Kovaa ja korkealta

sexxxx

Olin jo pidemmän aikaa katsonut sillä silmällä poikien liikunanopettajaa. Hän oli pitkä, lihaksikas, komea ja hänen silmänsä sulattivat tytön jos tytön. Olin myös ikäväkseni havainnut kihlasormuksen hänen vasemmassa nimettömässään, joten olin haudannut haaveet syvälle mieleni syöveriin.

Kunnes eräänä perjantaina, meillä oli viimeinen tunti liikuntaa ja koska kävin suihkussa, olin viimeinen koko talossa. Olin saanut stringit päälleni kun samassa pukuhuoneen ovi aukaistiin ja sisään ryntäsi poikien liikkamaikka. Punastuin, sillä hän näki melkein alastoman vartaloni. "Sori mä luulin ettei tääl ois ketään", hän sanoi selvästi nolona, mutta katse tiiviisti vartalossani. B-kupin rintani olivat kiinteät ja kauniin muotoiset ja ei pikkupepussanikaan ollut mitään vikaa.

Aikamme toisiamme katsottuamme uskalsin tehdä aloitteen, liekö hormonipuuska vai mikä, mutta sanoin "haluisitsä viedä mun neitsyyden?" Opettajaa, jonka nimi muuten on Marco, ei tarvinnut kahdesti käskeä vaan hän tuli luokseni ja suuteli intohimoisesti. Hän otti housut ja bokserit jalastaan ja paljasti suurikokoisen ja paksun peniksensä joka oli jo kunnon seisokissa. Hänen istuutuessaan penkille minä kumarruin peniksen ylle ja ahmaisin sen suuhuni. Marco voihki ja minä imin minkä pystyin hänen hapuillessaan rintoja käsiini. Hyväilin sheivattuja kiveksiä, nuolin ja imin kalua. "Kohta mä tuun", hän voihkaisi ja otti munan suustaani ja runkkasi mällit kasvoilleni. Hymyilin tyytyväisenä.

Ei menny kauaa kun muna jöpötti taas kunnolla. Hän tuli lattialle ja käänsi minut konttausasentoon. "Oo sit varovainen", sanoin hiemna peläten tulevaa. Hän levitti jalkani ja asetti munansa pimpin suulle ja työnsi rajusti. Kiljaisin kivusta hänen jatkaessaan rajuja työntöjä pieneen reikääni. Oloni oli tuskainen ja käskin häntä lopettaa. "Tätä sä halusit pikku lutka, mä näin sun katseet syksyllä, älä yritä nyt paeta", hän sanoi vihaisesti ja työnsi yhä väkivaltaisemmin veren virratessa jalkojani pitkin. Itku ei ollut kaukana sillä kipu oli valtava. Hän läimäytti persettäni ja nauroi. Yritin paeta hänen luotaan, mutta hän oli lihaksikas ja käänsi minut vain selälleni. "Uus yritys", hän sanoi ja työntyi aivan pohjaan asti. Itkin ja raavin häntä. Hän työnsi muutaman työnnön ja käänsi minut taas mahalleni, tunsin miten hänen sormensa hipelöivät peppureikääni ja pelkäsin pahinta. "Älä sinne.. Kiltti älä.." vikisin, mutta hän ei ollut kuulevinaankaan. Kalu hakeutui reiälle ja työntyi sinne ainakin yhtä koava kuin oli neitsytvittuunikin työntynyt. Hän työnsi pari kertaa lujaa ja minä kiljuin lujaa. Kunnes hän otti taas kalunsa pois minusta ja runkkasi spermansa perseelleni.

"Ja tästä ei sit puhuta tai mä en vastaa mitä tapahtuu!" hän uhkasi pukiessaan vaatteitaan päälle minun maatessa lattialla paikat tunnottomina. Tätäkö olin halunnut..

3

6763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä vaan

      eikai toi ollu totta?

    • kauhistunut

      ei kai tämä kertomut ollut totta?? Jos oli niin oon todella pahoillani tapahtuneesta =(

    • taru

      Ei varmasti ollut totta ja kirjoittajakin oli miespuolinen, eikä mikään tyttö vaikka tarinassa näin annettiin ymmärtääkin. Kyllä mies miehen tarinan tunnistaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      1
      1100
    Aihe