Detur matkatoimisto/Hurghada/Hotelli Regina resot

ALI

Onko joku mennyt matkalle Hurghadaan Detur matakatoimiston kautta? Oliko hyvä matka? Tietääkö joku Hotelli Regina resot stylestä mitään? Onko hyvä hotelli ja hyvällä paikalla? Onko hotellilla hyvä ranta? Miten mahataudilta voi välttyä? Onko Deturin matkatoimistolla hyvät retket ja oppaat? Voiko hotelliin viedä omia juomia? Kannattaako ottaa puolihoito?

11

3518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aurinkoon

      Itsekkin olen kayttanyt Deturia-hyvin toimii.Hotelliasi en nyt akkiseltaan muista,sori.Puolihoito kannattaa ottaa,jos haluat sitoa itsesi lahes koko paivaksi hoteliin.Jos taas haluat seikkailla-saat paikkallisravintoloista ruokasi samaan ellet edullisempaan hintaankin!!
      Mahataudilta voit tuskin valttya,mutta katso missa syot ja mita suuhusi pistat.
      Deturilla hyvia retkia,mutta samat saat paikkallisilta matkatoimistoilta ja edullisemmin.
      Itse siis ole taalla ja annan hyvia vinkkeja joko osoitteessa [email protected] tai tavataan kaupungilla!!!Et ainakaan menettaisi mitaan yhteydenotossa...

      • liikkeellä

      • Heippa!
        Itse tulin muutama viikko sitten Hurghadasta. Voisin varoittaa näillä palstoilla itseään mainostavasta [email protected] henkilöstä. Hän mainostaa, että häneltä saisi lisätietoa , mutta todellisuudessa taustalla onkin paikanpäällä toimiva matkajärjestäjä. Matkajärjestäjä (black horse travel ja kaksi muuta samaan firmaan kuuluvaa erinimistä toimistoa) tekee reissuja mahdollisimman vähäisin kuluin ja kuitenkin ottaa moninkertaisen hinnan paikallisiin verrattuna. Toimistolla on suomalainen nainen, jonka tulkkaukselle kertyy huima hinta ja silti informaatio on erittäin heikkoa verrattuna valtion oppaisiin. Esimerkiksi meidän Luxorin reissu jäi vähän plaasuksi edellämainituista syistä. Emme käynneetkään kuninkaiden laaksossa vaan kuningatarten laaksossa, muka käytännön syiden takia. Taustalla on kuitenkin raha, koska kuningatarten laakso on halvempi vaihtoehto. Muutenkin odotukset eivät täyttyneet.
        Lisäksi suomalainen matkanjärjestäjä vie kauppoihin, joitä hän väittää reiluiksi ja hintoja rehellisiksi. Tämä on kyllä täyttä valetta. Pahemman kerran tultiin huijatuksi juuri kyseisessä kaupassa ja kun vielä erehdyttiin luulemaan että kyseinen kauppa olisi hyvä paikka ostaa matkamuistoja yms.
        Kannattaa rohkeasti käyttää paikallisia toimistoja. Eli kun firmalla on lupakirjat esillä ja kunnon toimisto, jossa varaukset tehdään niin ei pitäisi olla hätää. Basaareissa ja kaupoissa matkoja kauppaavat saattavat olla huijareita.


      • RAAKA-ROKI

        Joukkueemme on tulossa käymään siellä.
        Kai olet paikalla ? ;-)


      • aurinkoon
        RAAKA-ROKI kirjoitti:

        Joukkueemme on tulossa käymään siellä.
        Kai olet paikalla ? ;-)

        Nama huijarijutut on todella kovaa panettelua!!!Itse olen taalla Egyptissa ollessani tavannut vain muutaman turistin,joihin olen ollut yhteydessa jo kotimaassa [email protected] sivun kautta.Tuskin heilla avustani on ollut mitaan pahaa sanomista!!
        Joten tutkikaa jutun todenperaisyys,kun tulette Hurghadaan.Olen taalla maaliskuun alkuun,joten enkohan viela ehdi teita muutamia taalla tapaamaan!!
        Nyt egyptilainen liittymani toimii,joten yhteys numeroon 20123950045.


      • hiri
        aurinkoon kirjoitti:

        Nama huijarijutut on todella kovaa panettelua!!!Itse olen taalla Egyptissa ollessani tavannut vain muutaman turistin,joihin olen ollut yhteydessa jo kotimaassa [email protected] sivun kautta.Tuskin heilla avustani on ollut mitaan pahaa sanomista!!
        Joten tutkikaa jutun todenperaisyys,kun tulette Hurghadaan.Olen taalla maaliskuun alkuun,joten enkohan viela ehdi teita muutamia taalla tapaamaan!!
        Nyt egyptilainen liittymani toimii,joten yhteys numeroon 20123950045.

        Tosi on että tunnemme henkilökohtaisesti kyseisen
        "huijarin", eikä todellakaan hänellä ole mitään taka-ajatuksia turisteja auttaessaan. Mekin saimme paikanpäällä häneltä monenlaista pikku apua, vaikka olimme ventovieraita silloin. Lisäksi saimme todennäköisesti hyvän ystävän. Tämä hänen yhteys Blak Hors matkatoimistoon perustuu niin ikään ystävyyteen. Jokaisella on valinnan vapaus valita mikä matkatoimisto tahansa. Useat valitsevat kotimaisten matkatoimistojen retket ja maksavat silloin retkistä kaksinkertaisesti verrattuna esim. juuri yllä mainitun toimiston hintoihin


    • pound

      string; glucophage; adipex; nolvadex clomid; rimonabant; propecia retin rogaine; bactrim ds effects side; levitra to buy; bactrim ds side effects;

    • wood

      vary; antabuse alcohol; propecia and online; canine effects lasix; bactrim f; 500 levaquin mg;

    • wpepauwqsov
    • Anja.O

      Voin suositella matkatoimistoa ja upeat oppaat oli Hurghadassa mahataudilta vältyy hygienialla sekä varovaisuudella. lääkket siellä on hyvät kannattaa heti hakee jos tauti iskee menee vrk ohi.

    • bruce666

      itse en suosittele deturi onnistuvat pilaamaan ensimmäisen lomani heidän kautta jo ennenkuin itse matka oli alkanut

      oli ensimmäinen kerta ja taatusti viimeinen kerta tämän yhtiön kautta

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe