ruskaretkellä lapissa

matkaaja

Vihdoin sain itsestäni irti sen, että varasin itselleni ruskaretkeen rahaa ja aikaa. Kesälomasta tietysti olin kerännyt muutaman päivän, jotta saisin toteutettua haaveeni. Olin onnellinen, kun sain irrotettua itseni pääkaupungin tukalasta miljööstä. Saavuin määränpäähäni ja majoituin hotelliini. Olin vähän väsynyt matkasta, mutta eihän sitä hotellihuoneeseen jäädä. Lähdin katselemaan minkälaisia muut hotellivieraat olivat. Ja jos vaikka tapaisi jonkun alkuperäisen paikkakunnan asukkaankin. Ivalohan on maailman kuulu turisti kohde. Alakerran baarissa istahdin pöytään ja tilasin drinkin. Ja heti naapuripöydästä kuului kutsu:" Onko neiti yksin vai voiko neitiä kutsua istumaan samaan pöytään?" Mikä ettei, ajattelin ja liityin tähän seurueesen. Sain kuulla, että kaksi miestä olivat paikallisia ja yksi pariskunta oli tullut Etelä-Suomesta ihailemaan ruskaa, niinkuin minäkin. Toinen paikallinen esittäytyi Aslakiksi ja toinen oli Ville. Kumpikin olivat naimattomia poroisäntiä. Jotenkin juttua alkoi tulla ja ilta eteni. Tunti ennen valomerkkiä Aslak kysyi:"Onko neiti muuten aikaisemmin ollut näin ylhäällä?"
"En. Tämä on ihan ensimmäinen kerta. Vähän jännittää!" sanoin.
"No meillä on tapana täällä Lapissa pitää hyvää huolta niistä, jotka ovat ensimmäistä kertaa täällä. Saanko olla sinulle sellainen matkaopas, minä kun tiedän ne tämän paikkakunnan parhaimmat nähtävyydet. Eikä maksa muuta kuin ystävällisyyden. Mitä mieltä olet?" Aslak kysyi.
"Tuohan kuulostaa hyvältä" vastasin ja niin ilta jatkui valomerkkiin. Kun olimme lähdössä pois Aslak tarttui käteeni ja pyysi, etteikö hän voisi saattaa neitä hotellihuoneeseen nyt kun olin pestannut hänet matkaoppaakseni.
"Tule vain." sanoin. Ja niin lähdettiin. Aavistelin, että tästähän saattaa tulla kunnon ruskareissu ja syysloma...

Hotellihuoneeseen kun pääsimme, Aslak tarttui jälleen kädestäni ja sanoi:" Neiti on todella kaunis. Saako sinua lähestyä vielä..?" Hänen kätensä tiukensi otettaan ja toisella kädellä Aslak alkoi silittämään olkavartta. Yllätyin, mutta juomani drinkit hämärsivät arvostelukykyäni. Pidin hänen pehmeästä silityksestä ja haluisin sitä yllättäen enemmän. "Tuletko yömyssylle? Varmaan drinkkibaarissa on jotain, mitä voimme ottaa!" sanoin. Hän oli myöntyväinen. Otimme viskit ja istahdimme yhdelle vuoteelle. Aslak ei paljoa juonut. Hän alkoi katsomaan minua mustilla silmillään tiukasti. Aluksi vähän pelotti, mutta kun hän jatkoi silittämistäni, tiesin missä mennään. Jätin viskini ja lähestyin Aslakkia. Hän aukaisi puseroni ja suuteli kaulaani. hän löysi tien muihin vaatekappaleisiini ja minä olin alasti. Hän kaatoi minut sängylle, nuoli rintani, imi klitoristani, siveli reisiäni; toisin sanoen, hän valloitti minut siten, ettei minua oltu valloitettu aikaisemmin.

Mielessä kävi, että tämä ei saa loppua. Aslak halusi vielä lisää nuolla ja minä jo vaikeroin. Huohotin, että minä haluan hänet sisälle. "Tule ja nai minua!" Aslak nousi ja levitti jalkojani lisää. Hänellä oli kalu todella kovana. "Haluatko edestä vai takaa?" hän kysyi. "Haluan, haluan, haluan, ihan sama kunhan tulet jostain!!!!" huohotin.

Ja Aslak ihan kuin ilves hyökkäsi päälleni, kaivoi kädellään reittinsä emättimeeni selväksi, koska minulla on sen verran paljon karvotusta alapäässä. En henkilökohtaisesti pidä posliinista, se on naurettavaa. Mutta Aslak aluksi työnsi lempeästi kyrpänsä lähtöviivalle ja sen jälkeen survaisi voimalla. Parahdin sekä kivusta, että nautinnosta. Ja siitä alkoi kiiman lisääntyminen; huohotin ja huusin:" Lisää ..vielä...vielä...vi..e..l..ä..!!! Ja sitten lihaksieni laukesivat. Sätkin ja kouristelin, emätin vaati jotain sisälleen. Kun rauhoituin, huomasin, että Aslakkin oli saanut. Siemennesteen ja muiden eritteiden "tuoksu" oli ilmeinen.

Aslak kysyi:"Enhän minä vain satuttanut sinua?"
Minä vastasin:"Et, vaan sinä olet tehnyt lomastani täydellisen, vaikka en ole vielä nähnyt yhtään ruskaa tai saatikka niitä nähtävyyksiä, josta sinä puhuit."

Aslak lähti kotiin ja tuli seuraavana aamuna hakemaan minua hotellilta maastomönkijällään aamiaisen jälkeen. Minua melkein itketti nähdä tämä kolttasaamelainen, koska hänen ystävällisyytensä oli sitä tasoa, mitä harvoin kohtaa.

Iltapäivällä pysähdyimme Aslakin laavulle. Siellä en voinut olla suutelematta tätä matkaopastani. "Minua muuten haluttaisi nähdä lisää niitä nähtävyyksiä, mitä sinä jo eilen esitit?! ehdotin. Ja niin ruskareissusta tuli huippujen huippu; rakasteltiin laavulla, tunturilla, hotellissa. Onneksi ei ollut enää sääskiä!!

4

12605

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nadja

   Juu minä tietää et Aslak kova panomies. kaikki me tytöt täältä Manskista tietää se... ja hyvä maksamaa myös dollareilla.

  • Olga

   Maksa juka kerta aina kas kerta raha, että sa paljala rakastata. Mina pekä kyl tauti, mutta Aslak masa palju raha.

  • Anonyymi

   Olin lapissa ruskaa ja pakkasta ihailemassa..tapasin espanjalaisen senjoriitan hotellin aulassa. Illan tullen menimme baariin, mut molemmat omassa seurueessa...mutta juttelimme. Hotellihuoneessa nukuimme vierekkäin,mutta eri huoneissa..Vain betoniseinä meidät erotti toisistaimme.. Mutta lemmen ajatus tuntui hyvältä.

   • Anonyymi

    Ja tuntuu varmaa vieläkki🥰


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   321
   3602
  2. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   262
   2125
  3. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   2059
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   87
   1560
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   29
   1134
  6. Miksi tapasinkaan sinua

   Olen tavattoman harmissani, kun koskaan törmäsin sinuun. Olisi paljon parempi, ettemme olisi koskaan nähneetkään toisiamme.
   Ikävä
   36
   880
  7. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   57
   836
  8. Oot leuhka

   ja ihan s***anan itteäs täynnä. En kyllä millään ymmärrä miksi. Oli ihan jees olo siihen asti taas että sun omahyväisen naaman näin. Kukaan toinen he
   Tunteet
   86
   820
  Aihe