Juttu

kertoilija

En tiedä mikä olisi sopivin ryhmä tälle jutulle. Luultavasti tämä on paras. Oikeastaan koko juttu sattui pitkällä aikavälillä eikä ole vieläkään kokonaan ohi. Tyttöystäväni, nykyinen vaimoni, on kotoisin Pohjanmaan lestadiolaisalueelta. Heidän perhe ei kuitenkaan ole lestadiolainen, mutta on silti näin Helsinkiläisen mielestä melko perinteisiin arvoihin pitäytyvä. Se on tietysti ymmärrettävää nyt kun olen itsekin nähnyt millaista menoa sielläpäin on.

Tyttöystäväni kanssa käytiin usein tuolla maalla viikonloppuisin ja pidempiäkin aikoja lomalla. Siellä oli mukavan leppoisaa. Maatilahommista ei ollut vaaraa, koska vanhemmat olivat myyneet pellot ja metsät. Olivat molemmat päässeet sairaseläkkeelle ja elelivät aika vaatimattomasti kotioloissa eikä tilalla ollutkaan väliä, koska heillä oli tyttöystäväni lisäksi vain toinen tytär. Noilla seuduilla oli vielä itsestään selvää, että tilaa olisi voinut jatkaa vain poika.

Kun vanhemmilla oli yllin kyllin ylimääräistä aikaa, kasvatettiin tyttäriä melkoisessa herran nuhteessa. Tyttöystävänikin vietti lapsena kaikki illat kotioloissa ja vasta 18-vuotiaana sai muutamissa lestadiolaisten ”rajuissa” menoissa käydä. Menetetyt ajat otettiin äkkiä kiinni minun avustuksella, kun tapasimme tyttöystäväni tultua samaan opiskelupaikkaan Helsinkiin. Ei voinut sanoa, että halut olisivat herran nuhteessa eläessä kadonneet. Maalla käydessä tietysti piti olla tosi varovainen, vaikka saimme kyllä ilman väittelyä nukkua samassa huoneessa alusta asti.

Oikeastaan koko homma alkoi jo ensimmäisellä kerralla maalla käydessämme. Nukuimme yläkerrassa, jossa on vinojen kattojen alla pienet vierekkäiset huoneet Piialle (tyttöystäväni) ja Annelle (pikkusisko). Huoneiden ovien edessä on portaiden ylätasanteella pari isoa peilikaappia ja ”meikkauspöytä”, jossa ei paljoakaan kyllä varsinaisia meikkejä ole. Toisella puolella yläkertaa on iso varastovintti. Aamulla jäin loikoilemaan sänkyyn kun maalaismaisen aamuvirkku Piia lähti jo aamiaiselle. Aamulla olimme kyllä leikkineet hiljaa sängyssä, joten en ihan unessa ollut. Sängyssä pyöriessäni tajusin että näin Piian auki jättämästä ovesta peilin kautta puolet Annen sängystä. Mielenkiinnon herätti se, että Anne selvästi heräili juuri ja Piian mentyä portaita alas alkoi tyydyttää itseään. En nähnyt mitään ihmeempää, mutta alaruumiin ja peiton liikkeistä näki selvästi mitä tapahtui. Aika seksikäs näky tietysti, mutta eniten huvitti se, että Anne oli vasta 11v ja vieläpä oikein perinteisten arvojen perheessä. Itse en siinä iässä tiennyt vielä mistään mitään.

Hetken päästä Piian tulonarinat kuuluivat portaista, jolloin Anne lopetti liikehdinnän heti ja ilmeisesti alkoi ”nukkua”. Ihmettelin miksei pidä oveansa kiinni, mutta myöhemmin selvisi, että kyseinen ovi ei enää mahdu oviaukkoonsa ja saranat on vinksallaan niin, että ovi aukeaa aina itsestään jos ei virittele kiilaa alle. Eipä ollut ainoa vika vanhassa puutalossa. Piia nappasi vain villatakkinsa ja lähti taas alakertaan. Tällä kertaa sulki valitettavasti oven perässään. Näystä innostuneena en enää jatkanut unia vaan vedin vaatteet päälle ja sitten luin pari vanhaa Aku Ankkaa, kun en viitsinyt aiheuttaa noloa tilannetta menemällä ovesta Annen epäilemättä jatkaessa toimiansa.

Kun aikaa oli varmasti kulunut tarpeeksi, astuin ulos ovien eteen. Näköjään Anne oli melkoinen aamunautiskelija, en voinut olla vilkaisematta ja työt näytti edelleen olevan täydessä käynnissä. Nyt vaan peitto oli poissa. Kun lattia narahti askeleeni alla, Anne pelästyi ihan säpsähtäen ja vetäisi kätensä pikkuhousuista pois niin nopeasti, että sauma vain napsahti. Ilme oli todella syyllisen näköinen. Yritin pelastaa mitä pelastettavissa oli ja sanoin mahdollisimman normaalilla äänellä hyviä huomenia. Anne vastasi vaisusti. Panin vielä merkille matkaa jatkaessani Annen märät sormet. Oli tainnut tyttörukka unohtaa, että isosiskolla oli vieras. Ainakin siitä päätellen huonon talon äänieristys oli riittävä minun ja isosiskon leikkejä silmällä pitäen.

Vähän ajan päästä Annekin tuli alakertaan ja perhe lähti sunnuntaikirkkoon, joka oli isännän mukaan perheen viikon yhteinen hetki. Minua ei onneksi painostettu mukaan vaan sain ihan suosiolla jäädä odottelemaan. Anne oli selvästi vaivautunut ja vältteli aina katsettani tapauksesta lähtien, mutta onneksi kukaan ei kuitenkaan huomannut mitään. Ihme kyllä Annen ovi oli auki jatkossakin aina maalla käydessä, mutta mitään esityksiä en kyllä nähnyt edes peilin kautta. Taisi Anne ajatella, ihan fiksu ja paljon kirjoja lukeva kun oli, että minä epäilen hänen tekevän aina tuhmia juttuja, jos ovi on kiinni.

Omalta osaltani juttu unohtui pian. Vaikka olenkin innokas seksin suhteen enkä kiellä että teinitytötkin kiihottaa minua, en silti mitään teinejä ala ahdistella. En varsinkaan tyttöystävän siskoa. Pari vuotta vierähti ilman mitään ihmeellistä. Tosin vieläkin Anne suhtautui minuun välttelevästi. Anne kyllä kasvoi parissa vuodessa vähintään siskonsa veroiseksi orastavaksi naisen aluksi. Ihan teini tietysti vieläkin, havaittavissa oli vain pientä rintojen kasvua ja pyöristymistä lantioissa.

Niihin aikoihin iski ensimmäinen nakki minulle. Jouduin kesällä kahdeksi viikoksi isännän apuun kun talo piti maalata. Minusta kyllä olisi pitänyt vaihtaa laudoitus kokonaan, mikä hieman vei intoa maalaustyöltä. Piia oli mukana vain ensimmäisenä viikonloppuna. Sen jälkeen asustelin Annen kanssa yläkerrassa koko talkooprojektin ajan. Ei paljon juteltu tai muutenkaan oltu tekemisissä. Anne näytti olevan aika omissa oloissaan viihtyvä ja paljon lueskeleva.

Heti ensimmäisenä päivänä Piian lähdön jälkeen alkoi tapahtua. Maalaushommien lomassa menin kuselle piharakennuksen taakse. Olin ”hieman” hienotunteisempi kuin isäntä, joka lorotteli suoraan maalaustelineiltä marjapuskiin. Piharakennuksen takana olikin vastassa tuttu näky, kun auringossa viltillä lueskeleva Anne hieroi itseänsä ja säikähti tietysti taas perusteellisesti astuessani kulman takaa. Tulin vielä kyljellään olevan Annen selän takaa eikä asiasta voinut paljon erehtyä kun Annen käsi meni selän puolelta bikinien alle haarojen väliin. Enpä voinut enää kuseskella ja parempien verukkeiden puutteessa kysyin, että onko hyvä kirja, vaikka en edes nähnyt, mikä kirja oli kyseessä. Onnistuin kuulostamaan aika normaalilta ja Annekin onnistui vastaamaan järkevästi. Juteltiin väkinäisesti vielä pari sanaa ja sitten sanoin lähteväni jatkamaan hommia. Onnistuin jopa heittämään herjan etten taidakaan käydä tämän ladon takan kusella, jos se on sun auringonottopaikka.

Sen verran kiihottunut olin näköaloista kusipaikalla, ettei töihin keskittymisestä meinannut tulla mitään. Illalla kysyin Annelta lainaan jotain luettavaa, kun olohuoneessa olevaa televisiotakaan ei voinut vanhempien nukkumaanmenon jälkeen katsoa. Sain Ken Follettin kirjan, en muista minkä kun olin lukenut niitä aiemminkin. Siitäpä vasta mielikuvitus heräsi. Follettin kirjat kun sisältävät varsin yksityiskohtaisia ja rajujakin seksikuvauksia. Enpä malttanut olla itsekään ilman pieniä omia tuokioita kun kirjaa lueskelin iltaisin ja asiaa vielä edesauttoi se, että kirjan lehdillä oli juuri seksikohtauksien kohdalla epäilyttäviä tahroja sormista. Märillä sormillahan kirjaa oli ladonkin takana taidettu käännellä. Ei tainnut isännän vahtiva silmä yltää kirjoihin asti kun ei itse ollut kovin lukevaa tyyppiä.

Tapauksista innostuneena ja tekemisen puutteessa aloin tiirailla Annea niin paljon kun salassa pystyin. Tutkiskelin myös huonetta. Päiväkirjaan ei ollut mitään mielenkiintoista laitettu, mutta kirjavalikoima täydensi aiempia havaintoja. Lainassa oli tuntemistani kirjoista esimerkiksi Luolakarhun klaani, tekijän nimeä en kyllä muista, mutta kirjoissa oli tosi paljon oikeastaan melkein pornopätkiä. Kaikkien kirjojen kimpussa oli oikeissa kohdissa selvästi hääräilty. Voi tietysti olla joku muukin kun kyseessä oli kirjaston kirja. Epäilin kyllä jo Annen olevan isosiskoansakin paljon pahempi nymfo eikä ajatukset Annen kauneuden ja viattomuuden takia oikein jättänyt rauhaan. Tajusin tietysti tarkastaa mahdollista välineistöä. Sopivan muotoisessa talouspaperirullatelineessä olikin toisessa päästä havaittavissa noin kymmenen sentin matkalla kosteuden vaikutuksia.

Maalausprojektin edetessä isäntäväki tajusi vihdoinkin että minulla oli pienoisia ongelmia keksiä vapaa-ajalla tekemistä. Päätimme tilapäisesti siirtää television yläkerran aulaan, jotta voisin sitä vapaasti katsella. Projektin edetessä auringon puoleisiin seiniin isäntäkin joutui myöntämään, että laudoitus oli vaihtokunnossa. Projekti ja maalla oleskeluni piteni.

Iltaisin Anne tapasi tulla kanssani televisiota katselemaan, vaikka suhtautuikin hyvin varovaisesti minuun. Yhtenä iltana Anne yllättäen sanoi vaivaantuneena ja pelokkaan oloisena, että hänellä olisi yksi asia. Minä sanoin tietysti että kerro vaan. Anne sanoi, että voinko luvata etten kerro kenellekään niistä kahdesta kerrasta kun näin vähän liikaa. Ihmettelin Annen yllättävää asian esiintuontia. Vastasin, että en tietenkään kerro ja sanoin että kaikkihan sitä samaa tekee. Anne vaikutti asiasta varsin helpottuneelta ja yllättyneeltä. Jälkeenpäin mietin, että Anne oli ilmeisesti ollut erittäin peloissaan kiinnijäänneistään ja luuli, että minä voisin kertoa hänen isällensä jotain kun remonttihommissa tapasimme rupatella kaikenlaista.

Keskustelun jälkeen Anne rupesi suhtautumaan minuun aivan erilailla. Olihan meillä yhteinen salaisuus. Iltaisin TV:n ääressä tuli juteltua paljon entistä enemmän ja vähitellen jutut rupesi viittaamaan seksiasioihin. Anne kyseli olinko tehnyt sitä ja tätä, mitä nyt milloinkin sattui TV:stä näkymään. Kerroin opastavaan sävyyn asioista. Vähitellen Anne alkoi kysellä mitä mieltä olin hänen ulkonäöstään. Sanoin kuinka paljon ihailin ja halusinkin häntä, mutta sanoin myös että hän on liian nuori. Viimeisinä päivinä Anne jo flirttaili antaen tahallaan yöpuvun nousta niin ylös että näin pikkuhousut ja kyseli että arvaako mitä siellä alla on. Minulla tietysti alkoi seistä ja siitä Anne saikin paljon lisää kysyttävää ja ihmeteltävää.

Maalausprojekti valmistui ja lähdin taas talvea viettämään tyttöystävän luokse Helsinkiin. Seuraavina vuosina tuli harvoin tilanteita, joissa jäin maalla käydessä kahden Annen kanssa. Anne muisti keskustelut hyvin ja kiusasi minua aina tilaisuuden tullen nostelemalla paidan helmaa, hieromalla itseänsä seksikkäissä asennoissa ja kyselemällä seisooko minulla. Kyllä siinä seisoikin, kun katseli Annen naisellisia virheettömiä muotoja ja näki kuinka halukas hän oli.

Viimeinkin Anne saavutti riittävän iän ja päätin, että jos flirttailu vielä jatkuu, niin en enää katsele sivusta. Anne oli tainnut tajuta asian, koska heti kesän ensimmäisellä käynnillä sunnuntain aamukirkon aikaan Anne ilmoitti olevan ripulissa ja jäävänsä kotiin. Heti kun muut lähtivät Anne tervehtyi ja aloitti flirttailunsa. Varotin että saatan tutustua lähemmin suloihisi. Anne lähti muka karkuun. Harppasin perään ja puristin Annen itseäni vasten selkä minuun päin. Annoin käsien hiljaa liukua Annen yömekon päällä pienille mutta terhakkaan näköisille rinnoille. Puristelin niitä varovasti ja saman tien nännit kovettuivat ja alkoivat törröttää entistä selvemmin vaatteen läpi. Annen silmät näyttivät sumeilta nautinnosta kun hiljaa käsittelin rintoja. Vehkeeni painoi jo vaatteiden läpi Annen selkää.

Vein Annen yläkertaan, joka oli vähän turvallisempi paikka, mikäli joku sattuisi tulemaan takaisin etuajassa. Nostin Annen yövaatteen pois päältä ja ihailin Annen hoikkaa, mutta lantion kohdalta hyvinkin muodokasta vartaloa. Näykin Annen nännejä ja laskin kädet samalla Annen pikkuhousujen takamukselle ja aloin hieroa pakaroita. Anne oli jo aivan muissa maailmoissa ja puristeli välillä hajamielisesti vehjettäni housujeni läpi. Kaadoin Annen sängylle. Käteni lipui Annen pikkuhousujen sisään ja työnsin pikkuhousujen vyötärön Annen lantion ylitse.

Annen rako ja koko häpykumpu oli vielä melko lyhyen ja pehmeän mutta laajalle levinneen ihanan nuoren karvoituksen peitossa. Anne ohjasi huohottaen käteni karvojen sekaan ja aloin varovasti hivellä raon päältä. Anne voihki jo hiljaa ja tunsin kuinka raosta suorastaan valui jo Annen nesteitä, vaikka en ollut edes raottanut sitä vielä. Käteni alkoi vähitellen tulla kokonaan märäksi Annen nesteistä. Annoin sormeni painua häpyhuulien väliin, jolloin Anne alkoi innokkaasti työnnellä lantiolla kättäni vasten. Tunsin kuinka Annen klitoris oli aivan kovana ja nestettä suorastaan tulvi häpyhuulten välistä.

Hierontani teki tehtävänsä ja Anne ei kestänyt enää odotusta vaan tuli päälleni hajareisin ja hieroi häpyänsä mahaani vasten voimakkain liikkein. En ehtinyt kuin ihmetellä Annen kiihkoa ja voimakasta painamista maahani vasten, kun Anne alkoi jo saada orgasmiansa huomattavasti kovempaa voihkien. Mahani oli aivan liukkaana Annen mehuista. Anne nautti orgasmistansa niin pitkään kuin onnistui ja alkoi vähitellen palata takaisin tähän maailmaan.

Anne pyyteli anteeksi nopeuttansa ja sanoi tilanteen karanneen vähän käsistä. Sanoin että hyvänähän se on kun on halut tallella nuorella naisella. Anne halusi vielä tutustua kivikovaan vehkeeseeni ja avasi housuni. Annen pieni käsi otti kiinni varrestani ja liikutti sitä varovasti edestakaisin. Anne kysyi tuntuuko hyvältä, johon minä onnistuin huokasemaan että arvaa vaan. Meinasin saada jo pelkästä kosketuksesta ja kun Annen käsi alkoi liikkua rohkeammin tutkimusten edistyessä ja kiimanesteideni levitessä, aloin laueta. Lennätin ensimmäisen lastin Annen naamalle asti ja seuraavia ympäriinsä. Sotku oli melkoinen, mutta Anne näytti melko haltioituneelta. Anne jopa maistoi hiukan naamalle tullutta lastia.

Pahimmasta puutteesta päästyämme totesimme sotkun ja loppuaika kirkkokävijöitä odotellessa piti omistaa siivoukselle, poskien punan laskemiselle ja jälkien peittelylle. Mutta tulihan sopivia hetkiä tutkimukseen ja kokeiluihin myöhemminkin…

[email protected]

2

2854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luettu

      lisää

    • lotta

      sinun tarinasi oli erittäin hieno samaan malliin vaan!!! =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe