Detur matkatoimisto/Hurghada/Hotelli Regina resot

ALI

Onko joku mennyt matkalle Hurghadaan Detur matakatoimiston kautta? Oliko hyvä matka? Tietääkö joku Hotelli Regina resot stylestä mitään? Onko hyvä hotelli ja hyvällä paikalla? Onko hotellilla hyvä ranta? Miten mahataudilta voi välttyä? Onko Deturin matkatoimistolla hyvät retket ja oppaat? Voiko hotelliin viedä omia juomia? Kannattaako ottaa puolihoito?

11

3506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aurinkoon

      Itsekkin olen kayttanyt Deturia-hyvin toimii.Hotelliasi en nyt akkiseltaan muista,sori.Puolihoito kannattaa ottaa,jos haluat sitoa itsesi lahes koko paivaksi hoteliin.Jos taas haluat seikkailla-saat paikkallisravintoloista ruokasi samaan ellet edullisempaan hintaankin!!
      Mahataudilta voit tuskin valttya,mutta katso missa syot ja mita suuhusi pistat.
      Deturilla hyvia retkia,mutta samat saat paikkallisilta matkatoimistoilta ja edullisemmin.
      Itse siis ole taalla ja annan hyvia vinkkeja joko osoitteessa [email protected] tai tavataan kaupungilla!!!Et ainakaan menettaisi mitaan yhteydenotossa...

      • liikkeellä

      • Heippa!
        Itse tulin muutama viikko sitten Hurghadasta. Voisin varoittaa näillä palstoilla itseään mainostavasta [email protected] henkilöstä. Hän mainostaa, että häneltä saisi lisätietoa , mutta todellisuudessa taustalla onkin paikanpäällä toimiva matkajärjestäjä. Matkajärjestäjä (black horse travel ja kaksi muuta samaan firmaan kuuluvaa erinimistä toimistoa) tekee reissuja mahdollisimman vähäisin kuluin ja kuitenkin ottaa moninkertaisen hinnan paikallisiin verrattuna. Toimistolla on suomalainen nainen, jonka tulkkaukselle kertyy huima hinta ja silti informaatio on erittäin heikkoa verrattuna valtion oppaisiin. Esimerkiksi meidän Luxorin reissu jäi vähän plaasuksi edellämainituista syistä. Emme käynneetkään kuninkaiden laaksossa vaan kuningatarten laaksossa, muka käytännön syiden takia. Taustalla on kuitenkin raha, koska kuningatarten laakso on halvempi vaihtoehto. Muutenkin odotukset eivät täyttyneet.
        Lisäksi suomalainen matkanjärjestäjä vie kauppoihin, joitä hän väittää reiluiksi ja hintoja rehellisiksi. Tämä on kyllä täyttä valetta. Pahemman kerran tultiin huijatuksi juuri kyseisessä kaupassa ja kun vielä erehdyttiin luulemaan että kyseinen kauppa olisi hyvä paikka ostaa matkamuistoja yms.
        Kannattaa rohkeasti käyttää paikallisia toimistoja. Eli kun firmalla on lupakirjat esillä ja kunnon toimisto, jossa varaukset tehdään niin ei pitäisi olla hätää. Basaareissa ja kaupoissa matkoja kauppaavat saattavat olla huijareita.


      • RAAKA-ROKI

        Joukkueemme on tulossa käymään siellä.
        Kai olet paikalla ? ;-)


      • aurinkoon
        RAAKA-ROKI kirjoitti:

        Joukkueemme on tulossa käymään siellä.
        Kai olet paikalla ? ;-)

        Nama huijarijutut on todella kovaa panettelua!!!Itse olen taalla Egyptissa ollessani tavannut vain muutaman turistin,joihin olen ollut yhteydessa jo kotimaassa [email protected] sivun kautta.Tuskin heilla avustani on ollut mitaan pahaa sanomista!!
        Joten tutkikaa jutun todenperaisyys,kun tulette Hurghadaan.Olen taalla maaliskuun alkuun,joten enkohan viela ehdi teita muutamia taalla tapaamaan!!
        Nyt egyptilainen liittymani toimii,joten yhteys numeroon 20123950045.


      • hiri
        aurinkoon kirjoitti:

        Nama huijarijutut on todella kovaa panettelua!!!Itse olen taalla Egyptissa ollessani tavannut vain muutaman turistin,joihin olen ollut yhteydessa jo kotimaassa [email protected] sivun kautta.Tuskin heilla avustani on ollut mitaan pahaa sanomista!!
        Joten tutkikaa jutun todenperaisyys,kun tulette Hurghadaan.Olen taalla maaliskuun alkuun,joten enkohan viela ehdi teita muutamia taalla tapaamaan!!
        Nyt egyptilainen liittymani toimii,joten yhteys numeroon 20123950045.

        Tosi on että tunnemme henkilökohtaisesti kyseisen
        "huijarin", eikä todellakaan hänellä ole mitään taka-ajatuksia turisteja auttaessaan. Mekin saimme paikanpäällä häneltä monenlaista pikku apua, vaikka olimme ventovieraita silloin. Lisäksi saimme todennäköisesti hyvän ystävän. Tämä hänen yhteys Blak Hors matkatoimistoon perustuu niin ikään ystävyyteen. Jokaisella on valinnan vapaus valita mikä matkatoimisto tahansa. Useat valitsevat kotimaisten matkatoimistojen retket ja maksavat silloin retkistä kaksinkertaisesti verrattuna esim. juuri yllä mainitun toimiston hintoihin


    • pound

      string; glucophage; adipex; nolvadex clomid; rimonabant; propecia retin rogaine; bactrim ds effects side; levitra to buy; bactrim ds side effects;

    • wood

      vary; antabuse alcohol; propecia and online; canine effects lasix; bactrim f; 500 levaquin mg;

    • wpepauwqsov
    • Anja.O

      Voin suositella matkatoimistoa ja upeat oppaat oli Hurghadassa mahataudilta vältyy hygienialla sekä varovaisuudella. lääkket siellä on hyvät kannattaa heti hakee jos tauti iskee menee vrk ohi.

    • bruce666

      itse en suosittele deturi onnistuvat pilaamaan ensimmäisen lomani heidän kautta jo ennenkuin itse matka oli alkanut

      oli ensimmäinen kerta ja taatusti viimeinen kerta tämän yhtiön kautta

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8443
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe