulla on mutta kumpikaan ei ole sanonut ääneen mitä se voisi olla,enkä haluakkaan ennenkuin on varmaa.kun miehellä on tapana sitten ajatella vaan sitä eikä mitään muuta ja puhua siitä koko ajan,niin on tarpeeksi itelläkin näitten ajatusteni kanssa saati vielä siihen lisäksi ukonki ajatukset!näin on käynyt ennenkin kesällä kaksi kertaa,silloin en kyllä syönyt pillereitä.olisimme kyllä molemmat iloisia jos sieltä vauva olisi tulossa,ja olisi kyllä haluttu vain olosuhteiden pakosta syön pillereitä hormonihoitona.
        kiitos vastauksesta,ilmoittelen aamulla tuloksesta.


    • sweetheart

      juu tein testin yksi viiva eli en ole raskaana,täytyy käydä siellä kusitesteissä ja loput oireet kait menevät pillereitten haitta vaikutuksina.

      • Sama kuin alussa

        saat selvyyden vaivoihin sitten jostain.
        Jos asia vaivaa niin varaa rohkeasti lääkärille aika. Jospa se selviäisi sillä tai ainakin se että onko oireet pillereistä sivuvaikutuksia.

        Hyvää jatkoa sinulle ja tsemppiä! = )


      • sweetheart
        Sama kuin alussa kirjoitti:

        saat selvyyden vaivoihin sitten jostain.
        Jos asia vaivaa niin varaa rohkeasti lääkärille aika. Jospa se selviäisi sillä tai ainakin se että onko oireet pillereistä sivuvaikutuksia.

        Hyvää jatkoa sinulle ja tsemppiä! = )

        no toivottavasti. Tälläkin hetkellä maha on todella omituinen tai alavatsa ja alaselkään sattuu.niinku munsarjoihin pistelis.
        mulla on nyt viikon päästä aika gynelle.onneksi.

        kiitoksia.
        hyviä jatkoja myös sinulle.


    • sonay

      Elikkä luin, että raskaustestin voi tehdä koska vaan ku epäilee olevansa raskaana, vaikka käyttäisikin pillereitä eikä muistaisi milloin ja missä vaiheessa oli unohdus..? luulin, että kun käyttää pillereitä että siinä on omat kikkansa testin teossa.. onko näin?

      • 3

        Ei ole mitään omia kikkoja. Taukoviikon vuodon puuttuminen voi olla yksi merkki raskaudesta ja sitten pitäisi suunnilleen pystyä arvioimaan, koska hedelmöittyminen on voinut tapahtua. Mutta vuoto ei välttämättä jää pois eikä se arviointi välttämättä onnistu, jos ei todellakaan ole pienintäkään aavistusta, koska pilleri on unohtunut koska niillä main on ollut yhdynnässä. Silloin testi on parasta tehdä parin-kolmen viikon päästä siitä päivästä, kun huomaa unohduksen tapahtuneen (joskus aiemmin). Testi on silloin ainakin sen puolesta luotettava ja jää vain tilaa käyttäjävirheille.


    • vieralilija

      mitä jos käyttää cerazette pillereitä ja menkat ovat jääneet pois eikä mitään tietoa milloin pitäisi alkaa, eikö normaalisti raskaustestit pitäisi tehdä n. menkkojen alkamispäivänä? teenkö testin vain milloin haluan vai onko jokin tietty aika? kun en tiedä milloin itselläni pitäisi alkaa..😕

      • 14586

        Jos sinulla on selviä raskausoireita, teet testin. Jos olet kämminyt jotain pillereiden kanssa ja epäilet sen johtaneen raskauteen, lasket kolmisen viikkoa yhdynnästä ja teet testin. Uuden testin voi tehdä muutaman viikon kuluttua ensimmäisestä, jos edelleen epäilyttää eikä menkkoja ole tullut.

        Raskaustesti kehoitetaan tekemään menkkojen alkupäivänä siksi, koska mikäli olisi raskaana olisi ovulaatiosta tähän ajankohtaan kulunut jo tarpeeksi päiviä ja virtsasta voi raskaushormonit havaita. Olennaisempaa on siis kuitenkin se ovulaation ajankohta kuin se onko menkkojen alkamispäivä vai ei.


    • Anonyymi

      Tiedän että tää on tosi vanha keskustelu, mutta oireet kuulostavat todella paljon diabetekseltä vuoto oireita lukuun ottamatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe