Salaperäinen neito

Mikko

Hissi sanoi pling ja ovet sulkeutuivat. kevyt nytkähdys ja hissi lähti liikkkeelle ylöspäin. Takana oli yli 500 km työmatka-ajoa pimeillä talviteillä läpi tuiskun ja tuiverruksen. Ennen aamuherätystä ehtisi nukkumaan vielä viitisen tuntia hotellin muhkeissa lakanoissa tai niin ainakin luulin.

Ennen toista kerrosta hissi alkoi hidastamaan vauhtia. Lisää kyytiläisiä ajattelin. Kukahan sieltä mahtaa tulla, kello oli jo yli yksi yöllä. Hissi nytkähti ja liukuovet aukesivat. Jostain kaukaa kuului musiikin etäinen jytke. Aulassa ei näkynyt ketään, mutta juuri kun olin painamassa napista ovia kiinni ovelle riensi reilu kaksikymppinen neito. "Ehdinpäs vielä" hän sanoi ja hymyili kauniisti. Tuttu "plim" ja ovet meneivät kiinni ja hissi jatkoi matkaansa ylös. Silmäilin vaivihkaa hissiseuralaistani. Hänellä oli lyhyet, hieman villisti pörröksi muotoillut vaalean ruskeat hiukset. Silmät olivat meren siniset. Yläosaa peitti tumman violetti toppi ja sen seurana oli musta vajaa polveen ulottuvat tiukahko hame. Rintaliivit näyttivät olevan mallia musta olkaimista päätellen. Vartaloltaan oikein mukava, sopivista paikoista pyöreä ja toisaalta kiinteä. Naminami. Yritin olla tuijattamatta häntä ja pitää samalla mielikuvitukseni loitolla, mutta jotain hyvin mielenkiintoista neidossa oli.

Kuin huomaamatta vilkuilimme toisiamme. Hieman hapuilevatsa ja virnuilevatsa katseesta päätellen neito oli tulossa hotellin yökerhosta ja huulien välissä oli ollut muutakin kuin vesituoppi. Neidon katse tuntui harhailevan minua silmistä kenkiin ja kaikkea siltä väliltä, varsinkin väliltä. Lopulta hänen kasvoilleen nousi salaperäinen virnistys ja katsoimme toisiamme silmiin. Neito otti pari askelta kohti ja kysyi "saanko kokeilla?". "Saat, kunhan kerrot mitä?" Vastaus oli ihana hymy ja tunsin miten sormet haroivat housujeni etumusta. Pulssini pompahti useita dekaja ylöspäin, voiko olla totta että kaunis nuori nainen ehdottaa noin suoraan seksiä! "Ei kai haittaa..." ja sormet avasivat hitaasti vetoketjun. En voinut kuin sulkea silmäni kun tunsin miten lämpimät sormet etenivöt hitaasti kohti kaluani. Neito katsoi koko ajan silmiini, salaperäinen hymy kasvoillaan. "Sulla tuntuu olevan komea kalu....yhtä komea kuin mieskin". Siinä vaiheessa en voinut enää hillitä itseäni. Otin neitoa lanteista kiinni ja vedin hänet itseeni kiinni. Suutelin häntä rajusti ja nostin pakaroista häntä ylemmäs.hajareisin syliini. Samalla hissi alkoi hidastaa vauhtia. "Onko sulla huone täällä?" kysyin hengästyneenä, sä et taida pystyä nukkumaan yksin tänä yötä". "On mutta mun kaveri nukkuu siellä. Ja mä oon muuten Kati"."Mä haluun mun fantasiani" Kati virnuili. Kerrassaan uskomaton neito. Alle minuutin tapaamisen jälkeen hän on ehdottanut jo seksiä ja heti perään fantasiansa toteuttamista. "Mun nimi on Mikko..ja saako udella mikä sun fantasia on?". Hissin ovet aukesivat ja kati veti minut ulos hissistä. Hän silmäili ympärilleen ja siirtyi nojaamaan hissiaulan seinää vasten vastapäätä hissin ovia. "Etkö sä arvaa jo.." Kati kysyi ja paljasti reittään hameen alta. Katsoin hieman hölmistyneenä Katia mutta arvasinkin jo mitä tuleman piti.

"Nai mua tässä, haluun vierasta komeaa miestä......kuka vaan voi tulla minä hetkenä hyvänsä." Emmin hetken. Edessäni seisoin kiimainen narttu, joka sattui olemaan vielä erittäin hyvännäköinen. Jos missaisin tämän tilaisuuden sevoisi "harmittaa" pitkään, toisaalta nainti yleisellä paikalla oli käynyt itselläkin mielessä joskus.

Kati lähetti lentosuukon ja sanoi käheällä äänellä "Nai mua, rajusti!". Olin päätökseni tehnyt.Työnsin Katin seinää vasten. Revin topin hänen päältään. Alla olivat mustat kauniit rintaliivit joiden olkaimet putosivat alas. revin hakasen auki selkäpuolelta ja paljastin ihanat nöpöttävät rinnat. Kati avasi housujeni vyön ja napin. Kaluni pullotti housuissani ja pääsi vapauteen tunsiessani housut nilkoissani. Tunsin Katin lämpimän käden kaluni varrella, hän veti hitaasti esinahkaa ylös-alas."Ihana kyrpä, anna mulle.." Kati voihki. Nostin neidon hajareisin syliini ja työnsin häntä seinää vasten tiukasti. Kourin hametta ylemmäs ja haroin pikkareita. Sain otteen pienistä tangoista ja repäisin ne voimalla. "Aih" Kati inahti...varovasti". Nostin Katia pyllystä ylemmäs ja tunsin miten Kati ohjasi paksun terskani pilluhuuliensa väliin. Laskin häntä hitaasti alemmas ja tunsin miten kyrpäni upposi ihanan lämpimään märkään plluun. "Nauti nyt kun saat miestä" kuiskasin Katille ja aloin naida häntä seinää vasten. Kati voihki kuuluvasti....hänen paljaat rintansa pomppivat työntöjen tahdissa. Näin miten paksu nesteistä kiiltävä kaluni kaluni upposi kerta toisensa jälkeen tämän ihanan salaperäisen neidon pilluun..aaah...aahhha...aaah. "Ihanaa..ihanaa...kyrpää..nai mua" kati kähisi. Tunsin miten pillussa alkoi supistelemaan ja kati alkoi lähes huutaa työntöjen tahdissa. Itselläni alkoi orgasmi lähestymään ja työnsin yhä rajummin kaluani pilluun. Nesteeni lähtivät liikkeelle ja kaluni suorastaan räjähti Katin sisällä. Lati oli jo huipun saavuttanut ja notkui sylissäni velttona vetäessäni viimeisiä varveja. Nostin neitoa ylemmäs ja vedin spermasta valuvan kaluni pillusta.

"Tää oli yhtä mahtavaa mitä olin kuvitellutkin" Kati naurahti. Ojensi hänelle risat pikkarit ja rintaliivit. "Mä voin korvat noi" naurahdin. "Tuu huomenna aamuuinnille niin katsotaan mitä voit tehdä" Kati vastasi ja jännän hymyn saatteleman lähti kävelemän pitkin käytävää huonettaa kohti. Hetkestä vielä huumaantuneena en huomannut seisovani käytävässä edelleen kalu puolivolleyssa. Keräsin kampeeni ja painoin hissin painiketta. Blim hissi tuli ja jatkoin matkaani ylöspäin.

Seuraavana aamuna Kati tuli aamuuinnille ystävättärensä kanssa. Hän oli saman ikäinen uin Akti, melko pitkä ja hoikka brunetti. Supinasta ja naurusta päätelleen yöllinen kokemus oli jaettu sanallisessa muodossa. Altaalla Kati tuli viereeni ja kuiskasi korvaani "Huone 619". Samassa näin miten ystävätär lähti osastolta...

2

5835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maljel

      Tod.hyvä!!!Kirjotas jätkä lisää...

    • Pallit(on)

      Ai että jäi kutkuttavasti katkolle toi tarina; aivan niinkuin Salkkareissa... Toivottavasti jatkoa seuraa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1113
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      769
    5. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      760
    6. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    7. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      750
    8. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    9. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      744
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe