Hyvää tekee välistä

Jussi

Hyvää tekee välistä


Olin lauantai-iltana yksin kotona. Kultani oli mennyt sisarensa luo valmistelemaan siskonpojan synttärijuhlia ja oli kai rouvilla muutakin yhteistä puuhaa.
Nautin yksin olemisesta aina silloin tällöin. Saa lueskella katsella urheilua telkkarista, naukata ihan rauhassa pikkuisia ryyppyjä jne.
Puoli ysin uutisten aikaan soi yllättäen ovikello. Laitoin pullon ja lasin pois näkyvistä ja kirosin että kuka nyt jotain kaupiskelee tähän aikaan. Avasin oven ja siellähän oli naapurin yksinhuotajaäiti kylpytakissaan ovella. Hän oli saunareissullaan unohtanut avainnippunsa saunatiloihin ja ovi oli kerennyt sulkeutua, ennen kuin hän huomasi tilanteen. Onneksi lapsi oli isällä viikonlopun, joten ei senpuoleen hätää.

"Olisko sulla lainata avainta, että saisin hakea omani alhaalta, hän nolona kysyi". Tottakai, mutta on kai siellä vielä muita saunojia viimeisellä vuorolla. "Ei ole, minun vuoroni on viimeinen kahdeksasta yhdeksään".

Tule nyt sisälle siitä ovelta, niin tarjoan vaikka saunakaljan, jos käy. Olen yksin, ja otan seuraksi itsekkin.
Leena on noin kolmekymppinen hiukan tukeva ja isotissinen nainen. Hänellä on mukavannäköiset kasvot vaalea lyhyt tukka ja muutenkin ihan kiva naapuri. Olen joskus auttanut häntä autoasioissa ja kerran korjasin pojan polkupyörää. Leena istui sohvalle ja avasin keppanapullot meille molemmille.
Hänen valkoinen froteekankainen kylpytakki paljasti hiukan reittä , säären sekä kapean nilkan . Katsoin ehkä liiankin pitkään sitä, kun hän korjasi vaistomaisesti asentoaan.

Keskustelimme vapaasti naukkaillen oluitamme. Hän kyseli, että mitäs jos vaimos tulee kotiin ja yllättää naapurit kaljottelemasta keskenään ja näin vähissä pukeissa. Kerroin, että ei syytä huoleen. Vaimo on siskonsa luona eikä varmasti ole enää ajokunnossa tähän aikaan. Ja sitä paitsi tilanne nyt on tällainen ja eihän tässä kait mitään ole tapahtunut sen vakavampaa.
"Mutta jos kuitenkin tästä lähden ja haen ne avaimet, että pääset minusta ja saat viettää omaa iltaasi ihan rauhassa."
Voithan sinä ne hakea, mutta et sinä minua mitenkään häiritse, päinvastoin. Hän nousi ja annoin avaimeni lainaksi. " Tuon ne ihan kohta takaisin." Kiitos kaljasta , hän jatkoi.

Kun hän oli poistunut, niin mietin, miten saisin hänet vielä jäämään avainta tuodessaan. Hän varmaan saattaisi jopa jne. jne. Innostuin ajatuksesta pikkuiseen irroitteluun hänen kanssaan. Tilaisuus tekee varkaan, ajattelin ja menin kaapille sekoittamaan ihan mojovat paukut kahteen lasiin.
Nyt ovelta kuului koputusta. Kiitos ja tässä avaimesi, hän sanoi.

Eläpä hätäile, sanoin. Minäpä kerkesin tuossa kaatamaan meille vielä pienet paukut. Eiköhän siemaista ne ja ei kai sulla niin hätä ole. " No voi nyt sentään, minkä teit. Kieltämättä olet kyllä niin mukava mies, että ei kai sitä sitten voi kieltäytyäkkään. Mutta kun mulla on vaan tää kauhee röijy päälläni ja muutenkin. No tule nyt vaan, sanoin vetäen häntä ojennetusta avainkädestä sisään.

Paukut pöydälle ja istuimme nyt nojatuoleihin pöydän ääreen. Katsotaanko telkkaria, vai mitäs tehtäs, kysyin pilke silmäkulmassa. Mitäs ehdottaisit, hän vastasi vienon kainoisen katseen sävyttämänä.


Otetaan nyt vaikka ryypyt ekaksi, skool .. Ja sitten... No en tiedä, mutta ei ainakaan telkkaria katsota, hän ilmaisi.
No katseltaskos sitten vaikka valokuvia, jatkoin piruilua. " Ihan suoraan sanoen, mun tekis mieli jotain ihan muuta, käsitätkös"
Käsitän ja samalla nousin hänen eteensä ja suutelin häntä suoraan huulille. Hän vastasi himokkaasti suudelmaani. Kietoi kätensä niskani ja selkäni taakse. Irrottauduttuamme hetkeksi, hän sanoi, että teimmekö nyt väärin ? Vastasin, että emme, ja avasin hänen kylpytakkinsa vyön ja pudotin sen lattialle. Hänen rintansa olivat tosi isot ja suutelin molempia nännejä huulillani näykkien kovettuneita nipukoita.

Hän huokaili ja hymisi nauttien suukottelustani. Kaluni oli kovaksi paisuneena housuissani. Hän asetti kätensä etumukselleni ja totesi tilanteen. " Täällähän onkin ahdasta ja pikkuinen tahtoo vapaaksi."

Vedimme yhdessä housujani pois jaloistani ja hän tarrautui kivikovaan kaluuni kaksin käsin. "Vao, ei tää ookkaan mikään pikkuinen. Samalla heitin myös t- paitani pois. Täähän on vallan kauheen iso ja ihan kovakin." Leena kumartui eteeni ja otti huulilleen terskani pitäen toisella kädellään tiukasti siitä kiinni. Hitaasti kielellään tunnustellen ja huulillaan terskaa näykkien sekä kiveksiäni tunnustellen hän tuotti minulle ihanan nautinnon.
Hyväilin hänen niskaa, hiuksia ja paljasta selkää.
Tule, hän sanoi ja veti minua kädestä makuuhuoneeseen . Haluan tätä ihanaa kaluasi ihan kunnolla.

" Saanhan sitä, haluatko sinäkin jatkaa." Tottakai vastasin kiihkoissani.
Samalla hän poisti viimeisimmän vaatekappaleensa mustat pikkarit jotka kieltämättä olivat ehkä liiankin pienet hänen pyöreille pakaroilleen.

Menimme vuoteelle siten, että asetuin hänen taakseen. Hän oli sängyllä polvillaan edessäni kumartuneena käsiensä varaan. Asento tarkoitti sanomattakin, että hän halusi minun nolevan pilluaan

Pakarat pystyssä ja tuo kiiltävän kostea vako häpyhuulien ympäröimänä avautui eteeni houkuttelevana.

Levitin hiukan sormillani tuota ihanaa pillua. Aloin nuolla hitain liikkein välillä varovasti huulillani koskettaen herkkää klitorista. Hän voivotteli ja voihki äänekkäästi. Hänen suuret rintansa pomppoilivat kun hän liikutti pyllyään kieleni liikkeitä myötäillen. Painoin pientä saunapuhdasta peppureikää peukalollani ja nuolin myös sitä kielenkärjelläni.

"Nyt, Nyt , aaah ihanaa". "Tule jo sisään minuun ja nai minua ja kovaa" " Olen ollut niin kauan ilman" " Haluan niin kauheesti tätä "

Hän ojasi omalla kädellään pystyssä sojottavan kaluni sisäänsä. Se painui helposti odottavaan kuumaan reikään. Aloin nussimaan hänen kiimaista ja märkää sulopillua pitkin ja voimakkain työnnöin. Pohjia myöten painellessani se vaikutti puutostilasta kärsineessä pillussa tehokkaasti. Leena valitti ja voihki entistä kovempaa.
Oma vaimoni ei koskaan pitänyt sellaista ääntelyä. Toivottavasti ei kuuluisi naapuriin asti.
Tämä sekavan kiimainen ääntely kiihotti minua aivan suunnattomasti. Puristelin suuria tissejä vuoronperään ja työntelin kivekset märkinä Leenaa takaapäin.
En ehtinyt kuitenkaan kovin kauaa jyystää, kun hänen suustaan alkoi päästä sellaisia ääniä, että hän oli saamassa huippunsa. " Ihanaa, aii , Tule ja anna tulla sisään kaikki. Ei tartte varoa. Ihanaa, tuntuu,
Nyt. " Hänen pillunsa puristui tiukasti kaluni ympärille. Hänen hikisen nihkeä vartalonsa jännittyi. Tunsin, kuinka lastini purkautui syvälle Leenan vittuun. Hän supisteli voimakkaasti saadessamme yhtä aikaa erittäin nautinnollisen ja kovan orgasmin. Kädellään kiveksistäni painellen pillu imi lastini sisäänsä.
Hetken kuluttua hengityksenmme tasaantui ja raukean hyvä olo vallitsi ruumiissamme.

Leena kiepsahti tiukkaan syleilyyn ja suuteluun viereeni. " Kyllä teki hyvää" Hänen kätensä hakeutui liukkaalle ja veltostuneelle kalulleni. Se oli tehnyt hyvän työn. Ehkäpä vuoden hyvän työn, en tiedä, mutta Leena ainakin oli tyydyttynyt ainakin juuri nyt. Itse saisin tietysti milloin vain, mutta Leena ei saa aina, kun mieli tekee. Tunsin olevani enemmän, hyväntekijä, kuin pahantekijä.

Lukijoille tiedoksi : Ei Leena kuitenkaan heti kotiansa lähtenyt. Kävimme yhdessä vessassa ja minä pyysin häntä piristyspaukuille. Kello ei ollut vielä edes puolta yötä. Joten ........ aamuun on aikaa, jne

Jussi

2

8400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jep

      kyl kaikkien pitäs osata kirjottaa noin hyvii novellei! 10 !

      • kulli

        näin on. Kumma vaan semmoinen pillu jolla on käsi?.. :-)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      437
      3216
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      114
      2693
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      397
      2674
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      161
      2112
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1927
    6. 173
      1335
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1317
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1196
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      74
      1154
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1010
    Aihe