Kovaa ja korkealta

sexxxx

Olin jo pidemmän aikaa katsonut sillä silmällä poikien liikunanopettajaa. Hän oli pitkä, lihaksikas, komea ja hänen silmänsä sulattivat tytön jos tytön. Olin myös ikäväkseni havainnut kihlasormuksen hänen vasemmassa nimettömässään, joten olin haudannut haaveet syvälle mieleni syöveriin.

Kunnes eräänä perjantaina, meillä oli viimeinen tunti liikuntaa ja koska kävin suihkussa, olin viimeinen koko talossa. Olin saanut stringit päälleni kun samassa pukuhuoneen ovi aukaistiin ja sisään ryntäsi poikien liikkamaikka. Punastuin, sillä hän näki melkein alastoman vartaloni. "Sori mä luulin ettei tääl ois ketään", hän sanoi selvästi nolona, mutta katse tiiviisti vartalossani. B-kupin rintani olivat kiinteät ja kauniin muotoiset ja ei pikkupepussanikaan ollut mitään vikaa.

Aikamme toisiamme katsottuamme uskalsin tehdä aloitteen, liekö hormonipuuska vai mikä, mutta sanoin "haluisitsä viedä mun neitsyyden?" Opettajaa, jonka nimi muuten on Marco, ei tarvinnut kahdesti käskeä vaan hän tuli luokseni ja suuteli intohimoisesti. Hän otti housut ja bokserit jalastaan ja paljasti suurikokoisen ja paksun peniksensä joka oli jo kunnon seisokissa. Hänen istuutuessaan penkille minä kumarruin peniksen ylle ja ahmaisin sen suuhuni. Marco voihki ja minä imin minkä pystyin hänen hapuillessaan rintoja käsiini. Hyväilin sheivattuja kiveksiä, nuolin ja imin kalua. "Kohta mä tuun", hän voihkaisi ja otti munan suustaani ja runkkasi mällit kasvoilleni. Hymyilin tyytyväisenä.

Ei menny kauaa kun muna jöpötti taas kunnolla. Hän tuli lattialle ja käänsi minut konttausasentoon. "Oo sit varovainen", sanoin hiemna peläten tulevaa. Hän levitti jalkani ja asetti munansa pimpin suulle ja työnsi rajusti. Kiljaisin kivusta hänen jatkaessaan rajuja työntöjä pieneen reikääni. Oloni oli tuskainen ja käskin häntä lopettaa. "Tätä sä halusit pikku lutka, mä näin sun katseet syksyllä, älä yritä nyt paeta", hän sanoi vihaisesti ja työnsi yhä väkivaltaisemmin veren virratessa jalkojani pitkin. Itku ei ollut kaukana sillä kipu oli valtava. Hän läimäytti persettäni ja nauroi. Yritin paeta hänen luotaan, mutta hän oli lihaksikas ja käänsi minut vain selälleni. "Uus yritys", hän sanoi ja työntyi aivan pohjaan asti. Itkin ja raavin häntä. Hän työnsi muutaman työnnön ja käänsi minut taas mahalleni, tunsin miten hänen sormensa hipelöivät peppureikääni ja pelkäsin pahinta. "Älä sinne.. Kiltti älä.." vikisin, mutta hän ei ollut kuulevinaankaan. Kalu hakeutui reiälle ja työntyi sinne ainakin yhtä koava kuin oli neitsytvittuunikin työntynyt. Hän työnsi pari kertaa lujaa ja minä kiljuin lujaa. Kunnes hän otti taas kalunsa pois minusta ja runkkasi spermansa perseelleni.

"Ja tästä ei sit puhuta tai mä en vastaa mitä tapahtuu!" hän uhkasi pukiessaan vaatteitaan päälle minun maatessa lattialla paikat tunnottomina. Tätäkö olin halunnut..

3

6863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä vaan

      eikai toi ollu totta?

    • kauhistunut

      ei kai tämä kertomut ollut totta?? Jos oli niin oon todella pahoillani tapahtuneesta =(

    • taru

      Ei varmasti ollut totta ja kirjoittajakin oli miespuolinen, eikä mikään tyttö vaikka tarinassa näin annettiin ymmärtääkin. Kyllä mies miehen tarinan tunnistaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe